Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Triple_HR21 said:

Τώρα εσυ βρήκες και έστειλες μια σελίδα ο οποίος ανέβασε μια προβληματική eternal.. γιατί δεν μου έστειλρες την επίσημη σελίδα στο Facebook που έχει 5.000 followers + ότι κάθε μέρα σχεδόν ανεβάζει και μια τοποθέτηση που κάνει και βγάζει φωτο με τους πελάτες του ; 

Σου έβαλε και την άποψη ενός εξαιρετικού επαγγελματία και μέλους του φόρουμ, γιατί κολλάς στο facebook;

Κι αφού έχει "5.000 followers +" γιατί ρωτάς κι εδώ μέσα αν δεν είσαι διατεθειμένος να διαβάσεις άλλη άποψη;

• Like 2
  • Απαντ. 10,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, BigBlack είπε

Σου έβαλε και την άποψη ενός εξαιρετικού επαγγελματία και μέλους του φόρουμ, γιατί κολλάς στο facebook;

Κι αφού έχει "5.000 followers +" γιατί ρωτάς κι εδώ μέσα αν δεν είσαι διατεθειμένος να διαβάσεις άλλη άποψη;

Πώς να διαβάσω μια άλλη άποψη όταν η σελίδα που με έστειλε αν και την είδα έχω απλά έχει μια φωτο και κράζει την επίσημη αντιπροσωπεία;; Δν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά αυτό συγνώμη κιόλας 

• Confused 2
Δημοσ.
19 minutes ago, Triple_HR21 said:

Πώς να διαβάσω μια άλλη άποψη όταν η σελίδα που με έστειλε αν και την είδα έχω απλά έχει μια φωτο και κράζει την επίσημη αντιπροσωπεία;; Δν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά αυτό συγνώμη κιόλας 

Αυτό έβαλε μόνο;

• Like 2
Δημοσ.

@Triple_HR21 Το τι θα παρεις στα σοβαρα και το τι δεν θα πάρεις είναι δικο σου θεμα. Ζήτησες την άποψη σε ενα δημόσιο φόρουμ για αυτη την κλειδαριά και σου παρέθεσα μερικά πράγματα που βρηκα απο μια αναζήτηση. 
Απο εκει και περα ειναι δικο σου θεμα τι θα κανεις. Απλα εχε υπόψη σου οτι αν βαλεις αυτη την κλειδαριά δεν υπάρχει μετα πισω γύρισμα. Η πόρτα πρεπει να κοπεί στο σημειο που θα μπει αυτη η κλειδαριά και μετά δεν θα μπορείς να επιστρέψεις στην κλασσική κλειδαριά αν τυχον το θελήσεις για τον Α ή Β λογο. 
Εγω δεν εχω εμπειρία και δεν θα κρίνω αν ειναι καλη ή αν δεν ειναι. Δεν το ξερω. Αυτο ομως που ξερω ειναι οτι ειναι μονοπώλιο, και αν για τον Α παλι ή Β λογο σταματήσει η υποστήριξη της θα μείνεις ξεκρέμαστος και εσυ αλλα και πολλοί αλλοι που την εχουν βαλει. Λεω "αν". 
Στην κλασσική κλειδαριά ομως οι επιλογές ειναι πολλές. Αν συμβεί κατι την αναβαθμίζεις εύκολα πχ αλλάζοντας μονο τον κύλινδρο με κάποιον νεότερο. 
Ξεκικα να μάθεις λοιπον τι grade σφαλειας εχει, τι πιστοποιησεις, αν εχει πλάκα μαγγανίου κλπ, και τι εγγύηση και για ποσα χρονια προσφέρεται. 
Και απο εκει και περα η επιλογή ειναι δικη σου, ζύγισε τα υπερ και τα κατα και αποφασισε. 

• Like 6
Δημοσ.
On 03/12/2024 at 17:33, Triple_HR21 said:

παιδια εχω πορτα ασφαλεις και σκεφτομαι να βαλω την  E ternal, τι γνωμη εχετε ?

επειδη κλειδαρας δε θα μπορει να στην ανοιξει χωρις να την τρυπησει οταν συμβει κατι ->

παιρνεις τηλεφωνο διαφορες μερες κ ωρες για να δεις την εξυπηρετηση.

πχ παρε μια παρασκευη 22.30 ή ενα σαββατο στις 17.00 ή μια κυριακη στις 11.00

εαν σου απαντησει καποιος & ειναι διαθεσιμος να ερθει να λυσει το προβλημα εντος 60' τοτε προχωρας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Έχει κάποιος άποψη για τους εξής κυλίνδρους;

Iseo r 90 διπλής ενέργειας με 5 κλειδιά 190 ευρώ

Iseo f90 διπλής ενέργειας με 3 κλειδιά 170 ευρώ

cisa ap4 διπλής ενέργειας στα 190 ευρώ

abus bravus 180 ευρώ

evva ics 180 ευρώ

Επεξ/σία από tuboflo
Δημοσ.
14 hours ago, tuboflo said:

Καλησπέρα! Έχει κάποιος άποψη για τους εξής κυλίνδρους;

Iseo r 90 διπλής ενέργειας με 5 κλειδιά 190 ευρώ

Iseo f90 διπλής ενέργειας με 3 κλειδιά 170 ευρώ

cisa ap4 διπλής ενέργειας στα 190 ευρώ

abus bravus 180 ευρώ

evva ics 180 ευρώ

πολυ ακριβα ολα

μηπως ειναι με αναβαθμιση (κλειδαρια + ντιφεντερ) ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

πολυ ακριβα ολα

μηπως ειναι με αναβαθμιση (κλειδαρια + ντιφεντερ) ?

Όχι, μόνο κύλινδροι με εργατικά

Δημοσ.
Just now, tuboflo said:

Όχι, μόνο κύλινδροι με εργατικά

ε σε κλεβουν...καλυτερα ανοιξε τον καδο σκουπιδιων κ ριξε τα 50αρικα μεσα παρα να στα παρει ο δηθεν κλειδαρας.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, σκεφτομαι να παρω μια εξυπνη κλειδαρια: 

https://eu.switch-bot.com/pages/switchbot-lock-pro

Και μεσα στις οδηγιες αναφερει το παρακατω: 

image.png.5d792f466b03351cc188606a63849533.png

Εμενα η κλειδαρια στο σπιτι ειναι πολυ απλη αλλα δεν ανοιγει απο εξω αν μεσα υπαρχει κλειδι. 

Υπαρχει καποια συγκεκριμένη να αγορασω για να το κανει αυτο; 

20 λεπτά πριν, sakis697 είπε

Εμενα η κλειδαρια στο σπιτι ειναι πολυ απλη αλλα δεν ανοιγει απο εξω αν μεσα υπαρχει κλειδι. 

Μαλλον με βλεπω να πηγαινω σε μια τετοια 

https://www.aqara.com/en/product/smart-lock-u200/

που δεν χρειαζεται αυτη η επιλογη! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakis697 είπε

Μαλλον με βλεπω να πηγαινω σε μια τετοια 

https://www.aqara.com/en/product/smart-lock-u200/

που δεν χρειαζεται αυτη η επιλογη! 

Σε όλες τις έξυπνες κλειδαριές πρέπει ο κύλινδρος να είναι διπλής ενέργειας αλλιώς κινδυνεύεις να κλειδωθείς έξω από το σπίτι σε περίπτωση δυσλειτουργίας/άδειας μπαταρίας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pkalaits είπε

Σε όλες τις έξυπνες κλειδαριές πρέπει ο κύλινδρος να είναι διπλής ενέργειας αλλιώς κινδυνεύεις να κλειδωθείς έξω από το σπίτι σε περίπτωση δυσλειτουργίας/άδειας μπαταρίας.

Ναι ναι αυτο καταλαβα κ εγω τελικα. 

Υπαρχει καποια γυρω στο 50αρικο; 

https://www.skroutz.gr/s/51144922/Abus-Kylindros-Kleidarias-Asfaleias-80mm-40-40-me-5-Kleidia-Asimi-D6PSN.html#description

Αυτου του τυπου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια χαζη απορια. Αγορασα ενα μικρο διαμερισμα,με πορτα ασφαλειας. Απο εξω κλειδωνει κανονικα. Απο μεσα ομως, το κλειδι μπαινει μεν αλλα δεν γυρναει για να κλειδωσει. Υπαρχουν πορτες ασφαλειας,που δεν κλειδωνουν απο μεσα? Μονο εναν συρτη μου εχει απο μεσα. Πως βλεπω τον μοντελο της πορτας ετσι ωστε να σας κατατοπισω καλυτερα? Το κλειδι ειναι αυτο το κλασικο των πορτων αυτων. Το μακρυ που στην ακρη ειναι ορθογωνιο με δοντακια στις ακρες.Το διαμερισμα φτιαχτηκε το 2009

Επεξ/σία από lele322
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαφνικά δεν μπορώ να κλειδώσω την πόρτα, ούτε από έξω ούτε από μέσα!

Έχω μια πόρτα ασφαλείας του 1995 με κλειδαριά CISA.

Προσπάθησα χθες να την κλειδώσω αλλά το κλειδί δεν μπορούσε να γυρίσει, έβρισκε αντίσταση και δεν το ζόρισα.

Μπορώ μόνο να την ανοίξω μόνο δλδ να μετακινήσω την γλώσσα της κλειδαριάς

Όταν την τοποθετήσαμε μας έδωσαν και ένα χρυσό κλειδί για επαναπρογραμματισμό της κλειδαριάς.

Έχετε να μου προτείνεται κάποια βοήθεια;

Κάποιες πληροφορίες θα βρείτε στις φωτο που επισυνάπτω.
Εκτός από τους 4 πίρους της φωτο υπάρχουν στην ίδια πλευρά άλλοι 2 και ένας ακόμη στο επάνω μέρος

Ευχαριστώ

CISA 2.jpg

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ 3.jpg

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ 2.jpg

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ 1.jpg

Επεξ/σία από tinapo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, tinapo είπε

Ξαφνικά δεν μπορώ να κλειδώσω την πόρτα, ούτε από έξω ούτε από μέσα!

Έχω μια πόρτα ασφαλείας του 1995 με κλειδαριά CISA.

Προσπάθησα χθες να την κλειδώσω αλλά το κλειδί δεν μπορούσε να γυρίσει, έβρισκε αντίσταση και δεν το ζόρισα.

Μπορώ μόνο να την ανοίξω μόνο δλδ να μετακινήσω την γλώσσα της κλειδαριάς

Όταν την τοποθετήσαμε μας έδωσαν και ένα χρυσό κλειδί για επαναπρογραμματισμό της κλειδαριάς.

Έχετε να μου προτείνεται κάποια βοήθεια;

Κάποιες πληροφορίες θα βρείτε στις φωτο που επισυνάπτω.
Εκτός από τους 4 πίρους της φωτο υπάρχουν στην ίδια πλευρά άλλοι 2 και ένας ακόμη στο επάνω μέρος

Ευχαριστώ

Τελος ζωης της κλειδαριάς (μετα απο 29 χρονια) και καλα σε εβγαλε. Κανε αλλαγη με νεου τυπου
Απλα δοκιμασε (δεν ξερω αν το εκανες) να κλειδωσεις με την πόρτα ανοιχτή για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να βρίσκει κάποιος πίρος κάπου 

4 ώρες πριν, lele322 είπε

Εχω μια χαζη απορια. Αγορασα ενα μικρο διαμερισμα,με πορτα ασφαλειας. Απο εξω κλειδωνει κανονικα. Απο μεσα ομως, το κλειδι μπαινει μεν αλλα δεν γυρναει για να κλειδωσει. Υπαρχουν πορτες ασφαλειας,που δεν κλειδωνουν απο μεσα? Μονο εναν συρτη μου εχει απο μεσα. Πως βλεπω τον μοντελο της πορτας ετσι ωστε να σας κατατοπισω καλυτερα? Το κλειδι ειναι αυτο το κλασικο των πορτων αυτων. Το μακρυ που στην ακρη ειναι ορθογωνιο με δοντακια στις ακρες.Το διαμερισμα φτιαχτηκε το 2009

ανεβασε εδω μια φωτο της κλειδαριάς και μια του κλειδιού (μόνο το κεφάλι και οχι ολο το κλειδι) για να δουμε τι τυπος ειναι. Πιθανον εχει θεμα ο κυλινδρος απο την μεσα πλευρα. 

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...