mclein² Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 8 hours ago, S1ou said: Γεια σας αγαπητοί μου συμφορουμήτες/τησες. Χρειάζομαι άμεσα τα "φώτα" σας γιατί προχθές άνοιξαν το διαμέρισμα της ξαδερφής μου απέναντι από το δικό μας πατρικό διαμέρισμα και τρέχω να προλάβω τα χειρότερα μιας και η πόρτα μας είναι ξύλινη... Παρ' ότι έχω διαβάσει πολύ και έχω ψάξει πολύ και reviews και τις συζητήσεις μας εδώ από το 2018, μέσα στις μέρες αυτές, δε μπορώ να βρω ένα σωστό "μαγαζί" για αγορά θορακισμένης πόρτας ασφαλείας. Είμαι Αθήνα - Μαρούσι και το budget μου είναι 1000-1300 ευρώ. Κοιτάω για πόρτες ασφαλείας (laminate) από κατηγορία 3 και πάνω με πετροβάμβακα και τουλάχιστον μια σοβαρή κλειδαριά (π.χ., omega plus/pro και πάνω...) με μαγγάνιο, defender, καταπέλτη και ίσως διπλή κλειδαριά αν με παίρνει το budget (που αμφιβάλω). Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ οι γνώστες να με καθοδηγήσετε? Νιώθω χαμένος σε (ότι να ναι) προσφορές και γνώμες γνωστών μας. Με νοιάζει να πληρώσω κάτι ασφαλές, ποιοτικό και με σωστή εγκατάσταση (μπετό με σίδερα). Σας είμαι ευγνώμων για το χρόνο σας και την όποια βοήθειά σας! Κάθε σχετικό PM είναι καλοδεχούμενο. τα πραγματα ειναι απλα : ψαξε βρες καταστηματα με θωρακισμενες πορτες που τις κατασκευαζουν οι ιδιοι ! σιαμος - golden door - nxs - dierre κλπ κλπ κλπ ΜΟΝΟ ενας κατασκευαστης θωρακισμενης μπορει να σου πει μερικες αληθειες ή να σου κρυψει οσο το δυνατον πιο λιγα. οι πωλητες θωρακισμενης με την τιμιοτητα απεχουν κατα 90%...υπαρχει και ενα 10% αλλα.... 18 hours ago, Moorer7 said: Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα τα φώτα σας, κατά την διαδικασία ανακαίνισης κατοικίας τοποθέτησα στην κεντρική είσοδο μια αλουμινένια πόρτα εισόδου γιατί είναι εξωτερικού χώρου, στην προσφορά ο αλουμινάς κάνει αναφορά σε πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά 3 σημείων Domus σήμερα που δοκίμασα να ξεκλειδώσω την πόρτα έχοντας αφήσει το κλειδί από μέσα ξεκλείδωνε κανονικότατα και με τα δύο κλειδιά ταυτόχρονα μέσα….τι κάνουμε σ αυτή την περίπτωση ; 18 hours ago, Moorer7 said: Μήπως θα ήταν καλό να αλλάξω τον κύλινδρο με κάτι ποιοτικότερο ίσως να έβαζα και defender τις ορολογίες τις έμαθα τώρα από το φόρουμ ούτε γνώριζα ότι υπάρχουν όλα αυτά… 😂 ποιον κυλινδρο εχεις ;; βαλε καμια φωτο.. οπως τα περιγραφεις δε χρειαζεται να κανεις τιποτα επιπλεον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos-81 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Καλησπέρα σε όλους!! Πρόκειται να αλλάξουμε στην πολυκατοικία την κεντρική είσοδο. Περιοχή Ν.Ηράκλειο. Λέμε να κινηθούμε προς Σ μεριά... Θα ήθελα τη γνώμη σας και κυρίως του ειδικού ...mclein² σε ποια από τις τρεις κλειδαριές που μας προτείνει να κινηθούμε. Θα δείτε, μας προτείνει τον CES DM 5. Μήπως να επιλέξουμε κάποιον άλλον; πχ M&C MOVE, ST8, MG HSP... Επίσης, αξίζει να βάλουμε κάποιο σύστημα access; Η προσφορά: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ : EXTRA – 1 (Ειδική Κατασκευή για κεντρικές εισόδους. ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩ : ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΧΡΩΜΑ RAL. ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕΣΑ : ΙΣΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΞΥΛΟΥ. ΤΖΑΜΙ ΠΑΧΟΥΣ 16mm (3X5 ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ. ΣΟΥΣΤΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ: ASSA ABLOY ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ: (Έχετε 3 επιλογές) Α) MOTTURA ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΕ ΜΠΛΟΚΕ ΠΥΡΟ. Β) MOTTURA Β NOVA ή X1R – αυτόματο κλείδωμα. Γ) ASSA ABLOY – αυτόματο κλείδωμα – ηλεκτρομηχανική. ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ: Α) CES DM 5. ΤΙΜΕΣ: 1. ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ : MOTTURA ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΕ ΜΠΛΟΚΕ ΠΥΡΟ (νέας γενιάς) Κλειδαριά που έχει ενσωματωμένο ηλεκτρικό κυπρί και σε κάθε κλείσιμο της πόρτας ο πύρος της γλώσσας μετατρέπεται αυτόματα σε πύρο κλειδώματος με αποτέλεσμα να μην ανοίγει με ατσαλίνες, κατσαβίδια, κάρτες κ.τ.λ. Ξεκλειδώνει εξωτερικά με κλειδί και με όλα τα Access. Ανοίγει από το διαμέρισμα με το υπάρχον button του θυροτηλεφώνου χωρίς μετατροπές στην ηλεκτρική εγκατάσταση. ΑΞΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 3600 € + Φ.Π.Α. 2. ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ : MOTTURA X NOVA ή X1R AUTO LOCK (νέας γενιάς) Κλειδαριά που κλειδώνει σε κάθε κλείσιμο της πόρτας και ξεκλειδώνει από κάθε διαμέρισμα με το υπάρχον button των θυροτηλεφώνων. Κλειδώνει περιμετρικά της πόρτας από 5 έως και 19 πύρους. Ξεκλειδώνει εξωτερικά με κλειδί και προαιρετικά αν επιλεχθεί με όλα τα access control (x – pin, x – track, x – blue , Καρταναγνώστη) Όπως όλες οι ηλεκτρονικές κλειδαριές απαιτεί προσεκτική και σωστή χρήση. ΑΞΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: α) ΡΕΥΜΑΤΟΣ – ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΜΠΟΥΤΟΝ 4350 € + Φ.Π.Α. β) ΡΕΥΜΑΤΟΣ–ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ–ΑΝΤΙPANIC 4440€+Φ.Π.Α. 3. ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ : ASSA ABLOY ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙPANIC (νέας γενιάς) Κλειδαριά που κλειδώνει αυτόματα σε κάθε κλείσιμο της πόρτας (ακόμα και σε διακοπή ρεύματος) και ξεκλειδώνει αυτόματα από κάθε διαμέρισμα με τα υπάρχοντα θυροτηλέφωνα. Εσωτερικά, το ξεκλείδωμα της πόρτας γίνεται ακαριαία με την χειρολαβή (πετούγια), ώστε σε περίπτωση πανικού να είναι άμεση και γρήγορη η έξοδος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 8 hours ago, Nikos-81 said: Καλησπέρα σε όλους!! Πρόκειται να αλλάξουμε στην πολυκατοικία την κεντρική είσοδο. Περιοχή Ν.Ηράκλειο. Λέμε να κινηθούμε προς Σ μεριά... Θα ήθελα τη γνώμη σας και κυρίως του ειδικού ...mclein² σε ποια από τις τρεις κλειδαριές που μας προτείνει να κινηθούμε. Θα δείτε, μας προτείνει τον CES DM 5. Μήπως να επιλέξουμε κάποιον άλλον; πχ M&C MOVE, ST8, MG HSP... Επίσης, αξίζει να βάλουμε κάποιο σύστημα access; Η προσφορά: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ : EXTRA – 1 (Ειδική Κατασκευή για κεντρικές εισόδους. ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩ : ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΧΡΩΜΑ RAL. ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕΣΑ : ΙΣΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΞΥΛΟΥ. ΤΖΑΜΙ ΠΑΧΟΥΣ 16mm (3X5 ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ. ΣΟΥΣΤΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ: ASSA ABLOY ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ: (Έχετε 3 επιλογές) Α) MOTTURA ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΕ ΜΠΛΟΚΕ ΠΥΡΟ. Β) MOTTURA Β NOVA ή X1R – αυτόματο κλείδωμα. Γ) ASSA ABLOY – αυτόματο κλείδωμα – ηλεκτρομηχανική. ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ: Α) CES DM 5. ΤΙΜΕΣ: 1. ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ : MOTTURA ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΕ ΜΠΛΟΚΕ ΠΥΡΟ (νέας γενιάς) Κλειδαριά που έχει ενσωματωμένο ηλεκτρικό κυπρί και σε κάθε κλείσιμο της πόρτας ο πύρος της γλώσσας μετατρέπεται αυτόματα σε πύρο κλειδώματος με αποτέλεσμα να μην ανοίγει με ατσαλίνες, κατσαβίδια, κάρτες κ.τ.λ. Ξεκλειδώνει εξωτερικά με κλειδί και με όλα τα Access. Ανοίγει από το διαμέρισμα με το υπάρχον button του θυροτηλεφώνου χωρίς μετατροπές στην ηλεκτρική εγκατάσταση. ΑΞΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 3600 € + Φ.Π.Α. 2. ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ : MOTTURA X NOVA ή X1R AUTO LOCK (νέας γενιάς) Κλειδαριά που κλειδώνει σε κάθε κλείσιμο της πόρτας και ξεκλειδώνει από κάθε διαμέρισμα με το υπάρχον button των θυροτηλεφώνων. Κλειδώνει περιμετρικά της πόρτας από 5 έως και 19 πύρους. Ξεκλειδώνει εξωτερικά με κλειδί και προαιρετικά αν επιλεχθεί με όλα τα access control (x – pin, x – track, x – blue , Καρταναγνώστη) Όπως όλες οι ηλεκτρονικές κλειδαριές απαιτεί προσεκτική και σωστή χρήση. ΑΞΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: α) ΡΕΥΜΑΤΟΣ – ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΜΠΟΥΤΟΝ 4350 € + Φ.Π.Α. β) ΡΕΥΜΑΤΟΣ–ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ–ΑΝΤΙPANIC 4440€+Φ.Π.Α. 3. ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ : ASSA ABLOY ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙPANIC (νέας γενιάς) Κλειδαριά που κλειδώνει αυτόματα σε κάθε κλείσιμο της πόρτας (ακόμα και σε διακοπή ρεύματος) και ξεκλειδώνει αυτόματα από κάθε διαμέρισμα με τα υπάρχοντα θυροτηλέφωνα. Εσωτερικά, το ξεκλείδωμα της πόρτας γίνεται ακαριαία με την χειρολαβή (πετούγια), ώστε σε περίπτωση πανικού να είναι άμεση και γρήγορη η έξοδος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! για εισοδους πολυκατοικιων δεν υπαρχει καποιος αλλος περαν του Σιαμου... απο τα τζαμια, μεχρι τα καγκελα & απο την πορτα μεχρι την κλειδαρια & τον κυλινδρο ειναι απλα ο καλυτερος. (παραμενει αστειος με τις επιμονες του - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ - απλα ειναι η αληθεια) γνωμη μου : πορτα οποια σας αρεσει + abloy αυτοματη + CES dm 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos-81 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, mclein² είπε για εισοδους πολυκατοικιων δεν υπαρχει καποιος αλλος περαν του Σιαμου... απο τα τζαμια, μεχρι τα καγκελα & απο την πορτα μεχρι την κλειδαρια & τον κυλινδρο ειναι απλα ο καλυτερος. (παραμενει αστειος με τις επιμονες του - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ - απλα ειναι η αληθεια) γνωμη μου : πορτα οποια σας αρεσει + abloy αυτοματη + CES dm Καλημέρα Γιώργο!! Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ!! Σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου... έχει τεράστια βαρύτητα!! Θυμάμαι ότι και σε προηγούμενες αναρτήσεις σου εκφραζόσουν θετικά για την αυτόματη abloy. Θα το μεταφέρω στη διαχειρίστρια και λογικά θα κλείσουμε εκεί. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!!! Να είσαι καλά!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, Nikos-81 είπε Καλημέρα Γιώργο!! Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ!! Σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου... έχει τεράστια βαρύτητα!! Θυμάμαι ότι και σε προηγούμενες αναρτήσεις σου εκφραζόσουν θετικά για την αυτόματη abloy. Θα το μεταφέρω στη διαχειρίστρια και λογικά θα κλείσουμε εκεί. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!!! Να είσαι καλά!! Αυτόματη abloy εχουμε και εμεις με CES DM εδω και 2,5 χρόνια και ολα καλα. Ο CES DM εχει καλο και μεγάλο κλειδί, ιδανικό για τους ουγκανους και εσπρεσακιδες που έχουμε στην πολυκατοικία. Πολυ καλη η πορτα, αν και κατα την γνωμη μου, υπερβολική, καθότι η βλακεια θα γινει παντα απο το θυροτηλ/νο που θα ανοίξει κάποιος χωρις να ελενξει το ποιος χτυπάει το κουδουνι του.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. Σάββατο στις 03:23 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 03:23 μμ 7 ώρες πριν, mclein² είπε για εισοδους πολυκατοικιων δεν υπαρχει καποιος αλλος περαν του Σιαμου... απο τα τζαμια, μεχρι τα καγκελα & απο την πορτα μεχρι την κλειδαρια & τον κυλινδρο ειναι απλα ο καλυτερος. (παραμενει αστειος με τις επιμονες του - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ - απλα ειναι η αληθεια) γνωμη μου : πορτα οποια σας αρεσει + abloy αυτοματη + CES dm Επιβεβαιώνω τα παραπάνω λεγόμενα ως πελάτης του Σ. με παρόμοιο πακέτο (κρίμα που δεν μου περισσεύανε να βάλω και την αυτόματη της abloy). Άψογη σε όλα η πόρτα και τα επιμέρους υλικά της, άψογη εγκατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. Σάββατο στις 03:46 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 03:46 μμ 18 λεπτά πριν, BigBlack είπε Επιβεβαιώνω τα παραπάνω λεγόμενα ως πελάτης του Σ. με παρόμοιο πακέτο (κρίμα που δεν μου περισσεύανε να βάλω και την αυτόματη της abloy). Άψογη σε όλα η πόρτα και τα επιμέρους υλικά της, άψογη εγκατάσταση. Παρτε και 2 φωτος απο το πριν και το μετα. Μεγαλυτερη πορτα απο την προηγουμενη, πραγματικά πολυ βαρια πορτα το καταλαβαινεις οταν πας να την ανοιξεις 🤣. Ευχαριστώ τον @mclein² για τις συμβουλές του τοτε, να βάλουμε την μηχανική abloy κλειδαριά, πραγματικά 0 προβληματα μεχρι και σημερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos-81 Δημοσ. Σάββατο στις 05:54 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 05:54 μμ 4 ώρες πριν, Petros Electron είπε Αυτόματη abloy εχουμε και εμεις με CES DM εδω και 2,5 χρόνια και ολα καλα. Ο CES DM εχει καλο και μεγάλο κλειδί, ιδανικό για τους ουγκανους και εσπρεσακιδες που έχουμε στην πολυκατοικία. Πολυ καλη η πορτα, αν και κατα την γνωμη μου, υπερβολική, καθότι η βλακεια θα γινει παντα απο το θυροτηλ/νο που θα ανοίξει κάποιος χωρις να ελενξει το ποιος χτυπάει το κουδουνι του.. Από ανοίγματα χωρίς έλεγχο...άλλο τίποτα!! Κι εγώ στο σπίτι έχω Extra1 με διπλή κλειδαριά, όχι την αυτόματη. Από τον Γιώργο είχα τσιμπήσει και έναν MCS και είμαστε οκ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmpo Δημοσ. Κυριακή στις 08:09 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:09 μμ Γειά σε όλους! Καμιά καλή πρόταση για την αλλαγή της securemme χρηματοκιβωτίου; Το κόστος δεν αποτελεί πρόβλημα φτάνει η κλειδαριά να είναι αξιοπρεπής και να προσφέρει ασφάλεια... Εάν μπορεί κάποιος να μου συστήσει σε μνμ σωστό επαγγελματία σε δυτική Θεσσαλονίκη ή κέντρο, θα το εκτιμούσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. Κυριακή στις 09:25 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:25 μμ 1 ώρα πριν, tmpo είπε Γειά σε όλους! Καμιά καλή πρόταση για την αλλαγή της securemme χρηματοκιβωτίου; Το κόστος δεν αποτελεί πρόβλημα φτάνει η κλειδαριά να είναι αξιοπρεπής και να προσφέρει ασφάλεια... Εάν μπορεί κάποιος να μου συστήσει σε μνμ σωστό επαγγελματία σε δυτική Θεσσαλονίκη ή κέντρο, θα το εκτιμούσα! Παρε πρόσφορες απο κλειδαράδες και βαλτες εδω να σου πουμε.. Η πλειοψηφία επιλεγει Cisa Revolution Pro ή Mul-T-Lock με κυλίνδρους EVVA , abloy, Kaba, AGB, και Disec defenders.. Απο 350 και πανω βάζεις κατι το αξιόλογο, μπορείς να βάλεις και omega plus ή pro επίσης.. Οι επιλογές ειναι πολλές. Κανε την ερευνα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. Δευτέρα στις 07:37 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:37 πμ 11 hours ago, tmpo said: Γειά σε όλους! Καμιά καλή πρόταση για την αλλαγή της securemme χρηματοκιβωτίου; Το κόστος δεν αποτελεί πρόβλημα φτάνει η κλειδαριά να είναι αξιοπρεπής και να προσφέρει ασφάλεια... Εάν μπορεί κάποιος να μου συστήσει σε μνμ σωστό επαγγελματία σε δυτική Θεσσαλονίκη ή κέντρο, θα το εκτιμούσα! τιμες αττικης δε θα παιξουν αλλα ψαξε λιγο & γραψε μας τις προτασεις τους... προσπαθησε να αγνοησεις αυτους που θα σου πουν να μην αλλαξεις κλειδαρια & να μετατρεψεις απλως την υφισταμενη σε κυλινδρου με το κιτ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. Δευτέρα στις 11:39 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:39 πμ Κλειδωθήκαμε από έξω, καθώς βγήκαμε από την εξώπορτα και ξεχάσαμε τα κλειδιά πάνω στην κλειδαριά μέσα στο σπίτι. Ανοίξα με δυσκολία με ένα λεπτό ντοσιέ που μας έδωσε μία γειτόνισσα. Είχα δει κάποτε έναν κλειδαρά να ανοίγει με κάτι σαν ευλύγιστη λάμα. Θα ήθελα να έχω κάτι τέτοιο εκτός σπιτιού, πχ στο υπόγειο, έτσι ώστε αν τύχει ξανά να ανοίξω εύκολα. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να το βρω? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FoZzZ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:36 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 02:36 μμ Καλησπέρα Σε συνέχεια της αναζήτησης για πόρτα ασφαλείας πήγα σε κατασκευαστή στα νότια g.d. και μου είπαν ότι η κάσα τους είναι κλειστού τύπου και δεν μπαίνει με μπετό. Προχωράμε άφοβα? Να να προτιμήσω μόνο ανοικτού τύπου με μπετον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afelis Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ 1 ώρα πριν, FoZzZ είπε Καλησπέρα Σε συνέχεια της αναζήτησης για πόρτα ασφαλείας πήγα σε κατασκευαστή στα νότια g.d. και μου είπαν ότι η κάσα τους είναι κλειστού τύπου και δεν μπαίνει με μπετό. Προχωράμε άφοβα? Να να προτιμήσω μόνο ανοικτού τύπου με μπετον Γνώμη μου να κοιτάξεις και πόρτες απο τον Σ, τοποθέτηση με μπετόβεργες, και τσιμέντο, πολύ καλή τοποθέτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. Δευτέρα στις 05:07 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:07 μμ 2 hours ago, FoZzZ said: Καλησπέρα Σε συνέχεια της αναζήτησης για πόρτα ασφαλείας πήγα σε κατασκευαστή στα νότια g.d. και μου είπαν ότι η κάσα τους είναι κλειστού τύπου και δεν μπαίνει με μπετό. Προχωράμε άφοβα? Να να προτιμήσω μόνο ανοικτού τύπου με μπετον ναι, δεν εχεις προβλημα με golden door. φοβερες πορτες, πολυ δυνατες & ομορφες. λιγο μας τα χαλανε οι κυλινδροι & τα ντιφεντερ...δεν ξερω αν αλλαξαν πολιτικη αλλα αν θες μας γραφεις τι σου προτειναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα