Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Ξεκινα παρε προσφορες απο τα γνωστα καταστηματα και βαλτες εδω να σου πουμε γνωμες.. Απλα μην γραφεις το ονομα καταστήματος γιατι απαγορεύετε.. Επισης στην προσφορά να επιμενεις να σου πει το κατάστημα αναλυτικά τι κλειδαριά, κύλινδρο και defender εχει η εκαστοτε πορτα.. 
Συμβουλες απο την στιγμη που δεν ξέρουμε ποσα χρήματα θελεις να διαθεσεις πως να σου δωσουμε? 🤷‍♂️
Πχ εγω εβαλα μια πορτα το 2017 με 650 ευρω και την αναβάθμισα σταδιακά αλλάζοντας κλειδαριά, defender και κύλινδρο με +350 όποτε μου έφτασε 1000 ευρωπουλα αλλά φοράει τοπ πράγματα.. 
Εχε υποψη σου η καρδια της πορτας ειναι το συστημα της κλειδαριας και του defender που θα εχει καθως και η τοποθέτηση της.. Να ειναι με τσιμέντο.. Ολα τα αλλα οι 30 οι 40 και οι 50 πίροι ειναι να ειχαμε να λεγαμε.. Αν ειναι μαπα η κλειδαριά θα ανοίξει και 100 πίρους να εχει. 
Θωράκισή και παχος.. και αυτο πρεπει να λαμβάνεται υποψη.. Οχι κατι πορτες που ειναι σαν τσιγαροχαρτο και τις κοβουν με λαμαρινο ψαλιδο.. 

ΥΓ. Οι παλαιες πορτες του μπαλωμένου αυτές που έβγαιναν με την omega plus ηταν πολυ καλες..
Εχω βαλει στο προηγούμενο σπιτι.. 1400 πηγε αλλα μιλαμε για πολυ στιβαρή πόρτα.. Η ιδια και στο σπιτι της μανας μου εδω και 12 χρονια.. Κανένα πρόβλημα, 0 συντήρηση.. 

λοιπον πηγα σε 2 μαγαζια στα νοτια και οι τιμες που πηρα ειναι κοντα στα 2000 η μια διπλη η αλλη τριπλη θωρακιση.

η πορτα θα ειναι αλουμινιου γτ ειναι εξωτερικη.

Στη μια ξερω σιγουρα οτι η κασα ειναι ανοικτου τυπου κ μπαινει με μπετον στην αλλη δεν εμαθα λεπτομερειες.

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, FoZzZ είπε

λοιπον πηγα σε 2 μαγαζια στα νοτια και οι τιμες που πηρα ειναι κοντα στα 2000 η μια διπλη η αλλη τριπλη θωρακιση.

η πορτα θα ειναι αλουμινιου γτ ειναι εξωτερικη.

Στη μια ξερω σιγουρα οτι η κασα ειναι ανοικτου τυπου κ μπαινει με μπετον στην αλλη δεν εμαθα λεπτομερειες.

Μάλιστα, να μάθεις και τι κλειδαριές φοράνε (κύλινδρος, defender, κλειδαριά) η αν εχει omega plus να εχει και πλακα μαγγανιου και επισης και παχος λαμαρίνας (θωράκισης).  Μεντεσεδες 2 ή 3 και αν ειναι ηλεκτροκολλημενοι .Λογικά και στην αλλη ανοικτού τυπου θα ειναι η κασα. 

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Petros Electron είπε

Μάλιστα, να μάθεις και τι κλειδαριές φοράνε (κύλινδρος, defender, κλειδαριά) η αν εχει omega plus να εχει και πλακα μαγγανιου και επισης και παχος λαμαρίνας (θωράκισης).  Λογικά και στην αλλη ανοικτού τυπου θα ειναι η κασα. 

η μια φοραει omega plus με 2 φυλλα 1,5mm. πλακα μαγνησιου τι εννοεις?

η αλλη cipiere με 2 καταπελτες και 3 μπλοκ και defender μαγνητικο disec αυτη δε ξερω παχος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, FoZzZ είπε

η μια φοραει omega plus με 2 φυλλα 1,5mm. πλακα μαγνησιου τι εννοεις?

η αλλη cipiere με 2 καταπελτες και 3 μπλοκ και defender μαγνητικο disec αυτη δε ξερω παχος

Μαγγανιου βρε.. οχι μαγνησιου.. 🤣☺️

Screenshot from 2024-10-29 20-25-35.pngκαι για omega pro.. κυκλοφορει και defender για ομεγα προ με ενσωματωμένο το μαγγάνιο... 👌Screenshot from 2024-10-29 20-33-32.png

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Μαγγανιου βρε.. οχι μαγνησιου.. 🤣☺️

Screenshot from 2024-10-29 20-25-35.pngκαι για omega pro.. κυκλοφορει και defender για ομεγα προ με ενσωματωμένο το μαγγάνιο... 👌Screenshot from 2024-10-29 20-33-32.png

θα το ρωτησω αυτο σε ευχαριστω. defender γραφει πως εχει αλλα δεν γραφει αν ειναι μαγγανιου.

κ θα πρεπει να ρωτησω αν ειναι κ αυτη ανοικτου τυπου κ αν μπαινει με μπετο ε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, FoZzZ είπε

θα το ρωτησω αυτο σε ευχαριστω. defender γραφει πως εχει αλλα δεν γραφει αν ειναι μαγγανιου.

κ θα πρεπει να ρωτησω αν ειναι κ αυτη ανοικτου τυπου κ αν μπαινει με μπετο ε?

Ναι και βασικά πολλά ακόμα πρέπει να ρωτήσεις.. Πχ τι κύλινδρο εχει αυτη με την cipiere, ποσα κλειδιά δίνει μαζι τι μαγνητικό θα φοράει δεν ειναι ολα τα ιδια..... και γιατι οχι omega pro και omega plus.. Μονο μπετό, αν ακούσεις για τοποθέτηση με αφρό... μακριά.. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Ναι και βασικά πολλά ακόμα πρέπει να ρωτήσεις.. Πχ τι κύλινδρο εχει αυτη με την cipiere, ποσα κλειδιά δίνει μαζι τι μαγνητικό θα φοράει... και γιατι οχι omega pro και omega plus.. Μονο μπετο, αν ακούσεις για τοποθέτηση με αφρό... μακριά.. 

η omega pro θεωρειται καλυτερη απο τη plus? ναι αυτο το ειχα στο μυαλο μου για το μπετο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FoZzZ είπε

η omega pro θεωρειται καλυτερη απο τη plus? ναι αυτο το ειχα στο μυαλο μου για το μπετο.

Αυτο δεν το ξερω, δεν ειμαι κλειδαρας.. ειναι ομως νεο μοντελο και ακριβότερη απο την plus, οποτε λογικα θα εχει βελτιώσεις όπως τηλεσκοπικές μπίλιες και ανεξάρτητο μηχανισμό ντιζων και πιρων και νεα αθόρυβη γλώσσα απο οτι διαβάζω. 2.000 χιλιαρικα θα δώσεις.. πρεπει να ξερεις ακριβως τι θα σου βαλουν.. Ζητα μοντέλα για να ξέρεις τι θα παρεις.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Petros Electron είπε

Αυτο δεν το ξερω, δεν ειμαι κλειδαρας.. ειναι ομως νεο μοντελο και ακριβότερη απο την plus, οποτε λογικα θα εχει βελτιώσεις όπως τηλεσκοπικές μπίλιες και ανεξάρτητο μηχανισμό ντιζων και πιρων και νεα αθόρυβη γλώσσα απο οτι διαβάζω. 2.000 χιλιαρικα θα δώσεις.. πρεπει να ξερεις ακριβως τι θα σου βαλουν.. Ζητα μοντέλα για να ξέρεις τι θα παρεις.. 

θα παω να δω κ τη πορτα atros που ειδα οτι γραφουν γτ τα 2000 μου φαινονται πολλα..

να τα χαρακτηριστικα. τελικα πλακα μαγγανιου εχει.

• Τριπλή θωράκιση με δύο (2) φύλλα ηλεκτρο-γαλβανιζέ λαμαρίνας 1.5 mm ενωμένα με πέντε (5) κάθετα νεύρα σε σχήμα Π και  10 οριζόντιες νευρώσεις

• Κάσωμα μεταλλικό 20/10 mm ηλεκτροστατικά βαμμένο με ειδικό διαμορφωμένο προφίλ για αντιδιαρρηκτική προστασία

• Κλειδαριά OMEGA PLUS 
  • Ασφαλίζει σε 34 σημεία – 8 σταθερά έμβολα και 26 κινούμενα από την κλειδαριά

• Ηχομόνωση – θερμομόνωση (ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ)

• Αυτόματος ανεμοφράκτης

• Περιοριστής ανοίγματος
  • Ματάκι πανοραμικό

• Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου

• Ελαστικό περιμετρικά της πόρτας
  • Πλακά Μαγγανίου 25/10mm για αντιδιατρητική προστασία της κλειδαριάς

• Ρεγουλατόρος εφαρμογής της πόρτας στο κάσωμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα τα φώτα σας, κατά την διαδικασία ανακαίνισης κατοικίας τοποθέτησα στην κεντρική είσοδο μια αλουμινένια πόρτα εισόδου γιατί είναι εξωτερικού χώρου, στην προσφορά ο αλουμινάς κάνει αναφορά σε πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά 3 σημείων Domus σήμερα που δοκίμασα να ξεκλειδώσω την πόρτα έχοντας αφήσει το κλειδί από μέσα ξεκλείδωνε κανονικότατα και με τα δύο κλειδιά ταυτόχρονα μέσα….τι κάνουμε σ αυτή την περίπτωση ;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Moorer7 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα τα φώτα σας, κατά την διαδικασία ανακαίνισης κατοικίας τοποθέτησα στην κεντρική είσοδο μια αλουμινένια πόρτα εισόδου γιατί είναι εξωτερικού χώρου, στην προσφορά ο αλουμινάς κάνει αναφορά σε πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά 3 σημείων Domus σήμερα που δοκίμασα να ξεκλειδώσω την πόρτα έχοντας αφήσει το κλειδί από μέσα ξεκλείδωνε κανονικότατα και με τα δύο κλειδιά ταυτόχρονα μέσα….τι κάνουμε σ αυτή την περίπτωση ;

Λογικά είναι κύλινδρος διπλής ενέργειας δεν κάνεις κάτι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Λογικά είναι κύλινδρος διπλής ενέργειας δεν κάνεις κάτι.

Μήπως θα ήταν καλό να αλλάξω τον κύλινδρο με κάτι ποιοτικότερο ίσως να έβαζα και defender τις ορολογίες τις έμαθα τώρα από το φόρουμ ούτε γνώριζα ότι υπάρχουν όλα αυτά… 😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Moorer7 είπε

Μήπως θα ήταν καλό να αλλάξω τον κύλινδρο με κάτι ποιοτικότερο ίσως να έβαζα και defender τις ορολογίες τις έμαθα τώρα από το φόρουμ ούτε γνώριζα ότι υπάρχουν όλα αυτά… 😂

Καλύτερα να ανεβάσεις φωτός της πόρτας για να πάρεις πιο στοχευμενες γνώμες ;) 
Για εμενα δεν εχει νοημα να αλλάξεις τον κυλινδρο 2πλης ενεργειας με απλο γιατι αν κλείσεις την πόρτα κατα λαθος με κλειδί απο πισω θα κλειστείς απο εξω και μετα αν δεν εχεις κανέναν να ειναι μεσα να σου ανοιξει θα πρεπει να φωναξεις κλειδαρα 🤷‍♂️

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Moorer7 είπε

Γι' αυτό είμαστε εδώ κι εμένα εδώ άνοιξαν τα μάτια μου. Εξαρτάται τι κύλινδρο έχεις ανέβασε όπως είπε και ο φίλος μια φωτό γιατί πολύ καλοί κύλινδροι βγαίνουν σε διπλής ενέργειας δεν σημαίνει ότι χρήζει αλλαγής....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας αγαπητοί μου συμφορουμήτες/τησες. 

Χρειάζομαι άμεσα τα "φώτα" σας γιατί προχθές άνοιξαν το διαμέρισμα της ξαδερφής μου απέναντι από το δικό μας πατρικό διαμέρισμα και τρέχω να προλάβω τα χειρότερα μιας και η πόρτα μας είναι ξύλινη... Παρ' ότι έχω διαβάσει πολύ και έχω ψάξει πολύ και reviews και τις συζητήσεις μας εδώ από το 2018, μέσα στις μέρες αυτές, δε μπορώ να βρω ένα σωστό "μαγαζί" για αγορά θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Είμαι Αθήνα - Μαρούσι και το budget μου είναι 1000-1300 ευρώ. Κοιτάω για πόρτες ασφαλείας (laminate) από κατηγορία 3 και πάνω με πετροβάμβακα και τουλάχιστον μια σοβαρή κλειδαριά (π.χ., omega plus/pro και πάνω...) με μαγγάνιο, defender, καταπέλτη και ίσως διπλή κλειδαριά αν με παίρνει το budget (που αμφιβάλω).

Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ οι γνώστες να με καθοδηγήσετε? Νιώθω χαμένος σε (ότι να ναι) προσφορές και γνώμες γνωστών μας. 

Με νοιάζει να πληρώσω κάτι ασφαλές, ποιοτικό και με σωστή εγκατάσταση (μπετό με σίδερα). 

Σας είμαι ευγνώμων για το χρόνο σας και την όποια βοήθειά σας! 

Κάθε σχετικό PM είναι καλοδεχούμενο. 

Επεξ/σία από S1ou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...