MrArkadin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κάποιος αν σε τοποθετημένη πόρτα με ΜUL-T-LOCK LOS μπορεί να μπει εκ των υστέρων πόμολο εξωτερικά που να ανοίγει τη γλώσσα; Αν ναι, υπάρχει κάποιο θέμα ασφαλείας με το να έχει η πόρτα τέτοιο πόμολο; Έχω NUKI πάνω στην πόρτα, την οποία συνήθως ανοίγω με φωνητική εντολή στο κινητό. Το πρόβλημα μου είναι ότι η φωνητική εντολή πρέπει να ξεκλειδώνει ΚΑΙ να τραβάει τη γλώσσα, όποτε αν γίνει λάθος και δωθεί απομακρυσμένα, θα ανοίξει η πόρτα και δεν θα μπορώ να την ξανακλειδώσω. Aν βάλω εξωτερικό πόμολο μπορώ να απομονώσω το κλείδωμα από το άνοιγμα της γλώσσας. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από MrArkadin
Nikos-81 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Στις 6/11/2024 στις 12:58 ΜΜ, mihalisvo είπε Καλησπέρα!! Έχω πρόβλημα με μια ανακαίνιση που έχει πάει πολύ πίσω και θέλω την βοήθεια της εξαιρετικής κοινότητας. Θέλω να βάλω καινούρια θωρακισμένη πόρτα και θέλω κάτι top από θέμα θωράκισης. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι Βόλο και δεν βρίσκω κάποιον εδώ με καλές πόρτες. Ή δεν υπάρχουν ή δεν διαφιμίζονται αρκετά ώστε να τους βρω. Πρώτη ερώτηση λοιπόν, μήπως ξέρετε στον Βόλο ή στην Λάρισα κάπου να πωλούν και να εγκαθιστούν σωστά καλές θωρακισμένες πόρτες (επιπέδου 4+)? (Βρήκα μια βιοτεχνία που κατασκευάζει πόρτες ΚΕΤΕ, είναι καλές? Στο σάιτ τους δεν βρίσκω ιδιαίτερες πληροφορίες σχετικά με την θωράκιση) Δεύτερη ερώτηση, βρήκα στη Λάρισα πόρτες ΣΙΑΜΟ. Οπότε σήμερα (εάν δεν μου πει κάποιος κάποια εναλλακτική) είμαι μεταξύ portablock - Diamond με αποστολή από Αθήνα (που είναι πανάκριβος) και ΣΙΑΜΟΥ - Super 1 Champion στη Λάρισα (καλύτερξη τιμή με basic εξοπλισμό). Ο κύριος από portablock μου βάζει ότι κύλινδρο και defender θέλω, καλό αυτό. Από τον ΣΙΑΜΟ δεν ξέρω ακόμα γιατί είναι δύσκολη η συνεννόηση. Τι λέτε? Από την Λάρισα σίγουρα είναι πιο εύκολα γιατί θα την φέρουν και θα την εγκαταστήσουν οι ίδιοι. Βάζει ο ΣΙΑΜΟΣ οτι θέλει ο πελάτης? Πολλά τα ερωτήματα, ζητώ συγνώμη γιατί είμαι σε σύγχυση. Ευχαριστώ! Καλησπέρα! Θα σου πω ό,τι γνωρίζω για τον Σ, επειδή έχω πόρτα του. Η πόρτα που επιλέγεις είναι πολύ τούμπανο. Και με την Extra1 θα είσαι πολύ καλά! Defender βάζει τα δικά του. Είναι αρκετά δυνατά και έχουν το κονικό σχήμα. Η δύναμη μιας θωρακισμένης είναι πρωτίστως στον κύλινδρο. Ο Σ βάζει τον EVVA MCS, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος. Τις σωστές συμβουλές θα στις δώσει η ψυχή του φόρουμ, mclein², στον οποίο μπορείς να απευθυνθείς.
Andrew_2k Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να ρωτήσω σε τέτοια πόρτα μπορεί να μπει κάποια καλύτερη κλειδαρία ή να γίνει κάτι άλλο για μεγαλύτερη ασφάλεια ή δεν αξίζει και να κοιτάξω για θωρακισμένη. Είμαι Θεσσαλονίκη, εάν έχει να προτείνει κάποιος για θωρακισμένη πόρτα κάποιον συγκεκριμένο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από Andrew_2k
mclein² Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου On 10/11/2024 at 23:08, Andrew_2k said: Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να ρωτήσω σε τέτοια πόρτα μπορεί να μπει κάποια καλύτερη κλειδαρία ή να γίνει κάτι άλλο για μεγαλύτερη ασφάλεια ή δεν αξίζει και να κοιτάξω για θωρακισμένη. Είμαι Θεσσαλονίκη, εάν έχει να προτείνει κάποιος για θωρακισμένη πόρτα σε συνδυασμό με μια κλειδαριά ασφαλείας κάποιον συγκεκριμένο (χωρίς να μου βγει μια περουσία παρακαλώ). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων αν η πορτα εχει 3 ή 5 σημειων κλειδαρια, ενας καλος κυλινδρος μεχρι τα 50-60 ευρω ειναι αρκετος. αν εχει 1 σημειου κλειδαρια, προσπαθεις να βρεις τεχνιτη να σου βαλει πολλαπλων σημειων & εναν καλο κυλινδρο. εαν παλι θελεις & μπορεις να δωσεις 1000€, τοτε πας σε θωρακισμενη πορτα με κλειστα ματια.
lordvec Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 3 hours ago, mclein² said: αν η πορτα εχει 3 ή 5 σημειων κλειδαρια, ενας καλος κυλινδρος μεχρι τα 50-60 ευρω ειναι αρκετος. αν εχει 1 σημειου κλειδαρια, προσπαθεις να βρεις τεχνιτη να σου βαλει πολλαπλων σημειων & εναν καλο κυλινδρο. εαν παλι θελεις & μπορεις να δωσεις 1000€, τοτε πας σε θωρακισμενη πορτα με κλειστα ματια. Και μια μεταλλική βέργα να ενισχύσεις την κάσα στο σημείο της κλειδαριάς...
mclein² Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 19 hours ago, lordvec said: Και μια μεταλλική βέργα να ενισχύσεις την κάσα στο σημείο της κλειδαριάς... δεν το εχω δει καπου σε αλουμινοπορτα..ειδικα αυτου του προφιλ που βλεπω στη φωτο..
lordvec Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 1 hour ago, mclein² said: δεν το εχω δει καπου σε αλουμινοπορτα..ειδικα αυτου του προφιλ που βλεπω στη φωτο.. Δεν είχα δει τη φωτό, νόμιζα ήταν για ξύλινη κάσα. Αλλά και στο αλουμίνιο αν δε σε νοιάζει το αισθητικό, κάτι έχει να προσφέρει πιστεύω.
Dark_Nightfall Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ήδη αλλά η Balomenos Doors δεν λειτουργεί πλέον με ότι αυτό συνεπάγεται για τις προκαταβολές που τυχόν δόθηκαν το προηγούμενο διάστημα . Σχετικά με την υποστήριξη των ήδη πελατών της εταιρείας καταλαβαίνετε ότι δεν υφίσταται πλέον. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου από Dark_Nightfall
gianakakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Καλησπέρα, Έχω την κλειδαριά AGB SCUDO DCK και θέλω να δώσω το κλειδί σε ένα μάστορα για να κάνει κάποια εργασίες χωρίς την παρουσία μου. Από ότι είδα αντιγραφή γίνεται μόνο με το PIN στο εργοαστάσιο. Ισχύει κάτι τέτοιο; να το δώσω άφοβα ή να την αντικαταστήσω προσωρινά με κάποια φθηνή του εμπορίου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Andrew_2k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Στις 12/11/2024 στις 5:36 ΜΜ, mclein² είπε αν η πορτα εχει 3 ή 5 σημειων κλειδαρια, ενας καλος κυλινδρος μεχρι τα 50-60 ευρω ειναι αρκετος. αν εχει 1 σημειου κλειδαρια, προσπαθεις να βρεις τεχνιτη να σου βαλει πολλαπλων σημειων & εναν καλο κυλινδρο. εαν παλι θελεις & μπορεις να δωσεις 1000€, τοτε πας σε θωρακισμενη πορτα με κλειστα ματια. Ευχαριστώ πολύ Στις 12/11/2024 στις 8:51 ΜΜ, lordvec είπε Και μια μεταλλική βέργα να ενισχύσεις την κάσα στο σημείο της κλειδαριάς... Ευχαριστώ πολύ
Petros Electron Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gianakakis είπε Καλησπέρα, Έχω την κλειδαριά AGB SCUDO DCK και θέλω να δώσω το κλειδί σε ένα μάστορα για να κάνει κάποια εργασίες χωρίς την παρουσία μου. Από ότι είδα αντιγραφή γίνεται μόνο με το PIN στο εργοαστάσιο. Ισχύει κάτι τέτοιο; να το δώσω άφοβα ή να την αντικαταστήσω προσωρινά με κάποια φθηνή του εμπορίου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, ειναι προστατευομενο το προφίλ. Το κλειδί εχει επισης ενεργο κινητό στοιχείο που ακόμα και 3d εκτυπωτή δεν θα ανοίξει τον κύλινδρο εκτος αν βρει τρόπο και βάλει και την ροδέλα (το κινητό στοιχείο) . Υποθετικά πάντα, σαν σκέψη το λεω. Αν παλι εισαι καχύποπτος βαζεις εναν φθηνό κύλινδρο και τον αλλάζεις μετα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από Petros Electron 2
costas_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Εγω δεν θα έδινα κλειδί. Μόνο και μόνο η ιδέα θα με προβλημάτιζε και θα μου έμενε η αμφιβολία. Καλύτερα ας πάει κάποιος να ανοίξει στον μάστορα. 1
gianakakis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 12 hours ago, costas_ said: Εγω δεν θα έδινα κλειδί. Μόνο και μόνο η ιδέα θα με προβλημάτιζε και θα μου έμενε η αμφιβολία. Καλύτερα ας πάει κάποιος να ανοίξει στον μάστορα. Επειδή θα γίνει ανακαίνιση για πολλές ημέρες δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Μπορείτε να μου προτείνεται ενα οικονομικό κύλινδρο να μπει για 10 ημέρες; Κοίταγα στο γνωστό πράσινο πολυκατάστημα που θα αγοράσω και τα υλικά. Αξίζει κάποιος; Ευχαριστώ
xsterg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Στις 10/11/2024 στις 11:08 ΜΜ, Andrew_2k είπε Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να ρωτήσω σε τέτοια πόρτα μπορεί να μπει κάποια καλύτερη κλειδαρία ή να γίνει κάτι άλλο για μεγαλύτερη ασφάλεια ή δεν αξίζει και να κοιτάξω για θωρακισμένη. Είμαι Θεσσαλονίκη, εάν έχει να προτείνει κάποιος για θωρακισμένη πόρτα κάποιον συγκεκριμένο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων αλουμινενια πορτα της πλακας. ανοιγει με εναν μικρο λοστο για την πλακα. το αλουμινιο εινια μαλακι μεταλλο και θα παραμορφωθει αμεσως. εαν ειναι η κυρια πορτα σπιτιου εγω θα σου ελεγα να την αλλαξεις. 17 ώρες πριν, gianakakis είπε Καλησπέρα, Έχω την κλειδαριά AGB SCUDO DCK και θέλω να δώσω το κλειδί σε ένα μάστορα για να κάνει κάποια εργασίες χωρίς την παρουσία μου. Από ότι είδα αντιγραφή γίνεται μόνο με το PIN στο εργοαστάσιο. Ισχύει κάτι τέτοιο; να το δώσω άφοβα ή να την αντικαταστήσω προσωρινά με κάποια φθηνή του εμπορίου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων φιλε μου μονο παρουσια αλλου ατομου εαν του δωσεις το κλειδι. διαφορετικα αγοραζεις την πιο φθηνη κλειδαρια, την αλλαζεις, του δινεις κλειδι και οταν τελειωσει επαναφερεις την προηγουμενη κατασταση. 1
Petros Electron Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gianakakis είπε Επειδή θα γίνει ανακαίνιση για πολλές ημέρες δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Μπορείτε να μου προτείνεται ενα οικονομικό κύλινδρο να μπει για 10 ημέρες; Κοίταγα στο γνωστό πράσινο πολυκατάστημα που θα αγοράσω και τα υλικά. Αξίζει κάποιος; Ευχαριστώ βαλε εναν Securemme K22 κοντα στα 25 ευρω εχει και κλειδι εργοταξίου δωστου αυτο το κλειδί και μετα το ακυρώνεις Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου από Petros Electron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα