PLACEBO_89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, villasg είπε Καλησπερα μια "γνωματεσυση μεχρι να ερθει ο τεχνικος για την συντηρηση και διαγνωση , ειναι το ασφαλιστικο ή τρυπησε καζανι ??? 8 ετων ειναι ο ηλιακος τριπλης ενεργειας glass Σκουρια στο κλειστο το μονο σιγουρο σημαντικη φθορα! Αν δεν εχει βγει.. θεμα χρονου για game over!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdemon Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, Μετά απο αναγνωση αρκετων σελιδων θα ηθελα και εγω τις συμβουλες σας. Σε σπιτι σε νησι ( δωδεκανησα ) ια τρεις ενηλικες σκεφτηκα 200 λιτρα -glass ( Τριπλο). 1) Με απασχολει ποσα τετραγωνικα θα ειναι ο συλλεκτης. Βλεπω κυριως οι προσφορες ειναι στα 2.7 τμ - 3 τμ. Ειναι θεωρειτε αρκετα, η πρεπει να παμε σε 4τμ? 2) Με Budget Γυρω στα 1500 βρηκα αυτον του Μαλτεζου: https://www.skroutz.gr/s/14820837/Maltezos-MALT-GL-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-2-7m-Glass-Τριπλής-Ενέργειας.html Θεωρειτε οτι ειναι καλος? Προτεινε καποιον καλυτερο σε ποιοτητα για αυτα που ανεφερα? Μηπως καλυτερα σε Calpak η Nobel? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 55 λεπτά πριν, darkdemon είπε Καλησπέρα, Μετά απο αναγνωση αρκετων σελιδων θα ηθελα και εγω τις συμβουλες σας. Σε σπιτι σε νησι ( δωδεκανησα ) ια τρεις ενηλικες σκεφτηκα 200 λιτρα -glass ( Τριπλο). 1) Με απασχολει ποσα τετραγωνικα θα ειναι ο συλλεκτης. Βλεπω κυριως οι προσφορες ειναι στα 2.7 τμ - 3 τμ. Ειναι θεωρειτε αρκετα, η πρεπει να παμε σε 4τμ? 2) Με Budget Γυρω στα 1500 βρηκα αυτον του Μαλτεζου: https://www.skroutz.gr/s/14820837/Maltezos-MALT-GL-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-2-7m-Glass-Τριπλής-Ενέργειας.html Θεωρειτε οτι ειναι καλος? Προτεινε καποιον καλυτερο σε ποιοτητα για αυτα που ανεφερα? Μηπως καλυτερα σε Calpak η Nobel? Ευχαριστω Περισσότερο παίζει η σωστή εγκατάσταση. Δες και τους Skyland πάντως . Απλώς εξ αρχής να μπει και προστασία (δοχείο διαστολής ηλιακού, και σωστές διατομές για παροχή , και οτιδήποτε βαλβίδα ασφαλείας χρειάζεται). Τη λύση του μποιλερ λεβητοστασίου τη έχεις δει , εάν γίνεται να τραβηχτούν και παροχές από επάνω στη ταράτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, darkdemon είπε Καλησπέρα, Μετά απο αναγνωση αρκετων σελιδων θα ηθελα και εγω τις συμβουλες σας. Σε σπιτι σε νησι ( δωδεκανησα ) ια τρεις ενηλικες σκεφτηκα 200 λιτρα -glass ( Τριπλο). 1) Με απασχολει ποσα τετραγωνικα θα ειναι ο συλλεκτης. Βλεπω κυριως οι προσφορες ειναι στα 2.7 τμ - 3 τμ. Ειναι θεωρειτε αρκετα, η πρεπει να παμε σε 4τμ? 2) Με Budget Γυρω στα 1500 βρηκα αυτον του Μαλτεζου: https://www.skroutz.gr/s/14820837/Maltezos-MALT-GL-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-2-7m-Glass-Τριπλής-Ενέργειας.html Θεωρειτε οτι ειναι καλος? Προτεινε καποιον καλυτερο σε ποιοτητα για αυτα που ανεφερα? Μηπως καλυτερα σε Calpak η Nobel? Ευχαριστω 200 λίτρα είναι πολλά. Αν βάλεις 200 μην βάλεις πάνω από 2,7 συλλέκτη και δεν χρειάζεται τριπλής. Με 800-900 ευρώ βρισκεις άπειρους ηλιακούς να αγοράσεις τα 1500 είναι τεράστια υπερβολή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Καλησπέρα στο γκρουπ! Θέλω να μπω και εγώ σε έρευνα αγοράς ηλιακού θερμοσίφωνα και θα ήθελα τα φώτα σας. Σπίτι εξοχικό (που έχει γίνει μόνιμη κατοικία) περιοχή Μαρκόπουλο, θέλω έναν θερμοσίφωνα μέτριο προς μεγάλο για τις ανάγκες 2-3 ατόμων. Έχετε κάτι να προτείνετε; Για την εγκατάσταση προτείνετε κάποιο συνεργείο μεγάλης εταιρείας ή να απευθυνθώ αλλού; Σωληνώσεις υπάρχουν και λογικά θα μπει πάνω στο αποθηκακι της ταράτσας. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, darkdemon είπε Καλησπέρα, Μετά απο αναγνωση αρκετων σελιδων θα ηθελα και εγω τις συμβουλες σας. Σε σπιτι σε νησι ( δωδεκανησα ) ια τρεις ενηλικες σκεφτηκα 200 λιτρα -glass ( Τριπλο). 1) Με απασχολει ποσα τετραγωνικα θα ειναι ο συλλεκτης. Βλεπω κυριως οι προσφορες ειναι στα 2.7 τμ - 3 τμ. Ειναι θεωρειτε αρκετα, η πρεπει να παμε σε 4τμ? 2) Με Budget Γυρω στα 1500 βρηκα αυτον του Μαλτεζου: https://www.skroutz.gr/s/14820837/Maltezos-MALT-GL-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-2-7m-Glass-Τριπλής-Ενέργειας.html Θεωρειτε οτι ειναι καλος? Προτεινε καποιον καλυτερο σε ποιοτητα για αυτα που ανεφερα? Μηπως καλυτερα σε Calpak η Nobel? Ευχαριστω Καλημέρα. Σε αυτά τα χρήματα δεν παίρνεις για κανένα λόγο glass. ή χάλκινο ή ανοξείδωτο δικαιολογούν εν μέρει αυτά τα χρήματα. Εν τω μεταξύ Αυτός είναι τριπλής. Έχεις γραμμές από το καλοριφέρ στην ταράτσα? Αφου βρίσκεσαι σε νησι ,εγώ σου προτείνω να βρεις κάποιον ντόπιο ώστε να έχεις και τεχνική υποστήριξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdemon Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, troi.g είπε Καλημέρα. Σε αυτά τα χρήματα δεν παίρνεις για κανένα λόγο glass. ή χάλκινο ή ανοξείδωτο δικαιολογούν εν μέρει αυτά τα χρήματα. Εν τω μεταξύ Αυτός είναι τριπλής. Έχεις γραμμές από το καλοριφέρ στην ταράτσα? Αφου βρίσκεσαι σε νησι ,εγώ σου προτείνω να βρεις κάποιον ντόπιο ώστε να έχεις και τεχνική υποστήριξη. Καλημερα, σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Διαλεξα glass διοτι η σκληροτητα του νερο ειναι αρκετη και απο οτι ειδα ο glass φαινεται να εχει καλη αποδοση. Εχουμε τα καλωδια στην ταρατσα και την εγκατασταση θα την κανει ντοπιοσ τεχνικος. Το θεμα μου ειναι να τον βαλω και να μην εχω θεματα κλπ. Για αυτο ρωτησα για μαλτεζο εαν αξιζει ο glass η να παω σε αλλη εταιρια. 9 ώρες πριν, vaggooss είπε 200 λίτρα είναι πολλά. Αν βάλεις 200 μην βάλεις πάνω από 2,7 συλλέκτη και δεν χρειάζεται τριπλής. Με 800-900 ευρώ βρισκεις άπειρους ηλιακούς να αγοράσεις τα 1500 είναι τεράστια υπερβολή. Βλεπω σε προηγουμενα κομμεντς να λενε οτι με 3τμ δεν ειχανε νερο να κανουν μπανιο 3 ατομα. Θεωρω το γεγονος οτι ειμαστε σε νησι θα παιζει αρκετο ρολο αλλα ειπα να ρωτησω. Για τις μαρκες που ανεφερα σε glass εχεις καμια αποψη? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πάνοσ2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Καλησπέρα στο γκρουπ! Θέλω να μπω και εγώ σε έρευνα αγοράς ηλιακού θερμοσίφωνα και θα ήθελα τα φώτα σας. Σπίτι εξοχικό (που έχει γίνει μόνιμη κατοικία) περιοχή Μαρκόπουλο, θέλω έναν θερμοσίφωνα μέτριο προς μεγάλο για τις ανάγκες 2-3 ατόμων. Έχετε κάτι να προτείνετε; Για την εγκατάσταση προτείνετε κάποιο συνεργείο μεγάλης εταιρείας ή να απευθυνθώ αλλού; Σωληνώσεις υπάρχουν και λογικά θα μπει πάνω στο αποθηκακι της ταράτσας. Ευχαριστώ Καλύτερα σε μαγαζί της περιοχής Σας να πάτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, darkdemon είπε Το θεμα μου ειναι να τον βαλω και να μην εχω θεματα κλπ. Για αυτο ρωτησα για μαλτεζο εαν αξιζει ο glass η να παω σε αλλη εταιρια. Βαλε ΧΑΛΚΙΝΟ Sonne Phaethon με 3-3,4 m2 ( εχει συνεργατη στο νησί σου) και θα ξενιασεις Εισαι νοτια και δεν θες πιο μεγαλο συλλεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, darkdemon είπε Καλημερα, σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Διαλεξα glass διοτι η σκληροτητα του νερο ειναι αρκετη και απο οτι ειδα ο glass φαινεται να εχει καλη αποδοση. Εχουμε τα καλωδια στην ταρατσα και την εγκατασταση θα την κανει ντοπιοσ τεχνικος. Το θεμα μου ειναι να τον βαλω και να μην εχω θεματα κλπ. Για αυτο ρωτησα για μαλτεζο εαν αξιζει ο glass η να παω σε αλλη εταιρια. Βλεπω σε προηγουμενα κομμεντς να λενε οτι με 3τμ δεν ειχανε νερο να κανουν μπανιο 3 ατομα. Θεωρω το γεγονος οτι ειμαστε σε νησι θα παιζει αρκετο ρολο αλλα ειπα να ρωτησω. Για τις μαρκες που ανεφερα σε glass εχεις καμια αποψη? Ευχαριστω Ειναι υποκειμενικό το αν θα έχεις νερό. Εξαρτάται από άπειρους παράγοντες και όπως και να έχει σίγουρα κάποιες μέρες τον χειμώνα θα χρειαστεί να ανάψεις το Ρέυμα. Μόλις τώρα, vaggooss είπε Ειναι υποκειμενικό το αν θα έχεις νερό. Εξαρτάται από άπειρους παράγοντες και όπως και να έχει σίγουρα κάποιες μέρες τον χειμώνα θα χρειαστεί να ανάψεις το Ρέυμα. Βρες έναν Έλληνα κατασκευαστή που να είναι glass και είσαι οκ. Θα βρεις με καλή τιμή και μην κολλάς μόνο στο όνομα. Τα χαρακτηριστικά να κοιτάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Αν έχετε πολύ σκληρό νερό, ειδικά με υψηλές θερμοκρασίες και τις συστολές διαστολές του καζανιού, ραγίζει το σμάλτο και σκουριάζει, με αποτέλεσμα να μετράς αντίστροφα για την αλλαγή του.. Προσωπικά θα σου έλεγα αν μπορείς να διαθέσεις το οποία λεφτά, δες σε Inox ή ακόμα καλύτερα χάλκινο.. Συλλέκτη θα έπαιρνα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο, όπου και αν ήμουν, για μέγιστη απόδοση το χειμώνα και το καλοκαίρι μπορείς να σκεπάσεις το 1/3 της επιφάνειας και αν είναι σαν μικρότερος.. Φυσικά όλα αυτά είναι κόστος.. Μεγάλη προσοχή στις ΠΙΕΣΕΙΣ λειτουργίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, darkdemon είπε Καλησπέρα, Μετά απο αναγνωση αρκετων σελιδων θα ηθελα και εγω τις συμβουλες σας. Σε σπιτι σε νησι ( δωδεκανησα ) ια τρεις ενηλικες σκεφτηκα 200 λιτρα -glass ( Τριπλο). 1) Με απασχολει ποσα τετραγωνικα θα ειναι ο συλλεκτης. Βλεπω κυριως οι προσφορες ειναι στα 2.7 τμ - 3 τμ. Ειναι θεωρειτε αρκετα, η πρεπει να παμε σε 4τμ? 2) Με Budget Γυρω στα 1500 βρηκα αυτον του Μαλτεζου: https://www.skroutz.gr/s/14820837/Maltezos-MALT-GL-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-2-7m-Glass-Τριπλής-Ενέργειας.html Θεωρειτε οτι ειναι καλος? Προτεινε καποιον καλυτερο σε ποιοτητα για αυτα που ανεφερα? Μηπως καλυτερα σε Calpak η Nobel? Ευχαριστω Μετα απο αναγνωση τοσων σελιδων και το αποτελεσμα ειναι να κοιταξεις σε Μαλτεζο glass 1500ε!!! ΥΓ. Που να μην τις διαβαζες κιολας!!! 10 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Καλησπέρα στο γκρουπ! Θέλω να μπω και εγώ σε έρευνα αγοράς ηλιακού θερμοσίφωνα και θα ήθελα τα φώτα σας. Σπίτι εξοχικό (που έχει γίνει μόνιμη κατοικία) περιοχή Μαρκόπουλο, θέλω έναν θερμοσίφωνα μέτριο προς μεγάλο για τις ανάγκες 2-3 ατόμων. Έχετε κάτι να προτείνετε; Για την εγκατάσταση προτείνετε κάποιο συνεργείο μεγάλης εταιρείας ή να απευθυνθώ αλλού; Σωληνώσεις υπάρχουν και λογικά θα μπει πάνω στο αποθηκακι της ταράτσας. Ευχαριστώ Ωρωπου? Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από PLACEBO_89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Πόσα πληρώνετε για service καθάρισμα φλάντζα ανοδιο καθάρισμα άλατα; Έχω ένα Nobel καπως έτσι 160 λίτρα με δύο συλλέκτες και έχω κάτι χρόνια να του κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/4/2022 στις 11:54 ΠΜ, πάνοσ2 είπε Στις 10/4/2022 στις 7:29 ΠΜ, troi.g είπε Στις 10/4/2022 στις 1:36 ΜΜ, vaggooss είπε Στις 10/4/2022 στις 3:28 ΜΜ, Kozanitis1 είπε Τελικα ποιος τροπος πιστευετε οτι ενας ηλιακος θα μας βγει πιο οικονομικoς σε βαθος χρονου? 1)Brand και ακριβη σειρα με τις προγραμματισμενες συντηρησεις. (Εμπορικη προταση) 2)Το σουβλακι του Γιαννουδη(youtube) 3)Καλος no name,glass μη χρηση αντιστασης,μικροτερος για τις αναγκες μας με χρηση 60λιτρου ηλεκτρ. θερμ. με πλεονεκτημα συντηρηση ανα 8-10 χρονια(Αθηνα) και με πολυ καλο level αξιοπιστιας (PLACEBO_89) 4)Καλος no name,glass μη χρηση αντιστασης,μεγαλυτερος για τις αναγκες μας με χρηση 60λιτρου ηλεκτρ. θερμ. με πλεονεκτημα την μεγιστη δωρεαν ποιοτητα ζωης τον χειμωνα,συντηρηση σε αραια χρονικα διαστηματα,καλο level αξιοπιστιας με το μεγαλυτερο μειονεκτημα να φροντιζει ο χρηστης απο Ανοιξη μεχρι Φθινοπωρο να κραταει τις θερμοκρασιες σε φυσιολογικα πλαισια για μενα κατω τους 70β! (PLACEBO_89) Να τονισω οσοι χρηστες φροντιζαν την αποφυγη μεγαλων θερμοκρασιων και χωρις την χρηση της αντιστασης, τους κρατησε ο ηλιακος για παρα πολλα χρονια!!! Κερδισαν λεφτα απο τις συντηρησεις/ζημιες και παντα με την μεγιστη αποδοση τον χειμωνα αφου δεν υπηρχαν απωλειες στα υγρα του κλειστου!!! Στις 10/4/2022 στις 4:01 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Πόσα πληρώνετε για service καθάρισμα φλάντζα ανοδιο καθάρισμα άλατα; Έχω ένα Nobel καπως έτσι 160 λίτρα με δύο συλλέκτες και έχω κάτι χρόνια να του κάνω. Απο 40ευρω. Εχει να κανει ομως και με τα ανταλλακτικα του καθε ηλιακου! Δηλαδη τι ποιοτητα θα σου βαλει.. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από PLACEBO_89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε Αν έχετε πολύ σκληρό νερό, ειδικά με υψηλές θερμοκρασίες και τις συστολές διαστολές του καζανιού, ραγίζει το σμάλτο και σκουριάζει, με αποτέλεσμα να μετράς αντίστροφα για την αλλαγή του.. Προσωπικά θα σου έλεγα αν μπορείς να διαθέσεις το οποία λεφτά, δες σε Inox ή ακόμα καλύτερα χάλκινο.. Συλλέκτη θα έπαιρνα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο, όπου και αν ήμουν, για μέγιστη απόδοση το χειμώνα και το καλοκαίρι μπορείς να σκεπάσεις το 1/3 της επιφάνειας και αν είναι σαν μικρότερος.. Φυσικά όλα αυτά είναι κόστος.. Μεγάλη προσοχή στις ΠΙΕΣΕΙΣ λειτουργίας Εγω σκεπάζω τα 2/3 και δεν πέφτει η θερμοκρασία με τίποτα. Φέτος τον είχα εξολοκλήρου σκεπασμένο και δεν έμεινα πάλι από νερό για 10 μέρες,και μετά άφησα πάλι τα 2/3. Μην λετε οτιναναι στον κόσμο γιατί αν βάλει 4 μέτρα συλλέκτη με 3 άτομα οικογένεια που αναφέρει ο φίλος θα τον ξετιναξει από τις υψηλές θερμοκρασίες μπαμ μπαμ. Ας ανάψει και 30 μέρες το ρεύμα δεν έγινε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα