Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το καλοκαίρι είχα πάρει προσφορά για τον Nobel αυτόν, στα 750 ευρώ + τοποθέτηση (κανένα 120αρι-150αρι) και είπα άστο θα τον βάλω τον φθινόπωρο και τώρα βλέπω ότι έχει πάει +150 ευρώ πάνω :( :(

Επεξ/σία από Uberalles_gr
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάθε πότε θέλει συνήθως συμπλήρωμα με αντιψυκτικό ο ηλιακός; Έχουν περάσει 2 χρόνια απο την τελευταία φορά που βάλαμε και τώρα δεν ζεσταίνει πάλι.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Silverage είπε

Κάθε πότε θέλει συνήθως συμπλήρωμα με αντιψυκτικό ο ηλιακός; Έχουν περάσει 2 χρόνια απο την τελευταία φορά που βάλαμε και τώρα δεν ζεσταίνει πάλι.

Αν δεν αποδίδει να βάλεις και να βρεις την διαρροή  Εγω έβαλα σήμερα 0,8 L μετά από 9 χρόνια 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hp8 είπε

Αν δεν αποδίδει να βάλεις και να βρεις την διαρροή  Εγω έβαλα σήμερα 0,8 L μετά από 9 χρόνια 

Κατάλαβα, θα πάει για πέταμα μάλλον τότε.

Είναι 25+ ετών.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Silverage είπε

Είναι 25+ ετών.

αυτό δεν λέει κάτι οσο το μποιλερ είναι οκ Απο κάπου χάνει Βάλε χαρτί κουζίνας στιε ενώσεις - ρακορ μια μέρα με πολύ ήλιο μην τραβάς νερό και δες που θα βραχει

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε

Εγώ το καλοκαίρι είχα πάρει προσφορά για τον Nobel αυτόν, στα 750 ευρώ + τοποθέτηση (κανένα 120αρι-150αρι) και είπα άστο θα τον βάλω τον φθινόπωρο και τώρα βλέπω ότι έχει πάει +150 ευρώ πάνω :( :(

Έτσι κι αλλιώς τώρα την "έφαγες" την αύξηση. Μην βιαστείς και περίμενε 2-3 βδομάδες να δεις τι θα παίξει (είτε σε αυτήν είτε σε άλλες εταιρίες) με το black friday

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Silverage είπε

Σιγουρα εχεις διαρροη!  Εσυ το μονο που μπορεις να κανεις να γεμισεις το κλειστο και οταν θα εχει καυτο νερο και θα τον χτυπαει ο ηλιος 13.00-14.00 ψαξε μηπως σου μαρτυρησει την διαρροη!

Δημοσ.

καλημερα ειμαι σε διαδικασια αγορας ηλιακου.ειμαι στην αττικη και ειμαστε 2 ενηλικες και ενα μωρο.κοιταω για 160 λτ τριπλης ενεργειας.εχω ξεχωρισει τον sonne phatheon και τον nobel classic.με ολα αυτα που διαβαζω εχω μπερδευτει.ειναι καλες επιλογες ?η να κοιταξω αλλου 

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα,

Υπαρχων ηλιακος : Maltezos sunpower 160.

Τρύπησε στα 6 χρονια το καζανι ( εγγυηση 5 δυστυχως) και για αντικατασταση του το κοστος φτανει σχεδον την αγορα καινουριου.

Τι θα προτεινατε εσεις? να προχωρησω σε αντικατασταση του  με ιδιο η αλλαγη ολου του σετ και σε περιπτωση αλλαγης ποιον θα προτεινατε ( δεν εχω ιδεα απο θερμοσιφωνες) απο κατασκευαστες/μοντελα?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chrkor7 είπε

καλημερα ειμαι σε διαδικασια αγορας ηλιακου.ειμαι στην αττικη και ειμαστε 2 ενηλικες και ενα μωρο.κοιταω για 160 λτ τριπλης ενεργειας.εχω ξεχωρισει τον sonne phatheon και τον nobel classic.με ολα αυτα που διαβαζω εχω μπερδευτει.ειναι καλες επιλογες ?η να κοιταξω αλλου 

Για το τριπλής ενέργειας το έχεις ψαξει?

Δημοσ.

Nobel είχα και εγώ απο το  2007 το 2014 μου τρύπησε το καζάνι  ήταν εκτός εγγύησης το πλήρωσα ενα 500άρι  (ο ηλιακός καινούργιος έκανε 650...)    στα 4 και μισό χρόνια  καπου στο 2018 μου τρύπησε το νέο καζάνι εντός εγγύησης μου το άλλαξαν δωρεάν,  και έτσι ο συλλέκτης παρέμεινε ο ίδιος,  συμπλήρωσε αισίως 14 χρόνια, αλλά με τρία διαφορετικά καζάνια......  κατασκευαστική αστοχία είπαν για το δεύτερο,  άνοιξε σε κάποια ραφή......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Καλημερα στην παρεα,

Υπαρχων ηλιακος : Maltezos sunpower 160.

Τρύπησε στα 6 χρονια το καζανι ( εγγυηση 5 δυστυχως) και για αντικατασταση του το κοστος φτανει σχεδον την αγορα καινουριου.

Τι θα προτεινατε εσεις? να προχωρησω σε αντικατασταση του  με ιδιο η αλλαγη ολου του σετ και σε περιπτωση αλλαγης ποιον θα προτεινατε ( δεν εχω ιδεα απο θερμοσιφωνες) απο κατασκευαστες/μοντελα?

Παρε προσφορα http://www.iliofar.gr/

https://mcsolar.business.site/#gallery

Επεξ/σία από PLACEBO_89
Δημοσ.
7 ώρες πριν, chrkor7 είπε

Τι εννοεις;

Έχεις έτοιμες σωληνώσεις για να βάλεις τριπλής ενέργειας η τώρα θα τον φτιάξεις εξαρχής?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...