hp8 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, πάνοσ2 είπε Στο εξωτερικό κυκλοφορούν PVT συλλέκτες αυτό είναι άλλο πράγμα Στην ουσία βοηθάει στην ψύξη του φωτοβολταϊκου για καλύτερη απόδοση και ταυτόχρονα σου δίνει μια ποσότητα ζεστού νερού απο την απορρόφηση και την μεταφορά της θερμότητας στο μποιλερ Υπάρχουν και για ζεστο αέρα http://www.dyysolar.com/pvt_en.php pvt solar thermal collectors 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες θα ήθελα τη γνώμη σας για νέο ηλιακό Sonne Glass 200λ με επιλεκτικό Phaethon 1.7m2 επι 2 πάνελ. Εγινε η αγορά με άμεση τοποθέτηση και με το καλημέρα πριν καν αλλάξει μέρα εμφάνισε υγρασία στους καθρέπτες. Η συναρμογη στα λάστιχα κακή οπου αφήνει κενά. Ο κατασκευαστής λεει φυσιολογικό λογω κρύου να υγροποιεί την εσωτερική υγρασία (μπούρδες) εμένα δεν μου αρέσει με το καλημέρα αυτή η εικόνα. Πόσο μάλλον για ηλιακό των 900€ και οχι των 500. Θεωρητικά είναι αλουμίνιο με ολόχαλκο υδροσκελετό, πες οκ θα αντέξει, τι γίνεται όμως με την επιλεκτικότητα του καθρέπτη (βαφή;) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από Vagosman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Θεωρείται συμφέρει περισσότερο να συνδέσω την αντίσταση του ηλιακου ή να κρατήσω τον θερμοσίφωνα για ζνχ με ρευμα; φυσικά δεν ξέρω αν γίνεται να τα έχω και τα δυο, από βδομάδα θα έρθει το συνεργείο για τοποθέτηση και θέλω να είμαι προετιμασμενος. Κάποια γνώμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, GeG είπε Θεωρείται συμφέρει περισσότερο να συνδέσω την αντίσταση του ηλιακου ή να κρατήσω τον θερμοσίφωνα για ζνχ με ρευμα; φυσικά δεν ξέρω αν γίνεται να τα έχω και τα δυο, από βδομάδα θα έρθει το συνεργείο για τοποθέτηση και θέλω να είμαι προετιμασμενος. Κάποια γνώμη; Γινεται και τα 2, ο ηλιακός θα ταίζει το θερμοσίφωνα και αυτός το δίκτυο του σπιτιού. Θα χρειαστείς πιθανά κάποιο Solar Kit (βαλβίδα ανάμιξης συν βαλβίδα εκτροπής), κοστίζει, δεν ειναι αθάνατο. Σε συμφέρει ο θερμοσίφωνας γιατι: 1. Πιθανά είναι λιγότερα λίτρα που θα πρέπει να ζεστάνεις ηλεκτρικά 2. Πιο κοντά στην κατανάλωση 3. Εφόσον είναι εντός του σπιτιού, καλύτερα μονωμένος στις εξωτερικές συνθήκες (κρύο, απώλειες κτλ) Ομως θέλεις να διατηρήσεις θερμοσίφωνα; Ειναι σε πατάρι ή πάνω απο το κεφάλι σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, GeG είπε Θεωρείται συμφέρει περισσότερο να συνδέσω την αντίσταση του ηλιακου ή να κρατήσω τον θερμοσίφωνα για ζνχ με ρευμα; φυσικά δεν ξέρω αν γίνεται να τα έχω και τα δυο, από βδομάδα θα έρθει το συνεργείο για τοποθέτηση και θέλω να είμαι προετιμασμενος. Κάποια γνώμη; Ποιον πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, Vagosman είπε Γινεται και τα 2, ο ηλιακός θα ταίζει το θερμοσίφωνα και αυτός το δίκτυο του σπιτιού. Θα χρειαστείς πιθανά κάποιο Solar Kit (βαλβίδα ανάμιξης συν βαλβίδα εκτροπής), κοστίζει, δεν ειναι αθάνατο. Σε συμφέρει ο θερμοσίφωνας γιατι: 1. Πιθανά είναι λιγότερα λίτρα που θα πρέπει να ζεστάνεις ηλεκτρικά 2. Πιο κοντά στην κατανάλωση 3. Εφόσον είναι εντός του σπιτιού, καλύτερα μονωμένος στις εξωτερικές συνθήκες (κρύο, απώλειες κτλ) Ομως θέλεις να διατηρήσεις θερμοσίφωνα; Ειναι σε πατάρι ή πάνω απο το κεφάλι σου; σε παταρι ειναι και το λεω για λογους οικονομιας . αν το κοστος ειναι να ανεβει πολυ ισως δεν το κανω σε πρωτη φαση αλλα και παλι για να παει καλωδιο μεχρι τον ηλιακο ,θα ειναι και αυτο ενα κοστος. 9 ώρες πριν, Maurikycli είπε Ποιον πήρες; απο sol violaris τον 160 λιτρα με 3τμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, Vagosman είπε Καλησπέρα παίδες θα ήθελα τη γνώμη σας για νέο ηλιακό Sonne Glass 200λ με επιλεκτικό Phaethon 1.7m2 επι 2 πάνελ. Εγινε η αγορά με άμεση τοποθέτηση και με το καλημέρα πριν καν αλλάξει μέρα εμφάνισε υγρασία στους καθρέπτες. Η συναρμογη στα λάστιχα κακή οπου αφήνει κενά. Ο κατασκευαστής λεει φυσιολογικό λογω κρύου να υγροποιεί την εσωτερική υγρασία (μπούρδες) εμένα δεν μου αρέσει με το καλημέρα αυτή η εικόνα. Πόσο μάλλον για ηλιακό των 900€ και οχι των 500. Θεωρητικά είναι αλουμίνιο με ολόχαλκο υδροσκελετό, πες οκ θα αντέξει, τι γίνεται όμως με την επιλεκτικότητα του καθρέπτη (βαφή;) Καλησπερα! Αν διαβασεις μερικες σελιδες πισω τα γραφω συνεχεια για sonne-υγρασια συλλεκτες οπως και καποια πραγματα για ηλιοακμη! Οταν μνημονευομουν τον Nobel(συλλεκτες apollon) εδω μεσα μου ελεγαν εισαι ο Nobel.. εισαι επαγγελματιας.. υποστηριζουμε ελληνικα προιοντα.. Εγω παντως δεν ανησυχω.. Συντομα θα σου απαντησουν και θα σου δωσουν συμβουλες για το πως θα αντιμετωπισεις το προβλημα τα μελη που εχουν αφησει αιχμες για μενα!!! 14 ώρες πριν, GeG είπε Θεωρείται συμφέρει περισσότερο να συνδέσω την αντίσταση του ηλιακου ή να κρατήσω τον θερμοσίφωνα για ζνχ με ρευμα; φυσικά δεν ξέρω αν γίνεται να τα έχω και τα δυο, από βδομάδα θα έρθει το συνεργείο για τοποθέτηση και θέλω να είμαι προετιμασμενος. Κάποια γνώμη; Τα μαστορια παντως θα σου πουν να ζεσταινεις το νερο του ηλιακου γιατι παντα οι θερμοκρασιες θα ειναι μεγαλυτερες απ οτι του δικτυου! Και αμεσως το μυαλο σου θα ταξιδεψει λιγοτερη καταναλωση.. λιγοτερος χρονος.. ζεστο νερο με μεγαλυτερες θερμοκρασιες! Λες να ειναι ετσι? ή ''too good to be true'' !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Τα μαστορια παντως θα σου πουν να ζεσταινεις το νερο του ηλιακου γιατι παντα οι θερμοκρασιες θα ειναι μεγαλυτερες απ οτι του δικτυου! Και αμεσως το μυαλο σου θα ταξιδεψει λιγοτερη καταναλωση.. λιγοτερος χρονος.. ζεστο νερο με μεγαλυτερες θερμοκρασιες! Λες να ειναι ετσι? ή ''too good to be true'' !!! Η αλήθεια είναι πως αν δεν κάνεις ακριβής μετρήσεις , μια ή άλλη μου ακούγεται εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, GeG είπε απο sol violaris τον 160 λιτρα με 3τμ. Με γειες! Υλικό; 4 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε ! Οταν μνημονευομουν τον Nobel(συλλεκτες apollon) εδω μεσα μου ελεγαν εισαι ο Nobel.. εισαι επαγγελματιας.. υποστηριζουμε ελληνικα προιοντα.. Εγώ το μόνο που έχω πει είναι ότι οι νομπελ είναι βουλγάρικοι 🤐 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Με γειες! Υλικό; Glass . Πιστευω είναι καλή επιλογή. Το μόνο που με προβληματιζει είναι ποιον να επιλέξω για εγκατάσταση γιατί φοβάμαι ότι συνεργείο τις εταιρίας ίσως κοπανάει λίγο παραπανω σε κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μεταξύ: https://www.skroutz.gr/s/26686139/SOL-Violaris-Full-Plate-Navi-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-4-1m-Glass-Διπλής-Ενέργειας.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share και https://www.skroutz.gr/s/2797387/Nobel-Classic-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-4m-Glass-Διπλής-Ενέργειας.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share ποιόν θα επιλέγατε και γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Αφού πας σε τόσο μεγάλο,με 100€ επιπλέον πας σε αυτόν: https://www.bestprice.gr/item/2156563953/calpak-prisma-200lt-4m-glass-diplhs-energeias.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2022 στις 2:00 ΜΜ, GeG είπε Η αλήθεια είναι πως αν δεν κάνεις ακριβής μετρήσεις , μια ή άλλη μου ακούγεται εμένα Ναι αν εχεις μικρη αποσταση και συνηθως η υπαρχουσα θερμοκρασια βρισκεται κοντα στους 30β τοτε παω πασο! Για να εισαι ομως πιο κοντα σε αυτο πρεπει να παρεις μεγαλυτερο μηχανημα για τις αναγκες σου με οτι και παλι συνεπαγεται..! Για να καταλαβεις με παγωμενα νερα δικτυου,συννεφια με ηλιο και να σου μεινουν την επομενη μερα 30β πρεπει να κανει μονο 1 ατομο χρηση! Και ναι μιλαω για τον 160/3τμ! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από PLACEBO_89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Ναι αν εχεις μικρη αποσταση και συνηθως η υπαρχουσα θερμοκρασια βρισκεται κοντα στους 30β τοτε παω πασο! Για να εισαι ομως πιο κοντα σε αυτο πρεπει να παρεις μεγαλυτερο μηχανημα για τις αναγκες σου με οτι και παλι συνεπαγεται..! Για να καταλαβεις με παγωμενα νερα δικτυου,συννεφια με ηλιο και να σου μεινουν την επομενη μερα 30β πρεπει να κανει μονο 1 ατομο χρηση! Και ναι μιλαω για τον 160/3τμ! Γι αυτό θεωρώ ιδανικό έναν μικρό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα για αυτές τις περιπτώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, agnostos13 είπε Μεταξύ: https://www.skroutz.gr/s/26686139/SOL-Violaris-Full-Plate-Navi-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-4-1m-Glass-Διπλής-Ενέργειας.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share και https://www.skroutz.gr/s/2797387/Nobel-Classic-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-4m-Glass-Διπλής-Ενέργειας.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share ποιόν θα επιλέγατε και γιατί; Καποιος που γνωριζει και αφου το κοστος ειναι το ιδιο θα σου πει τον Nobel γιατι σου δινει περισσοτερα..! Ακριβως στο ιδιο δiλλημα ειχε πεσει μελος μας οταν πρωτο εβγαλαν και αλλοι τον πρεσαριστο και επειδη το κοστος ηταν τo ιδιο με κλειστα ματια πηρε τον Nobel! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα