Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, lucidsteve said:

Το θέμα ειναι οτι τώρα δεν υπάρχει μπαλωμενος. Μπορούν άλλες εταιρείες να κάνουν αυτη την εργασία;

ν αλλαξεις κυλινδρο, ναι - να κοψεις κλειδια, δε νομιζω.

εαν καταφερεις σε καποιο συναδελφο & κοψεις κλειδια, με ενδιαφερει να μαθω !

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα το κλείσιμο του μπαλομένου στην αγορά. 

Αν θες κλειδί και δεν βρίσκεις, απλά αλλάζεις κύλινδρο. Το κάνουν ΟΛΟΙ οι κλειδαράδες. Ούτως ή αλλως κάθε Χ χρόνια πρέπει να αλλάζεται ο κύλινδρος, δεν ειναι για πάντα. 

Το πρόβλημα είναι μόνο σε όσους έχουν δώσει προκαταβολή και περίμεναν ένα προιον. Οπότε οι υπόλοιποι μην αγχώνεστε.

• Like 2

Καλησπερα

εχω αγοράσει ένα σπίτι από εργολάβο. Με ενδιαφέρει η αλλαγή της πόρτας ασφαλείας μιας και αυτή που έχει βάλει φαίνεται να μέτρια. Θα ήθελα μια καλή, συνεπιπεδη, με περισσότερους πείρους ασφαλείας (είδα online πως έχει κάποιες και με 46 πείρους) και το συμβατικότερο, είναι να έχει πολύ μόνωση και ηχομόνωση ….

μενω θεσσαλονικη, κάποιες μάρκες που είδα είναι οι portareto, excom doors, plasma doors…έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλό, ποιοτικό και αξιόλογο;

ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα !
Παιδιά o Mottura C28 θεωρείται ακόμα καλός / αξιόπιστος κύλινδρος;
Είδα να συζητιέται από το μακρινό 2019 εδώ μέσα και δεν ξέρω αν τυχόν θεωρείται ξεπερασμένος, κλπ.
Γενικότερα ο Siamo και το πακέτο (κλειδαριά, κύλινδρος Mottura C28, κωνικός defender) που προσφέρει μπορεί να χαρακτηριστεί καλή επιλογή σε υπάρχουσα πόρτα ασφαλείας (Balomenos, κι εγώ) ;

Επεξ/σία από YodaMac

22 ώρες πριν, YodaMac είπε

Καλησπέρα !
Παιδιά o Mottura C28 θεωρείται ακόμα καλός / αξιόπιστος κύλινδρος;
Είδα να συζητιέται από το μακρινό 2019 εδώ μέσα και δεν ξέρω αν τυχόν θεωρείται ξεπερασμένος, κλπ.
Γενικότερα ο Siamo και το πακέτο (κλειδαριά, κύλινδρος Mottura C28, κωνικός defender) που προσφέρει μπορεί να χαρακτηριστεί καλή επιλογή σε υπάρχουσα πόρτα ασφαλείας (Balomenos, κι εγώ) ;

Εχεις πορτα του balomenou και θελεις να βαλεις του Σ.. πραγματα η θελεις να βαλεις καινουρια πορτα και ρωτας αν ο συνδυασμός του Σ.. ειναι καλος? . Δεν καταλαβα ακριβως ετσι οπως το έγραψες 🤷‍♂️ . Οσο για τον C28 παιζει και ρολο σε ποια περιοχη εισαι, σιγουρα εχει και καλύτερους κυλίνδρους. 

4 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Εχεις πορτα του balomenou και θελεις να βαλεις του Σ.. πραγματα η θελεις να βαλεις καινουρια πορτα και ρωτας αν ο συνδυασμός του Σ.. ειναι καλος? . Δεν καταλαβα ακριβως ετσι οπως το έγραψες 🤷‍♂️ . Οσο για τον C28 παιζει και ρολο σε ποια περιοχη εισαι, σιγουρα εχει και καλύτερους κυλίνδρους. 

Έχω πόρτα Balomenos (δεν θα την αλλάξω) και θέλω να αλλάξω κλειδαριά (+ κύλινδρο / defender). Μένω Χαλάνδρι. 350 - 400 ευρώ θα έλεγα ότι διαθέτω.
Πήρα προσφορές και από άλλους εδώ κοντά στην περιοχή. Αλλά μου φάνηκαν πολλά. Π.χ. για Evva4ks με 3 κλειδιά είναι 410+ ΦΠΑ, αν θέλω ακόμα 2 κλειδιά είναι +40 €, αν θέλω διπλής λειτουργίας είναι + 20 €, ε ξεφεύγει.
Ο Σ...  μου δίνει το δικό του πακέτο (C28 plus) με 5 κλειδιά, διπλής λειτουργίας, μέσα στο budget μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, YodaMac είπε

Έχω πόρτα Balomenos (δεν θα την αλλάξω) και θέλω να αλλάξω κλειδαριά (+ κύλινδρο / defender). Μένω Χαλάνδρι. 350 - 400 ευρώ θα έλεγα ότι διαθέτω.
Πήρα προσφορές και από άλλους εδώ κοντά στην περιοχή. Αλλά μου φάνηκαν πολλά. Π.χ. για Evva4ks με 3 κλειδιά είναι 410+ ΦΠΑ, αν θέλω ακόμα 2 κλειδιά είναι +40 €, αν θέλω διπλής λειτουργίας είναι + 20 €, ε ξεφεύγει.
Ο Σ...  μου δίνει το δικό του πακέτο (C28 plus) με 5 κλειδιά, διπλής λειτουργίας, μέσα στο budget μου.

Δεν χρειαζεται να παρεις τον Σ.. για να σου αλλαξει αυτα που θελεις..
Παίρνεις εναν κλειδαρά και με τα 350 που εχεις βαζεις Cisa Revolution Pro ή Mul-T-Lock LoS με Evva 4KS και Defender Disec Sferik Rok με 5 κλειδιά και διπλής λειτουργίας ☺️ ψαξε λιγο στο ιντερνετ.. εχει πρόσφορες, εναλλακτικά (αν θελεις) βαλε φωτο τις πόρτας σου εδω μεσα,εξω και πλαι και θα σου πει ο "ειδικός" μας..  
ΥΓ. Εγω θα εβαζα abloy p2. 

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1

Στις 26/10/2024 στις 8:02 ΜΜ, Petros Electron είπε

Δεν χρειαζεται να παρεις τον Σ.. για να σου αλλαξει αυτα που θελεις..
Παίρνεις εναν κλειδαρά και με τα 350 που εχεις βαζεις Cisa Revolution Pro ή Mul-T-Lock LoS με Evva 4KS και Defender Disec Sferik Rok με 5 κλειδιά και διπλής λειτουργίας ☺️ ψαξε λιγο στο ιντερνετ.. εχει πρόσφορες, εναλλακτικά (αν θελεις) βαλε φωτο τις πόρτας σου εδω μεσα,εξω και πλαι και θα σου πει ο "ειδικός" μας..  
ΥΓ. Εγω θα εβαζα abloy p2. 

350 με τοποθετηση ειναι και 5 κλειδια ειναι μονο φαντασια θεσσαλονικη .εδω μια στο κεντρο που ειχε και υφακι και το επαιζε και ειδικη παροτι της εδειξα οτι πηγα διαβασμενος ,ειπε για κλειδι Evva 4KS οτι κοστιζει 50 ευρα το ενα αν θελησω μετα να βγαλω.επειδη της ειπα θελω 3 κλειδια.απατεωνισα.και φυσικα ολοι οι τεχνιτες μολις τους λες το διαβασα στο ιντερνετ βγαζουν μπιμπικια,λες και ακουν για μαγισσα.μα αν δεν ηταν το ιντερνετ δεν θα σε μαθαινα ρε χαζε.

καλα που μπηκαμε εδω και μαθαινουμε και για ποιοτητες και τιμες σωστες

• Like 4

3 ώρες πριν, mike15 είπε

350 με τοποθετηση ειναι και 5 κλειδια ειναι μονο φαντασια θεσσαλονικη .εδω μια στο κεντρο που ειχε και υφακι και το επαιζε και ειδικη παροτι της εδειξα οτι πηγα διαβασμενος ,ειπε για κλειδι Evva 4KS οτι κοστιζει 50 ευρα το ενα αν θελησω μετα να βγαλω.επειδη της ειπα θελω 3 κλειδια.απατεωνισα.και φυσικα ολοι οι τεχνιτες μολις τους λες το διαβασα στο ιντερνετ βγαζουν μπιμπικια,λες και ακουν για μαγισσα.μα αν δεν ηταν το ιντερνετ δεν θα σε μαθαινα ρε χαζε.

καλα που μπηκαμε εδω και μαθαινουμε και για ποιοτητες και τιμες σωστες

Τα ίδια κ στην Λάρισα φίλε μου,

τους λεω να έρθουν απλά για τοποθέτηση και αρχίζουν τις ερωτήσεις τι κλειδαριά, τι κύλινδρο και τι defender πήρα, (που δεν εχω αγοράσει ακόμα αλλά θέλω να αγοράσω απο φίλο συμφορουμιτη εδω μέσα)

αρχίζουν μετά να μου πασάρουν δικά τους μοντέλα και συνεργασίες προφανώς αλλά ακόμα και με τα ίδια σε κάποιους οι τιμές είναι αλλού για αλλού.

όταν επιμένω απλά για μια τοποθέτηση και τίποτε άλλο, η τιμή πάει στα 200Ε με κάποιους που μίλησα.

λες και το κάνουν επίτηδες για να μην έρθουν.

• Like 3

9 ώρες πριν, stagkia είπε

λες και το κάνουν επίτηδες για να μην έρθουν

Το κάνουν επίτηδες για να σου πασάρουν τα δικά τους όπου και θα υπάρχει και η ανάλογη "μίζα".

• Like 3

On 26/10/2024 at 19:24, YodaMac said:

αν θελεις βαλε μερικες φωτο απο την πορτα εδω ή στειλε σε πμ.

πολλα μου ακουγονται τα 400+ φπα αλλα αν δε δουμε την πορτα δεν παιζει αξιολογηση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, θελω να προχωρησω σε αλλαγη της υπαρχουσας κλειδαριας,  ειναι pottent με κλειδι χρηματοκιβωτιου,  σε θωρακισμενη πορτα,  σε κατι ποιο καινουριο.

20241026_103842.jpg

20241026_104140.jpg

20241026_103950.jpg

20241026_103944.jpg

Επεξ/σία από Techmaniathess

Καλησπέρα

Σε ανακαίνιση που θα κάνω θέλω να βάλω πόρτα ασφαλείας καινούργια.

Θα Μ δώσετε κάποιες συμβουλές??

Εδώ που μένω τώρα είχα βάλει balomenos που είχα μείνει ευχαριστημένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, FoZzZ είπε

Καλησπέρα

Σε ανακαίνιση που θα κάνω θέλω να βάλω πόρτα ασφαλείας καινούργια.

Θα Μ δώσετε κάποιες συμβουλές??

Εδώ που μένω τώρα είχα βάλει balomenos που είχα μείνει ευχαριστημένος.

Ξεκινα παρε προσφορες απο τα γνωστα καταστηματα και βαλτες εδω να σου πουμε γνωμες.. Απλα μην γραφεις το ονομα καταστήματος γιατι απαγορεύετε.. Επισης στην προσφορά να επιμενεις να σου πει το κατάστημα αναλυτικά τι κλειδαριά, κύλινδρο και defender εχει η εκαστοτε πορτα.. 
Συμβουλες απο την στιγμη που δεν ξέρουμε ποσα χρήματα θελεις να διαθεσεις πως να σου δωσουμε? 🤷‍♂️
Πχ εγω εβαλα μια πορτα το 2017 με 650 ευρω και την αναβάθμισα σταδιακά αλλάζοντας κλειδαριά, defender και κύλινδρο με +350 όποτε μου έφτασε 1000 ευρωπουλα αλλά φοράει τοπ πράγματα.. 
Εχε υποψη σου η καρδια της πορτας ειναι το συστημα της κλειδαριας και του defender που θα εχει καθως και η τοποθέτηση της.. Να ειναι με τσιμέντο.. Ολα τα αλλα οι 30 οι 40 και οι 50 πίροι ειναι να ειχαμε να λεγαμε.. Αν ειναι μαπα η κλειδαριά θα ανοίξει και 100 πίρους να εχει. 
Θωράκισή και παχος.. και αυτο πρεπει να λαμβάνεται υποψη.. Οχι κατι πορτες που ειναι σαν τσιγαροχαρτο και τις κοβουν με λαμαρινο ψαλιδο.. 

ΥΓ. Οι παλαιες πορτες του μπαλωμένου αυτές που έβγαιναν με την omega plus ηταν πολυ καλες..
Εχω βαλει στο προηγούμενο σπιτι.. 1400 πηγε αλλα μιλαμε για πολυ στιβαρή πόρτα.. Η ιδια και στο σπιτι της μανας μου εδω και 12 χρονια.. Κανένα πρόβλημα, 0 συντήρηση.. 

Επεξ/σία από Petros Electron

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...