Tommygre Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα, μιας και εφαγα ακυρο με το εξοικονομω στις καθυστερησεις, οπου επροκειτο να εβαζα αντλια θερμοτητας και ηλιακο, σκοπευω τις επομενες ημερες να αγορασω ηλιακο και να περιμενω σεπτεμβρη οκτοβρη αν ξαναβγει το προγραμμα να επιδιωξω για τα υπολοιπα μεσω της επιδοτησης. Ειμαστε προς το παρον δυο ατομα και ευχομαστε να γινουμε τρεις, σε δευτερο οροφο διοροφης μεζονετας με κεραμοσκεπη ακριβως απο πανω μας οποτε δεν θα εχουμε απωλειες θερμοκρασιας. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον ηλιακο διπλης η τριπλης στα 120-160 λιτρα μιας και δεν εχουμε μεγαλες απαιτησεις προς το παρον; Αν ειναι εφικτο Θεσσαλονικη αν γνωριζετε καποιον αντιπροσωπο. Το σπιτι αυτο ειναι εντελως γυμνο απο θερμανση και ζνχ. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnySilverhand Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, Tommygre είπε Καλησπερα, μιας και εφαγα ακυρο με το εξοικονομω στις καθυστερησεις, οπου επροκειτο να εβαζα αντλια θερμοτητας και ηλιακο, σκοπευω τις επομενες ημερες να αγορασω ηλιακο και να περιμενω σεπτεμβρη οκτοβρη αν ξαναβγει το προγραμμα να επιδιωξω για τα υπολοιπα μεσω της επιδοτησης. Ειμαστε προς το παρον δυο ατομα και ευχομαστε να γινουμε τρεις, σε δευτερο οροφο διοροφης μεζονετας με κεραμοσκεπη ακριβως απο πανω μας οποτε δεν θα εχουμε απωλειες θερμοκρασιας. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον ηλιακο διπλης η τριπλης στα 120-160 λιτρα μιας και δεν εχουμε μεγαλες απαιτησεις προς το παρον; Αν ειναι εφικτο Θεσσαλονικη αν γνωριζετε καποιον αντιπροσωπο. Το σπιτι αυτο ειναι εντελως γυμνο απο θερμανση και ζνχ. Ευχαριστω πολυ. θα ελεγα σε πρωτη φαση να περιμενεις λιγο να ανακοινωθει το επομενο εξοικονομω, αν ξεκινησει Μαιο οπως λενε οι φημες ισως σε βολευει να περιμενεις, κι εγω Θεσσαλονικη ειμαι, δεν περασε την αιτηση ο μηχανικος μου, αλλλα 6000 αιτησεις περιπου περασαν οποτε νομιζω θα εχουμε καλυτερες πιθανοτητες στο επομενο. αν βαλεις τωρα ηλιακο και κοψεις αποδειξη τσεκαρε με τον ενεργειακο επιθεωρητη αν με τα υπολοιπα εργα ανεβαινεις 3 κατηγοριες γιατι προφανως θα πρεπει να αφαιρεθει ο ηλιακος απο τις παρεμβασεις ανεξαρτητα αν δεν ειναι δηλωμενος οτι υπαρχει στο πεα. και υπαρχει φυσικα και η πιθανοτητα οπως λενε να αλλαξουν τα κριτηρια, ο τροπος αιτησης στην πλατφορμα, εκει ο Θεος και η ψυχη τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 19 ώρες πριν, Tommygre είπε Καλησπερα, μιας και εφαγα ακυρο με το εξοικονομω στις καθυστερησεις, οπου επροκειτο να εβαζα αντλια θερμοτητας και ηλιακο, σκοπευω τις επομενες ημερες να αγορασω ηλιακο και να περιμενω σεπτεμβρη οκτοβρη αν ξαναβγει το προγραμμα να επιδιωξω για τα υπολοιπα μεσω της επιδοτησης. Ειμαστε προς το παρον δυο ατομα και ευχομαστε να γινουμε τρεις, σε δευτερο οροφο διοροφης μεζονετας με κεραμοσκεπη ακριβως απο πανω μας οποτε δεν θα εχουμε απωλειες θερμοκρασιας. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον ηλιακο διπλης η τριπλης στα 120-160 λιτρα μιας και δεν εχουμε μεγαλες απαιτησεις προς το παρον; Αν ειναι εφικτο Θεσσαλονικη αν γνωριζετε καποιον αντιπροσωπο. Το σπιτι αυτο ειναι εντελως γυμνο απο θερμανση και ζνχ. Ευχαριστω πολυ. Αν σκοπευεις να μπεις στο εξοικονομω (το οποιο μαλλον θα ξαναπαιξει νωριτερα απο φθινοπωρο) μιλα με τον μηχανικο σου πριν κανεις οτιδηποτε. Αφενως μπορει να ειναι επιλεξιμη η δαπανη που θα κανεις για ηλιακο (αν εχει βγει ΠΕΑ κλπ και ακολουθησεις τους κανονες του προγραμματος δηλαδη πληρωμη με πιστωτικη/χρεωστικη/εμβασμα κλπ) Στο λεω γιατι ο ηλιακος δινει "μεγαλη" αναβαθμιση και ειναι πιθανον να σου πει ο μηχανικος οτι θα δυσκολευτεις να ανεβεις τις 3 ενεργειακες κατηγοριες που απαιτει το προγραμμα χωρις τον ηλιακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Ψάχνω καλό boiler 80 λίτρα που να μην παίρνει ρεύμα, μόνο από κεντρική θέρμανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elysian Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα παιδια για καποιον που επροκειται να βαλει τωρα ηλιακο θερμοσυφωνα για πρωτη φορα.... διαβασα καποια πραγματα αλλα θελω να ρωτησω το εξης απο μαρκες? ποιες πιστευετε οτι ειναι αξιοπιστες και εμπιστες για την Skyland τι πιστευετε? Μας προτειναν για εναν Skyland 200 lt 3.10 οι συλλεκτες πιστευτε οτι ειναι ποιος οικονομικος ο ηλιακος η υπαρχει κτ αλλο γιατι δεν τα γνωριζω καλα σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Elysian είπε Μας προτειναν για εναν Skyland 200 lt 3.10 Πόσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim123450000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 8/2/2021 στις 7:49 ΜΜ, turbat0s είπε . Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από dim123450000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 ερώτηση για υδραυλικό Έχω ηλιακό στον 8ο όροφο, και εγώ είμαι στον 3το. Το νερό πηγαίνει από την παροχή στον ηλιακό και από εκεί κατεβαίνει στο πατάρι μου στο μποιλερ, το μποιλερ ζεσταίνεται από την κεντρική θέρμανση (τον χειμώνα). Επίσης ο ηλιακός είναι συνδεδεμένος με ρεύμα, ενώ το μποιλερ όχι. Αυτό μου το έκανε ο υδραυλικός σήμερα, αλλά έχω ορισμένες σκέψεις. Τώρα τον χειμώνα που έχω κεντρική θέρμανση, παίρνεις το νερο χλιαρό από τον ηλιακό και το ζεσταίνει, το καλοκαίρι όμως, τι γίνεται? https://imageupload.io/FhDl1vcExB.i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Αφαίρεσε από την εγκατάσταση εκείνους τους διακόπτες σωμάτων που σου έχει βάλει στο boiler γιατί μόνο πρόβλημα δημιουργούν. Αν χρειάζεσαι έλεγχο, βάλε στην θέση τους διακόπτες ροής 1/2". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Αφαίρεσε από την εγκατάσταση εκείνους τους διακόπτες σωμάτων που σου έχει βάλει στο boiler γιατί μόνο πρόβλημα δημιουργούν. Αν χρειάζεσαι έλεγχο, βάλε στην θέση τους διακόπτες ροής 1/2". εξηγησε μου γιατι να βγαλω τις βανες? εισαι υδραυλικος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DimosthenisG είπε εξηγησε μου γιατι να βγαλω τις βανες? εισαι υδραυλικος? Οι "βάνες" είναι διακόπτες σωμάτων καλοριφέρ και ακατάλληλες για άλλες χρήσεις. Σε πλήρως ανοιχτή θέση έχουν μειωμένη ροή που μειώνει αισθητά την ποσότητα του νερού που κατευθύνεται στο boiler. Spoiler Αν θέλεις απάντηση μόνο από "υδραυλικούς", μπορείς να ρωτήσεις αυτόν που σου έκανε την εγκατάσταση ή να απευθυνθείς σε ένα forum υδραυλικών. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από stelakis1914 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 8/2/2021 στις 7:35 ΜΜ, Elysian είπε Καλησπερα παιδια για καποιον που επροκειται να βαλει τωρα ηλιακο θερμοσυφωνα για πρωτη φορα.... διαβασα καποια πραγματα αλλα θελω να ρωτησω το εξης απο μαρκες? ποιες πιστευετε οτι ειναι αξιοπιστες και εμπιστες για την Skyland τι πιστευετε? Μας προτειναν για εναν Skyland 200 lt 3.10 οι συλλεκτες πιστευτε οτι ειναι ποιος οικονομικος ο ηλιακος η υπαρχει κτ αλλο γιατι δεν τα γνωριζω καλα σας ευχαριστω πολυ Αυτος που κοιτας καπου στα 750ευρω και δεν αξιζουν οι συλλεκτες γι αυτα τα χρηματα..! Κοιτα αυτον https://www.skroutz.gr/s/2797345/Nobel-Classic-200lt-3m-Glass-Διπλής-Ενέργειας.html και κανε deal κατι παραπανω απο 750 θα σου βγει αλλα τα αξιζει! Θα σου ελεγα για βιολαρη αλλα καβαλησε το καλαμι στις τιμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argitt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Να απαντήσω και εγώ για skyland γιατί τον έχω σε 160 lt ότι είναι πολύ καλός...Ούτε υγρασίας στον καθρέφτη ούτε τσαλακωμενο καζανι ούτε διαρροές....Κάτοχος από το 2015...Βόρεια Εύβοια με αρκετά χιόνια και πάγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μετα απο 27 χρόνια που με εναν ανώνυμο ηλιακο, αγορασα και τοποθετησα αυτον http://www.elco.gr/index.php/gr/contents/default/section/sunheaters/cnt/solar6.html με αντισταση τριπλής ενεργειας. Ο παλιός εχανε σε λιγες μερες τα υγρα απο το κλειστο κύκλωμα. Οταν του εριχνες υγρο, και επαιρνε 5-6 λιτρα καθε φορά !!! δουλευε τελεια, αλλα μονον για 4-5 ημερες. μετα τα εχανε ξανά. Εσπασε και η βαση της αντιστασης και αποφασισα να τον αλλάξω. Τωρα ο νεος ..... Με απογοήτευσε για αρχη ....... Με την ιδια ηλιοφανια δεν ζεστενει οπως ο παλιος. Και το κυριωτερο , όταν ζεστανει και κανει ενα ατομο μπανιο το απογευμα κατα τις 4, μετα γυρω στις 8-9 το βραδυ δεν εχει νερο ουτε καν χλιαρό. Το εχει παγωσει. Τι λετε να φταιει; Καποια ιδεα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, alfeios είπε αγορασα και τοποθετησα έχεις γνώση του αντικείμενου η απλά συναρμολογησες και έβαλες υγρά Δες αν έχει γίνει σωστή πλήρωση μην τυχόν και έχει εγκλωβίσει αέρα Εγώ γεμίζω σιγά - σιγά χωρίς να είναι συνδεδεμένη η έξοδος του συλλέκτη με το μποιλερ προκείμενου να βγει όλος ο αέρας του συλλέκτη κι όταν φτάσουν τα υγρά να βγαίνουν συνδέω και τον άλλο σωλήνα με το μποιλερ και συνεχίζω πάντα αργά και σταθερά για να μην εγκλωβιστει αέρας Μηπως γέρνει ανάποδα λόγο ταράτσας ? 3 ώρες πριν, alfeios είπε Τωρα ο νεος ..... Με απογοήτευσε για αρχη ....... Μιλα και με την εταιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα