PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, zNikosz είπε Απάντησα στον Δήμα με το παραστατικό αγοράς όπου μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κάποια απάντηση για την συγκόλληση παρά μόνο ότι επικοινώνησαν με τον κ. Βιολάρη. Μετά από 30 λεπτά με κάλεσε ο κ. Ανδρεάς Βιολάρης και μου είπε ότι αύριο θα γίνει η αλλαγή των συλλεκτών με νέους από εκεί που τους περιμέναμε στα μέσα Μάϊου. Επίσης θα μου κάνει δώρο λέει 2 χρόνια Service (συμπλήρωση αντιψυκτικού, αλλαγή στα μονωτικά υλικά και καθαρισμό αλάτων αν απαιτείτε). Όσον αφορά τις πλαστικές σωληνώσεις μου είπε ότι αυτές βάζουν στους χάλκινους για να αποφύγουν την ηλεκτρόλυση. Ανοξείδωτους σωλήνες βάζουν μόνο στους Glass ηλιακούς. Πάντος αύριο ότι αλλαγές θέλω να γίνουν για να με ευχαριστήσουν θα το κάνουν, όσον αφορά τα μονωτικά υλικά. Ναι sorry! Δεν κανουν τετοιοι σωληνες σε χαλκινο! Απλα εχει κολλησει το μυαλο μου γιατι δεν βαζει και κανεις χαλκινο..!!! Αφου θα σου αλλαξουν τωρα τους συλλεκτες να σου βαλει την καλη μονωση αλουμινιου! Αυτη που εχουν βαλει καταστρεφεται σε 2 χρονια ενω η αλλη που σου λεω κραταει για παρα πολλα χρονια! Εμενα εχει περασει 10 χρονια και δεν εχει παρουσιασει καμια φθορα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zNikosz Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Να υποθέσω ότι εφόσον δεν έδωσαν απάντηση για την συγκόλληση κάτι πάνε να καλύψουν, τώρα θα δω αύριο τους νέους συλλέκτες που θα έρθουν από τον Δήμα τη συγκόλληση έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, zNikosz είπε Να υποθέσω ότι εφόσον δεν έδωσαν απάντηση για την συγκόλληση κάτι πάνε να καλύψουν, τώρα θα δω αύριο τους νέους συλλέκτες που θα έρθουν από τον Δήμα τη συγκόλληση έχουν. Να ξερεις οτι Ανδρεας μας διαβαζει..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zNikosz Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Να ξερεις οτι Ανδρεας μας διαβαζει..! Καλά κάνει, μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος. Εξάλλου στην πρώτη επικοινωνία μαζί του, του το διευκρίνισα ότι η επιλογή μου ήταν από όσα διαβάζω και γράφω στα Forum. Όταν εγώ δεν μείνω ευχαριστημένος πώς θα τον συστήσω στον επόμενο πελάτη? Επειδή είμαι αρκετά χρόνια στις πωλήσεις και έχω μεγάλη εμπειρία άσχετα που τώρα κάθομαι λόγο επιλογής έχω μάθει ότι ένας πελάτης ευχαριστημένος θα σε συστήσει σε άλλους 10, ενώ ένας δυσαρεστημένος θα σε επικοινωνήσει αρνητικά σε 50. Με αυτήν την εξέλιξη των πραγμάτων μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Δεν θα ήθελα κάτι περισσότερο από το να δουλεύει άρτια το σύστημα που αγόρασα. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από zNikosz 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zNikosz είπε Το θεμα ειναι αυτα κανουν και αφηνουν κακη εικονα.. Αυτο μπορει να στο κανει και η καλυτερη εταιρεια! Δηλαδη να πασαρουν κατι ελαττωματικο στον πελατη και αν πιασει επιασε! Εδω ειναι κατι προκλητικο γιατι οταν φαινονται τα ελαττωματα με γυμνο ματι και τα μαστορια δεν δειχνουν καν στον πελατη εναν προβληματισμο.. εκτιθενται ανεπανορθωτα!!! 1 ώρα πριν, HYDA είπε Επισυνάπτω νέα φωτογραφία που φαίνεται πιο καλά η εισαγωγή του καθρέπτη. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω - εσείς τι λέτε? Ναι θεωρειται κακη συνδεση! Η γωνια που κανει δυσκολευει την ροη του νερου! Αυτο γιατι το εκαναν? Ε ρε μαλτεζος!!! Εγγυηση!!! 1 ώρα πριν, zNikosz είπε Ρωτησες στο τζαμι με την κασα τι μονωση μπαινει??? Ο apollon της nobel δεν ειναι ετσι.. Στο τελειωμα του κασωματος εχει ''κορνιζα'' και βαζουν λαστιχο! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από PLACEBO_89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zNikosz Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Το θεμα ειναι αυτα κανουν και αφηνουν κακη εικονα.. Αυτο μπορει να στο κανει και η καλυτερη εταιρεια! Δηλαδη να πασαρουν κατι ελαττωματικο στον πελατη και αν πιασει επιασε! Εδω ειναι κατι προκλητικο γιατι οταν φαινονται τα ελαττωματα με γυμνο ματι και τα μαστορια δεν δειχνουν καν στον πελατη εναν προβληματισμο.. εκτιθενται ανεπανορθωτα!!! Ναι θεωρειται κακη συνδεση! Η γωνια που κανει δυσκολευει την ροη του νερου! Αυτο γιατι το εκαναν? Ε ρε μαλτεζος!!! Εγγυηση!!! Ρωτησες στο τζαμι με την κασα τι μονωση μπαινει??? Ο apollon της nobel δεν ειναι ετσι.. Στο τελειωμα του κασωματος εχει ''κορνιζα'' και βαζουν λαστιχο! Δεν μου απαντησαν απο τον Δήμα σε αυτό το ερώτημα και το έθιξα σε δύο email. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HYDA Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Ναι θεωρειται κακη συνδεση! Η γωνια που κανει δυσκολευει την ροη του νερου! Αυτο γιατι το εκαναν? Ε ρε μαλτεζος!!! Εγγυηση!!! Να θυμίσω, έτσι για την ιστορία, ότι την εγκατάσταση ήρθε και την είδε και ο τεχνικός διευθυντής του Μαλτέζου τότε, και την θεώρησε σωστή... Τι κάνω τώρα κατά τη γνώμη σας? Πως πρέπει να είναι η σωστή εισαγωγή στο συλλέκτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Στις 3/4/2021 στις 9:51 ΜΜ, troi.g είπε Να βάλεις 4 κοιλοδοκους 40*40 όρθιους , και να τους ενώσεις μεταξυ τους από πάνω , σαν φτιάξεις ένα "τραπέζι" πάνω τους , γύρω στους 30 πόντους πάνω από τα κεραμίδια. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να βάλεις ότι ηλιακό θέλεις , και αν στο μέλλον χρειαστεί , μπορεί να αλλάξεις μάρκα χωρίς να σε περιορίζει η βάση. Εννοείται ότι πάνω σε αυτό το "τραπέζι" θα χρειαστεί ο μάστορας να φτιάξει μια σιδεριά ώστε να προσαρμόσει την εκάστοτε βάση. ειναι στιγμές που καταλαβαινεις ότι το ινσομνια ξέρει καλύτερα απο μάστορες. συνεννοήθηκε ο υδραυλικός με τον σκεπά τι βασεις να κάνουν, ο σιδεράς έφτιαξε κάτι θηρία 6χ6 εκατοστά το οποίο δε πέρναγε απο την κουρμπα του Κεραμυδιου, τα πηρε πισω τα τροποποιήσε και στην πανω μερια τους τα εκανε 4χ6 και περνάει απο το κεραμύδι. δε τελειώνουμε ομως εδω δε τα υπολόγισαν καλα και στην πανω μερια βγαίνει πιο πολυ απο οτι στην κατω. παραθέτω φωτογραφίες. η παραξενια μου,αν θέλετε να με πείτε έτσι δε σταματάει εκει, οι ηλιακοι των διπλα σπιτιων κοιτανε Νοτιοανατολικα ενω εμενα Νοτια, μένω Άστρος Αρκαδίας, υπάρχει κάπου να δω πιυ πρέπει να κοιτάει ο ηλιακός μου; βοηθεια παιδια θελω να ανέβω σκεπη να χαζεψω τη θάλασσα και να πεσω κατω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 27 λεπτά πριν, someone- είπε η παραξενια μου,αν θέλετε να με πείτε έτσι δε σταματάει εκει, οι ηλιακοι των διπλα σπιτιων κοιτανε Νοτιοανατολικα ενω εμενα Νοτια, αν κοιτάει νότια μια χαρά είναι http://www.xanthiotis.com.gr/2014/03/blog-post.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, HYDA είπε Να θυμίσω, έτσι για την ιστορία, ότι την εγκατάσταση ήρθε και την είδε και ο τεχνικός διευθυντής του Μαλτέζου τότε, και την θεώρησε σωστή... Τι κάνω τώρα κατά τη γνώμη σας? Πως πρέπει να είναι η σωστή εισαγωγή στο συλλέκτη? Και θα σου ελεγε δεν τρεχει κατι με την γωνια γιατι ειναι στην καθοδο..! Ναι αλλα εδω το θεμα ειναι οτι η κυκλοφορια γινεται με φυσικη ροη και θελουμε οσο το δυνατον τις πιο σωστες κλισεις για την μεγιστη απροσκοπτη ροη του κλειστου! Αρα ο εχθρος του σωστου ειναι το σωστοτερο! Στην τελικη πληρωσες τοσα χρηματα για να εχεις το καλυτερο μηχανημα σε αποδοση και αξιοπιστια και πρεπει κι ολας να μπαινεις στην διαδικασια να ψαχνεις να δεις τι φταιει???!!! Γι αυτο πληρωσες ενα σκασμο χρηματα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!! ΥΓ. Αν ηξερες τι κερδος βγαζουν απο εναν ηλιακο σαν τον δικο σου με αυτα που εχεις τραβιξει θα τους τον πεταγες στο κεφαλι!!! Εχω την εντυπωση οτι στην Ελλαδα παιζει μεγαλη καφριλα και οτι στο εξωτερικο ειναι πιο συγκρατημενη η κατασταση..! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από PLACEBO_89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator77 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, HYDA είπε Επισυνάπτω νέα φωτογραφία που φαίνεται πιο καλά η εισαγωγή του καθρέπτη. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω - εσείς τι λέτε? και στην εισαγωγη και στην επιστροφη του νερου εχουν βαλει προσθετες γωνιες εαν βγουν αυτες και μπουν κανονικα τα τουμποραματα με μια μονο γωνια θα παρεις τις θερμοκρασιες που θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HYDA Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, predator77 είπε και στην εισαγωγη και στην επιστροφη του νερου εχουν βαλει προσθετες γωνιες εαν βγουν αυτες και μπουν κανονικα τα τουμποραματα με μια μονο γωνια θα παρεις τις θερμοκρασιες που θελεις. Τι υλικό να βάλω και τι να ζητήσω από τον υδραυλικό να προσέξει; Προφανώς πρέπει να ασχολούμαστε εμεις με όλες τις λεπτομέρειες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, someone- είπε ειναι στιγμές που καταλαβαινεις ότι το ινσομνια ξέρει καλύτερα απο μάστορες. συνεννοήθηκε ο υδραυλικός με τον σκεπά τι βασεις να κάνουν, ο σιδεράς έφτιαξε κάτι θηρία 6χ6 εκατοστά το οποίο δε πέρναγε απο την κουρμπα του Κεραμυδιου, τα πηρε πισω τα τροποποιήσε και στην πανω μερια τους τα εκανε 4χ6 και περνάει απο το κεραμύδι. δε τελειώνουμε ομως εδω δε τα υπολόγισαν καλα και στην πανω μερια βγαίνει πιο πολυ απο οτι στην κατω. παραθέτω φωτογραφίες. η παραξενια μου,αν θέλετε να με πείτε έτσι δε σταματάει εκει, οι ηλιακοι των διπλα σπιτιων κοιτανε Νοτιοανατολικα ενω εμενα Νοτια, μένω Άστρος Αρκαδίας, υπάρχει κάπου να δω πιυ πρέπει να κοιτάει ο ηλιακός μου; βοηθεια παιδια θελω να ανέβω σκεπη να χαζεψω τη θάλασσα και να πεσω κατω.. Όπως και να έχει , ας φτιάξει ο υδραυλικός σου τη βάση , πατώντας πάνω στη σιδερια αυτή , και να φέρει όποιες μοίρες πιστεύει ότι είναι οι καλύτερες. 1 ώρα πριν, HYDA είπε Τι υλικό να βάλω και τι να ζητήσω από τον υδραυλικό να προσέξει; Προφανώς πρέπει να ασχολούμαστε εμεις με όλες τις λεπτομέρειες.. Δε νομίζω ότι θα δεις κάποια διαφορά εάν αφαιρέσεις τις γωνίες , αν και εφόσον είναι με σωστή κλίση. Ειδικά στην εισαγωγή του μποιλερ , είναι καλύτερα έτσι , γιατί πολλές φορές το τουμποραμα δε κάνει τόσο μικρή κουρμπα , με αποτέλεσμα να έχει ανάποδη κλίση , τότε υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, troi.g είπε Όπως και να έχει , ας φτιάξει ο υδραυλικός σου τη βάση , πατώντας πάνω στη σιδερια αυτή , και να φέρει όποιες μοίρες πιστεύει ότι είναι οι καλύτερες. Δε νομίζω ότι θα δεις κάποια διαφορά εάν αφαιρέσεις τις γωνίες , αν και εφόσον είναι με σωστή κλίση. Ειδικά στην εισαγωγή του μποιλερ , είναι καλύτερα έτσι , γιατί πολλές φορές το τουμποραμα δε κάνει τόσο μικρή κουρμπα , με αποτέλεσμα να έχει ανάποδη κλίση , τότε υπάρχει πρόβλημα. Δηλαδη οι μεγαλες κλισεις δεν επηρεαζουν την ροη??? Επισης επρεπε να μπει μποιλερ που την εισαγωγη να την ειχε στην ακρη! Την εχει στην μεση γιατι ειναι για διπλο συλλεκτη! Μεγαλες κλισεις οπως και το μεγαλυτερο μηκος σωληνα στην ανοδο μειωνουν τους κυκλους ροης!!! Το ενα ερχεται και συμπληρωνει το αλλο.. Δηλαδη μια ο μικρος συλλεκτης συν αυτα.. φτανουν να δεις το τελικο αποτελεσμα που βλεπει ο ts! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από PLACEBO_89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zNikosz Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τώρα μάλιστα μιλάμε.. τα συμπεράσματα δικά σας.. ιδού οι νέοι συλλέκτες. Μόλις φτάσανε απο το εργοστάσιο του Δήμα, Original - Navi Plus Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από zNikosz 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα