Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, afelis είπε

Γνώμη μου να κοιτάξεις και πόρτες απο τον Σ, τοποθέτηση  με μπετόβεργες, και τσιμέντο, πολύ καλή τοποθέτηση.

ναι εννοειται θα παω. απλα εκλεισε το καταστημα στη καλλιθεα και πρεπει να παω κεντρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, mclein² είπε

ναι, δεν εχεις προβλημα με golden door. φοβερες πορτες, πολυ δυνατες & ομορφες.

λιγο μας τα χαλανε οι κυλινδροι & τα ντιφεντερ...δεν ξερω αν αλλαξαν πολιτικη αλλα αν θες μας γραφεις τι σου προτειναν...

iseo 668 g

m&c move αφαλο

Στις 2/11/2024 στις 3:46 ΜΜ, Petros Electron είπε

Παρτε και 2 φωτος απο το πριν και το μετα. Μεγαλυτερη πορτα απο την προηγουμενη, πραγματικά πολυ βαρια πορτα το καταλαβαινεις οταν πας να την ανοιξεις 🤣. Ευχαριστώ τον @mclein² για τις συμβουλές του τοτε, να βάλουμε την μηχανική abloy κλειδαριά, πραγματικά 0 προβληματα μεχρι και σημερα. door2.jpeg.fb33c4cd73e4135698c4c299dc55d788.jpegdoor.jpg.07be79bd43d4706f8b3c6b9458d0e9b0.jpg

μηχανικη abloy  οπως αυτη που εχεις στο σπιτι σου?

1 λεπτό πριν, mclein² είπε

μια χαρα σουπερ ειναι τα πραγματα για την πορτα τους !!

πηγα και σια..ο πηρα προσφορα με mottura q defender, m&c move και abbloy μηχανικη πανω κατω ιδια τιμη βγαινει με g.d

οποτε ειμαι σε διλλημα

21 minutes ago, FoZzZ said:

πηγα και σια..ο πηρα προσφορα με mottura q defender, m&c move και abbloy μηχανικη πανω κατω ιδια τιμη βγαινει με g.d

οποτε ειμαι σε διλλημα

μόνο με την abloy ή θα εχει και δευτερη κλειδαρια ; 

9 minutes ago, FoZzZ said:

και 2η κλειδαρια

αρα του σιαμου ειναι ασφαλεστερη. (2 κλειδαριες εναντι 1)

το θεμα ειναι τελικως ποια σ'αρεσει & ποιος εχει το πιο βολικο οικονομικο σχημα γι'αυτο που θελεις !

παντα ασφαλης ευχομαι - καλη αγορα !!!!

• Like 1

18 λεπτά πριν, mclein² είπε

αρα του σιαμου ειναι ασφαλεστερη. (2 κλειδαριες εναντι 1)

το θεμα ειναι τελικως ποια σ'αρεσει & ποιος εχει το πιο βολικο οικονομικο σχημα γι'αυτο που θελεις !

παντα ασφαλης ευχομαι - καλη αγορα !!!!

σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mike15 είπε

μηχανικη abloy  οπως αυτη που εχεις στο σπιτι σου?

Δεν εχω σπιτι μου μηχανική abloy 🤷‍♂️, αυτη ειναι η πορτα που βάλαμε στην πολυκατοικία που μενω, ναι με μηχανική abloy 🙋

Επεξ/σία από Petros Electron

ρωτησα επειδη ειπες οτι εχεις abloy σπιτι σου .αλλα δεν ξερω τι διαφορα εχει η μηχανικη,νομιζα ειναι το ιδιο.αν θες εξηγησε γιατι και εμεις ψαχνουμε για την εισοδο.

44 λεπτά πριν, mike15 είπε

ρωτησα επειδη ειπες οτι εχεις abloy σπιτι σου .αλλα δεν ξερω τι διαφορα εχει η μηχανικη,νομιζα ειναι το ιδιο.αν θες εξηγησε γιατι και εμεις ψαχνουμε για την εισοδο.

Μαλλον μπερδεύτηκες, γιατι εχω γραψει ποιο πανω οτι εχω κύλινδρο abloy στο σπιτι μου.
Στην πορτα της πολυκατοικιας εχουμε abloy (κλειδαριά,μηχανικη) με κύλινδρο CES DM.  
Στην μηχανική λοιπον ανοίγεις με το κλειδί (απο εξω) και απο μεσα με το χερουλι. Δεν εχει κουμπια κλπ για να ανοιγεις την πορτα οπως αλλες ηλεκτρικες κλειδαριες. 

Αναφορά σε κείμενο

Κλειδαριά της ASSA ABLOY αυτόματου μηχανικού κλειδώματος. Κλειδώνει μετά από κάθε κλείσιμο της πόρτας αυτόματα και αντέχει σε πίεση τριών τόνων. Εξωτερικά ξεκλειδώνει με το κλειδί ενώ εσωτερικά με το πόμολο (λειτουργία antipanic).

Ιδανική για ειδικές κατασκευές καθώς και ως δεύτερη κλειδαριά .

• Like 1

12 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Μαλλον μπερδεύτηκες, γιατι εχω γραψει ποιο πανω οτι εχω κύλινδρο abloy στο σπιτι μου.
Στην πορτα της πολυκατοικιας εχουμε abloy (κλειδαριά,μηχανικη) με κύλινδρο CES DM.  
Στην μηχανική λοιπον ανοίγεις με το κλειδί (απο εξω) και απο μεσα με το χερουλι. Δεν εχει κουμπια κλπ για να ανοιγεις την πορτα οπως αλλες ηλεκτρικες κλειδαριες. 

κατανοητο.τι κοστος εχει αυτος ο μηχανισμος?

Καλησπέρα!! Έχω πρόβλημα με μια ανακαίνιση που έχει πάει πολύ πίσω και θέλω την βοήθεια της εξαιρετικής κοινότητας. Θέλω να βάλω καινούρια θωρακισμένη πόρτα και θέλω κάτι top από θέμα θωράκισης. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι Βόλο και δεν βρίσκω κάποιον εδώ με καλές πόρτες. Ή δεν υπάρχουν ή δεν διαφιμίζονται αρκετά ώστε να τους βρω. Πρώτη ερώτηση λοιπόν, μήπως ξέρετε στον Βόλο ή στην Λάρισα κάπου να πωλούν και να εγκαθιστούν σωστά καλές θωρακισμένες πόρτες (επιπέδου 4+)? (Βρήκα μια βιοτεχνία που κατασκευάζει πόρτες ΚΕΤΕ, είναι καλές? Στο σάιτ τους δεν βρίσκω ιδιαίτερες πληροφορίες σχετικά με την θωράκιση)
Δεύτερη ερώτηση, βρήκα στη Λάρισα πόρτες ΣΙΑΜΟ. Οπότε σήμερα (εάν δεν μου πει κάποιος κάποια εναλλακτική) είμαι μεταξύ portablock - Diamond με αποστολή από Αθήνα (που είναι πανάκριβος) και ΣΙΑΜΟΥ - Super 1 Champion στη Λάρισα (καλύτερξη τιμή με basic εξοπλισμό). Ο κύριος από portablock μου βάζει ότι κύλινδρο και defender θέλω, καλό αυτό. Από τον ΣΙΑΜΟ δεν ξέρω ακόμα γιατί είναι δύσκολη η συνεννόηση. Τι λέτε? Από την Λάρισα σίγουρα είναι πιο εύκολα γιατί θα την φέρουν και θα την εγκαταστήσουν οι ίδιοι. Βάζει ο ΣΙΑΜΟΣ οτι θέλει ο πελάτης?

Πολλά τα ερωτήματα, ζητώ συγνώμη γιατί είμαι σε σύγχυση. Ευχαριστώ!

1 ώρα πριν, mike15 είπε

κατανοητο.τι κοστος εχει αυτος ο μηχανισμος?

Δεν γνωρίζω γιατι πληρώσαμε ολο το κοστος για την πορτα, μαζι με την σιδερο δουλεια (δοκάρια, τζαμια κλπ) κοντά στα 5,500 ευρω. Νομίζω η κλειδαριά (σκετη) εχει κοντα στο χιλιάρικο. 
Αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη:

https://www.abloy.com/global/en/our-products/products/electric-locks/europrofile-range/motor-locks/lock-case-el515

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...