geodimis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, kstgr είπε Μαλτέζος ινοξ 10 χρόνια εγγύηση με 2 υποχρεωτικά σέρβις από τους ίδιους Σε ευχαριστώ!
πάνοσ2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 17/11/2021 στις 12:29 ΜΜ, geodimis είπε Σε ευχαριστώ! Θέλετε μπόιλερ ή ολόκληρο ηλιακό;
geodimis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, πάνοσ2 είπε Θέλετε μπόιλερ ή ολόκληρο ηλιακό; Boiler που να κάτσει στην ίδια βάση.
πάνοσ2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, geodimis είπε Boiler που να κάτσει στην ίδια βάση. Ένα καλό glass boiler νομίζω ότι θα έκανε.
agnostos13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/hliakoi-thermosifones/225396-calpak-neo-160-20 αυτός αξίζει ή είναι παταμένα λεφτά; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από agnostos13
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 23/11/2021 στις 12:37 ΠΜ, agnostos13 είπε https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/hliakoi-thermosifones/225396-calpak-neo-160-20 αυτός αξίζει ή είναι παταμένα λεφτά; Σχεση τιμης/αποδοσης ΟΧΙ! Για τον χειμωνα μεχρι 2 ατομα ειναι οκ και αυτο σε καποιες περιπτωσεις οριακα.. Απο αξιοπιστια ειναι σιγουρα σε καλο level λογω του μικρου συλλεκτη αλλα και της σχετικης ποιοτητας..
spocky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα την βοηθεια σας καθοτι δεν εχω ιδεα απο ηλιακους. Στο σπιτι εχουμε σαν πηγη θερμανσης του νερου το φυσικο αεριο. Λογω του οτι εχουμε μπει στο εξοικονομω, μεσα σε αυτα που πρεπει να γινουν ειναι και η τοποθετηση ηλιακου. Δυστυχως θα τοποθετηθει στην ταρατσα και γυρω μας το σπιτι εχει ψηλες πολυκατοικιες οποτε ο ηλιος που φτανει στην ταρατσα ειναι περιορισμενος. Τι χαρακτηριστικα να κοιταξω. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο μοντελο? Ενας γνωστος μου ειπε να κοιταξω να ειναι 4τμ ο συλλεκτης. Ειναι σωστο αυτο? Επισης μπορει να γινει καποιος αυτοματος τροπος ετσι ωστε οταν δεν υπαρχει ζεστο νερο απο τον ηλιακο να γυρναει αυτοματα στο φυσικο αεριο χωρις να γυριζω βανα χειροκινητα? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από spocky
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, spocky είπε Θα ηθελα την βοηθεια σας καθοτι δεν εχω ιδεα απο ηλιακους. Στο σπιτι εχουμε σαν πηγη θερμανσης του νερου το φυσικο αεριο. Λογω του οτι εχουμε μπει στο εξοικονομω, μεσα σε αυτα που πρεπει να γινουν ειναι και η τοποθετηση ηλιακου. Δυστυχως θα τοποθετηθει στην ταρατσα και γυρω μας το σπιτι εχει ψηλες πολυκατοικιες οποτε ο ηλιος που φτανει στην ταρατσα ειναι περιορισμενος. Τι χαρακτηριστικα να κοιταξω. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο μοντελο? Ενας γνωστος μου ειπε να κοιταξω να ειναι 4τμ ο συλλεκτης. Ειναι σωστο αυτο? Επισης μπορει να γινει καποιος αυτοματος τροπος ετσι ωστε οταν δεν υπαρχει ζεστο νερο απο τον ηλιακο να γυρναει αυτοματα στο φυσικο αεριο χωρις να γυριζω βανα χειροκινητα? Ποσα ατομα? Μετρα αποστασης απο την τοποθετηση του ηλιακου? Αθηνα? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από PLACEBO_89
spocky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Ποσα ατομα? Μετρα αποστασης απο την τοποθετηση του ηλιακου? Αθηνα? Συγγνωμη ξεχασα να πω περιοχη.. Ναι Αθηνα (Αιγαλεω). Προς το παρον 2 ατομα θα ειμαστε. Μετρα αποστασης δεν ξερω αλλα φαντασου το σπιτι μου ειναι στον πρωτο οροφο και απο πανω η ταρατσα. Περιπου κανα 3 μετρα υπολογιζω.
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, spocky είπε Συγγνωμη ξεχασα να πω περιοχη.. Ναι Αθηνα (Αιγαλεω). Προς το παρον 2 ατομα θα ειμαστε. Μετρα αποστασης δεν ξερω αλλα φαντασου το σπιτι μου ειναι στον πρωτο οροφο και απο πανω η ταρατσα. Περιπου κανα 3 μετρα υπολογιζω. Ενδεικνυται να βαλεις τριπλης. Για αρχη πρεπει να κανεις αναγνωριση το μεγεθος του προβληματος της σκιασης! Εκει που φορτωνει ο ηλιακος ειναι μεταξυ 11.00-15.00 Αρα σε μια μερα με ηλιοφανεια στο σημειο που θα τοποθετηθει ο ηλιακος παρατηρεις ποιες ωρες θα τον χτυπαει ο ηλιος.
spocky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Ενδεικνυται να βαλεις τριπλης. Για αρχη πρεπει να κανεις αναγνωριση το μεγεθος του προβληματος της σκιασης! Εκει που φορτωνει ο ηλιακος ειναι μεταξυ 11.00-15.00 Αρα σε μια μερα με ηλιοφανεια στο σημειο που θα τοποθετηθει ο ηλιακος παρατηρεις ποιες ωρες θα τον χτυπαει ο ηλιος. Αυτο θα το κανω για να δω που θα τοποθετηθει η και για να δω ποσα τμ συλλεκτη πρεπει να διαλεξω?
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, spocky είπε Αυτο θα το κανω για να δω που θα τοποθετηθει η και για να δω ποσα τμ συλλεκτη πρεπει να διαλεξω? Και για τα 2! Αν δεν υπαρχει περιορισμος δηλαδη ολη η ταρατσα ειναι δικη σου θα τον τοποθετησεις στο σημειο με την καλυτερη ηλιοφανεια!
chrisaxa Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Kαλησπέρα παιδιά που μπορώ να βρω συμβουλές σχετικά με θερμοσίφωνα που στάζει? Μπας και προλάβω το θέμα όσο είναι νωρίς. Με ενδιαφέρει να δω αν μπορώ να κάνω μόνος μου 2-3 απλά πραγματάκια πριν καλέσω κάποιον τεχνικό. Κάποιο άρθρο η βίντεο θα βοηθούσε πολύ.
hp8 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, chrisaxa είπε Kαλησπέρα παιδιά που μπορώ να βρω συμβουλές σχετικά με θερμοσίφωνα που στάζει? τι θερμοσίφωνας είναι ? ηλιακός η απλός Βάλε καθαρές φωτο με το σημείο διαρροής
spocky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Και για τα 2! Αν δεν υπαρχει περιορισμος δηλαδη ολη η ταρατσα ειναι δικη σου θα τον τοποθετησεις στο σημειο με την καλυτερη ηλιοφανεια! Εχει κατι σε αρνητικο τα πολλα τμ του συλλεκτη η απλα ειναι πιο ακριβος? Καποια προτεινομενη μαρκα που να ειναι αξιοπιστη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα