mclein² Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 11 hours ago, megapaixtaras said: ελα ρε, ics πανω απο keso 8000 ? δεν το περιμενα αυτο,οκ. τοσο καλη η παλια ics. η τεχνοτροπια μετραει & ο keso δεν εχει να προσφερει κατι καινοτομο ! 2
Nekf Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα, στο διαμέρισμα που ενοικιάζω έχει απλή ξύλινη πόρτα συζήτησα με σπιτονοικοκύρη για να τοποθετήσω πόρτα ασφαλείας αλλά θα ήταν εξολοκλήρου δικιά μου δαπάνη. αποφάσισα να βάλω συναγερμό όπου τον παίρνω φεύγωντας. Η απορία μου είναι η παρακάτω στην πόρτα έχω ένα κύλινδρο cisa tekno pro. τι μου προτείνετε 1. Να αλλάξω μόνο κύλινδρο από cisa tekno pro σε keso 8000; 2. Να αλλάξω κύλινδρο από cisa tekno pro σε keso 8000 και πρόσθετη κλειδαριά από πάνω. 3. Να αλλάξω κύλινδρο απο cisa tekno pro σε cisa astral s και πρόσθετη κλειδαριά από πάνω; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mclein² Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, Nekf said: Καλημέρα, στο διαμέρισμα που ενοικιάζω έχει απλή ξύλινη πόρτα συζήτησα με σπιτονοικοκύρη για να τοποθετήσω πόρτα ασφαλείας αλλά θα ήταν εξολοκλήρου δικιά μου δαπάνη. αποφάσισα να βάλω συναγερμό όπου τον παίρνω φεύγωντας. Η απορία μου είναι η παρακάτω στην πόρτα έχω ένα κύλινδρο cisa tekno pro. τι μου προτείνετε 1. Να αλλάξω μόνο κύλινδρο από cisa tekno pro σε keso 8000; 2. Να αλλάξω κύλινδρο από cisa tekno pro σε keso 8000 και πρόσθετη κλειδαριά από πάνω. 3. Να αλλάξω κύλινδρο απο cisa tekno pro σε cisa astral s και πρόσθετη κλειδαριά από πάνω; ευχαριστώ εκ των προτέρων! συναγερμο, τον κυλινδρο τον κρατας οπως ειναι & τοποθετεις μια προσθετη.
Tommygre Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε ολους, Μολις μου κολλησε το κλειδι στο εξοχικο και δεν μπορω ουτε να το γυρισω ουτε να το βγαλω. Το γυρισα οπως παντα μια φορα για να κλειδωσω και οχι παραπανω. Πορτα ασφαλειας με securemme απλο. Εριξα λιπαντικο αλλα τιποτα. Τραβουσα το πομολο στην μερια μου μπας και χαλαρωσει αλλα παλι τιποτα. Παιζει λιγακι αλλα δεν λεει να βγει. Αναγκαστηκα να φυγω για τη δουλεια και το αφησα πανω τωρα αλλα δεν υπαρχει φοβος, εχω καμερες και γειτονα ολη τη μερα εκει. Φοβαμαι μην εσπασε δοντακι. Επειδη θα ξαναπαω την Τριτη, υπαρχει καποιο κολπο μπας και το καταφερω να γυρισει προτου καλεσω κλειδαρα; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από Tommygre
sphinxgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Tommygre είπε Καλημέρα σε ολους, Μολις μου κολλησε το κλειδι στο εξοχικο και δεν μπορω ουτε να το γυρισω ουτε να το βγαλω. Το γυρισα οπως παντα μια φορα για να κλειδωσω και οχι παραπανω. Πορτα ασφαλειας με securemme απλο. Εριξα λιπαντικο αλλα τιποτα. Τραβουσα το πομολο στην μερια μου μπας και χαλαρωσει αλλα παλι τιποτα. Παιζει λιγακι αλλα δεν λεει να βγει. Αναγκαστηκα να φυγω για τη δουλεια και το αφησα πανω τωρα αλλα δεν υπαρχει φοβος, εχω καμερες και γειτονα ολη τη μερα εκει. Φοβαμαι μην εσπασε δοντακι. Επειδη θα ξαναπαω την Τριτη, υπαρχει καποιο κολπο μπας και το καταφερω να γυρισει προτου καλεσω κλειδαρα; αν έχει ξεκλειδώσει η πόρτα, την ανοίγεις με καμιά ταυτότητα κλπ. Η κλειδαριά σου έπρεπε να έχει αλλαχθεί εδώ κ χρόνια μιας κ δεν προσφέρει καμία ασφάλεια. Οπότε φέρε μια κ καλή κλειδαρά να σου φτιάξει ένα σωστό σετ defender / κλειδαριά / κύλινδρο. Αν μιλάμε βέβαια για μονοκατοικία, δεν παίζει κ τεράστιο ρόλο γιατί αν ο κλέφτης μπει στο οικόπεδο, ούτως ή αλλως μπήκε για να κλέψει και σίγουρα κάτι θα σπάσει να μπει.
Tommygre Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε αν έχει ξεκλειδώσει η πόρτα, την ανοίγεις με καμιά ταυτότητα κλπ. Η κλειδαριά σου έπρεπε να έχει αλλαχθεί εδώ κ χρόνια μιας κ δεν προσφέρει καμία ασφάλεια. Οπότε φέρε μια κ καλή κλειδαρά να σου φτιάξει ένα σωστό σετ defender / κλειδαριά / κύλινδρο. Αν μιλάμε βέβαια για μονοκατοικία, δεν παίζει κ τεράστιο ρόλο γιατί αν ο κλέφτης μπει στο οικόπεδο, ούτως ή αλλως μπήκε για να κλέψει και σίγουρα κάτι θα σπάσει να μπει. Μονοκατοικια ειναι, δεν υπαρχει φοβος εκει. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να την ξεκλειδωσω, την ειχα γυρισει μια φορα οπως παντα μιας και μου ειχε πει ο κλειδαρας παλιοτερα να μην την κλειδωνω φουλ. Να δοκιμασω με τσιμπιδακι και wd-40 να την παιξω λιγο;
sphinxgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Tommygre είπε Μονοκατοικια ειναι, δεν υπαρχει φοβος εκει. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να την ξεκλειδωσω, την ειχα γυρισει μια φορα οπως παντα μιας και μου ειχε πει ο κλειδαρας παλιοτερα να μην την κλειδωνω φουλ. Να δοκιμασω με τσιμπιδακι και wd-40 να την παιξω λιγο; υποθετω δεν μπορείς να κάνεις πολλά. WD40, να το κουνας σιγα σιγα μπας κ ξεκολλήσει κ ίσως να χτυπήσεις με το χέρι την πόρτα λίγες φορές. Σε κάθε περίπτωση, μετά θα πρέπει να την αλλάξεις. 1
Petros Electron Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Στις 23/12/2024 στις 10:19 ΠΜ, sphinxgr είπε Η κλειδαριά σου έπρεπε να έχει αλλαχθεί εδώ κ χρόνια μιας κ δεν προσφέρει καμία ασφάλεια. Οπότε φέρε μια κ καλή κλειδαρά να σου φτιάξει ένα σωστό σετ defender / κλειδαριά / κύλινδρο. Η κλειδαριά προσφέρει ασφαλεια, σιγουρα ειναι παλαιάς τεχνολογίας δεν ειναι δηλαδη σαν τις νεες με κυλίνδρου, αλλα δεν παραβιάζεται ευκολα. Θελει το κατάλληλο εργαλειο και χρονο και γνωσεις για να ανοίξει χωρίς τρύπημα. Απλα το αναφέρω για να μην τα ισοπεδώνουμε ολα. καλες γιορτες!
sphinxgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε Η κλειδαριά προσφέρει ασφαλεια, σιγουρα ειναι παλαιάς τεχνολογίας δεν ειναι δηλαδη σαν τις νεες με κυλίνδρου, αλλα δεν παραβιάζεται ευκολα. Θελει το κατάλληλο εργαλειο και χρονο και γνωσεις για να ανοίξει χωρίς τρύπημα. Απλα το αναφέρω για να μην τα ισοπεδώνουμε ολα. καλες γιορτες! Η κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου σε 1-2 λεπτά έχει ανοίξει, από ένα μέτριο κλέφτη. Είναι γνωστό σε όλους. Στην γειτονιά μου όσοι έχουν τέτοιες τους έχουν ρημάξει εδώ και χρόνια (περισσότερα απο 10). Οπότε προσφέρει ασφάλεια, μόνο στον τυχάρπαστο περαστικό που απλά περνάει κ σπρώχνει πόρτες μπας κ ανοίξει καμία. Μέχρι εκεί όμως.
Petros Electron Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, sphinxgr είπε Η κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου σε 1-2 λεπτά έχει ανοίξει, από ένα μέτριο κλέφτη. Είναι γνωστό σε όλους. Στην γειτονιά μου όσοι έχουν τέτοιες τους έχουν ρημάξει εδώ και χρόνια (περισσότερα απο 10). Οπότε προσφέρει ασφάλεια, μόνο στον τυχάρπαστο περαστικό που απλά περνάει κ σπρώχνει πόρτες μπας κ ανοίξει καμία. Μέχρι εκεί όμως. Ας απαντησει ο ειδικος μας πανω σε αυτο.. @mclein² τα φωτα σου! 1
mclein² Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 On 24/12/2024 at 15:43, sphinxgr said: Η κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου σε 1-2 λεπτά έχει ανοίξει, από ένα μέτριο κλέφτη. Είναι γνωστό σε όλους. Στην γειτονιά μου όσοι έχουν τέτοιες τους έχουν ρημάξει εδώ και χρόνια (περισσότερα απο 10). Οπότε προσφέρει ασφάλεια, μόνο στον τυχάρπαστο περαστικό που απλά περνάει κ σπρώχνει πόρτες μπας κ ανοίξει καμία. Μέχρι εκεί όμως. ισχυει στο 99%. ειναι 2-3 μαρκες (παλιες) με κλειδι χρηματοκιβωτιου που δεν ανοιγουν ή θελουν μεγαλη μαεστρια & δεν ασχολουνται οι επενδυτες του κρατους. τωρα ο συμφορουμιτης φανταζομαι οτι δεν ειναι στην Αττικη οποτε δεν εχει και τεραστιο προβλημα στον τομεα παραβιασης / σιγουρα εχει στο ποιοτικο κομματι γιατι απλα παλιωσε η κλειδαρια του. 2
BlueBlade Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά, Δυστυχώς πέσαμε θύματα διάρρηξης τα Χριστούγεννα, όπου στην ουσία έχουμε μια μια αρχαία ξύλινη πόρτα (πολυκατοικία 1970) και ο τύπος απλά πρέπει να έριξε μια σπρωξιά/κλωτσιά καλή και έσπασε εντελώς την εσοχή που μπαίνει η γλώσσα της κλειδαριάς (μου διαφεύγει η ονομασία). Μικρό το κακό στο τέλος της ημέρας μιας και ήρθε ειδοποίηση από την κάμερα που είχα, έδρασα άμεσα και αναγκάστηκε να φύγει. Παρόλα αυτά μόνο η εισβολή κάποιου ξένου στο σπίτι μου με έχει σοκάρει και είμαι σε αναζήτηση αγοράς και εγκατάστασης πόρτας ασφαλείας ASAP. Από αύριο αρχίζω τα τηλέφωνα προφανώς να παίρνω τιμές κτλ. Παρόλα αυτά επειδή δηλώνω άσχετος, θέλω λίγη καθοδήγηση: A) Κοιτάω κάποια συγκεκριμένη μάρκα / χαρακτηριστικά; Β) Πέρα από την πόρτα, να πληρώσω έξτρα για να πάρω και μια καλή κλειδαριά ασφαλείας ή ακόμα και με αυτήν που θα έρθει ειμαι Ok; Γ) Σαν τιμή, έχω στο μυαλό μου κάτι του τύπου 600€, είναι πολύ λίγα; Να διευκρινίσω, δεν έχω τρελές απαιτήσεις ούτε θέλω να μετατρέψω το διαμέρισμα σε φρούριο. Θέλω μια πόρτα που να μην την κοπανάς απλά και να πέφτει και να απαιτεί αρκετό κόπο από κάποιον αν αποφασίσει να την παραβιάσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
mclein² Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 13 hours ago, BlueBlade said: Γ) Σαν τιμή, έχω στο μυαλό μου κάτι του τύπου 600€, είναι πολύ λίγα; Να διευκρινίσω, δεν έχω τρελές απαιτήσεις ούτε θέλω να μετατρέψω το διαμέρισμα σε φρούριο. Θέλω μια πόρτα που να μην την κοπανάς απλά και να πέφτει και να απαιτεί αρκετό κόπο από κάποιον αν αποφασίσει να την παραβιάσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. ναι, ειναι λιγα. καλη χρονια με υγεια 1
Diznpc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους/ες και καλή χρονια με υγεία! Είχαμε πρόσφατα ένα συμβάν με οπαδούς γνωστής ιταλικής ομάδας να μπαίνουν στην πολυκατοικία και να τριγυρνάνε απο όροφο σε όροφο για έρευνα αγοράς. Η κλειδαριά της εισόδου δεν κλειδώνει σχεδόν ποτέ οπότε τώρα η σύσταση της αστυνομίας ήταν να κλειδώνει συνέχεια με αποτέλεσμα να ανεβοκατεβαίνουμε για να ξεκλειδώσουμε. Οι ερωτήσεις μου είναι: Γίνεται/αξίζει στην υφιστάμενη πόρτα να βάλουμε ηλεκτρομηχανική κλειδαριά που θα κλειδώνει αυτόματα και θα ξεκλειδωνει από τα υπάρχοντα κουδούνια των διαμερισμάτων; Έχετε κάποια να προτείνετε; Η είσοδος και η πόρτα της πολυκατοικίας είναι σχεδόν όλη τζαμαρία οποτε δεν ξέρω αν αξίζει να τοποθετηθεί πόρτα ασφαλέιας, αφου αριστερα και δεξία υπάρχει τζαμαρία. Επίσης θα χρειαστεί να δοθεί στον καθένα κατι σε controller/καρταναγνωστη για να ξεκλειδωνει απ'εξω κατευθειαν ή θα πρεπει να ξεκλειδώνει παντα με τα κλειδια? Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από Diznpc
mclein² Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 3 hours ago, Diznpc said: Καλημέρα σε όλους/ες και καλή χρονια με υγεία! Είχαμε πρόσφατα ένα συμβάν με οπαδούς γνωστής ιταλικής ομάδας να μπαίνουν στην πολυκατοικία και να τριγυρνάνε απο όροφο σε όροφο για έρευνα αγοράς. Η κλειδαριά της εισόδου δεν κλειδώνει σχεδόν ποτέ οπότε τώρα η σύσταση της αστυνομίας ήταν να κλειδώνει συνέχεια με αποτέλεσμα να ανεβοκατεβαίνουμε για να ξεκλειδώσουμε. Οι ερωτήσεις μου είναι: Γίνεται/αξίζει στην υφιστάμενη πόρτα να βάλουμε ηλεκτρομηχανική κλειδαριά που θα κλειδώνει αυτόματα και θα ξεκλειδωνει από τα υπάρχοντα κουδούνια των διαμερισμάτων; Έχετε κάποια να προτείνετε; Η είσοδος και η πόρτα της πολυκατοικίας είναι σχεδόν όλη τζαμαρία οποτε δεν ξέρω αν αξίζει να τοποθετηθεί πόρτα ασφαλέιας, αφου αριστερα και δεξία υπάρχει τζαμαρία. Επίσης θα χρειαστεί να δοθεί στον καθένα κατι σε controller/καρταναγνωστη για να ξεκλειδωνει απ'εξω κατευθειαν ή θα πρεπει να ξεκλειδώνει παντα με τα κλειδια? Σας ευχαριστώ. τι ειδους πορτα ; ξυλινη - θωρακισμενη - σιδερενια ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα