Dpan.9 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάποια γνώμη για τα εξής κλειδαριά MUL T LOK LOS και κύλινδρος GE GE PEXTRA; Με τί defender θα τα συνδυάζατε αν αξίζουν; Επίσης σε σύγκριση με omega plus τί θα προτείνατε από τα δύο;
GeoMak7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, nick1984 είπε Διαβαζοντας εδω καταλαβα οτι οι securemme που συνοδευουν τις πορτες της ταξεως των 500-600€ δεν ειναι τοσο καλες. Κάνω λάθος; ναι, λαθος κανεις. επαναλαμβανω, πορτα 2 ετων ΔΕΝ ΤΗ ΛΥΝΕΙΣ - ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑΣ αν δεν υπαρχει πολυ σοβαρος λογος. κλειδαρια securemme, ειτε 2στροφη που ειναι η χειροτερη - ειτε 3στροφη, δλδ ο Μ.Ο - ειτε γραναζωτη που ειναι η καλυτερη δεν ειναι οτι χειροτερο υπαρχει. ΝΑΙ, δεν ειναι revo ή los αλλα δε βλεπω λογο αλλαγης αν συνδιαστει με ενα σοβαρο κυλινδρο. Φυσικα, εδω ακουμε & διαβαζουμε οτι ο protec² & ο 4ks δε δουλευουν καλα με mul-t-lock los και οτι παιζουν καλυτερα με iseo (ειδικα για tesio & gardesa)... 11 ώρες πριν, Riggos είπε Καλησπέρα. Ψάχνω για πόρτα ασφαλείας για νεοκτιστη οικοδομή. Απευθύνυηκα σε επώνυμη εταιρεία από την οποία έχω προσφορά για πόρτα ασφαλείας διπλής θωράκισης με κλειδαριά cisa ηλεκτρική με αφαλό cisa RS3S ή M&C MOVE με 5 μη αντιγράψιμα κλειδιά με τιμή στα 1310 +ΦΠΑ. Παρακαλώ βοηθήστε μαρκα κλειδαριας & defender ? 9 ώρες πριν, Dpan.9 είπε Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάποια γνώμη για τα εξής κλειδαριά MUL T LOK LOS και κύλινδρος GE GE PEXTRA; Με τί defender θα τα συνδυάζατε αν αξίζουν; Επίσης σε σύγκριση με omega plus τί θα προτείνατε από τα δύο; αν ειναι για εισοδο πολυκατοικιας, ωραιο πακετακι. αν μιλαμε για προσωπικο διαμμερισμα, καλο θα ηταν να παρεις κανεναν καλυτερο κυλινδρο. ΟΧΙ γιατι ο pExtra δεν ειναι καλος ΑΛΛΑ γιατι σε 2-3 χρονια θα ψαχνεις να τον αλλαξεις. 10 ώρες πριν, TrifonSam είπε Βάλε μια νορμάλ πόρτα ασφαλείας της τάξης των 600-700 ευρώ με σωστή τοποθέτηση, εξόπλισέ την με κορυφαία κλειδαριά, κύλινδρο , defender, άλλα 250-300 ευρώ, και είσαι όμορφος. Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει, διαβάζοντας για πολύ καιρό το θέμα με τις κλειδαριές. Αν έχεις "άλλα" πράγματα να κρύψεις, τότε μη δώσεις σημασία στα παραπάνω.😜 600-700 + 250, παει πολυ το εργο ομως... μπορει να παρει απ'τον ξεροκεφαλο μια πορτα στα 550 + 150 για εναν κορυφαιο κυλινδρο και τελειωνει το εργο για μια 7ετια.
swayback Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, GeoMak7 είπε 600-700 + 250, παει πολυ το εργο ομως... μπορει να παρει απ'τον ξεροκεφαλο μια πορτα στα 550 + 150 για εναν κορυφαιο κυλινδρο και τελειωνει το εργο για μια 7ετια. Ο ξεροκέφαλος νομίζω την δίνει 550+ΦΠΑ. Οπότε πάμε στα 695+150, χοντρικά στα 850. Βέβαια έχω καιρό να περάσω, οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στις τελικές τιμές. Και πάλι στα 850 με κορυφαίο κύλινδρο είναι αρκετά καλή επιλογή. @Riggos Γιατί ηλεκτρική κλειδαριά; Είναι πόρτα διαμερίσματος ή πόρτα για την κεντρική είσοδο της οικοδομής; Η πόρτα θα έχει εξωτερική επένδυση αλουμινίου; Θα είναι ειδικών διαστάσεων και όχι "τυποποιημένων"; Προσπαθώ να καταλάβω τα 1310+ΦΠΑ γιατί από την περιγραφή μου ακούγονται πολλά. Μην γράψεις εταιρεία. Αν το μοντέλο θωράκισης της πόρτας αυτής έχει κάποιο όνομα, γράψε αυτό και θα το ψάξω. Ή, αν η εταιρεία αυτή έχει κάποια περιγραφή για την πόρτα που μας λες (στο site τους), κάνε αντιγραφή το κείμενο εδώ να δούμε τα χαρακτηριστικά. Επίσης, δεν μπόρεσα να βρω καμία πληροφορία για τον κύλινδρο M&C MOVE. Βρήκα την εταιρεία και τους κυλίνδρους που έχουν στο site, αλλά δεν βρήκα κάτι για αυτόν που μας λες. Οπότε δύσκολο να τον συγκρίνουμε με τον Cisa RS3S. Συνοψίζοντας, θέλουμε περισσότερες πληροφορίες για την πόρτα των 1310+ΦΠΑ για να σου πούμε αν αξίζει ή όχι και γιατί. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από swayback 1
Dpan.9 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, GeoMak7 είπε ναι, λαθος κανεις. επαναλαμβανω, πορτα 2 ετων ΔΕΝ ΤΗ ΛΥΝΕΙΣ - ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑΣ αν δεν υπαρχει πολυ σοβαρος λογος. κλειδαρια securemme, ειτε 2στροφη που ειναι η χειροτερη - ειτε 3στροφη, δλδ ο Μ.Ο - ειτε γραναζωτη που ειναι η καλυτερη δεν ειναι οτι χειροτερο υπαρχει. ΝΑΙ, δεν ειναι revo ή los αλλα δε βλεπω λογο αλλαγης αν συνδιαστει με ενα σοβαρο κυλινδρο. Φυσικα, εδω ακουμε & διαβαζουμε οτι ο protec² & ο 4ks δε δουλευουν καλα με mul-t-lock los και οτι παιζουν καλυτερα με iseo (ειδικα για tesio & gardesa)... μαρκα κλειδαριας & defender ? αν ειναι για εισοδο πολυκατοικιας, ωραιο πακετακι. αν μιλαμε για προσωπικο διαμμερισμα, καλο θα ηταν να παρεις κανεναν καλυτερο κυλινδρο. ΟΧΙ γιατι ο pExtra δεν ειναι καλος ΑΛΛΑ γιατι σε 2-3 χρονια θα ψαχνεις να τον αλλαξεις. 600-700 + 250, παει πολυ το εργο ομως... μπορει να παρει απ'τον ξεροκεφαλο μια πορτα στα 550 + 150 για εναν κορυφαιο κυλινδρο και τελειωνει το εργο για μια 7ετια. Είναι για εσωτερικό διαμερισμα πολυκατοικίας. Όταν λες θα ψαχνω να αλλάξω σε δύο χρόνια γιατί το πιστεύεις; Δεν θα ήμουν καλυμμένος με ένα μαγνητικό defender? Επίσης θα θεωρουσες μια ομεγα καλύτερη από αυτή; Ευχαριστώ πολύ φίλε.
GeoMak7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, Dpan.9 είπε Όταν λες θα ψαχνω να αλλάξω σε δύο χρόνια γιατί το πιστεύεις; Δεν θα ήμουν καλυμμένος με ένα μαγνητικό defender? Επίσης θα θεωρουσες μια ομεγα καλύτερη από αυτή; Ευχαριστώ πολύ φίλε. γιατι ειναι κυλινδρος με καθετες μπιλιες. θεωρητικα για την ωρα εισαι οκ με το μαγνητικο ναι, θεωρω οτι η Omega plus ειναι οτι καλυτερο απο 200€ εως 250€ εκτος αν καποιος αντεχει τον abloy protec².
lazgan Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Γεια σας, ψάχνω κι εγώ να αντικαταστήσω τις πόρτες μου(1 διαμερίσματος και 1 εισόδου πολυκατοικίας) με πόρτες ασφαλείας στα νότια προάστια. Αφού ρώτησα 4-5 πορτάδες της περιοχής κατέληξα σε έναν που δεν έχει αναφερθεί στο φόρουμ αλλά η προσφορά του μου φαίνεται πολύ καλή: Για το διαμέρισμα: 19 σημεία κλειδώματος(GR19), διπλή θωράκιση 1,25mm, 2 κάθετες μπάρες και έξι οριζόντιες, κάσα 2,5mm, μόνωση με πετροβάμβακα, διπλά λάστιχα, τοποθέτηση με τσιμέντο, cisa revo pro, abloy protect2 με 5 κλειδιά, BKD250, επένδυση laminate + κάποια διακοσμητικά πόρτας. στα 920€+ΦΠΑ. Για την είσοδο: λόγω του ότι είναι 10 πόντους μεγαλύτερο το άνοιγμα της κάτω πόρτας, θα κάνουμε ειδική κατασκευή μέσω συνεργάτη του. Πάλι 19 κλειδώματα, διπλή θωράκιση 1mm, 2 κάθετες μπάρες και έξι οριζόντιες, κάσα 2mm, διπλά λάστιχα, τοποθέτηση με τσιμέντο, ηλεκτρική cisa revo αυτόματου κλειδώματος, cisa tekno, bd200, εξωτερική επένδυση αλουμινίου. Στα 950€+ΦΠΑ. Φυσικά αυτή δεν ήταν η αρχική του προσφορά αλλά καταλήξαμε σε αυτά μετά από αρκετή συζήτηση αφού ενημερώθηκα από το φόρουμ(σας ευχαριστώ όλους που μας κάνατε γνώστες σε χρόνο μηδέν!). Πολύ υπομονετικός και συζητήσιμος μπορώ να πω. Αυτό που δεν ξέρω, μιας και δεν έχει αναφερθεί ο συγκεκριμένος στο φόρουμ, είναι τι δουλειά κάνει στην τοποθέτηση, αλλά από την κουβέντα μας μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα ήθελα από τους γνώστες του φόρουμ να μου πουν την άποψή τους για την προσφορά, και αν κάτι θέλει βελτίωση. Αυτό που με προβληματίζει για την πόρτα εισόδου είναι αν θα αφήσω tekno(pro) αφαλό ή να βάλω κάποιον καλύτερο (σκέφτομαι και κάτω για abloy). Αξίζει ώστε να αντέξει περισσότερα χρόνια χωρίς αλλαγή ή είναι υπερβολή; μήπως θα είναι πιο δύσχρηστος τελικά στην καθημερινότητα ο abloy αφού θα τον χρησιμοποιούν και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας; σκέφτηκα και για MT5+ άλλα δεν είναι διπλής ενέργειας. και κάτι ακόμα που μου πρότεινε είναι αντί για cisa revo pro κλειδαριά επάνω να βάλουμε mottura Q σαν κάλύτερη, στα ίδια λεφτά.
swayback Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, lazgan είπε Γεια σας, ψάχνω κι εγώ να αντικαταστήσω τις πόρτες μου(1 διαμερίσματος και 1 εισόδου πολυκατοικίας) με πόρτες ασφαλείας στα νότια προάστια. Αφού ρώτησα 4-5 πορτάδες της περιοχής κατέληξα σε έναν που δεν έχει αναφερθεί στο φόρουμ αλλά η προσφορά του μου φαίνεται πολύ καλή: Για το διαμέρισμα: 19 σημεία κλειδώματος(GR19), διπλή θωράκιση 1,25mm, 2 κάθετες μπάρες και έξι οριζόντιες, κάσα 2,5mm, μόνωση με πετροβάμβακα, διπλά λάστιχα, τοποθέτηση με τσιμέντο, cisa revo pro, abloy protect2 με 5 κλειδιά, BKD250, επένδυση laminate + κάποια διακοσμητικά πόρτας. στα 920€+ΦΠΑ. Για την είσοδο: λόγω του ότι είναι 10 πόντους μεγαλύτερο το άνοιγμα της κάτω πόρτας, θα κάνουμε ειδική κατασκευή μέσω συνεργάτη του. Πάλι 19 κλειδώματα, διπλή θωράκιση 1mm, 2 κάθετες μπάρες και έξι οριζόντιες, κάσα 2mm, διπλά λάστιχα, τοποθέτηση με τσιμέντο, ηλεκτρική cisa revo αυτόματου κλειδώματος, cisa tekno, bd200, εξωτερική επένδυση αλουμινίου. Στα 950€+ΦΠΑ. Φυσικά αυτή δεν ήταν η αρχική του προσφορά αλλά καταλήξαμε σε αυτά μετά από αρκετή συζήτηση αφού ενημερώθηκα από το φόρουμ(σας ευχαριστώ όλους που μας κάνατε γνώστες σε χρόνο μηδέν!). Πολύ υπομονετικός και συζητήσιμος μπορώ να πω. Αυτό που δεν ξέρω, μιας και δεν έχει αναφερθεί ο συγκεκριμένος στο φόρουμ, είναι τι δουλειά κάνει στην τοποθέτηση, αλλά από την κουβέντα μας μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα ήθελα από τους γνώστες του φόρουμ να μου πουν την άποψή τους για την προσφορά, και αν κάτι θέλει βελτίωση. Αυτό που με προβληματίζει για την πόρτα εισόδου είναι αν θα αφήσω tekno(pro) αφαλό ή να βάλω κάποιον καλύτερο (σκέφτομαι και κάτω για abloy). Αξίζει ώστε να αντέξει περισσότερα χρόνια χωρίς αλλαγή ή είναι υπερβολή; μήπως θα είναι πιο δύσχρηστος τελικά στην καθημερινότητα ο abloy αφού θα τον χρησιμοποιούν και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας; σκέφτηκα και για MT5+ άλλα δεν είναι διπλής ενέργειας. και κάτι ακόμα που μου πρότεινε είναι αντί για cisa revo pro κλειδαριά επάνω να βάλουμε mottura Q σαν κάλύτερη, στα ίδια λεφτά. Πολύ καλές προσφορές και οι δύο. Ειδικά αυτή του διαμερίσματος. Για τις κλειδαριές καλύτερα να σου πει ο GeoMak7. Η μόνη αλλαγή που ΙΣΩΣ θα έκανα, είναι στον Cisa Astral Tekno της εξωτερικής πόρτας. Οι EVVA μπορούν κατά παραγγελία να γίνουν διπλής ενέργειας. Ο EVVA EPS είναι καλή επιλογή για κεντρική είσοδο. 1
GeoMak7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, lazgan είπε Για το διαμέρισμα: 19 σημεία κλειδώματος(GR19), διπλή θωράκιση 1,25mm, 2 κάθετες μπάρες και έξι οριζόντιες, κάσα 2,5mm, μόνωση με πετροβάμβακα, διπλά λάστιχα, τοποθέτηση με τσιμέντο, cisa revo pro, abloy protect2 με 5 κλειδιά, BKD250, επένδυση laminate + κάποια διακοσμητικά πόρτας. στα 920€+ΦΠΑ. Για την είσοδο: λόγω του ότι είναι 10 πόντους μεγαλύτερο το άνοιγμα της κάτω πόρτας, θα κάνουμε ειδική κατασκευή μέσω συνεργάτη του. Πάλι 19 κλειδώματα, διπλή θωράκιση 1mm, 2 κάθετες μπάρες και έξι οριζόντιες, κάσα 2mm, διπλά λάστιχα, τοποθέτηση με τσιμέντο, ηλεκτρική cisa revo αυτόματου κλειδώματος, cisa tekno, bd200, εξωτερική επένδυση αλουμινίου. Στα 950€+ΦΠΑ. Αυτό που δεν ξέρω, μιας και δεν έχει αναφερθεί ο συγκεκριμένος στο φόρουμ, είναι τι δουλειά κάνει στην τοποθέτηση, αλλά από την κουβέντα μας μου εμπνέει εμπιστοσύνη. και κάτι ακόμα που μου πρότεινε είναι αντί για cisa revo pro κλειδαριά επάνω να βάλουμε mottura Q σαν κάλύτερη, στα ίδια λεφτά. η Α πορτα ειναι τρομερη, ετσι περιγραφεται κατα τη γνωμη μου. (να ζητησεις πλαστικα καπελα για τα κλειδια για να ειναι ευχρηστα) ! η Β πορτα δεν εχει αυτοματο κλειδωμα. ειναι απλα ηλεκτρικη διγλωσση και απλα δυσκολο έως αδυνατο καποιες φορες να ανοιχθει με ταυτοτητες, πλαστικες καρτες κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ. ο tekno pro ειναι πολυ καλη επιλογη ΑΛΛΑ να μπει tekno pro και οχι ο απλος tekno. προσωπικα δε θα εβαζα κατι ανωτερο στην εισοδο, ειδικα αν βλεπει δρομο. (επισης, κλειδια να μαθεις που βγαζεις αντιγραφα / ποιου προφιλ χρησιμοποει - αν αρχισει να μασουλαει, πες του αν κλεισεις αυριο που θ'απευθυνθω)! υγ - η mottura σαν μηχανισμος παιζει να ειναι καλυτερος, μιας κ ειναι περισσοτερο ιδιομορφα τοποθετημενα τα γραναζια ΑΛΛΑ η αντοχη θα δειξει στην επομενη 3ετια που θα συμπληρωθουν 10 χρονια. Υγ2 - φωτο απο tekno pro με δεκτες σπασιματος & μεσαιο τσιφακι : Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από GeoMak7 1
lazgan Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, GeoMak7 είπε η Α πορτα ειναι τρομερη, ετσι περιγραφεται κατα τη γνωμη μου. (να ζητησεις πλαστικα καπελα για τα κλειδια για να ειναι ευχρηστα) ! η Β πορτα δεν εχει αυτοματο κλειδωμα. ειναι απλα ηλεκτρικη διγλωσση και απλα δυσκολο έως αδυνατο καποιες φορες να ανοιχθει με ταυτοτητες, πλαστικες καρτες κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ. ο tekno pro ειναι πολυ καλη επιλογη ΑΛΛΑ να μπει tekno pro και οχι ο απλος tekno. προσωπικα δε θα εβαζα κατι ανωτερο στην εισοδο, ειδικα αν βλεπει δρομο. (επισης, κλειδια να μαθεις που βγαζεις αντιγραφα / ποιου προφιλ χρησιμοποει - αν αρχισει να μασουλαει, πες του αν κλεισεις αυριο που θ'απευθυνθω)! υγ - η mottura σαν μηχανισμος παιζει να ειναι καλυτερος, μιας κ ειναι περισσοτερο ιδιομορφα τοποθετημενα τα γραναζια ΑΛΛΑ η αντοχη θα δειξει στην επομενη 3ετια που θα συμπληρωθουν 10 χρονια. Υγ2 - φωτο απο tekno pro με δεκτες σπασιματος & μεσαιο τσιφακι : Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας! Οπότε προχωράω. Η είσοδος είναι σε παράδρομο με άλλα σπίτια διπλά και απέναντι. Οικογενειακή διόροφη κατοικία με 2 διαμερίσματα είναι. το αλλο διαμέρισμα θα παραμείνει με απλή ξύλινη πόρτα προς το παρον. Έλεγα να βάλω την ηλεκτρική τη δίγλωσση για να μην ανοίγει με ταυτότητα αλλά και να μην κλειδώνουμε το βράδυ. Κάνει ή πάλι πρέπει να κλειδώνουμε το βράδυ την είσοδο (κυρίως για το άλλο διαμέρισμα); 1
GeoMak7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, lazgan είπε Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας! Οπότε προχωράω. Η είσοδος είναι σε παράδρομο με άλλα σπίτια διπλά και απέναντι. Οικογενειακή διόροφη κατοικία με 2 διαμερίσματα είναι. το αλλο διαμέρισμα θα παραμείνει με απλή ξύλινη πόρτα προς το παρον. Έλεγα να βάλω την ηλεκτρική τη δίγλωσση για να μην ανοίγει με ταυτότητα αλλά και να μην κλειδώνουμε το βράδυ. Κάνει ή πάλι πρέπει να κλειδώνουμε το βράδυ την είσοδο (κυρίως για το άλλο διαμέρισμα); το προβλημα σας ειναι το πρωι & οχι το βραδυ. 9/10 κλοπες γινονται πρωί ή μεσημερι. οταν κατι ειναι κλειδωμενο, ειναι καλυτερα απ'το ξεκλειδωτο. 2
turbat0s Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, GeoMak7 είπε προσωπικα δε θα εβαζα κατι ανωτερο στην εισοδο, ειδικα αν βλεπει δρομο. Ποιά είναι η λογική σε αυτό? (Γνωστός μένει σε οικογενειακή τριώροφη οικοδομή και έχει, τόσο στην θωρακισμένη εξώπορτα όσο και στου διαμέρισματός του, κλειδαριές χρηματοκιβωτίου. Προφανώς πρέπει να τις αλλάξει, σε ποια να βάλει καλύτερο κύλινδρο?)
GeoMak7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ποιά είναι η λογική σε αυτό? (Γνωστός μένει σε οικογενειακή τριώροφη οικοδομή και έχει, τόσο στην θωρακισμένη εξώπορτα όσο και στου διαμέρισματός του, κλειδαριές χρηματοκιβωτίου. Προφανώς πρέπει να τις αλλάξει, σε ποια να βάλει καλύτερο κύλινδρο?) η λογικη ειναι οτι το προσωπικο διαμμερισμα θελει τη μεγιστη προσοχη + οτι εχει τον περισσοτερο χρονο ενασχολησης καποιος υποπτος 1
Riggos Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, swayback είπε Ο ξεροκέφαλος νομίζω την δίνει 550+ΦΠΑ. Οπότε πάμε στα 695+150, χοντρικά στα 850. Βέβαια έχω καιρό να περάσω, οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στις τελικές τιμές. Και πάλι στα 850 με κορυφαίο κύλινδρο είναι αρκετά καλή επιλογή. @Riggos Γιατί ηλεκτρική κλειδαριά; Είναι πόρτα διαμερίσματος ή πόρτα για την κεντρική είσοδο της οικοδομής; Η πόρτα θα έχει εξωτερική επένδυση αλουμινίου; Θα είναι ειδικών διαστάσεων και όχι "τυποποιημένων"; Προσπαθώ να καταλάβω τα 1310+ΦΠΑ γιατί από την περιγραφή μου ακούγονται πολλά. Μην γράψεις εταιρεία. Αν το μοντέλο θωράκισης της πόρτας αυτής έχει κάποιο όνομα, γράψε αυτό και θα το ψάξω. Ή, αν η εταιρεία αυτή έχει κάποια περιγραφή για την πόρτα που μας λες (στο site τους), κάνε αντιγραφή το κείμενο εδώ να δούμε τα χαρακτηριστικά. Επίσης, δεν μπόρεσα να βρω καμία πληροφορία για τον κύλινδρο M&C MOVE. Βρήκα την εταιρεία και τους κυλίνδρους που έχουν στο site, αλλά δεν βρήκα κάτι για αυτόν που μας λες. Οπότε δύσκολο να τον συγκρίνουμε με τον Cisa RS3S. Συνοψίζοντας, θέλουμε περισσότερες πληροφορίες για την πόρτα των 1310+ΦΠΑ για να σου πούμε αν αξίζει ή όχι και γιατί. Αναφέρεται ως standard με εξωτερική επένδυση αλουμινίου γιατί πρόκειται για εξωτερική πόρτα πιλωτής η οποία είναι και κυρίως πόρτα του σπιτιού. Για τον κυλινδρος μου είπαν ότι είναι καινούργιο εταιρεία ελβετική
GeoMak7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Riggos είπε Αναφέρεται ως standard με εξωτερική επένδυση αλουμινίου γιατί πρόκειται για εξωτερική πόρτα πιλωτής η οποία είναι και κυρίως πόρτα του σπιτιού. Για τον κυλινδρος μου είπαν ότι είναι καινούργιο εταιρεία ελβετική ολλανδικος κυλινδρος, κατασκευη κινα.
ghostrider Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, GeoMak7 είπε η Α πορτα ειναι τρομερη, ετσι περιγραφεται κατα τη γνωμη μου. (να ζητησεις πλαστικα καπελα για τα κλειδια για να ειναι ευχρηστα) ! η Β πορτα δεν εχει αυτοματο κλειδωμα. ειναι απλα ηλεκτρικη διγλωσση και απλα δυσκολο έως αδυνατο καποιες φορες να ανοιχθει με ταυτοτητες, πλαστικες καρτες κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ. ο tekno pro ειναι πολυ καλη επιλογη ΑΛΛΑ να μπει tekno pro και οχι ο απλος tekno. προσωπικα δε θα εβαζα κατι ανωτερο στην εισοδο, ειδικα αν βλεπει δρομο. (επισης, κλειδια να μαθεις που βγαζεις αντιγραφα / ποιου προφιλ χρησιμοποει - αν αρχισει να μασουλαει, πες του αν κλεισεις αυριο που θ'απευθυνθω)! υγ - η mottura σαν μηχανισμος παιζει να ειναι καλυτερος, μιας κ ειναι περισσοτερο ιδιομορφα τοποθετημενα τα γραναζια ΑΛΛΑ η αντοχη θα δειξει στην επομενη 3ετια που θα συμπληρωθουν 10 χρονια. Υγ2 - φωτο απο tekno pro με δεκτες σπασιματος & μεσαιο τσιφακι : Υποθέτω εννοείς τρομερή σαν χαρακτηριστικά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα