PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, vaggooss είπε Ναι 2χ1.20 Αρα 2.4τμ!
GeG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) κουμπωσα σημερα το θερμομετρο (να ειναι το banggood που ηρθε σε μια βδομαδα) και ρε παιδια, ενω τον εχω φουλ σκεπασμενο (ισως καποιες ακρες να ειναι εκτεθημενες λογω αερα που μετακινησε το πανι) βλεπω 91 βαθμους, τι φαση ; χρηση δεν γινεται ιδιετερη μπορω να πω. η θερμοστατικη ειναι ρυθμισμενη περιπου 40 βαθμους και παλι το βαζω προς το κρυο για να κανω μπανιο, δηλαδη ζητημα ειναι να χαλαω καθαρα 20 λιτρα ζεστου νερου για μπανιο, ειμαστε δυο ατομα + τα πιατα. Αλλη χρηση ζεστου δεν κανουμε. σας φαινεται φυσιολογικη η θερμοκρασια; Αλλοι σε αναλογη φαση με εμενα , τι θερμοκρασια να εχετε ; να εχει γινει λαθος συνδεση αισθητηρα ; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από GeG
vaggooss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 30 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Αρα 2.4τμ! 2 ύψος και 1.20 πλάτος. Ένας συλλέκτης
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, GeG είπε κουμπωσα σημερα το θερμομετρο (να ειναι το banggood που ηρθε σε μια βδομαδα) και ρε παιδια, ενω τον εχω φουλ σκεπασμενο (ισως καποιες ακρες να ειναι εκτεθημενες λογω αερα που μετακινησε το πανι) και βλεπω 91 βαθμους, τι φαση ; χρηση δεν γινεται ιδιετερη μπορω να πω. η θερμοστατικη ειναι ρυθμισμενη περιπου 40 βαθμους και παλι το βαζω προς το κρυο για να κανω μπανιο. Επισης ζητημα ειναι να χαλαω καθαρα 20 λιτρα ζεστου νερου για μπανιο, ειμαστε δυο ατομα + τα πιατα. Αλλη χρηση ζεστου δεν κανουμε. σας φαινεται φυσιολογικη η θερμοκρασια; Αλλοι σε αναλογη φαση με εμενα , τι θερμοκρασια να εχετε ; να εχει γινει λαθος συνδεση αισθητηρα ; Φουλ σκεπασμενο ποσες μερες τον εχεις και δεν πεφτει η θερμοκρασια? 18 λεπτά πριν, vaggooss είπε 2 ύψος και 1.20 πλάτος. Ένας συλλέκτης Ναι ενας αλλα ειναι 2.4τμ!
GeG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Φουλ σκεπασμενο ποσες μερες τον εχεις και δεν πεφτει η θερμοκρασια? τον εχω καιρο, περιπου μηνα ; θα τον ελενχο αυτες τις μερες γιατι προχθες ειχα ανοιξει λιγο το ρευμα για 15 λεπτα . Αλλα και παλι ποσο να προλαβε να τον ζεστανει! Παντως επειδη ειναι φουλ σκεπασμενος δεν θεωρω οτι δεν ζεστενεται το νερο, ζεστενεται απλα με μικροτερο ρυθμο.
serdakis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, 111111 είπε ναι, glas είναι, αλλά +200€ σε σχέση με πριν ένα μήνα. την πατησα πολυ καλα με αυτη την περιπτωση. Ηταν να τον παρω πριν 1 μηνα που τον ειχανε σε προσφορα 550 νομιζω και διαβαζα στο skroutz παντου κακα σχολια. Και μετα καταλαβα οτι στο σκρουτζ λεγανε μαλλον για παλια μοντελα...
haris_216 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Όλη η αγορά, άσχετα αν κάποιο προϊόν επηρεάζεται λιγότερο ή περισσότερο από τις διάφορες ανατιμήσεις πρώτων υλών, κλπ, παίζει το "χαρτί" των αυξήσεων. Και μάλιστα είναι και η ιδανική περίοδος αφού μέσα σε όλα αυτά που ακούμε είναι πολύ εύκολο να περάσει σχετικά "ανώδυνα" (ή τουλάχιστον χωρίς πολλές συζητήσεις) η όποια αύξηση. Σαφώς και η Ουκρανία παράγει πολύ περισσότερα από αυτά που γνωρίζουμε, από σιτάρι μέχρι "πλεξούδες" αυτοκινήτων, αλλά είναι εντυπωσιακό πόσο έχει "βολέψει" το θέμα της το χορό των ανατιμήσεων (είναι εντυπωσιακό ότι κάθε επαγγελματίας επικαλείται Ουκρανία για τα πάντα ). Η κεντρική ιδέα; Ότι είναι να πάρεις, αν το χρειάζεσαι τώρα και όχι μετά από 2,3,4 χρόνια, το παίρνεις τώρα γιατί αύριο θα είναι πιο ακριβό. Και σίγουρα η ρύθμιση της αγοράς, αυτορύθμιση ή βεβιασμένη, δεν προβλέπεται άμεσα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από haris_216 2
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Στις 4/6/2022 στις 9:07 ΠΜ, takis1964 είπε Χθες ήρθε ο 200ρης Οι βάσεις ήρθαν έτοιμες;
troi.g Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, GeG είπε τον εχω καιρο, περιπου μηνα ; θα τον ελενχο αυτες τις μερες γιατι προχθες ειχα ανοιξει λιγο το ρευμα για 15 λεπτα . Αλλα και παλι ποσο να προλαβε να τον ζεστανει! Παντως επειδη ειναι φουλ σκεπασμενος δεν θεωρω οτι δεν ζεστενεται το νερο, ζεστενεται απλα με μικροτερο ρυθμο. Σίγουρα έχεις σκεπάσει τον δικό σου , και όχι κανενός αλλού? Και να αναρωτιέται ο αλλος το ανάποδο απο σενα , μα καλα με τοσο ηλιο και δεν εχω ζεστό νερό? Χαχαχαχα.
GeG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, troi.g είπε Σίγουρα έχεις σκεπάσει τον δικό σου , και όχι κανενός αλλού? Και να αναρωτιέται ο αλλος το ανάποδο απο σενα , μα καλα με τοσο ηλιο και δεν εχω ζεστό νερό? Χαχαχαχα. χαχαχα οχι οχι τσεκαρισμενο!!! μετα απο μπανιο παντως επεσε μισο βαθμο ολο και ολο. γρηγορο ντουζ ηταν φυσικα αλλα παιζει να κανει δουλεια η αναμεικτικη που δεν περναει ασκοπα ζεστο νερο στις σωληνωσεις και περναει μονο οσο πρεπει οποτε και συσσορευεται 1
Tsakalos! Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, GeG είπε κουμπωσα σημερα το θερμομετρο (να ειναι το banggood που ηρθε σε μια βδομαδα) και ρε παιδια, ενω τον εχω φουλ σκεπασμενο (ισως καποιες ακρες να ειναι εκτεθημενες λογω αερα που μετακινησε το πανι) βλεπω 91 βαθμους, τι φαση ; Φανταζομαι βλεπεις celcius (C) και οχι farenheit (F) ε;.. 91 βαθμοι C , ειναι παρα πολυ ψηλη θερμοκρασια… 1
GeG Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Tsakalos! είπε Φανταζομαι βλεπεις celcius (C) και οχι farenheit (F) ε;.. 91 βαθμοι C , ειναι παρα πολυ ψηλη θερμοκρασια… Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά το modul για την θερμοκρασία μόνο celcius έχει. Όταν λες είναι πολυ υψηλή εννοείς αποκλείεται να είναι τόσο ή το λες για να προσεξω γιατί όντως είναι μεγάλη θερμοκρασία, το πρωι στις 6 είχε πεσει μισό βαθμό ακόμα και πηγε 90 🥲, θα πειράξω την αναμεικτικη σήμερα ώστε να φέρνει πιο ζεστό μέσα στο σπίτι και θα το αφήσω να τρέξει λίγο για να την ρίξω.
Kozanitis1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Μήπως η θέση του αισθητήρα είναι λίγο "λάθος"? Αν είχε 90+ βαθμούς, τα ασφαλιστικά ούτε καν που εσταξαν; Μήπως είναι κοντά στο μανδύα, οπότε βλέπεις θερμοκρασία νερού κλειστού και όχι μποιλερ;
Tsakalos! Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, GeG είπε Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά το modul για την θερμοκρασία μόνο celcius έχει. Όταν λες είναι πολυ υψηλή εννοείς αποκλείεται να είναι τόσο ή το λες για να προσεξω γιατί όντως είναι μεγάλη θερμοκρασία, το πρωι στις 6 είχε πεσει μισό βαθμό ακόμα και πηγε 90 🥲, θα πειράξω την αναμεικτικη σήμερα ώστε να φέρνει πιο ζεστό μέσα στο σπίτι και θα το αφήσω να τρέξει λίγο για να την ρίξω. Μηπως θα μπορουσες να ανεβασεις μαι φωτο, που εχεις τοποθετησει τον αισθητηρα?.. και εαν εχεις θερμομετρο, ασε να τρεξει λιγο νερακι , μονο ζεστο, και μετρα στην βρυση, τι θερμοκρασια ερχεται (Και χοντρα χοντρα τι αποσταση ειναι απο το ηλιακο)... 91 βαθμοι ειναι υπερβολικα πολλοι... σχεδον βρασμος...
GeG Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Μήπως η θέση του αισθητήρα είναι λίγο "λάθος"? Αν είχε 90+ βαθμούς, τα ασφαλιστικά ούτε καν που εσταξαν; Μήπως είναι κοντά στο μανδύα, οπότε βλέπεις θερμοκρασία νερού κλειστού και όχι μποιλερ; Τον έχω βάλει μέσα στο κυαθιο. Δεν ξέρω! 1 λεπτό πριν, Tsakalos! είπε Μηπως θα μπορουσες να ανεβασεις μαι φωτο, που εχεις τοποθετησει τον αισθητηρα?.. και εαν εχεις θερμομετρο, ασε να τρεξει λιγο νερακι , μονο ζεστο, και μετρα στην βρυση, τι θερμοκρασια ερχεται (Και χοντρα χοντρα τι αποσταση ειναι απο το ηλιακο)... 91 βαθμοι ειναι υπερβολικα πολλοι... σχεδον βρασμος... Δεν μπορώ φωτό γιατί είναι ψηλά ο ηλιακός αλλά έχει μπει στο κυάθιο που μου τοποθέτησαν στον Ηλιακό από την εταιρία. Θερμοκρασία εξόδου είναι μικρή διότι έχω αναμεικτικη βαλβίδα αλλά θα προσπαθήσω να την ρυθμιση να βγάζει λίγο πιο ζεστό να δω τι παιζει και θα ξανά στείλω, ευχαριστώ για την οποία βοήθεια και άποψη παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα