marsoula Δημοσ. Παρασκευή στις 11:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:18 μμ Καλησπερα. Έχουμε μια ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά με πυρο της soyal στην πόρτα του διαμερίσματος μας.Η τοποθέτηση έιχε γίνει πριν 10 χρόνια και μαζί είχαμε πάρει δύο κάρτες λεπτές και 5 μαγνητικά κλειδακια/keychains γκρι τύπου μπρελόκ.Ο άνθρωπος που μας έκανε την εγκατάσταση και ο οποίος δυστυχώς έχει αποβιώσει μας είχε εξηγήσει την διαδικασία που επρεπε να ακολουθήσουμε αν χρειαζόταν να φτιάξουμε νέα κλειδακια σε περίπτωση κλοπής ή αν τα χάναμε αλλά επειδή μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να φτιάξουμε νέα δεν θυμόμαστε σωστά την διαδικασία. Από τα λίγα που θυμάμαι ήταν ότι για να επαναπρογραμματιστει το όλο σύστημα έπρεπε να περάσουμε μπροστά από τον εξωτερικό αναγνώστη πρώτα τη λευκή κάρτα και μετά με τη σειρά όλα τα πλαστικά "κλειδιά" ώστε να ρυθμιστούν εκ νέου. Δεν ξέρω όμως αν είναι σωστή αυτή η διαδικασία,αν ξεχνάω κατι,αν θέλει κάτι ακόμη....και εννοείται φοβάμαι να επιχειρήσω το παραμικρό μήπως κάνω καμιά βλακεία και βγάλω οφ τα υπάρχοντα keychains. Υπάρχει κάποιος να μας βοηθήσει σχετικά με αυτό το θέμα?
mclein² Δημοσ. χθες στις 07:21 πμ Δημοσ. χθες στις 07:21 πμ 8 hours ago, marsoula said: Καλησπερα. Έχουμε μια ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά με πυρο της soyal στην πόρτα του διαμερίσματος μας.Η τοποθέτηση έιχε γίνει πριν 10 χρόνια και μαζί είχαμε πάρει δύο κάρτες λεπτές και 5 μαγνητικά κλειδακια/keychains γκρι τύπου μπρελόκ.Ο άνθρωπος που μας έκανε την εγκατάσταση και ο οποίος δυστυχώς έχει αποβιώσει μας είχε εξηγήσει την διαδικασία που επρεπε να ακολουθήσουμε αν χρειαζόταν να φτιάξουμε νέα κλειδακια σε περίπτωση κλοπής ή αν τα χάναμε αλλά επειδή μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να φτιάξουμε νέα δεν θυμόμαστε σωστά την διαδικασία. Από τα λίγα που θυμάμαι ήταν ότι για να επαναπρογραμματιστει το όλο σύστημα έπρεπε να περάσουμε μπροστά από τον εξωτερικό αναγνώστη πρώτα τη λευκή κάρτα και μετά με τη σειρά όλα τα πλαστικά "κλειδιά" ώστε να ρυθμιστούν εκ νέου. Δεν ξέρω όμως αν είναι σωστή αυτή η διαδικασία,αν ξεχνάω κατι,αν θέλει κάτι ακόμη....και εννοείται φοβάμαι να επιχειρήσω το παραμικρό μήπως κάνω καμιά βλακεία και βγάλω οφ τα υπάρχοντα keychains. Υπάρχει κάποιος να μας βοηθήσει σχετικά με αυτό το θέμα? αν μας πεις ποιο καρταναγνωστη εχετε, θα σου πουμε πως θα προγραμματισεις. 8 hours ago, cpavlidi said: Να ρωτησω κατι. O AGB Scudo DCK θεωρειται ακομα ασφαλης ή υπαρχουν περιστατικα παραβιασης; Ευχαριστω αν και ακουστηκαν καποιες περιπτωσεις στο κεντρο το 2024, θα μεινουμε στο οτι κατα 80% καποιος με DCK ειναι μια χαρα. On 23/01/2025 at 10:44, Kingedward said: Καλημέρα και από εμένα! Εδώ και 4-5 χρόνια είχαμε βάλει μια πόρτα κλάσης tank με κλειδαριά Eva και μαγνητικό defender. Παρατήρησα ότι στο κλείδωμα κάπου λασκάρει,γυρνώντας το κλειδί, οπότε αυτό που κάνω είναι να την ανοίγω για να κλειδώνω και να ξεκλειδώνω στον αέρα και μετά την κλειδώνω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να έχει καμία φθορά ή οτιδήποτε; η κλειδαρια φταιει λογικα & οχι ο κυλινδρος evva. ισως απλα να ειναι κ απο τις ντιζες της πορτας που κινουνται με την κλειδαρια.. On 19/01/2025 at 18:59, adok13 said: σε μια πορτα του μπαλωμενου κατι εχει χαλασει και ενω πατω το χερουλι δεν τερματιζει το γλωσιδι και η πορτα δεν ανοιγει. θελω να την ανοιξω μονος μου να το φτιαξω. ειδε και μερικα βιντεο . το εχει κανει καποιος να μου πει βαθμο δυσκολιας και αν πρεπειθ να προσεξω κατι? τελικα εγινε η δουλεια ; τι εφταιγε ;
Petros Electron Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, cpavlidi είπε Να ρωτησω κατι. O AGB Scudo DCK θεωρειται ακομα ασφαλης ή υπαρχουν περιστατικα παραβιασης; Ευχαριστω Τον ειχα και εγω, πολυ καλος κύλινδρος αλλα μετα τα tools που ειδα να κυκλοφορούν τον αλλαξα, προληπτικά, δεν το λέω για να σε τρομάξω, αλλα προτίμησα τον abloy p2 που ειναι σταθερή αξια σε οτι φορα την ασφάλεια που προσφέρει. το κακο με αυτα ειναι οτι τα πουλάνε στο ιντερνετ και εχει και βιντεο πως να τα χρησιμοποιεί κάποιος. Δες ενα τέτοιο βίντεο εδω 15 ώρες πριν, marsoula είπε Υπάρχει κάποιος να μας βοηθήσει σχετικά με αυτό το θέμα? Μοντέλο του καρτα-αναγνωστη για να βρούμε το manual του. λογικά αυτη η κάρτα ειναι η "Adduser" περνάς αυτη για να "διαβάσει" επειτα τα RF id tags. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Petros Electron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα