libera Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, mclein² είπε ε, δε θεωρειται οτι ειναι απαραβιαστη η πορτα σου ή οτι ηταν σωστη η κινηση. Απαραβίαστη όχι ,δεν είπε κάτι τέτοιο. Αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι είναι δυσκολότερη η παραβίαση της. Η τοποθέτηση της έγινε από τον ιδιοκτήτη σε φοιτητικό σπίτι που νοικιάζω Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από libera
mclein² Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2 hours ago, libera said: Απαραβίαστη όχι ,δεν είπε κάτι τέτοιο. Αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι είναι δυσκολότερη η παραβίαση της. Η τοποθέτηση της έγινε από τον ιδιοκτήτη σε φοιτητικό σπίτι που νοικιάζω ειναι αληθεια, ειναι δυσκολοτερη η παραβιαση & σιγουρα θελει καλο τεχνιτη.
FoZzZ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) σε καινούργια πορτα σιαμο παραγωγικο τυπο εβαλα μηχανικη abloy με m&c move. στη δευτερη κλειδαρια μου εχει βαλει keso 8000, ειμαι οκ η να του ζητησω να βαλει αλλη? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από FoZzZ
terrabytegr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα mclein² εάν δεν σου είναι κόπος : 1) Για να αλλαχθεί μια κλειδαριά θα μας δείξει ότι έχει προβλήματα; πχ να κολλάει κάπως ή να θέλει πολύ ζόρι ή γίνεται εντελώς απροειδοποίητα; 2) Διάβασα ότι είναι λαθος κινηση η ωμεγα με δεδομενο οτι εχουμε ηδη εγκατασταση με κλειδαρια κυλινδρου. Εαν ομως ειναι καιρος να αλλαχτει η κλειδαρια/κυλινδρος/defender; 3) Η κλειδαριά cisa evo pro για την αλλαγή κυλίνδρου έχει την βίδα στο πλαινό προφίλ ή στα πλάγια της κλειδαριάς, δηλαδή κάτω από τους πύρρους και την γλώσσα; Νομίζω τουλάχιστον αυτό που βλέπω από τις φωτογραφίες ότι είναι στα πλάγια. Σε υπάρχουσα κλειδαριά έχει μια αλενόβιδα στο πλαινό προφίλ και στην μεριά της κάσας (που βγαίνουν οι πυρροι - γλώσσα) δεν υπάρχει κενό - τρύπα για να περαστεί αυτή η βίδα. 4) Το απλό defender (μη μαγνητικό) εμποδίζει να ανοιχτεί η πόρτα με τα εργαλειάκια των διαρρηκτών; Δεν εννοώ στα εργαλειάκια πριόνια, τρυπάνια, βαριοπούλες κτλ. 5) Έχεις τρυπήσει protec; 6) Αν μπλοκάρει η κλειδαριά ο κύλινδρος και το defender ζώσονται ή πάνε για πέταμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mclein² Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 15 hours ago, terrabytegr said: Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα mclein² εάν δεν σου είναι κόπος : 1) Για να αλλαχθεί μια κλειδαριά θα μας δείξει ότι έχει προβλήματα; πχ να κολλάει κάπως ή να θέλει πολύ ζόρι ή γίνεται εντελώς απροειδοποίητα; 2) Διάβασα ότι είναι λαθος κινηση η ωμεγα με δεδομενο οτι εχουμε ηδη εγκατασταση με κλειδαρια κυλινδρου. Εαν ομως ειναι καιρος να αλλαχτει η κλειδαρια/κυλινδρος/defender; 3) Η κλειδαριά cisa evo pro για την αλλαγή κυλίνδρου έχει την βίδα στο πλαινό προφίλ ή στα πλάγια της κλειδαριάς, δηλαδή κάτω από τους πύρρους και την γλώσσα; Νομίζω τουλάχιστον αυτό που βλέπω από τις φωτογραφίες ότι είναι στα πλάγια. Σε υπάρχουσα κλειδαριά έχει μια αλενόβιδα στο πλαινό προφίλ και στην μεριά της κάσας (που βγαίνουν οι πυρροι - γλώσσα) δεν υπάρχει κενό - τρύπα για να περαστεί αυτή η βίδα. 4) Το απλό defender (μη μαγνητικό) εμποδίζει να ανοιχτεί η πόρτα με τα εργαλειάκια των διαρρηκτών; Δεν εννοώ στα εργαλειάκια πριόνια, τρυπάνια, βαριοπούλες κτλ. 5) Έχεις τρυπήσει protec; 6) Αν μπλοκάρει η κλειδαριά ο κύλινδρος και το defender ζώσονται ή πάνε για πέταμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1. 9 στις 10 θα το εχει δειξει αλλα στην καθημερινοτητα το ξεπερνας.... 2. το λαθος ειναι μια σχετικη απαντηση.... 3. δεν καταλαβαινω την ερωτηση 4. ναι, ειναι προστασια ακομη και στο πικινγκ... 5. ναι, 2 φορες 6. αν μπλοκαρουν πως θα σωθουν ; 17 hours ago, FoZzZ said: σε καινούργια πορτα σιαμο παραγωγικο τυπο εβαλα μηχανικη abloy με m&c move. στη δευτερη κλειδαρια μου εχει βαλει keso 8000, ειμαι οκ η να του ζητησω να βαλει αλλη? αν δεν τοποθετηθηκε η πορτα, βαλε CES DM. αν τοποθετηθηκε τ'αφηνεις ως εχουν για 2-3 χρονια 1
FoZzZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, mclein² είπε αν δεν τοποθετηθηκε η πορτα, βαλε CES DM. αν τοποθετηθηκε τ'αφηνεις ως εχουν για 2-3 χρονια Εντάξει σε ευχαριστώ. Για κλειδαριά mottura η iseo?
Stam53 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, FoZzZ είπε Εντάξει σε ευχαριστώ. Για κλειδαριά mottura η iseo? Για ο,τι και αν βάλεις, υπάρχει το εργοστάσιο στη Βουλγαρία και άλλα αλλού, που δουλεύουν με "3 βάρδιες". Νομίζω το μόνο που βοηθά πια τελικά είναι να μη κρατούμε πολύτιμα αντικείμενα ή πολλά λεφτά στο σπίτι, έτσι θα μείνει μόνο ο κόπος να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. https://turbodecoder.com/product/mottura-project-6-pins-topolino-decoder/ https://turbodecoder.com/product/iseo-r6-and-r6-topolino-decoder/ https://turbodecoder.com/topolino-cylinder-locks/ Δυστυχώς η εποχή της "αθωότητας" έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
terrabytegr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, mclein² είπε 1. 9 στις 10 θα το εχει δειξει αλλα στην καθημερινοτητα το ξεπερνας.... 2. το λαθος ειναι μια σχετικη απαντηση.... 3. δεν καταλαβαινω την ερωτηση 4. ναι, ειναι προστασια ακομη και στο πικινγκ... 5. ναι, 2 φορες 6. αν μπλοκαρουν πως θα σωθουν ; 3. Εννοώ την βίδα που συγκρατεί τον κύλινδρο στην κλειδαρια. Σε υπάρχουσα κλειδαριά είναι περίπου στο σημείο που είναι το κόκκινο κυκλάκι (αλενόβιδα) ενώ στην φωτογραφία που είναι η evo pro φαίνεται να την έχει στο πράσινο κυκλάκι (εκτός φυσικά εάν δεν το βλέπω καλά). Αν πχ η βίδα είναι όντως στο πράσινο κυκλάκι και στην θωρακισμένη πόρτα δεν υπάρχει κενό - τρύπα εκεί θα πρέπει να ανοιχτεί τρύπα - κενό στο σώμα της θωρακισμένης; 5. Πόση ώρα σου πήρε για να τους τρυπήσεις; Σε σύγκριση με άλλους κυλίνδρους στο ίδιο εύρος τιμής είχε μεγαλύτερη αντίσταση στο τρύπημα ή ήταν σχεδόν το ίδιο; 6. Δεν έχω ιδέα πως δουλεύει το μπλοκάρισμα της κλειδαριάς για αυτό ρώτησα. Είχα απορία μήπως μπορούσε να αφαιρεθεί ο κύλινδρος και το defender χωρίς ζημιά σε μπλοκαρισμένη κλειδαριά.
mclein² Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 18 hours ago, FoZzZ said: Εντάξει σε ευχαριστώ. Για κλειδαριά mottura η iseo? η μοτουρα ειναι ποιοτικοτερη σαν κατασκευη εσωτερικα αλλα και η iseo δεν εχει να σε φοβησει καπου. 14 hours ago, Stam53 said: Για ο,τι και αν βάλεις, υπάρχει το εργοστάσιο στη Βουλγαρία και άλλα αλλού, που δουλεύουν με "3 βάρδιες". Νομίζω το μόνο που βοηθά πια τελικά είναι να μη κρατούμε πολύτιμα αντικείμενα ή πολλά λεφτά στο σπίτι, έτσι θα μείνει μόνο ο κόπος να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. https://turbodecoder.com/product/mottura-project-6-pins-topolino-decoder/ https://turbodecoder.com/product/iseo-r6-and-r6-topolino-decoder/ https://turbodecoder.com/topolino-cylinder-locks/ Δυστυχώς η εποχή της "αθωότητας" έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. αν και ο φιλος μου ο ivaylov ειναι πολυ δυνατος...αυτα που εβαλες ειναι κυλινδροι των 25/30 ευρω. εκτος απ'τον astral που ανοιγει το τοπολινο ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, τα αλλα ειναι οικονομικοι κυλινδροι. υγ - ο συμφορουμιτης ρωτησε για κλειδαρια, οχι κυλινδρο 13 hours ago, terrabytegr said: 3. Εννοώ την βίδα που συγκρατεί τον κύλινδρο στην κλειδαρια. Σε υπάρχουσα κλειδαριά είναι περίπου στο σημείο που είναι το κόκκινο κυκλάκι (αλενόβιδα) ενώ στην φωτογραφία που είναι η evo pro φαίνεται να την έχει στο πράσινο κυκλάκι (εκτός φυσικά εάν δεν το βλέπω καλά). Αν πχ η βίδα είναι όντως στο πράσινο κυκλάκι και στην θωρακισμένη πόρτα δεν υπάρχει κενό - τρύπα εκεί θα πρέπει να ανοιχτεί τρύπα - κενό στο σώμα της θωρακισμένης; 5. Πόση ώρα σου πήρε για να τους τρυπήσεις; Σε σύγκριση με άλλους κυλίνδρους στο ίδιο εύρος τιμής είχε μεγαλύτερη αντίσταση στο τρύπημα ή ήταν σχεδόν το ίδιο; 6. Δεν έχω ιδέα πως δουλεύει το μπλοκάρισμα της κλειδαριάς για αυτό ρώτησα. Είχα απορία μήπως μπορούσε να αφαιρεθεί ο κύλινδρος και το defender χωρίς ζημιά σε μπλοκαρισμένη κλειδαριά. 3. απλα δεν αναγνωριζεις το τεχνικο κομματι. 4. ο abloy τρυπαει με δικο του εξαρτημα. τη μεγαλυτερη ανοχη την εχουν οι κυλινδροι του evva 6. αν εχεις μπλοκαρισμενη κλειδαρια και καποιον σουπερ κυλινδρο εχει νοημα η προσπαθεια αλλιως αν μιλαμε για κυλινδρο μεχρι τα 100€ δεν ασχολεισαι...τρυπας/καταστρεφεις και ανοιγεις. 2
simos1974 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Στις 12/1/2025 στις 5:05 ΜΜ, Stam53 είπε Για ο,τι και αν βάλεις, υπάρχει το εργοστάσιο στη Βουλγαρία και άλλα αλλού, που δουλεύουν με "3 βάρδιες". Νομίζω το μόνο που βοηθά πια τελικά είναι να μη κρατούμε πολύτιμα αντικείμενα ή πολλά λεφτά στο σπίτι, έτσι θα μείνει μόνο ο κόπος να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. https://turbodecoder.com/product/mottura-project-6-pins-topolino-decoder/ https://turbodecoder.com/product/iseo-r6-and-r6-topolino-decoder/ https://turbodecoder.com/topolino-cylinder-locks/ Δυστυχώς η εποχή της "αθωότητας" έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Κανενας απο αυτους δεν ειναι κυλινδρος της προκοπης . Αν δουμε κανενα εργαλειο για evva , scudo dck, DOM , Abbloy protect κλπ τοτε θα αρχισουμε να ανησυχουμε
efib Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θέλω να αναβαθμίσω την ασφάλεια του σπιτιού, οπότε ήρθε η ώρα για νέα πόρτα. Τώρα έχω μια με ξύλο μασιφ, οποτε φαντάζομαι δεν αξίζει να της βάλω νεα κλειδαριά και κύλινδρο. Θεωρείτε την πόρτα με διπλή θωράκιση απαραίτητη ή μπορώ και με κάτι υποδεέστερο. Στο διαμέρισμα είχα βάλει μια απλή ασφάλειας. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από efib
adok13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου σε μια πορτα του μπαλωμενου κατι εχει χαλασει και ενω πατω το χερουλι δεν τερματιζει το γλωσιδι και η πορτα δεν ανοιγει. θελω να την ανοιξω μονος μου να το φτιαξω. ειδε και μερικα βιντεο . το εχει κανει καποιος να μου πει βαθμο δυσκολιας και αν πρεπειθ να προσεξω κατι?
Kingedward Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα και από εμένα! Εδώ και 4-5 χρόνια είχαμε βάλει μια πόρτα κλάσης tank με κλειδαριά Eva και μαγνητικό defender. Παρατήρησα ότι στο κλείδωμα κάπου λασκάρει,γυρνώντας το κλειδί, οπότε αυτό που κάνω είναι να την ανοίγω για να κλειδώνω και να ξεκλειδώνω στον αέρα και μετά την κλειδώνω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να έχει καμία φθορά ή οτιδήποτε; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από Kingedward
Petros Electron Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Παιδια προσοχή στα Ν.Προάστια βρήκαν νεο κολπο για να χτυπάνε σπιτια.. Θα σας πω τι εγινε στην πολυκατοικία μου πριν λιγες μερες. Ηρθαν και κόψανε το ρεύμα στα κουδούνια (δυστυχώς ο πινάκας του ρεύματος των κοινοχρήστων ειναι στα ρολόγια σε κοινόχρηστο χωρο που εχει πρόσβαση ο οποιοδήποτε). Επειτα περίμεναν εξω απο την πολυκατοικία το "θύμα". Ενας ηλικιωμένος που μενει στον 2ο ηρθε και του παρίσταναν οτι ειναι τεχνικοί για την θηροτηλοραση που δεν δουλευει και του ειπαν αν μπορει να τους παει στο σπιτι του να τσεκάρουν το δικο του και το κουτι του.. (ετσι του ειπαν..). Ο πάππους τους εβαλε στο σπιτι του (2 ηταν) και ο ενας προσπάθησε να του αποσπάσει την προσοχη και ο αλλος μπηκε σε καπιο αλλο δωμάτιο οπου προφανές αρχιζε να ψαχνει τι θα αρπάξει.. Για καλη τυχη του παππούλη ομως, μια γειτόνισά που μενει διπλα ακουσε οτι μιλανε στο σπιτι του, και της φανηκε περίεργο γιατι ξερει οτι ο παππούλης μενει μονος του (εχει πεθανει η γυναικα του). Η γειτόνισά λοπον πηγε και του χτύπησε την πορτα, οπου της ανοιξε και μολις την ειδαν οι 2 τυποι εξαφανίστηκαν με την πρόφαση οτι πρεπει να πανε κατω.. Και διερωτώμαι.. ετσι και δεν του χτύπαγε το κουδούνι η γειτόνισά του ποιος ξερει τι ειχαν σκοπο να κάνουν αυτοι οι 2 μαζι του.. Μήπως να τον χτυπάγανε για να τους πει που εχει (και αν εχει) τα λεφτα? Οποτε μεγαλη προσοχή ειδικά οι ηλικιωμένοι δεν πρεπει να βάζουν κανεναν στο σπιτι τους! 4
cpavlidi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Να ρωτησω κατι. O AGB Scudo DCK θεωρειται ακομα ασφαλης ή υπαρχουν περιστατικα παραβιασης; Ευχαριστω Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από cpavlidi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα