purpleman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Τότε θα έχει αντιμετώπιση αναλώσιμου υποθέτω. Αν μετακομίσει δεν νομίζω να μπει στη διαδικασία να τον ξηλώσει και να τον πάει σε άλλο σπίτι. Οπότε τον φτηνότερο 100-120αρη με τουλάχιστον 1,5 τμ συλλέκτη. έχουμε συζητήσει με τον ιδιοκτήτη να τον βάλει αυτός γι αυτό ρώτησα για να μου προτείνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Που είναι καλύτερος ο συγκεκριμένος; Θα έπρεπε να έχω και τους 3 για να απαντήσω. Έχω προηγούμενης γενιάς και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι είναι απολύτως συνεπείς με αυτά που δηλώνει στα χαρτιά και ότι πρόκειται για το πιο βιομηχανοποιημένο Ελληνικό προιόν στην κατηγορία του. Που σημαίνει σταθερή ποιότητα, είτε κακή είτε καλή 7 λεπτά πριν, purpleman είπε έχουμε συζητήσει με τον ιδιοκτήτη να τον βάλει αυτός γι αυτό ρώτησα για να μου προτείνετε 120αρη με έως 2τμ συλλέκτη Δεν ξανααναφερω μάρκα😇 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, agnostos13 είπε Ποιά είναι τα περισσότερα που δίνει ο Nobel; Επικοινώνησε με το μελος zNikosz Διαβασε απο σελ. 139-142 Εσκασε 1500ευρω και οι συλλεκτες με το καλημερα μαπα! + μαπα μονωση, +τουμποραμα! Θα παρατηρησεις στην αλλαγη των συλλεκτων του αλλαξαν και μονωση! ΥΓ. Ας ειμαι καλα εγω!!! Κοιτα δεν εχω κατι με τον violari ισα-ισα παλια τον υποστηριζα για το vfm! Αλλα για μενα ο σωστος επαγγελματιας ειναι οπως θα συνεργαστει με καποιον που εχει γνωση και δεν θα μπορει να τον γελασει.. το ιδιο να κανει και με τον αδαη-χαιβανι!!! Αυτο που ειχαν οι συλλεκτες ηταν κραυγαλεο και επρεπε ο μαστορας να σταματησει την εγκατασταση..! Αυτα στο Nobel classic δεν υπαρχουν! Μεσα στη συσκευασια θα βρεις σωληνα μεταλλικο σπιραλ και οχι τουμποραμα! καλη μονωση με προστασια UV που θα σου κρατησει για πολλα χρονια! αντιψυκτικο α ποιοτητας Γερμανιας(διαφανο) επισης το μποιλερ διαθετει και 2ο ανοδιο οπως και πολυ καλη ποιοτητα φλαντζας που σημαινει οτι στα πρωτα service μπορεις και να μην την αλλαξεις. O Nobel ειναι ο πρωτος στην Ελλαδα που εβγαλε τον πρεσαριστο χωρις κανενα κακο δειγμα μεχρι στιγμης!!! Αρα μιλαμε για φουλ αξιοπιστια στους apollon!!! O apollon ειναι στην αγορα πριν απο το 2009!!! Τι εχεις να πεις??? 7 ώρες πριν, takis1964 είπε Καλησπέρα, έχω έναν ηλιακό 160ρη με 2 τετραγωνικά συλλέκτη tinox blue επιλλεκτικο Το καλοκαίρι είναι ευχαριστημένος αλλά τον χειμώνα με αρκετή συννεφιά χρησιμοποιώ πολύ την ηλεκτρική αντίσταση Σκέφτομαι για αναβάθμιση στους συλλέκτες Η ακριβή λύση είναι 2 πάνελ των 1.5 τετραγωνικών με κόστος 420 και αυτή που θα με βόλευε, άλλο ένα πάνελ των 2 τετραγωνικών με κόστος 250 Επισης η λύση με πάνελ των 2.5 τετραγωνικών πάει στα 250 Σιγουρα στα 4 θαχω αρκετά περισσότερο νερό τον χειμώνα αλλά δεν ξέρω αν κάνω κακο στο κύκλωμα το καλοκαίρι, στους σωλήνες λόγω υπερβολικής θέρμανσης Εχει κάποιος εμπειρία στο θέμα; ευχαριστώ Πιστευω η πιο οικονομικη λυση ειναι σε τετοιες συνθηκες να παιρνεις νερο απο ηλεκτρ. θερμ. 60λ! Λιγοτερα ρευματα.. αμεσα ζεστο νερο.. Ετσι θα μενει νερο στον ηλιακο ωστε και με λιγο ηλιο να σου δινει την επιθυμητή θερμοκρασια! Και αφου δεν θα κανεις χρηση της αντιστασης του ηλιακου συν μικρο συλλεκτη θα εχεις και την μεγιστη αξιοπιστια και με αραια service,αμα θελεις δεν τον κανεις και ποτέ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 μμ ηλιόλουστη μεν ανοιξιάτικη μέρα δε, με 70° νομίζω είναι καλά για θερμοσίφωνα 11 ετών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε 2 μμ ηλιόλουστη μεν ανοιξιάτικη μέρα δε, με 70° νομίζω είναι καλά για θερμοσίφωνα 11 ετών Ξερεις αυτο ειναι παραπληροφόρηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Και μπράβο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Maurikycli είπε Θα έπρεπε να έχω και τους 3 για να απαντήσω. Έχω προηγούμενης γενιάς και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι είναι απολύτως συνεπείς με αυτά που δηλώνει στα χαρτιά και ότι πρόκειται για το πιο βιομηχανοποιημένο Ελληνικό προιόν στην κατηγορία του. Που σημαίνει σταθερή ποιότητα, είτε κακή είτε καλή Η σταθερή ποιότητα δεν λέει κάτι από μόνη της, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα της εγγύησης, να γλυτώνεις τις αστοχίες. Από κει και πέρα τι γίνεται... 12 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Επικοινώνησε με το μελος zNikosz Διαβασε απο σελ. 139-142 Εσκασε 1500ευρω και οι συλλεκτες με το καλημερα μαπα! + μαπα μονωση, +τουμποραμα! Θα παρατηρησεις στην αλλαγη των συλλεκτων του αλλαξαν και μονωση! ΥΓ. Ας ειμαι καλα εγω!!! Κοιτα δεν εχω κατι με τον violari ισα-ισα παλια τον υποστηριζα για το vfm! Αλλα για μενα ο σωστος επαγγελματιας ειναι οπως θα συνεργαστει με καποιον που εχει γνωση και δεν θα μπορει να τον γελασει.. το ιδιο να κανει και με τον αδαη-χαιβανι!!! Αυτο που ειχαν οι συλλεκτες ηταν κραυγαλεο και επρεπε ο μαστορας να σταματησει την εγκατασταση..! Αυτα στο Nobel classic δεν υπαρχουν! Μεσα στη συσκευασια θα βρεις σωληνα μεταλλικο σπιραλ και οχι τουμποραμα! καλη μονωση με προστασια UV που θα σου κρατησει για πολλα χρονια! αντιψυκτικο α ποιοτητας Γερμανιας(διαφανο) επισης το μποιλερ διαθετει και 2ο ανοδιο οπως και πολυ καλη ποιοτητα φλαντζας που σημαινει οτι στα πρωτα service μπορεις και να μην την αλλαξεις. O Nobel ειναι ο πρωτος στην Ελλαδα που εβγαλε τον πρεσαριστο χωρις κανενα κακο δειγμα μεχρι στιγμης!!! Αρα μιλαμε για φουλ αξιοπιστια στους apollon!!! O apollon ειναι στην αγορα πριν απο το 2009!!! Τι εχεις να πεις??? Από ότι κατάλαβα πήγαν να του πλασάρουν επισκευασμένους συλλέκτες για καινούριους. Φάουλ μεν, καλό που το διόρθωσαν άμεσα με νέους (αν και με λίγο κυνήγι) και δεν απάντησαν οτι αυτό περιλαμβάνει η προσφορά. Είδα οτι ο Βιολάρης δίνει και 10 χρόνια εγγύηση για το boiler και 25 χρόνια για το συλλέκτη (από το Δήμα) όταν ο Nobel δίνει μόνο 5. ΥΓ. Μου κάνει εντύπωση που σε όσους ζήτησα προσφορά για ηλιακό και τους είπα για 200L/4m2 για 4 άτομα μου είπαν οτι είναι υπερβολή και οτί με 160L/3m2 θα είμαι οκ! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Η σταθερή ποιότητα δεν λέει κάτι από μόνη της, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα της εγγύησης, να γλυτώνεις τις αστοχίες. Το διευκρίνισα από μόνος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Η σταθερή ποιότητα δεν λέει κάτι από μόνη της, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα της εγγύησης, να γλυτώνεις τις αστοχίες. ΥΓ. Μου κάνει εντύπωση που σε όσους ζήτησα προσφορά για ηλιακό και τους είπα για 200L/4m2 για 4 άτομα μου είπαν οτι είναι υπερβολή και οτί με 160L/3m2 θα είμαι οκ! Μακροχρονια εγγυηση ---> Φακα-τυρι!!! Για 4 ατομα δεν ειναι μεγαλος ο 200/4. Μεγαλοι ολοι φαινονται τους καλοκαιρινους μηνες!!! Μέλος μας εβαλε 200/3 για 2 ενηλικες και ενα παιδακι και μολις μπηκε ο χειμωνας κανει ''εε.. τον περιμενα καλυτερο..'' Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από PLACEBO_89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chipakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/5/2019 στις 11:34 ΠΜ, JeZus είπε ηλιακος 200λ 4τ.μ. σε κεραμοσκεπη θα επηρεασει λογω βαρους την σκεπη ή ειπα βλακεια! Ε όχι βέβαια. Είναι σαν να λες έχω φωνάξει δύο φίλους μου και καθόμαστε στην ταράτσα βλέποντας το ηλιοβασίλεμα. Κινδυνεύουμε να καταρεύσει η ταράτσα??Οσο για την κεραμοσκεπή εσύ γνωρίζεις που έχει στηριχτεί ο ηλιακός. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από chipakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Στις 26/3/2022 στις 3:03 ΜΜ, agnostos13 είπε Η σταθερή ποιότητα δεν λέει κάτι από μόνη της, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα της εγγύησης, να γλυτώνεις τις αστοχίες. Από κει και πέρα τι γίνεται... Από ότι κατάλαβα πήγαν να του πλασάρουν επισκευασμένους συλλέκτες για καινούριους. Φάουλ μεν, καλό που το διόρθωσαν άμεσα με νέους (αν και με λίγο κυνήγι) και δεν απάντησαν οτι αυτό περιλαμβάνει η προσφορά. Είδα οτι ο Βιολάρης δίνει και 10 χρόνια εγγύηση για το boiler και 25 χρόνια για το συλλέκτη (από το Δήμα) όταν ο Nobel δίνει μόνο 5. ΥΓ. Μου κάνει εντύπωση που σε όσους ζήτησα προσφορά για ηλιακό και τους είπα για 200L/4m2 για 4 άτομα μου είπαν οτι είναι υπερβολή και οτί με 160L/3m2 θα είμαι οκ! Καλοριζικος τοτε ο βιολαρης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Όταν ο κανονισμός πολυκατοικίας λέει η ταράτσα να είναι άδεια και αναφέρει μόνο κεραίες, αυτό λέτε να είναι ισχυρό ώστε να μην έχεις δικαίωμα να τοποθετήσεις ηλιακό...; Έτσι υποστηρίζουν Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Θα σας αναφέρω συμφουριτες μια συζήτηση που είχα με έναν φίλο προχθές για να διαβάσουν και όσοι θα μπουν κάποια στιγμή να αναζητήσουν τι ισχύει για τους ηλιακούς. Αυτή την συζήτηση την είχαμε κάνει ξανά πριν 5 χρόνια και μου λέει προχθές τελικά είχες δίκιο θα βάλω ηλιακό θερμοσίφωνα. Ο φίλος μου έχει φυσικό αέριο στο σπίτι και θεωρούσε ότι δεν χρειάζεται να βάλει ηλιακό λόγω του ότι είναι αμελητέο το ποσό που σπαταλάει για ζεστό νερό,να σημειώσω ότι είναι 4 Μελής οικογένεια. Εγώ του έλεγα ότι ας είναι αμελητέο το ποσό εφόσον το φυσικό αέριο είναι εισαγωμενο προϊόν ανά πάσα στιγμή με μια κρίση μπορεί να σου βγει σε μια χρονιά μόνο ένα παρόμοιο κόστος. Και μου είπε ότι όπως το υπολόγισε από το καλοκαίρι μέχρι τώρα το κόστος για το ζεστό νερό χρήσης του κόστισε περίπου στα 250 ευρώ και όλοι ξέρουμε ότι αυτές οι τιμές θα μείνουν για ένα με 2 χρόνια σίγουρα. Οπότε όποιος το σκέφτεται να βάλει ηλιακό θερμοσίφωνα να το κάνει με κλειστά μάτια γιατί ο ήλιος στην χώρα μας είναι άπλετος και είναι έγκλημα να μην τον εκμεταλευεσαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios85 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Kαλησπερα σε ολους.Αν και εχω πολλες αποριες ,δε θα ηθελα πριν μελετησω το topic να ξεκινησω ερωτησεις,μια παρατηρηση να κανω μηπως μου το επιβεβαιωσετε. Επειδη και περσυ τετοια εποχη ειχα κανει μεγαλη ερευνα αγορας,και θυμαμαι τιμες,παρατηρω οτι ΟΛΕΣ οι εταιριες εχουν μια αυξηση τιμων πλεον 15-20%.Το ιστορικο του skroutz μας το επιβεβαιωνει.Δεν ξερω αν το εχετε σχολιασετε και πιο παλια. Λογοι πολλοι?Εποχικοτητα προιοντος?Αυξηση τιμων των υλικων?Αριβισμος επειδη ακριβαινει το ρευμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, stelios85 είπε Kαλησπερα σε ολους.Αν και εχω πολλες αποριες ,δε θα ηθελα πριν μελετησω το topic να ξεκινησω ερωτησεις,μια παρατηρηση να κανω μηπως μου το επιβεβαιωσετε. Επειδη και περσυ τετοια εποχη ειχα κανει μεγαλη ερευνα αγορας,και θυμαμαι τιμες,παρατηρω οτι ΟΛΕΣ οι εταιριες εχουν μια αυξηση τιμων πλεον 15-20%.Το ιστορικο του skroutz μας το επιβεβαιωνει.Δεν ξερω αν το εχετε σχολιασετε και πιο παλια. Λογοι πολλοι?Εποχικοτητα προιοντος?Αυξηση τιμων των υλικων?Αριβισμος επειδη ακριβαινει το ρευμα? Αυξήσεις στην πρώτη ύλη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα