Razor333 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 54 λεπτά πριν, mclein² είπε απλα δε δουλευει σιζα.... στα 200€ με βαιπερ ναι απλα δεν ειναι και οτι καλυτερο σαν ποιοτητα ο βαιπερ... σ'αυτα τα χρηματα δλδ εχεις επιλογη απο cisa, winkhaus Αν δεν σου κάνει κοπο, μπορείς να γράψεις ποιο κύλινδρο να ζητήσω, αντί του viper; Επισης η λογική βάζω ένα πιο budget κύλινδρο, αλλά επενδύω και σε μαγνητικό disec, πως σου ακούγεται; Αν τα υπολογίζω καλά βγαίνει φθηνότερα να βάλω ένα καλύτερο κύλινδρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 40 minutes ago, Razor333 said: Αν δεν σου κάνει κοπο, μπορείς να γράψεις ποιο κύλινδρο να ζητήσω, αντί του viper; Επισης η λογική βάζω ένα πιο budget κύλινδρο, αλλά επενδύω και σε μαγνητικό disec, πως σου ακούγεται; Αν τα υπολογίζω καλά βγαίνει φθηνότερα να βάλω ένα καλύτερο κύλινδρο. προσωπικα δεν εχω αποφασισει αν αξιζει μαγνητικο εναντι monolito rok. σιγουρα ξερω οτι πλεον απο bd200 και επανω σε απλα defender δεν υπαρχει διαφορα / δεν υπαρχουν κρουσματα. το θεμα με το μαγνητικο εξαρταται απο την περιοχη... τωρα αν καποιος προτεινει viper με mag3g το θεωρω χαζομαρα...δε γινεται ενας κυλινδρος των 50€ να ειναι πισω απο ενα μαγνητικο των 150-180 ευρω. γραψε μας τις επιλογες του συναδελφου & θα σου πω με τη σειρα πως τα βλεπω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 11/6/2021 στις 8:54 ΜΜ, mclein² είπε ο bks ειναι καλος κυλινδρος. ο γκλοκ ειναι μονο για οπλα. ο κλειδαρας θελει 70€ για να ξεσφιξει μια βιδα ;;;; τσεκαρε εδω : https://kleidaras-thessaloniki.gr/e-shop/kylindroi/kylindroi-asfaleias/bks-helius/ αν δινεις 50€ ερχομαι εγω απο αθήνα -> θεσσαλονικη να τον τοποθετησω αεροπορικως ============== αφου δε γραφει γιατι ειναι αυτος εγγυηση, βρες αλλον που θα ειναι επισης εγγυηση και θα μιλαει με σεβασμο. επειδη η θεσσαλονικη οσο ομοροφη πολη ειναι, τοσο μ@λακες επαγγελματιες εχει...μην αγορασεις τα πραγματα ξεχωριστα θα βρεις το μπελα σου κ θ'αγανακτησεις στο τελος. βρες ενα σοβαρο επαγγελματια με φυσιολογικες τιμες σε αγορα - τοποθετηση και κανε τη δουλεια σου. χρειαζεσαι μια γραναζωτη κλειδαρια --> περι τα 50 ~ 70 ευρω εναν καλο κυλινδρο ---> 50 εως 120 ευρω και ενα monolito bd 200 προαιρετικα --> 40€ για να δεις οτι πραγματι θελω να μαθω για αυτο το θεμα και σαν χομπυ ποσο διαβασα απο παλια. ποσο δικιο εχεις για τους μ@λακες εδω.. εαν βρεις ενα σοβαρο επαγγελματια σαν αυτον που μου προτεινες (και εμενα , οντως μονο απο το τηλεφωνο φαινεται οτι ειναι,) δεν εχει φυσιολογικες τιμες οπως στην αττικη..και οντως αν θες να βαλεις οτι θες με αγορασμενα πραγματα η' αυξανουν τις τιμες επιτηδες για να βαλεις τα δικα τους πακετα η' βρισκουν δικαιολογιες οπως αυτη που εγραψα πιο πανω ,οτι αυτη η κλειδαρια παρουσιασε προβληματα κ.α ξερω οτι οι τιμες αυτες ειναι πριν 3 χρονια που γραφεις..ομως κυλινδρο ας πουμε evva eps εχει 100 ευρω αττικη με 3 κλειδια 130 εδω με 3 κλειδια..στην αττικη μπορει και με 5 κλειδια..χαλαλι τα κλειδια εμεις με 3 ημαστε ευχαριστημενοι. monolito bd 200 θεσσαλονικη 40 ουτε με κυαλι..50 και ανω..αττικη βρηκα και με 40 ..θα μου πεις 10 ευρω...10 εδω ,10 εκει μαζευεται η διαφορα..το γιατι ειναι η υποθεση,γιατι οπως ειπες σωστα εδω θελουν να προωθησουν σφερικ ροκ η΄ bd16 ,το λογο εσυ το γνωριζεις.. ¨γραναζωτη κλειδαρια --> περι τα 50 ~ 70 ευρω¨ παλι δεν παιζει εδω..κοντα 90 ειναι μια cisa rev pro η΄μοτουρα οποτε εκβιαστικα πρεπει να διαλεξω καποιον σοβαρο αλλα ακριβο , evva eps,cisa rev pro,monolito bd 200 ,ολα μαζι 350 ευρω, η' καποιον που εχει προσφορα πακετο αλλα οχι προτεινομενο σαν επαγγελματια επειδη τωρα εμαθα 5 πραγματα εδω, για να καταλαβεις τι παπαντζα πουλανε μεγαλες εταιρειες με διαφημισεις και λεζαντες εδω σε κεντρικους δρομους ,αν βαλεις λεει μοτουρα καλυτερα να βαλεις κοστουμι απο την ιδια εταιρεια και τα 3,κυλνδρος,κλειδαρια,αμυντικο συστημα.. μαλλον θα επιλεξω τον ρηγο,ενω ηθελα αλλον, γιατι εχει καλες προσφορες στις καλυτερες τιμες και με 5 κλειδια παρακαλω.εχει υπαλληλο εδω που τις βαζει. https://rigos-locks.gr/product-category/κλειδαριές/νεου-τυπου-με-μικρο-κλειδι/ abloy protect 2 ,evva 4ks ,ics μια απο αυτες.με 5 κλειδια και το πολυ 300 ευρω αλλα με ανωτερες κλειδαριες απο eps και monolito bd 200 ειμαι μια χαρα για μια δεκαετια τουλαχιστον και αστους εδω να κουρευονται. εδω γιαυτα στους σοβαρους δεν θα ξεμπερδευα ουτε με 400 ευρω.καλα τα λετε.. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από megapaixtaras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Ένας κύλινδρος AGB Genio (δεν τον συνάντησα ποτέ στο παρελθόν), είναι καινούριος? Τί λέει συγκριτικά για παράδειγμα με scudo dck? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, taris said: Ένας κύλινδρος AGB Genio (δεν τον συνάντησα ποτέ στο παρελθόν), είναι καινούριος? Τί λέει συγκριτικά για παράδειγμα με scudo dck? καλος κυλινδρος, καινουριος αλλα πιο κατω απο DCK.. 32 minutes ago, megapaixtaras said: για να δεις οτι πραγματι θελω να μαθω για αυτο το θεμα και σαν χομπυ ποσο διαβασα απο παλια. ποσο δικιο εχεις για τους μ@λακες εδω.. εαν βρεις ενα σοβαρο επαγγελματια σαν αυτον που μου προτεινες (και εμενα , οντως μονο απο το τηλεφωνο φαινεται οτι ειναι,) δεν εχει φυσιολογικες τιμες οπως στην αττικη..και οντως αν θες να βαλεις οτι θες με αγορασμενα πραγματα η' αυξανουν τις τιμες επιτηδες για να βαλεις τα δικα τους πακετα η' βρισκουν δικαιολογιες οπως αυτη που εγραψα πιο πανω ,οτι αυτη η κλειδαρια παρουσιασε προβληματα κ.α ξερω οτι οι τιμες αυτες ειναι πριν 3 χρονια που γραφεις..ομως κυλινδρο ας πουμε evva eps εχει 100 ευρω αττικη με 3 κλειδια 130 εδω με 3 κλειδια..στην αττικη μπορει και με 5 κλειδια..χαλαλι τα κλειδια εμεις με 3 ημαστε ευχαριστημενοι. monolito bd 200 θεσσαλονικη 40 ουτε με κυαλι..50 και ανω..αττικη βρηκα και με 40 ..θα μου πεις 10 ευρω...10 εδω ,10 εκει μαζευεται η διαφορα..το γιατι ειναι η υποθεση,γιατι οπως ειπες σωστα εδω θελουν να προωθησουν σφερικ ροκ η΄ bd16 ,το λογο εσυ το γνωριζεις.. ¨γραναζωτη κλειδαρια --> περι τα 50 ~ 70 ευρω¨ παλι δεν παιζει εδω..κοντα 90 ειναι μια cisa rev pro η΄μοτουρα οποτε εκβιαστικα πρεπει να διαλεξω καποιον σοβαρο αλλα ακριβο , evva eps,cisa rev pro,monolito bd 200 ,ολα μαζι 350 ευρω, η' καποιον που εχει προσφορα πακετο αλλα οχι προτεινομενο σαν επαγγελματια επειδη τωρα εμαθα 5 πραγματα εδω, για να καταλαβεις τι παπαντζα πουλανε μεγαλες εταιρειες με διαφημισεις και λεζαντες εδω σε κεντρικους δρομους ,αν βαλεις λεει μοτουρα καλυτερα να βαλεις κοστουμι απο την ιδια εταιρεια και τα 3,κυλνδρος,κλειδαρια,αμυντικο συστημα.. μαλλον θα επιλεξω τον ρηγο,ενω ηθελα αλλον, γιατι εχει καλες προσφορες στις καλυτερες τιμες και με 5 κλειδια παρακαλω.εχει υπαλληλο εδω που τις βαζει. https://rigos-locks.gr/product-category/κλειδαριές/νεου-τυπου-με-μικρο-κλειδι/ abloy protect 2 ,evva 4ks ,ics μια απο αυτες.με 5 κλειδια και το πολυ 300 ευρω αλλα με ανωτερες κλειδαριες απο eps και monolito bd 200 ειμαι μια χαρα για μια δεκαετια τουλαχιστον και αστους εδω να κουρευονται. εδω γιαυτα στους σοβαρους δεν θα ξεμπερδευα ουτε με 400 ευρω.καλα τα λετε.. μπορεις να μου στειλεις στοιχεια του ανθρωπου που συνεργαζεται επανω θεσσαλονικη ο ρηγος ; ψαχνω απο τη μερα που το ειπες και δε βρισκω ακρη... θεωρω απο τιμες θεσσαλονικης ο δημτσιος εχει τις καλυτερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaMp3on Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, mclein² είπε καλος κυλινδρος, καινουριος αλλα πιο κατω απο DCK.. μπορεις να μου στειλεις στοιχεια του ανθρωπου που συνεργαζεται επανω θεσσαλονικη ο ρηγος ; ψαχνω απο τη μερα που το ειπες και δε βρισκω ακρη... θεωρω απο τιμες θεσσαλονικης ο δημτσιος εχει τις καλυτερες... Η εμπειρία μου από δημτσιο είναι πολύ καλή . Είχαμε βάλει σε παλιά θωρακισμένη καινούργια κλειδαριά +defender + κύλινδρο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mclein² είπε καλος κυλινδρος, καινουριος αλλα πιο κατω απο DCK.. μπορεις να μου στειλεις στοιχεια του ανθρωπου που συνεργαζεται επανω θεσσαλονικη ο ρηγος ; ψαχνω απο τη μερα που το ειπες και δε βρισκω ακρη... θεωρω απο τιμες θεσσαλονικης ο δημτσιος εχει τις καλυτερες... δημτσιος..το σετακι cisa rev pro= 75 ευρω αν ειναι αυτο με 4 πυρους και γλωσσα οπως το δικο μου.. monolito bd 200 =50 ευρω abloy protect 2= 140 ευρω, 3 κλειδια ,evva 4ks= 170 ευρω, 3 κλειδια καπελακια σιγουρα κανα 2 ευρω θα ειναι επιπλεον.οπως ολοι υποθετω εργασια δεν ξερω δεν μιλησα ακομα μαζι του γιατι δεν τον εβρισκα ευκαιρο ηταν εξω συνεχεια.εκτος αν ειναι μεσα στην τιμη των προιοντων,οπως καποιοι κανουν. αν ειναι τοτε εχει καλες τιμες, εαν ειναι εξτρα τοτε κοντα 360 ευρω κιαυτος με 60-70 εργασια,σωστα? και παλι με 3 κλειδια ενω ο ρηγος με 5 οσο για τον ρηγο ..εδω σε θελω..που να βρεις ακρη..δεν δινουν στοιχεια..πως να τον βρεις? αφου ειναι υπαλληλος τους λενε.θα τον δω μονο αν μου βαλει την κλειδαρια..απο πριν δεν δινουν στοιχεια.πρωτη φορα αυτο με τεχνιτη.να μην ξερω ποιος θα ερθει στην πορτα μου και θα ασχοληθει με την ασφαλεια μου .αυτοι μαλλον λογω οτι δουλευουν αποτι ειδα με τραπεζες εχουν μαθει αλλιως.εκει δεν χρειαζεται να σε ξερουν,μιλα η εταιρεια απο αθηνα. εχει ομως καλες τιμες με 5 κλειδια..κολλαω στον τεχνιτη και την φαση αλλα ..τωρα η' συνεργαζονται με καποιον κλειδαρα που μενει εκει η' οντως εχουν υπαλληλο.. αν μαθεις τελικα ,πες μας εδω . Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από megapaixtaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 10 hours ago, megapaixtaras said: δημτσιος..το σετακι cisa rev pro= 75 ευρω αν ειναι αυτο με 4 πυρους και γλωσσα οπως το δικο μου.. monolito bd 200 =50 ευρω abloy protect 2= 140 ευρω, 3 κλειδια ,evva 4ks= 170 ευρω, 3 κλειδια καπελακια σιγουρα κανα 2 ευρω θα ειναι επιπλεον.οπως ολοι υποθετω εργασια δεν ξερω δεν μιλησα ακομα μαζι του γιατι δεν τον εβρισκα ευκαιρο ηταν εξω συνεχεια.εκτος αν ειναι μεσα στην τιμη των προιοντων,οπως καποιοι κανουν. αν ειναι τοτε εχει καλες τιμες, εαν ειναι εξτρα τοτε κοντα 360 ευρω κιαυτος με 60-70 εργασια,σωστα? και παλι με 3 κλειδια ενω ο ρηγος με 5 οσο για τον ρηγο ..εδω σε θελω..που να βρεις ακρη..δεν δινουν στοιχεια..πως να τον βρεις? αφου ειναι υπαλληλος τους λενε.θα τον δω μονο αν μου βαλει την κλειδαρια..απο πριν δεν δινουν στοιχεια.πρωτη φορα αυτο με τεχνιτη.να μην ξερω ποιος θα ερθει στην πορτα μου και θα ασχοληθει με την ασφαλεια μου .αυτοι μαλλον λογω οτι δουλευουν αποτι ειδα με τραπεζες εχουν μαθει αλλιως.εκει δεν χρειαζεται να σε ξερουν,μιλα η εταιρεια απο αθηνα. εχει ομως καλες τιμες με 5 κλειδια..κολλαω στον τεχνιτη και την φαση αλλα ..τωρα η' συνεργαζονται με καποιον κλειδαρα που μενει εκει η' οντως εχουν υπαλληλο.. αν μαθεις τελικα ,πες μας εδω . με καποιον εξωτερικο συνεργατη κανουν τη δουλεια. την πορτα σου την εχω δει ; βαλε ή στειλε καμια φωτο να δω πως προκυπτουν οι τιμες των επαγγελματιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εάν η καινούργια πόρτα ασφαλείας δεν κουμπώνει καλά στο κλείσιμο, δηλαδή ακόμα και όταν είναι κλειστή "παίζει" μπαίνει αέρας από έξω όταν φυσάει πολύ, μπορούμε να κάνουμε κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, Axelq said: Εάν η καινούργια πόρτα ασφαλείας δεν κουμπώνει καλά στο κλείσιμο, δηλαδή ακόμα και όταν είναι κλειστή "παίζει" μπαίνει αέρας από έξω όταν φυσάει πολύ, μπορούμε να κάνουμε κάτι? να φωναξεις αυτον που τοποθετησε και να του πεις να ρυθμισει. εαν δε ρυθμιζει, τοποθετησε τοσο στραβα που δε σωζεται και μαλλον κλαις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 8/5/2021 στις 2:47 ΜΜ, mclein² είπε ουτε καλο - ουτε κακο. θεωρω οτι ο βολικοτερος τροπος ειναι η σωστη λυση. παραδειγμα : εσυ που εχεις τον bravus, εαν ο κλειδαρας ειναι διπλα σου & ειναι καποιος σοβαρος επαγγελματιας με βαση τα ματια σου...ε, προφανως δεν εχει νοημα να ψαχνεις αντιπροσωπους κλπ. εαν ομως καλεσες εμενα απο την αλλη μερια της αττικης ή θεσσαλονικης (για οποιοδηποτε λογο, κοστους, εμπιστοσυνης, ποιοτητας στην εργασια κλπ) θεωρω οτι ειναι προτιμοτερο και για τους δυο μας (ανεξαρτητα απο την εμπιστοσυνη) να παρεις προφιλ αντιπροσωπου ωστε να εξυπηρετηθεις στα αντιγραφα του κυλινδρου ανεξαρτητα απο την μεταξυ μας αποσταση. επισης, ενας κλειδαρας ή πορτας που δεν εχει προσωπικο προφιλ μπορει να το κανει για να διαφυλαξει εαυτον & πελατες. παραδειγμα για εναν evva eps χρειαζομαι 150 κυλινδρους για να παρω προσωπικο προφιλ και αυτος ο κυλινδρος εχει πατεντα ως το 2030. εαν τον διαρρηξουν ή παραχαραξουν το κλειδι εγω ειτε ξεφορτωνομαι τους κυλινδρους με χασουρα ή προχωραω σε εγκαταστασεις χωρις να νοιαζομαι οτι μπορει καποιος να με πληρωνει κι εγω να τον κοροϊδευω ουσιαστικα μιας κ δεν κανει αναβαθμιση αλλα μια τρυπα στο νερο. εγω διαβασα μεσα στην σελιδα τους οτι ειναι μεχρι το 2041. εδω αναφερεται μεχρι το 2030. επειδη ψαχνοντας ,μαθαινεις,διαβασα οτι παει αναλογα την χωρα η ληξη της πατεντας και μεσα στην σελιδα της εταιρειας πρεπει να γραφει το περισοτερο μεχρι ποτε δλδ. το 2041 για την συγκεκριμενη. για λογους επιμορφωσης και μονο στο αντικειμενο,οταν ληγει μια πατεντα και μπορει καποιος να βγαλει κλειδι οπου θελει,αυτο σημαινει αυτοματα οτι αυτοι που εχουν την κλειδαρια σπιτι τους να αισθανονται ανησυχα οσον αφορα την ασφαλεια η' δεν εχει καμμια σχεση με την πατεντα η ασφαλεια? μιλαω για τοσο καλους κυλινδρους evva,abloy,mauer ... Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από megapaixtaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Aπορία, βλέπω κάποιες αφαιρούμενες μπάρες ασφαλείας για παράθυρα και ανοίγματα (σαν εναλλακτική σε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας) οι οποίες ασφαλίζουν με κάτι κλειδιά που μου φαίνονται λίγο ψεύτικα. Δεν είναι εύκολο να παραβιαστούν οι κλειδαριές και να αφαιρέσει μετά τις μπάρες ο διαρρήκτης, ή η τοποθεσία της κλειδαριάς εμποδίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 12 hours ago, megapaixtaras said: εγω διαβασα μεσα στην σελιδα τους οτι ειναι μεχρι το 2041. εδω αναφερεται μεχρι το 2030. επειδη ψαχνοντας ,μαθαινεις,διαβασα οτι παει αναλογα την χωρα η ληξη της πατεντας και μεσα στην σελιδα της εταιρειας πρεπει να γραφει το περισοτερο μεχρι ποτε δλδ. το 2041 για την συγκεκριμενη. για λογους επιμορφωσης και μονο στο αντικειμενο,οταν ληγει μια πατεντα και μπορει καποιος να βγαλει κλειδι οπου θελει,αυτο σημαινει αυτοματα οτι αυτοι που εχουν την κλειδαρια σπιτι τους να αισθανονται ανησυχα οσον αφορα την ασφαλεια η' δεν εχει καμμια σχεση με την πατεντα η ασφαλεια? μιλαω για τοσο καλους κυλινδρους evva,abloy,mauer ... οτι ειναι πατενταρισμενο, με τη ληξη της πατεντας δεν ειναι δεδομενο οτι θα βγει κλειδι. πχ ο mottura champions pro εχει ηδη παρατηθει 1 ή 2 φορες, ο agb dck σιγουρα 2 και παει για εφ'ορου ζωης κλπ κλπ ενα προϊον αναλογα το ποσο ισχυρο ειναι & ποσο καλα λεφτα βγαζει, μπορει ν'ανανεωνει την πατεντα του σχεδον για παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου ο mottura champions pro φανταζομαι απο οτι εχεις πει σαν μετριος σε ασφαλεια παραταθηκε για τον δευτερο λογο,ποσο καλα πουλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου αποριας συνεχεια..οταν λετε οτι δινετε εσεις οι κλειδαραδες 5 κλειδια ο ενας και 3 ο αλλος ..τα κλειδια ειναι μαζι με το κουτι και ερχονται η΄τα βγαζετε εσεις οσα θελετε και τα δινετε πακετο προσφορας με την αγορα του κυλιδρου και βγαζει ο καθενας οσα θελει? με λιγα λογια ποσα κλειδια ερχονται απο το εργοστασιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα