argitt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Από απόδοση μια χαρά... Καμμία πτώση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Τι λέτε ρε παιδιά, θα πάρετε κανένα άνθρωπο στο πλευρό σας, κοιτάξτε επάνω στα στεγανοποιητικα ψυγείου, έχουν σηματάκια για καυστικοτητα και τοξικότητα. Δεν κάνει να έρθουν σε επαφή με το δέρμα, πόσο μάλλον να μπουν στο ματι ή να καταποθουν. Βάζοντας τα σε ένα θερμοσίφωνα ο οποίος μάλιστα παρουσιάζει και διαρροή είναι πολύ επίφοβο να περάσουν στο νερό χρήσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argitt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Φιλε μου εγώ ούτε παρακίνησα ούτε συμβούλεψα το τι θα κάνει ο χρήστης με το πρόβλημα...Εγώ απλά αναφερα μια πράξη που έκανα σε έναν ηλιακό οικείου μου προσώπου και είχε επιτυχία.Σωστα όλα αυτά που λες...Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/12/2020 στις 4:25 ΜΜ, argitt είπε Φιλε μου εγώ ούτε παρακίνησα ούτε συμβούλεψα το τι θα κάνει ο χρήστης με το πρόβλημα...Εγώ απλά αναφερα μια πράξη που έκανα σε έναν ηλιακό οικείου μου προσώπου και είχε επιτυχία.Σωστα όλα αυτά που λες...Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του... Σόρυ που το συνεχίζω αλλά επειδή μιλάμε για πεθερά η λέξη επιτυχία έχει πολλές έννοιες 🤣 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από kstgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Θα ήθελα μια βοήθεια, καθότι άσχετος! Νοικιάζω ένα ιδιόκτητο διαμέρισμα 54τ.μ σε ένα ζευγάρι. Χάλασε ο ηλιακός θερμοσίφωνας και πρέπει να τον αλλάξω. (Ο υδραυλικός μου είπε ότι δεν είχε γίνει ποτέ συντήρηση και είναι όλα τρύπια). Επειδή το σπίτι είναι μικρό, έτσι κι αλλιώς έως 2-3 άτομα (με το ζόρι ζευγάρι με παιδί), μπορούν να μείνουν μέσα. Θέλω μια οικονομική πρόταση για ηλιακό (φαντάζομαι 120lt - 160lt διπλής ενέργειας με μονό συλλέκτη). Προχωράω άφοβα για αγορά οποιουδήποτε στο skroytz (τιμές 320-380), ή πρέπει να προσέξω κάτι? Δεδομένο για μένα είναι ότι δεν θα γίνει εύκολα απόσβεση (δεν θα ανέβει το ενοίκιο που εισπράττω). Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ Υπάρχει στο Αιγάλεω και πέριξ κάποιος αξιόπιστος (και ή δυνατόν οικονομικός) μάστορας, να αναλάβει την τοποθέτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, vasilis77 είπε Υ.Γ Υπάρχει στο Αιγάλεω και πέριξ κάποιος αξιόπιστος (και ή δυνατόν οικονομικός) μάστορας, να αναλάβει την τοποθέτηση? Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά η αξιοπιστο και καλό μάστορα θα πάρεις ή οικονομικό ,και τα δύο δεν γίνονται.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 On 11/12/2020 at 12:13, naimore said: για πειτε, καμιά προταση; https://www.skroutz.gr/c/1399/hliakoi_thermosifones.html απ οτι βλεπω απο τις αξιολογησεις mastersol κορυφη; κι δω κανείς; κ εγώ τέρμα άσχετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, naimore είπε κι δω κανείς; κ εγώ τέρμα άσχετος Πατρα μενεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Όχι, Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, naimore είπε Όχι, Αθήνα Τιμιος ηλιακος για τα λεφτα του με ελευθερο service για την εγγυση! Θελει καθε 2 χρονια αλλαγη ανοδιου απλα κρατας την αποδειξη αγορας! Το προβλημα ειναι οτι η εδρα τους ειναι Πατρα και αν σου παθει κατι πληρωνεις μεταφορικα(κοπος-χρημα) Καλυτερα αυτον που προτεινα και στον πιο πανω.. Για ποσα ατομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 για 2-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, naimore είπε για 2-3 Θες: 1)Αξιοπιστια? 2)αποδοση? 3)Αποδοση-αξιοπιστια-οικονομια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/12/2020 στις 12:13 ΜΜ, naimore είπε για πειτε, καμιά προταση; https://www.skroutz.gr/c/1399/hliakoi_thermosifones.html απ οτι βλεπω απο τις αξιολογησεις mastersol κορυφη; Γενικά μιλώντας, όταν βλέπω αξιολογήσεις από αξιολογητές που έχουν κάνει 1-2 αξιολογήσεις συνολικά και δεν τους δίνει και το skroutz σαν επιβεβαιωμένους αγοραστές, είμαι λίγο επιφυλακτικός... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από naive 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 2 hours ago, PLACEBO_89 said: Θες: 1)Αξιοπιστια? 2)αποδοση? 3)Αποδοση-αξιοπιστια-οικονομια? Οικονομία και απόδοση, αξιοπιστια ένα σκαλί πιο κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, naimore είπε Οικονομία και απόδοση, αξιοπιστια ένα σκαλί πιο κάτω Για να παρεις οικονομια και αποδοση πρεπει το μηχανημα να ειναι μεγαλυτερο απο τις αναγκες σας..! Η μεγιστη αξιοπιστια ειναι στο χερι σου..! Οσο πιο τυπικος θα εισαι στον περιορισμο της υπερθερμανσης τοσο θα κερδιζεις σε αξιοπιστια-χρηματα!!! Αυτη τη στιγμη με τετοιο καιρο ο ιδανικός θα ηταν 200λ 4τμ!!! Στο εμποριο θα σου πουν απο 120-160λ 2τμ, 160λ 2.5τμ max! Εγω σου προτεινω να παρεις οικονομικο ηλιακο στα 200λ 3τμ!(μερικο σκεπασμα καλοκαιρινους μηνες). Με αυτη τη συνταγη θα κερδισεις: 1)Xρηματα απο την τιμη αποκτησης! 2)Περισσοτερα λιτρα ζεστου νερου(ποιοτητα ζωης) παραλληλα ελαχιστοποιεις στο μεγιστο την καταναλωση ρευματος!!! 3)Με την προστασια απο την υπερθερμανση(σκεπασμα) παρατεινεις την αξιοπιστια ολου του μηχανηματος! Δυνατοτητα παραταση συντηρησης πχ ανα 5 χρονια! Δεν χανεις νερα απο το κλειστο αρα ουτε και αποδοση! οταν καποιοι συμπληρωνουν σχεδον καθε χρονο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα