Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mclein² είπε

με 50-60€ ακομη για εναν κυλινδρο εισαι οκ.

αν και ο φτωχος που με το ζορι αναπνεει & θα εχει θωρακισμενη για τη ζωη του δεν εχει θεμα. κανεις δε θα τον κλεψει. οι κλεφτες δεν ειναι μ@λακες.

κλειδαρια δεν υπαρχει λογος ν'αλλαχθει. οταν χαλασει η securemme, την αλλαζει σε 2-3-5 χρονια...

στα 350€ μια χαρα τοποθετηση παιρνεις για το συνολικο ποσο...

αυτος που στοχευει σε τσιμεντα, ηλεκτροκολλησεις σε 200 σημεια κλπ δε θα παρει πορτα των 350€.

τελος, ειναι προφανες οτι ο παραπανω τυπος (με τα τσιμεντα κλπ) δεν ψαχνει να δει τι μπορει να κανει στην ξυλινη απλη πορτα που δε φερει καν 2η κλειδαρια το ετος 2019.

γενικα να μιλαμε ρεαλιστικα.

οκ, λεγαμε ο Σιαμος ετσι κι αλλιως κι αλλιωτικα. 

επεσε η φολα με τα κωνικα ντιφεντερ της φαουστο που ειναι χειροτερα απο το κωνικο της σιζα.

ηρθε πριν 1-2 βδομαδες η φολα με το "μη-γαλβανιζε" μεταλλο μεσα και αρα χειροτερη απο το Μ.Ο σε σκουριες κ αλλοιωσεις.

ειναι γνωστη και η φολα με τους κυλινδρους, φαση "ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ"...

ε, καλυτερα πορτα απο τα Leroy στα 450€ να πηγαινουν τα λεφτα στη Γαλλια και να δουλευει κανενας φουκαρας εδω στην ελλαδα για κλειδαριες & κυλινδρους.

Καλησπερα,ορμωμενος απο τις παραπανω αναφορες σας,θα ηθελα να σχολιασω τα εξης.

Δηλαδη με αυτα που λετε δεν θα πρειπει να εμπιστευομαστε κανεναν πορτα,διοτι αλλα λενε στην θεωρια και αλλα εφαρμοζουν επι του πρακτεου;;

Υπαρχει καποιος που να φτιαχνει καλες ,σωστες,τιμιες πορτες;;(γιατι σχεδον ολους τους βγαλαμε οτι κατι δεν κανουν καλα, bal,Siam,KOUR,Halkia κλπ...)!!! 

Με αυτα και τα αλλα,βγαζω το συμπερασμα οτι για να μην μας πιανουν κοροιδο και πληρωνουμε πολυ περισσοτερα, ισως για ενα προιον υποδεεστερο,θα πρεπει 'η να περνουμε μια φτηνη (600-650€) και υστερα να βαζουμε οτι κυλινδρο,ντιφεντερ κτλ θελουμε 'η να καταφυγουμε  σε μια λυση ξενης πορτας τυπου dierre(που δεν τις ειχα και σε πολυ εκτιμιση,αυτο αναστρεφεται)που θα ξερουμε τουλαχιστον οτι ερχονται απο Ιταλια και δεν μπαινει αλλο χερι.Υ παρχει πχ η Sentry 4 που ειναι πολυ καλη πιστευω,νομιζω ομως γυρω στα 1400€.

Πιστευεις αντι της EXTRA1 του Σιαμ. αυτη θα αξιζε,με την οχι και καλη γνωμη τελευταια που εχεις για τον Σιαμ;;;

Φιλικα,χωρις παραξηγησεις!  

• Απαντ. 10,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο μπορεις να το απαντησεις μόνο εσυ κανοντας την δικη σου ερευνα αγορας.
Μιλας με καταστημα και μετα συγκρίνεις τα εξαρτηματα που σου βαζει στην προσφορα του
εχωντας υπόψη και τι εχει γραφτει εδω για καθε εξαρτημα ξεχωριστα (defender , Κυλιδρος κλπ)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ghostrider είπε

Αυτο μπορεις να το απαντησεις μόνο εσυ κανοντας την δικη σου ερευνα αγορας.
Μιλας με καταστημα και μετα συγκρίνεις τα εξαρτηματα που σου βαζει στην προσφορα του
εχωντας υπόψη και τι εχει γραφτει εδω για καθε εξαρτημα ξεχωριστα (defender , Κυλιδρος κλπ)

Σωστο αυτο που λες,ωστοσο στεκομαι στο γεγονος των πιο πανω σχολιων,οτι ουσιαστικα εμεις οι καταναλωτες δεν μπορουμε να ελεγξουμε το προιον που επιλεγουμε(Πορτες εν προκειμενω)με βασει αυτα που μας αναφερουν οι πορταδες και τις προδιαγραφες που γραφουν.Και αυτο διοτι(οπως γραφει ο mclein2)πχ ο Σιαμ..δεν βαζει ηλεκτ/νιζε λαμαρινα οπως και τα ντιφεντερ του ειναι κατι azzi fausto των 15€ ,ενω οι αναφορες του τεχνιεντως ισως,λενε top system παραπεμποντας συνειρμικα στο πολυ ανωτερο defender Mottura top system.

Οποτε πιαστο αυγο και κουρευτο!!

Η καθε αγορα εκτος απο την γνωση,θελει και...τυχη!😎😎 

Δημοσ.

Απο την αλλη ειναι πιθανο να εχει στην γκαμα του μαγνητικο defender (τα οποια συνηθως δεν ειναι των 15ευρω).
Τουλαχιστον ειμαστε υποψιασμενοι ότι πιθανώς δεν βαζει αυτα που εβαζε παλια (το πιθανως για παν ενδεχομενο).

Δημοσ.

γενικα βλεπω οτι το κλεψιμο πηγαινει αερα...

εννοειται οτι οι πορτες της dierre ακομη και οι εργολαβικες (500-700 ευρω) ειναι καλυτερες απο το 90% που παιζει τωρα εξω & 99% απο αυτες που επαιζαν εξω το 2000-2010.

ολες ειναι ζυγισμενες. σπανια καποια θα γερνει κι αν συμβαινει φταιει ο τοποθετης. εχουν ΟΛΕΣ ρυθμιστη, δηλαδη προβλεψη για αλλαγη κλειδαριας για οποιαδηποτε στιγμη.

ειναι ολες οι ντιζες & ολα τα μεταλλα απο υλικο που δε σκουριαζει εκτος απο extreme καταστασεις.

ΝΑΙ, ο παλιουρας, ο κουρτεσης, ο κασιματης και οι λοιποι πωλητες/τοποθετες ΔΗΘΕΝ αντιπροσωποι αυτη τη στιγμη ειναι κλεφτοκοταδες.

ΟΜΩΣ, αν καποιος βρει πορτα dierre φθηνη ή ακριβη και του την τοποθετησει ενας τριτος με 100€-150€ σε νορμαλ καταστασεις θεωρω αυτη τη στιγμη πως ειναι η καλυτερη λυση συνδιαζομενη με αλλαγη του κυλινδρου.

ΓΕΝΙΚΑ & ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει. ο καθενας κρινει τι χρειαζεται το σπιτι και η οικογενεια του. οπως αποφασιζει και για την τσεπη του.

υγ - δε γινεται να πληρωνει ο κοσμος 1000€++ και να μην εχει ρυθμιστη η πορτα ή ανεμοφρακτη..

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

DSC00138.JPG.545957245fe454c478d43882e230e577.JPG

εχει μαγγανιο μπροστα στην κλειδαρια, ειναι ομως αφαιρουμενο. οταν βγαλεις την κλειδαρια, θα δεις αν χρειαζεσαι μαγγανιο και για την Omega Plus.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.

Από σημερινή σύλληψη στη Θεσσαλονίκη:

Αναφορά σε κείμενο

στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Κατσαβίδι

• Λάμα

• Κλειδί

• Μεταλλικά ομοιώματα κλειδιών

• Διαρρηκτικά εργαλεία

• Πολυεργαλείο μικρών διαστάσεων

• (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν φύλλα αλουμινίου

• Αλουμινόχαρτο και

• (2) κινητά τηλέφωνα.

da_copy.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σ' όλους,

είμαι σε διαδικασία αγοράς νέας θωρακισμένης πόρτας και μετά από έρευνα σε καταστήματα είδα ότι οι επιλογές είναι ατελείωτες.. ή έχω άδικο?

Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει top επιλογές σε θωρακισμένες πόρτες σε συνδυασμό με κλειδαριές που να μπορώ όμως να έχω την υποστήριξη στην Θεσσαλονίκη?  

Παρακαλώ μόνο από γνώστες του αντικειμένου και αν μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση και απαγορεύεται από τούς κανόνες, μπορείτε να μου στείλετε σε π.μ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tasos9791 είπε

Καλησπέρα σ' όλους,

είμαι σε διαδικασία αγοράς νέας θωρακισμένης πόρτας και μετά από έρευνα σε καταστήματα είδα ότι οι επιλογές είναι ατελείωτες.. ή έχω άδικο?

Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει top επιλογές σε θωρακισμένες πόρτες σε συνδυασμό με κλειδαριές που να μπορώ όμως να έχω την υποστήριξη στην Θεσσαλονίκη?  

Παρακαλώ μόνο από γνώστες του αντικειμένου και αν μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση και απαγορεύεται από τούς κανόνες, μπορείτε να μου στείλετε σε π.μ

δηλαδη παμε για 1800 - 3000 ?

Δημοσ.

Σε εξοχικό έκαναν απόπειρα να παραβιάσουν την πόρτα.

Η πόρτα είναι ξύλινη..... δυστυχως. Και δεν είναι στα πλάνα να αλλάξει.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω κάθετη μεταλλική μπάρα στο πλάι που κλειδώνει;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dvs είπε

Σε εξοχικό έκαναν απόπειρα να παραβιάσουν την πόρτα.

Η πόρτα είναι ξύλινη..... δυστυχως. Και δεν είναι στα πλάνα να αλλάξει.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω κάθετη μεταλλική μπάρα στο πλάι που κλειδώνει;

Βάλε αν μπορείς φωτογραφία να σου πούμε. Λογικά θα μπορεί. Απλά συνήθως θέλει δουλειά για να τοποθετηθεί (σκαρπέλο και υπομονή).

Δημοσ.

Πρέπει να σκάψω την πόρτα στο πλάι ωστε να το φέρω περασιά, σωστα;

Δυστυχώς τωρα δεν πρέπει να έχει κενό. Θα επανέλθω με φωτογραφίες σύντομα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...