bitmk2 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:47 μμ Στις 8/3/2025 στις 7:35 ΠΜ, mclein² είπε τις τιμες προσωπικα δεν τις κατανοω. κατα τ'αλλα, απο covid και μετα ακομη και με sferik rok (ή αντιστοιχο μοτουρα, σιζα κλπ) οσοι εχουν καλους - σοβαρους κυλινδρους δεν εχουν προβλημα. παρα πολυ σπανιες οι περιπτωσεις που ειχαμε βανδαλισμους μεγεθους καταστροφης. βεβαια ο ρυθμος της οικοδομης εχει φτασει σε απιστευτα νουμερα κ το ιδιο κ οι πορτες φασον...οποτε οι διαρρηκτες κανουν τη δουλεια τους ανετα χωρις πολλη φασαρια. τι σημαίνει πόρτες φασόν; χωρίς θωράκιση; Εδώ ανατολικά προάστια όπου διαμένω έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, αλλά δεν έχω ακούσει για είσοδο με βανδαλισμό. Παρόλα αυτά η επένδυση είναι για 5-7ετία, χωρίς να απασχολεί αν αύριο αρχίσουν να κυκλοφορούν με κόφτες. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 1500ε για την rock σε εξωτερικό χώρο. Αυτό αρκεί είτε για πολύ καλό επιστόμιο ειτε για καλή κλειδαριά. Επομένως κάτι πρέπει να πάρω τώρα και κάτι να αγοράσω σε επόμενο χρόνο. Τι μπορεί να μπει ευκολότερα από εμένα αργότερα; το disec mag3/4g ή μια evva 4ks? ο keso 8000 είναι απευθείας ανταλλάξιμος από την 4ks? Από το 2020 μέχρι σήμερα έχουν κλείσει το europorta και ο balomenos. Κακό αυτό για τον κλάδο και τον ανταγωνισμό.
Kingedward Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ 19 λεπτά πριν, bitmk2 είπε τι σημαίνει πόρτες φασόν; χωρίς θωράκιση; Εδώ ανατολικά προάστια όπου διαμένω έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, αλλά δεν έχω ακούσει για είσοδο με βανδαλισμό. Παρόλα αυτά η επένδυση είναι για 5-7ετία, χωρίς να απασχολεί αν αύριο αρχίσουν να κυκλοφορούν με κόφτες. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 1500ε για την rock σε εξωτερικό χώρο. Αυτό αρκεί είτε για πολύ καλό επιστόμιο ειτε για καλή κλειδαριά. Επομένως κάτι πρέπει να πάρω τώρα και κάτι να αγοράσω σε επόμενο χρόνο. Τι μπορεί να μπει ευκολότερα από εμένα αργότερα; το disec mag3/4g ή μια evva 4ks? ο keso 8000 είναι απευθείας ανταλλάξιμος από την 4ks? Από το 2020 μέχρι σήμερα έχουν κλείσει το europorta και ο balomenos. Κακό αυτό για τον κλάδο και τον ανταγωνισμό. Ξέρουμε γιατί έκλεισε ο Europorta; Είναι όντως κρίμα και για τους 2!
bitmk2 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:32 μμ 19 λεπτά πριν, Kingedward είπε Ξέρουμε γιατί έκλεισε ο Europorta; Είναι όντως κρίμα και για τους 2! Πριν 3 χρόνια είχα πάει στο κατάστημα από την άλλη άκρη της Αθήνας και έλειπε. Τελικά επέλεξα από αλλού. Νομίζω οι περισσότεροι καλοί μικρομάστορες αντιμετωπίζουν τέτοια διαχειριστικά προβλήματα με αποτέλεσμα να χάνουν πελάτες ανεξαρτήτως ποιότητας προϊόντος. Στις μέρες μας αν δεν υπάρχει γρήγορη ρευστότητα, τα χρέη δεν αργούν να συσσωρευτούν. Άλλος πάλι θέλει 2.5 μήνες για να παραδώσει. Δηλαδή θα έχει μια παραγγελία για 2.5 μήνες σε εκκρεμότητα με αντίστοιχο κόστος διαχείρισης.
Boba_Fett Δημοσ. χθες στις 09:44 πμ Δημοσ. χθες στις 09:44 πμ Στις 10/3/2025 στις 9:32 ΜΜ, bitmk2 είπε Πριν 3 χρόνια είχα πάει στο κατάστημα από την άλλη άκρη της Αθήνας και έλειπε. Τελικά επέλεξα από αλλού. Νομίζω οι περισσότεροι καλοί μικρομάστορες αντιμετωπίζουν τέτοια διαχειριστικά προβλήματα με αποτέλεσμα να χάνουν πελάτες ανεξαρτήτως ποιότητας προϊόντος. Στις μέρες μας αν δεν υπάρχει γρήγορη ρευστότητα, τα χρέη δεν αργούν να συσσωρευτούν. Άλλος πάλι θέλει 2.5 μήνες για να παραδώσει. Δηλαδή θα έχει μια παραγγελία για 2.5 μήνες σε εκκρεμότητα με αντίστοιχο κόστος διαχείρισης. Και εγώ είχα πάει και έγραφε έξω από την πόρτα καλέστε για ραντεβού. Έκλεισα ραντεβού και μου φάνηκε εξαιρετικός κύριος. Στις 25/2/2025 στις 3:03 ΜΜ, MrArkadin είπε Καλησπέρα – σκέφτομαι να πάρω την καινούργια Nuki Ultra... Χρησιμοποιώ την πρώτη Nuki 5 χρόνια χωρίς προβλήματα, αλλά ο χρόνος ξεκλειδώματος και ειδικά ο θόρυβος είναι θέματα. Το πρόβλημα μου με την Ultra είναι ότι έρχεται με proprietary κύλινδρο απο την M&C. Πως ξέρω αν είναι ok σε σχέση με την 4KS που έχω τώρα; Έρχεται με 3 κλειδιά, δεν ξέρω το κόστος για τα αντίγραφα. Βρήκα αυτές τις φωτό στο site τους αν βοηθάνε. Edit: το έψαξα λίγο μάλλον πρόκειται για ειδική έκδοση του M&C Condor αν λέει κάτι στον @mclein² 😉 Eίδες το καινούργιο smart lock pro που ανακοίνωσε η Nuki? Είναι η Ultra αλλά retrofit δυνατότητα δηλαδή μπαίνει στον κύλινδρο σου. https://nuki.io/en-gr/products/smart-lock-pro-5th-gen
Kingedward Δημοσ. χθες στις 01:44 μμ Δημοσ. χθες στις 01:44 μμ Το δικό μου θέμα με την κλειδαριά που ζοριζόταν στο κλείσιμο, λύθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον @mclein²για τη συνεισφορά του και την άμεση αντιμετώπιση. Τα καλά πρέπει να λέγονται. 1
Petros Electron Δημοσ. χθες στις 01:47 μμ Δημοσ. χθες στις 01:47 μμ 2 λεπτά πριν, Kingedward είπε Το δικό μου θέμα με την κλειδαριά που ζοριζόταν στο κλείσιμο, λύθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον @mclein²για τη συνεισφορά του και την άμεση αντιμετώπιση. Τα καλά πρέπει να λέγονται. Μπραβο χαιρομαι.. Ποιο ηταν το προβλημα τελικα ?
belmpas Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Καλησπέρα σας, παρακαλώ για τη βοήθειά σας. Πόρτα DiBi με κλειδαριά securemme, το κέντρο της οποίας μετράω στα 68-69mm. Θέλω να την αλλάξω ή με τον συνδυασμό Multlock CTM40337 και protec 2, ή με την omega pro OMPA40337MB. Τα κέντρα που αναφέρονται και στις 2 παραπάνω είναι 60-63mm. 1. Θα ταιριάζουν στην πόρτα μου? 2. Υπάρχει σημαντική διαφορά στην ασφάλεια και αν ναι υπέρ ποιας επιλογής? Σας ευχαριστώ θερμά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα