Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άλλη συσκευασία με 3 κι άλλη με 5 και διαφορετικές τιμές, με τα 5 πιο ακριβό εννοείται.

8 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

αποριας συνεχεια..οταν λετε οτι δινετε εσεις οι κλειδαραδες 5 κλειδια ο ενας και 3 ο αλλος ..τα κλειδια ειναι μαζι με το κουτι και ερχονται η΄τα βγαζετε εσεις οσα θελετε και τα δινετε πακετο προσφορας με την αγορα του κυλιδρου και βγαζει ο καθενας οσα θελει? 

με λιγα λογια ποσα κλειδια ερχονται απο το εργοστασιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, megapaixtaras said:

ο mottura champions pro φανταζομαι απο οτι εχεις πει σαν μετριος σε ασφαλεια παραταθηκε για τον δευτερο λογο,ποσο καλα πουλαει

πουλαει ασταματητα γιατι ο Μ.Ο ανθρωπων αγοραζει securemme k22 & cisa asix p8.

οποτε σε μια αναβαθμιση των 150€, προτεινεις στα 180€ ~ 200€ champions pro και ο αλλος ψηνεται για 30-50 ευρω.

10 hours ago, megapaixtaras said:

αποριας συνεχεια..οταν λετε οτι δινετε εσεις οι κλειδαραδες 5 κλειδια ο ενας και 3 ο αλλος ..τα κλειδια ειναι μαζι με το κουτι και ερχονται η΄τα βγαζετε εσεις οσα θελετε και τα δινετε πακετο προσφορας με την αγορα του κυλιδρου και βγαζει ο καθενας οσα θελει? 

με λιγα λογια ποσα κλειδια ερχονται απο το εργοστασιο?

οι κυλινδροι που ειναι modular ερχονται με 3 κλειδια απο το εξωτερικο, εξαιρεση ο abloy που ερχεται με 0.

οποιος εχει προσωπικο προφιλ, κοβει τα εξτρα κλειδια κ πακεταρει.

οποιος δουλευει προφιλ αντιπροσωπου παραγγελνει κυλινδρους με οσα κλειδια θελει 3 - 4 - 5 - 15 και δεν παρεμβαλεται στη διαδικασια - ουτε κ ο αντιπροσωπος ξερει που κ ποσο θα πουληθει ο κυλινδρος.

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 3

ο abloy protect 2 παιρνει μονο μαυρα καπελα? και αν και σιγουρα εχει αναφερθει αλλα οι τιμες αλλαζουν ,οπως ολα,ποσο κοστιζει ενα εξτρα κλειδι να βγει?

58 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

ο abloy protect 2 παιρνει μονο μαυρα καπελα? και αν και σιγουρα εχει αναφερθει αλλα οι τιμες αλλαζουν ,οπως ολα,ποσο κοστιζει ενα εξτρα κλειδι να βγει?

Το εξτρα κλειδι εχει κοντα στα 12 ευρώ, για τα καπελα δεν γνωρίζω αν υπάρχουν αλλα εκτος απο τα μαύρα.. 

• Like 1

1 hour ago, megapaixtaras said:

μονο μαυρα με χρωματιστες μπιλιες.

12€ το καθε εξτρα κλειδι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

evva mcs

Αναφορά σε κείμενο

It is possible to decode this lock by moving the rotors individually to a known position and testing them against the 'fence'. Correct gates can be heard. A mems microphone is placed in the tip of the testing device. Rotors are manipulated via a transverse magnetic field. This tool was designed and made by Technical Entry in July 2016 (technicalentry.de). It works well but requires fine finger skills. Feedback is excellent. After the decoding procedure a MUK (make up key) is setup and the lock can be opened as necessary.

απο Lockwiki

και ηθελα να μαθω το DISEC BKS 200 ειναι καλυτερο απο το BD200? ρωταω γιατι ειναι και ακριβοτερο.

Επεξ/σία από megapaixtaras

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, Etrouski said:

Καλησπέρα, λεβέντες μου, η astral tekno pro λεει τίποτα ή είναι σκουπίδι της τάξεως secureme;

ενας καλος ποιοτικα αλλα μεσαιος σε ασφαλεια κυλινδρος.

στα 60-70 ευρω δεν παιζουν και πολλες επιλογες καλυτερες.

Επεξ/σία από mclein²

Καλημέρα σε όλη την ομάδα,

Έχω μια πόρτα ασφαλείας και θέλω να προβώ σε κάποιες αλλαγές όπως: κλειδαριά , κύλινδρο, defender κ τα διακοσμητικά διότι είναι χρυσά ματ κ θα πάω για νίκελ κ μετά να μπει και μια Nuki πάνω.

Το πρώτο βήμα θα γίνει με αλλαγή σε κύλινδρο, defender και διακοσμητικά.

για διακοσμητικά δεν ρωτάω κάτι γιατί οκ είναι κατανοητά.

Για κύλινδρο έχω καταλήξει στον evva 4ks που θα γίνει διπλής λειτουργίας (για εγκατάσταση Nuki) και θέλω την γνώμη σας παρακαλώ…;;;;

για defender δεν έχω καν ιδέα και θα χρειαστώ και εδώ την βοήθεια σας.

IMG_2096.jpeg

IMG_2111.jpeg

IMG_2110.jpeg

IMG_2112.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, stagkia said:

Καλημέρα σε όλη την ομάδα,

Έχω μια πόρτα ασφαλείας και θέλω να προβώ σε κάποιες αλλαγές όπως: κλειδαριά , κύλινδρο, defender κ τα διακοσμητικά διότι είναι χρυσά ματ κ θα πάω για νίκελ κ μετά να μπει και μια Nuki πάνω.

Το πρώτο βήμα θα γίνει με αλλαγή σε κύλινδρο, defender και διακοσμητικά.

για διακοσμητικά δεν ρωτάω κάτι γιατί οκ είναι κατανοητά.

Για κύλινδρο έχω καταλήξει στον evva 4ks που θα γίνει διπλής λειτουργίας (για εγκατάσταση Nuki) και θέλω την γνώμη σας παρακαλώ…;;;;

για defender δεν έχω καν ιδέα και θα χρειαστώ και εδώ την βοήθεια σας.

η κλειδαρια κανει κλακ κλακ οταν κλειδωνεις ; (2 ή 3 φορες)

Επεξ/σία από mclein²

6 λεπτά πριν, stagkia είπε

Έχουμε κάτι κατά νου;;

Προφανώς σε ρωτάει γιατι θα εχεις μη γραναζωτη κλειδαριά και θα πρεπει να την αλλαξεις με γραναζωτη, Cisa Rev pro ή Mul-t-lock Los, αυτές οι 2 ειναι συνήθως στις προτιμήσεις. Εγω εχω την 1η πολύ smooth κλειδαριά στην χρήση της. 

16 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Προφανώς σε ρωτάει γιατι θα εχεις μη γραναζωτη κλειδαριά και θα πρεπει να την αλλαξεις με γραναζωτη, Cisa Rev pro ή Mul-t-lock Los, αυτές οι 2 ειναι συνήθως στις προτιμήσεις. Εγω εχω την 1η πολύ smooth κλειδαριά στην χρήση της. 

Ναι, το κατάλαβα.

Αναφέρθηκα πως θα αλλάξω και κλειδαριά όμως σαν τελευταίο στάδιο.

προέχει τώρα να αλλάξω κύλινδρο και defender και μετά να γίνει αλλαγή σε κλειδαριάς με κάποια γραναζωτή.

διοτι κοστολογικά δεν με παίρνει να τα αλλάξω όλα διότι έχω και άλλα ανοιχτά κοστολόγια μέσα στο σπίτι.

βεβαια θα ήθελα και από τώρα από τους γνωστές του θέματος και για κλειδαριά, τι μοντέλο να κοιτάξω για να έχω κάποια εικόνα και κόστος.

ομως όσο αναφορά για κύλινδρο που ανέφερα την Evva 4ks το γνώμη έχετε, υπάρχει κάποια παρόμοια;

Για defender δεν έχω καθόλου ιδέα και επίσης θα ήθελα την πρόταση σας. 🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...