swayback Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, nikapin είπε σε προηγουμενο διαμερισμα που ημουν ( νοικι ) ειχα παρει επιτουτου μια "ασφαλη" κλειδαρια με 4 κλειδια (σχετικα μικρό κλειδι με μια μεταλλική μπιλια κατω απο το κεφαλι μαρκας MG... Μου ειπαν οτι ειναι Σουπερ ( πανε 3 χρονια... ) και 120ε απο οτι θυμαμαι.... τωρα μετακομιζω και σκεφτομαι να την βαλω αλλά την χαρακτηριζετε του κιλου..... μαλλον μου την εφεραν? γιατι 120 ευρω .... Υποθέτω MG HSP έχεις. Πριν 3 χρόνια ήταν σε καλύτερη μοίρα. Βέβαια ποτέ δεν ήταν τοπ. Ούτε και της πλάκας (ή του κιλού) όμως. Ένας ΟΚ κύλινδρος είναι με δυνατό σημείο το ότι τα κλειδιά βγαίνουν μόνο από Ιταλία. Δεν θυμάμαι να έχουμε καταγεγραμμένο κρούσμα σε HSP, οπότε μάλλον θα τον κράταγα για την ώρα. 1
nikapin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αυτο εχω! Σε ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από nikapin
mclein² Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, lightspeed είπε Σ΄ευχαριστώ πολύ. Στην αναζήτηση παρατήρησα πως κάποιοι προσφέρουν το συγκεκριμένο defender με 2 μαγνητικά κλειδιά και κάποιοι με 3, μπορεί να να είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν θα έπρεπε αυτό να είναι σε όλους ίδιο; εννοώ δεν είναι θέμα που εξαρτάται από την κατασκευαστική εταιρία; Συγγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων, αλλά είμαι ακόμη πανικοβλημένη διότι μόλις σήμερα μάθαμε για τις διαρρήξεις. Πιστευεις πως η τοποθέτηση defender είναι καλή ιδέα ή να προσανατολιστώ σε άλλη λύση; Αλλαγή κλειδαρίας ή οτιδήποτε άλλο; εξαρταται απο την εισαγωγη ή τον εισαγωγεα. καλη ιδεα ειναι το μαγνητικο αν σκοπευεις να το χρησιμοποιεις. κακη ιδεα ειναι η αλλαγη της κλειδαριας. ο συναγερμος με την ομεγα θεωρω οτι ειναι αρκετα για την ωρα. 1
johnmlrs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mclein² είπε κυλινδρος σοβαρος απο 60€ εως 350€. μαγνητικο defender αν το υποστηριζει η κλειδαρια. συρτες και λοιπα δε γνωριζω ν'απαντησω.. Συγκεκριμενα τι θα προτεινετε(σχετικα χαμηλο μπατζετ)? Αυτη την στιγμη εχω defender αλλα οχι μαγνητικο.Οποτε φανταζομαι θα μπαινει και μαγνητικο.Με το μαγνητικο τι κερδιζω? Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από johnmlrs
Sebu Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mclein² είπε mrm10800, αγορα στα 110€~150€ με 3 μαγνητικα κλειδια. τοποθετηση, εξαρταται.... Αν υπάρχει μαγγάνιο μπροστα απο την κλειδαρια (οχι το μικρο της omega, κανονικο στο σωμα της πορτας), μπορει να μπει το defender? Έχει νοημα ή θα πρεπει να απομακρυνθει πρωτα το μαγγανιο αρα καταργεις μια προστασια για να βαλεις μια αλλη? Σε πρακτικο επιπεδο τι "τρυπαει" πιο ευκολα και πιο γρηγορα για να βρεθεις φατσα καρτα με την κλειδαρια? Μια μεγαλη πλακα μαγγανιου ή ενα defender? Θεωρω ότι με το μαγνητικο επιπροσθετα αποκρυπτεις και τον τυπο της κλειδαριας αρα βαζεις αλλον ενα αγνωστο Χ προς διερευνηση. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Sebu
mclein² Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 27 λεπτά πριν, johnmlrs είπε Συγκεκριμενα τι θα προτεινετε(σχετικα χαμηλο μπατζετ)? Αυτη την στιγμη εχω defender αλλα οχι μαγνητικο.Οποτε φανταζομαι θα μπαινει και μαγνητικο.Με το μαγνητικο τι κερδιζω? βαλε καμια φωτο το κεφαλι του κλειδιου να δουμε τι σου εβαλε ο μαστορας. γραψε και ποιο ειναι το χαμηλο μπατζετ. το μαγνητικο δεν ταιριαζει με το χαμηλο μπατζετ, κλεινει την κλειδαροτρυπα εντελως. 19 λεπτά πριν, Sebu είπε Αν υπάρχει μαγγάνιο μπροστα απο την κλειδαρια (οχι το μικρο της omega, κανονικο στο σωμα της πορτας), μπορει να μπει το defender? Έχει νοημα ή θα πρεπει να απομακρυνθει πρωτα το μαγγανιο αρα καταργεις μια προστασια για να βαλεις μια αλλη? Σε πρακτικο επιπεδο τι "τρυπαει" πιο ευκολα και πιο γρηγορα για να βρεθεις φατσα καρτα με την κλειδαρια? Μια μεγαλη πλακα μαγγανιου ή ενα defender? Θεωρω ότι με το μαγνητικο επιπροσθετα αποκρυπτεις και τον τυπο της κλειδαριας αρα βαζεις αλλον ενα αγνωστο Χ προς διερευνηση. πρεπει ν'απομακρυνθει, οχι ολο, οσο ειναι η πατουρα του νεου. μια πλακα μαγγανιου ειναι ευκολοτερο να τρυπηθει. καποιος γνωστης δε δυσκολευεται πολυ να καταλαβει αν ειναι omega ή κατι αλλο.. 1
slk200gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Αφού καταλήξουμε ότι δεν χρειάζομαι κάτι ακριβό για τη μονοκατοικία πείτε μου ποιον κύλινδρο να πάρω που να είναι αξιοπρεπές καθότι η καθαρίστρια που είχα 5 χρόνια ξαφνικά εξαφανίστηκε και έχει κλειδί από την τωρινή μου κλειδαριά , αυτή είναι η κλειδαριά μου
slk200gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η κλειδαριά σου δεν παίρνει κύλινδρο... Επειδή δεν ξέρω ,τι πρέπει να πάρω?
mclein² Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, slk200gr είπε Αφού καταλήξουμε ότι δεν χρειάζομαι κάτι ακριβό για τη μονοκατοικία πείτε μου ποιον κύλινδρο να πάρω που να είναι αξιοπρεπές καθότι η καθαρίστρια που είχα 5 χρόνια ξαφνικά εξαφανίστηκε και έχει κλειδί από την τωρινή μου κλειδαριά , αυτή είναι η κλειδαριά μου στην επομενη καθαριστρια δινεις το κοκκινο που ξεκλειδωνει 2 φορες. οι υπολοιποι εχετε μπλε που ξεκλειδωνει και τις 4 στροφες. 1
slk200gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 27 λεπτά πριν, mclein² είπε στην επομενη καθαριστρια δινεις το κοκκινο που ξεκλειδωνει 2 φορες. οι υπολοιποι εχετε μπλε που ξεκλειδωνει και τις 4 στροφες. Χα πάντα είχα την απορία της για το κόκκινο κλειδί 😅😅😅, αυτός η φωτογραφία ή SECUREMME NEW SECURMAP κάνει δηλαδή για μένα?χρειάζεται και αυτή κλειδαρά ή είναι κάτι εύκολο που μπορώ να το αλλάξω και εγώ
mclein² Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, slk200gr είπε Χα πάντα είχα την απορία της για το κόκκινο κλειδί 😅😅😅, αυτός η φωτογραφία ή SECUREMME NEW SECURMAP κάνει δηλαδή για μένα?χρειάζεται και αυτή κλειδαρά ή είναι κάτι εύκολο που μπορώ να το αλλάξω και εγώ ξεβιδωνεις την αλενοβιδα του χερουλιου & το αφαιρεις. σηκωνεις το μεταλλικο διακοσμητικο. ξεβιδωνεις τις βιδες & βγαζεις το πλαστικο. βλεπεις ενα τετραγωνο κουτι που ειναι ο συνδιασμος. ξεβιδωνεις τις 3 μεγαλες βιδες που το συγκρατουν κ τον αφαιρεις. με τον ιδιο τροπο που θα βγει, μπαινει ο νεος. η πορτα σου ειναι ΔΕΞΙΑ, οποτε θα ζητησεις ενα συνδιασμο για πορτα ΔΕΞΙΑ. 1
Georgegr3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Στις 23/8/2019 στις 8:41 ΠΜ, tsafou είπε Σε παλιά πόρτα ασφαλείας (25ετίας) με το μακρύ κλειδί (δεν ξέρω λεπτομέρειες), πήρα προσφορά για Κλειδαριά Cisa Revolution Pro Κύλινδρο AGB Scudo DCK Defender Disec Monolito Rok BD200 στα 300ευρώ τοποθετημένα. Υποθέτω ότι για να μπει γραναζωτή κλειδαριά στην υπάρχουσα θέλει εργασία γιαυτό και το παραπάνω κόστος. Είναι δικαιολογημένο? Πρέπει να προσέξω/ρωτήσω/ζητήσω κάτι? Φίλε και γω είμαι σε αναζήτηση κλειδαριάς σε Θεσσαλονίκη και έχω βρει αυτό το σετακι με κλειδαριά los στα 280- υπόψην. Δεν ξέρω αν θα βάλω αυτήν την πρόταση του τελικά, αλλά ο εγκαταστάτης μου φάνηκε πολύ εξυπηρετικός και ήταν ο μοναδικός που άνοιξε κατάλογο και υπολόγισε εξ αρχής και τιμή διακοσμητικών, εργασίας κλπ, οπότε θα είναι σίγουρα ένας από τους 3 που θα επιλέξω στο τέλος. 2
mclein² Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Georgegr3 είπε Φίλε και γω είμαι σε αναζήτηση κλειδαριάς σε Θεσσαλονίκη και έχω βρει αυτό το σετακι με κλειδαριά los στα 280- υπόψην. Δεν ξέρω αν θα βάλω αυτήν την πρόταση του τελικά, αλλά ο εγκαταστάτης μου φάνηκε πολύ εξυπηρετικός και ήταν ο μοναδικός που άνοιξε κατάλογο και υπολόγισε εξ αρχής και τιμή διακοσμητικών, εργασίας κλπ, οπότε θα είναι σίγουρα ένας από τους 3 που θα επιλέξω στο τέλος. αν βεβαια το τοποθετει καποιος το σετακι εστω και 5 φορες το μηνα...εεεε, στο 2ο - αντε στον 3ο μηνα πιστευω να ξερει απ'εξω κι ανακατωτα τις τιμες... 1
Georgegr3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, mclein² είπε αν βεβαια το τοποθετει καποιος το σετακι εστω και 5 φορες το μηνα...εεεε, στο 2ο - αντε στον 3ο μηνα πιστευω να ξερει απ'εξω κι ανακατωτα τις τιμες... Ναι το αντιλαμβανομαι! Πιο πολυ εννοω πως τον ρωτησα για αρκετα σετακια και εκει ανοιξε καταλογο για να μου πει τιμες για διαφορους συνδυασμους, με διπλη ενεργεια, χωρις κλπ. Πιο πολυ το αναφερω γιατι αντιμετωπισα και αλλους(λιγους), οι οποιοι ελεγαν φιλαρακι βαζω αυτο σε ταδε τιμη, τι ψαχνεσαι για αλλα φτανει αυτο που σου προτεινω. Μπορω να στειλω πμ για να ρωτησω τη γνωμη σου; (οχι τιμες) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα