tiniakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Υπάρχει κάποιος Vfm ηλιακός τριπλής για 4 άτομα άρα 200 λίτρα. Σε ταράτσα θα μπει δική μου με προσανατολισμό στο νότια και άπλετη ηλιοφάνεια νησιού. Είχα πέρυσι την επιδότηση αλλά ένιωθα κορόιδο με τις τιμές που τους είχαν πάει και δεν την χρησιμοποίησα.
haris_216 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 34 λεπτά πριν, tiniakos είπε Υπάρχει κάποιος Vfm ηλιακός τριπλής για 4 άτομα άρα 200 λίτρα. Σε ταράτσα θα μπει δική μου με προσανατολισμό στο νότια και άπλετη ηλιοφάνεια νησιού. Είχα πέρυσι την επιδότηση αλλά ένιωθα κορόιδο με τις τιμές που τους είχαν πάει και δεν την χρησιμοποίησα. Αν είσαι της φάσης "όχι ρε π...στηδες, δεν θα πάρω από σας που ανεβάζετε τις τιμές, μπας και πιάσετε το μήνυμα" είμαι μαζί σου. Κι εγώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν στηρίζω/επιλέγω καταστήματα ή επιχειρήσεις με τα οποία διαφωνώ, ακόμα και με δική μου χασούρα. Σε καθαρά οικονομικό όμως επίπεδο νομίζω ότι έχασες αφού όσο και να "είχαν πάει οι τιμές" με επιδότηση 50-60% σίγουρα θα είχες όφελος. Αν και απ' ότι άκουσα, αυτό που είπαν για πρόγραμμα με τους επιλαχόντες του περσινού προγράμματος πάει (μάλλον) για το 2ο τρίμηνο του 2025 (Απρίλιο και βλέπουμε), αν δεν το βιάζεσαι ίσως θα είχε νόημα να περιμένεις να δεις μήπως έχει κάτι και για σένα (γι' αυτούς που δεν εξαργύρωσαν την επιταγή) 2 1
πάνοσ2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Πολλά εργοστάσια μείωσαν ή κράτησαν τις τιμές σταθερές. Από την άλλη όλα τα καταστήματα αύξησαν τις τιμές. 1 1
Vstromrider Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Τι λέτε για αυτους τους δυο ? https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/hliakoi-thermosifones/283359-calpak-neo-160-20-κεραμοσκεπής https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/hliakoi-thermosifones/283161-solartherm-160-2-n Ο Solartherm ειναι και διαθεσιμος για αμεση αποστολη. Θα μπει με βαση κεραμοσκεπης σε αριστη σκεπη απο θεμα προσανατολισμου στην δυτικη πελοποννησο. Θα προτιμουσα να ηταν 200λιτρα αλλα δεν βλεπω κατι σε καλη τιμη.
xsterg Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στις 7/11/2024 στις 1:18 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Σιγουρα εχεις μια διαφορα στην αποδοση και για χειμωνα αξιζει να τους καθαριζεις. καλο ειναι να καθαριζονται μια στο τοσο. δηλαδη 2-3 φορες τον χρονο. εγω εχω και παροχη με βρυση στην ταρατσα μαζι με ενα μικρο λαστιχο νερου για αυτες τις περιπτωσεις. δεν χρειαζεται να ειμαστε υπερβολικοι και να πλενουμε τον συλλεκτη καθε εδβομαδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα