Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ρωτησει και πολυ παλιοτερα αλλα δεν μπορω να βρω την απαντηση.Θελω σε παλια θωρακισμενη (με κλειδι χρηματοκιβωτιου) ,η οποια εχει αλαγθει η κλειδαρια και εχει τοποθετηθει κυλινδρος ,να βαλω smart κλειδαρια (τυπου nuki) .Δυστυχως ο κυλινδρος που εχω (mauer red line) δεν μπαινει κλειδι απε ξω αν εχει κλειδι μεσα.Υπαρχει καποια προταση για κυλινδρο? (50-80€`) 

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mclein² είπε

καπου εχεις μπερδευτει...θα σου γραψω αυριο αλλα καποια σοβαρα σημεια ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.

λογικο,γιαυτο το ποσταρα..  ..θα περιμενω,οκ.

Δημοσ.
15 hours ago, megapaixtaras said:

απο σωτηροπουλο τιμες με 3 κλειδια:

evva eps 100 euro

evva ics 130 euro

evva 4ks 230 euro

abloy δεν ρωτησα τιμη με 3 κλειδια

μου προτεινε επισης τον r 50 iseo  δεν ξερω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο και δεν ρωτησα τιμη,ειναι στο ιδιο επιπεδο?

ο ρηγος που εξυπηρετει και θεσσαλονικη,με τεχνιτη δικο τους εδω ανατολικα,δεν ξερω αν ειναι καλος τεχνιτης,εχει προσφορα την 

1) evva ics με κλειδαρια  cisa ,defender sferik rok 240 τοποθετημενη

2) evva 4ks με κλειδαρια  cisa ,defender sferik rok 280 τοποθετημενη

3) r 50 iseo με κλειδαρια  cisa ,defender sferik rok 210 τοποθετημενη

4) Mauer New Wave 5, με κλειδαρια  cisa ,defender sferik rok 250  τοποθετημενη

κατα σειρα ποια ειναι η καλυτερη?

οι κλειδαραδες αυτοι εχουν προσωπικο προφιλ

ενω στον σωτηροπουλο ειναι universal .

σαν τιμη με συμφερει να παω σε κλειδαρα. το προφιλ παιζει ρολο στην επιλογη μου για να δωσω το παραπανω χρημα στην εγκατασταση,ειναι σημαντικοτερο να εχω προσωπικο η' universal ?

σωτηροπουλος εισαγωγεας (2108234009)

iseo r50 --- ΔΕΝ πωλειται απο το συγκεκριμενο εισαγωγεα.

==============

4ks - nw5 - ics - r50 --> ειναι η σειρα

r50 με ληγμενη πατεντα & τοσες διαρρηξεις δε νομιζω οτι μπαινει στην εξισωση σοβαρης αναβαθμισης.

==============

ο ρηγος δεν εχει προφιλ σιγουρα σε ολους. νομιζω μονο 4ks ή ics εχει.

==============

σωτηροπουλος εχει δικα του προφιλ σε οτιδηποτε ειναι εισαγωγεας :

multlock - kaba - evva - abloy κλπ κλπ 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ UNIVERSAL - δλδ δε μπορεις να βγαλεις κλειδια ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

το ιδιο ισχυει και με κλειδαραδες που εχουν προφιλ :

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ & ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ (μεχρι τη ληξη της πατεντας)

==============

υγ - mauer nw5 δεν υπαρχει προσωπικο προφιλ, μονο ο Φωκας ο εισαγωγεας κοβει κλειδια // εαν καποιος εχει κλειδια και κοβει ειναι επειδη ειναι φιλος του & οχι επειδη επενδυσε.

υγ2 - r50 εχουν ληξει οι πατεντες και στον main κυλινδρο & στα προφιλ.

11 hours ago, vasilllis said:

Καλησπερα.Εχω ρωτησει και πολυ παλιοτερα αλλα δεν μπορω να βρω την απαντηση.Θελω σε παλια θωρακισμενη (με κλειδι χρηματοκιβωτιου) ,η οποια εχει αλαγθει η κλειδαρια και εχει τοποθετηθει κυλινδρος ,να βαλω smart κλειδαρια (τυπου nuki) .Δυστυχως ο κυλινδρος που εχω (mauer red line) δεν μπαινει κλειδι απε ξω αν εχει κλειδι μεσα.Υπαρχει καποια προταση για κυλινδρο? (50-80€`) 

αντιστοιχο σεναριο :
cisa astral tekno pro / mottura champions pro / winkhaus ontra /

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mclein² είπε

σωτηροπουλος εισαγωγεας (2108234009)

iseo r50 --- ΔΕΝ πωλειται απο το συγκεκριμενο εισαγωγεα.

==============

4ks - nw5 - ics - r50 --> ειναι η σειρα

r50 με ληγμενη πατεντα & τοσες διαρρηξεις δε νομιζω οτι μπαινει στην εξισωση σοβαρης αναβαθμισης.

ευχαριστω!

==============

ο ρηγος δεν εχει προφιλ σιγουρα σε ολους. νομιζω μονο 4ks ή ics εχει.

ευχαριστω! 

==============

σωτηροπουλος εχει δικα του προφιλ σε οτιδηποτε ειναι εισαγωγεας :

multlock - kaba - evva - abloy κλπ κλπ 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ UNIVERSAL - δλδ δε μπορεις να βγαλεις κλειδια ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

το UNIVERSAL μου το ειπε ο υπευθυνος του που μιλησα,δεν ειναι δικα μου λογια.μου διευκρινισε ομως οτι :

η' βαζω κλειδαρια απο 2 συνεργατες του που ειναι κοντα μου και μετα θα βγαζω κλειδια στο δικο τους προφιλ

η" παραγγελνω απο αυτον κλειδαρια ,την τοποθετει ενα απο αυτους αλλα μετα για κλειδια παω σε εναν απο αυτους με την καρτα μου και παραγγελνουν αυτοι το κλειδι συμφωνα με την καρτα απο τον σωτηροπουλο και το δικο του προφιλ.

.η διαφορα ειναι οτι με την καρτα μου μπορω να παω σε οποιονδηποτε να παραγγειλω απο τον εισαγωγεα,ενω αν παω σε εναν συνεργατη του να μου βαλει κλειδαρια μετα πρεπει να παω υποχρεωτικα σαυτον να βγαλει κλειδια λογω οτι χρησιμοποιησε το προσωπικο του προφιλ. ετσι μου ειπε. τα ειπε σωστα?

το ιδιο ισχυει και με κλειδαραδες που εχουν προφιλ :

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ & ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ (μεχρι τη ληξη της πατεντας)

σωστο! μπορει να τα διατυπωσα λιγο συντομα και δεν σας εδωσα ολη την συζητηση.

==============

υγ - mauer nw5 δεν υπαρχει προσωπικο προφιλ, μονο ο Φωκας ο εισαγωγεας κοβει κλειδια // εαν καποιος εχει κλειδια και κοβει ειναι επειδη ειναι φιλος του & οχι επειδη επενδυσε.

αρα θα παω σε εναν κλειδαρα με την καρτα μου-κωδικο και αυτος θα παραγγειλει απο φωκα η" τοκανω εγω απευθειας απο τον εισαγωγεα αν καταλαβα καλα.

υγ2 - r50 εχουν ληξει οι πατεντες και στον main κυλινδρο & στα προφιλ.

αυτο οτι τον εχει μου το ειπε στον σωτηροπουλο η πρωτη υπαλληλος που μιλησα πριν τον υπευθυνο,η οποια μου δηλωσε στο τελος  οτι δεν ειναι η πλεον ειδικη να μιλησει ..δεν καταλαβα γιατι τοτε πηρε την ευθυνη να με ενημερωσει αλλα οταν την ζορισα με τις επομενες ερωτησεις ,που μας βοηθατε εσεις με τις γνωσεις σας να τις κανουμε,  μου εδωσε τον υπευθυνο.

υ.γ. ο συνδυασμος αυτος που κανει ο ρηγος ειναι καλος? νομιζω αυτον μου ειχες περιγραψει και εσυ τον χειμωνα. εκτος του defender.εσυ προτεινες  monolito rock  bd200 τον  χειμωνα .το sferik rock ειναι ιδιο σε ασφαλεια,ποιοτητα,  τιμη?

https://rigos-locks.gr/product/kleidaria-kilindrou-asfaleias-cisa-revolution-pro-mul-t-lock-evva-4ks-defender/

Επεξ/σία από megapaixtaras
Δημοσ.
1 hour ago, megapaixtaras said:

υ.γ. ο συνδυασμος αυτος που κανει ο ρηγος ειναι καλος? νομιζω αυτον μου ειχες περιγραψει και εσυ τον χειμωνα. εκτος του defender.εσυ προτεινες  monolito rock  bd200 τον  χειμωνα .το sferik rock ειναι ιδιο σε ασφαλεια,ποιοτητα,  τιμη?

https://rigos-locks.gr/product/kleidaria-kilindrou-asfaleias-cisa-revolution-pro-mul-t-lock-evva-4ks-defender/

προσωπικο προφιλ εχει παντα ο αντιπροσωπος δικα του (2-3 συνηθως) & ακολουθως οποιος κλειδαρας θελει.
universal το προφιλ του αντιπροσωπου δε μπορει να το πει καποιος γιατι δε βγαζει κανεις κλειδαρας κλειδια ΑΜΕΣΑ.
το να εξυπηρετηθει ο πελατης και να κοψει τα κλειδια ο κλειδαρας στον αντιπροσωπο κ να τα παει στον πελατη ειναι προφανες κ φυσικα οτι καλυτερο εφοσον υπαρχει αυτη η εμπιστοσυνη.

το σφερικ ροκ με το μονολιτο ροκ εφοσον ειναι διαφορετικα προϊοντα δεν εχουν ουτε ιδια τιμη - ουτε ιδια προστασια προσφερουν. το ποιοτικο κομματι ειναι κλασικο, disec. 

εχω μια απορια εχει τοσους κλειδαραδες στη θεσσαλονικη & δεν κατεληξες σε κανενα σοβαρο ;;; προτιμας δηλαδη να παρεις πραγματα απο μαγαζι της αττικης και να τοποθετησει καποιος που αν αλλαξει τηλεφωνο δε θα μπορεις να το βρεις πουθενα ; 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mclein² είπε

προσωπικο προφιλ εχει παντα ο αντιπροσωπος δικα του (2-3 συνηθως) & ακολουθως οποιος κλειδαρας θελει.
universal το προφιλ του αντιπροσωπου δε μπορει να το πει καποιος γιατι δε βγαζει κανεις κλειδαρας κλειδια ΑΜΕΣΑ.
το να εξυπηρετηθει ο πελατης και να κοψει τα κλειδια ο κλειδαρας στον αντιπροσωπο κ να τα παει στον πελατη ειναι προφανες κ φυσικα οτι καλυτερο εφοσον υπαρχει αυτη η εμπιστοσυνη.

ok,το καταλαβα τωρα.

το σφερικ ροκ με το μονολιτο ροκ εφοσον ειναι διαφορετικα προϊοντα δεν εχουν ουτε ιδια τιμη - ουτε ιδια προστασια προσφερουν. το ποιοτικο κομματι ειναι κλασικο, disec. 

αποτι βλεπω εχουν διαφορα περιπου 20 ευρω,πιο ακριβο το μονολιτο. αρα ειναι καλυτερο αυτο που προτεινες.

εχω μια απορια εχει τοσους κλειδαραδες στη θεσσαλονικη & δεν κατεληξες σε κανενα σοβαρο ;;; προτιμας δηλαδη να παρεις πραγματα απο μαγαζι της αττικης και να τοποθετησει καποιος που αν αλλαξει τηλεφωνο δε θα μπορεις να το βρεις πουθενα ; 

καλα κανεις και εχεις απορια.λογικο μετα απο τοσο καιρο.το καθυστερησα γιατι η κλειδαρια μου δουλεψε καλα τωρα με τις ζεστες,αλλα σιγουρα θα με αφησει μολις κρυωσει.οποτε ολο αυτον τον καιρο παρακολουθουσα το τοπικ και μορφωνομουν για να δω τι να επιλεξω και σε ποιον.βρηκα κλειδαραδες απλα ο καθενας τα δικα του.

κατεληξα σε εναν και θα βαλω..απλα κανουμε και λιγο συζητηση ..μου αρεσε το θεμα σαν χομπυ και παρακολουθω και θετω και εγω αποριες για αλλους..

να κανουμε και λιγο τηλεοραση που λενε..😀

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

monolito rok (bd200),cisa ,evva ics

cisa,abloy ,defender? δεν ξερω αν παιρνει το ιδιο

ποσο εχουν στην αττικη? να κανω μια συγκριση με εδω

Cisa με abloy ταιριάζει επίσης το bd200.. 
Για τιμες, google is your friend.. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Cisa με abloy ταιριάζει επίσης το bd200.. 
Για τιμες, google is your friend.. 

ναι φιλος μου ειναι ,αλλα τα πακετα που κανει προσφορες ο καθε κλειδαρας δεν φαινονται,γιαυτα μιλαω. ο mclein ειχε πει οτι αλλες τιμες εκει αλλες θεσσαλονικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σημερα μου ειπε ο ενας που επελεξα οτι στις dierre η κλειδαρια cisa rev pro( την οποια δουλευει) παρουσιασε προβληματα και συνιστα αλλη ,iseo,mottura κ.λ.π. 

σωστα λεει?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

σημερα μου ειπε ο ενας που επελεξα οτι στις dierre η κλειδαρια cisa rev pro( την οποια δουλευει) παρουσιασε προβληματα και συνιστα αλλη ,iseo,mottura κ.λ.π. 

σωστα λεει?

Νταξει πεστου.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

σωστα λεει?

Μάλλον το αντίθετο ισχύει.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η mottura που μου προτεινατε στην αρχη αντιστοιχη με την cisa revolution pro, αλλα δεν μου υποδειξατε ποιο μοντελλο ειναι,πως ονομαζεται? για dierre - atra αντικατασταση

να την εχω στα υποψιν μου..

Δημοσ.

Θέλω να αναβαθμίσω την παλιά μου κλειδαρία (σε πόρτα ασφαλείας) και προς το παρόν πήρα μία τιμή για Cisa γραναζωτή με κάτι προστασίες καταπέλτη που μπλοκάρει σε απόπειρα παραβίασης (υποθέτω έιναι η Revolution Pro) που έχει αναφερθεί πολλές φορές, μαζί μέ viper κύλινδρο, υποθέτω mottura, που έχει αναφερθεί πιο πίσω (ως decent entry level) με συνολικό κόστος 200€ με τοποθέτηση.

Στην ερώτηση αν αξίζει να βάλω κάποιο καλύτερο κύλινδρο, η απάντηση ήταν καλύτερα ένα μαγνητικό disec με έξτρα κόστος 140€.

Είναι καλό σύνολο ή να δω για κάτι άλλο;

Τα φθηνότερα disec που έχουν αναφερθεί (π.χ. Sferik Rok)  αν καταλαβαίνω καλά, είναι ενισχυμένο καπάκι και το κλειδί παραμένει ένα του κυλίνδρου, δεν έχουν και δεύτερο, όπως τα μαγνητικά.

Δημοσ.
15 hours ago, megapaixtaras said:

σωστα λεει?

απλα δε δουλευει σιζα....

12 hours ago, Razor333 said:

Θέλω να αναβαθμίσω την παλιά μου κλειδαρία (σε πόρτα ασφαλείας) και προς το παρόν πήρα μία τιμή για Cisa γραναζωτή με κάτι προστασίες καταπέλτη που μπλοκάρει σε απόπειρα παραβίασης (υποθέτω έιναι η Revolution Pro) που έχει αναφερθεί πολλές φορές, μαζί μέ viper κύλινδρο, υποθέτω mottura, που έχει αναφερθεί πιο πίσω (ως decent entry level) με συνολικό κόστος 200€ με τοποθέτηση.

Στην ερώτηση αν αξίζει να βάλω κάποιο καλύτερο κύλινδρο, η απάντηση ήταν καλύτερα ένα μαγνητικό disec με έξτρα κόστος 140€.

Είναι καλό σύνολο ή να δω για κάτι άλλο;

Τα φθηνότερα disec που έχουν αναφερθεί (π.χ. Sferik Rok)  αν καταλαβαίνω καλά, είναι ενισχυμένο καπάκι και το κλειδί παραμένει ένα του κυλίνδρου, δεν έχουν και δεύτερο, όπως τα μαγνητικά.

στα 200€ με βαιπερ ναι απλα δεν ειναι και οτι καλυτερο σαν ποιοτητα ο βαιπερ...

σ'αυτα τα χρηματα δλδ εχεις επιλογη απο cisa, winkhaus 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...