famas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καμία πρόταση για αλλαγή του αρχαίου αυτού συνδυασμού; Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις ασφαλείας, αλλά σίγουρα κάτι καλύτερο από το υπάρχον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, famas said: Καμία πρόταση για αλλαγή του αρχαίου αυτού συνδυασμού; Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις ασφαλείας, αλλά σίγουρα κάτι καλύτερο από το υπάρχον. βαλε την καινουρια omega plus. 250€ ~ 300€ αναλογα το μερος που βρισκεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
famas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, mclein² είπε βαλε την καινουρια omega plus. 250€ ~ 300€ αναλογα το μερος που βρισκεσαι. Ευχαριστώ. Θέλει και Defender ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alogoalogoalogo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά επειδή έχω διαβάσει 20 σελίδες και έχω πελαγώσει υπάρχει κάποια πρόταση για εταιρία / επαγγελματία ή για πόρτα ασφαλείας ως 700 ευρώ από Θεσσαλονίκη; Αν δεν επιτρέπετε να γράφονται επωνυμίες ας μου στείλει κάποιος dm. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, famas said: Ευχαριστώ. Θέλει και Defender ; δε χρειαζεσαι καν το εσωτερικο μαγγανιο οπως βλεπω την πορτα... η προταση της omega plus (της νεας) ειναι με βαση τη δυσκολια της πορτας & της παλαιοτητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thespartian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα στην εκλεκτή παρέα. Τι προτείνετε για αντικατάσταση κλειδαριάς securemme (κλασικής χρηματοκιβωτιου) σε διαμέρισμα πολυκατοικίας - κέντρο Αθήνας- με συναγερμό και πολλά διπλανά διαμερίσματα με απλές κλειδαριές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, thespartian είπε Καλησπέρα στην εκλεκτή παρέα. Τι προτείνετε για αντικατάσταση κλειδαριάς securemme (κλασικής χρηματοκιβωτιου) σε διαμέρισμα πολυκατοικίας - κέντρο Αθήνας- με συναγερμό και πολλά διπλανά διαμερίσματα με απλές κλειδαριές; Επιλογες πολλές. Μεχρι ποσα χρηματα θέλεις να διαθέσεις?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thespartian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Επιλογες πολλές. Μεχρι ποσα χρηματα θέλεις να διαθέσεις?. Από αυτά που έχω διαβάσει στο φόρουμ φαντάζομαι ότι δεν μπορώ να πάω κάτω από τα 200 ευρώ με την τοποθέτηση. Ψάχνω μια οικονομική λύση γιατί περισσότερο φοβάμαι το μπλοκάρισμα της κλειδαριάς που έχω παρά την παραβίαση.. Γι αυτό έγραψα για τις διπλανες απλές κλειδαριές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, thespartian είπε Από αυτά που έχω διαβάσει στο φόρουμ φαντάζομαι ότι δεν μπορώ να πάω κάτω από τα 200 ευρώ με την τοποθέτηση. Ψάχνω μια οικονομική λύση γιατί περισσότερο φοβάμαι το μπλοκάρισμα της κλειδαριάς που έχω παρά την παραβίαση.. Γι αυτό έγραψα για τις διπλανες απλές κλειδαριές. Σε αυτα τα χρηματα κλειδαρια Cisa Revolution Pro ή Mul-T-Lock LoS, με defender Disec Sferik Rok και κυλινδρο Cisa Astral Tekno Pro ή WinkHaus O–Ntra ή AGB 9000 πλέον του ΦΠΑ, για κοντα στο 200αρι με το ΦΠΑ παλι τα ιδια απο κλειδαριά και defender με ποιο οικονομικό κύλινδρο οπως Mauer Elite 2, magnum superior.. κτλπ και καλο ειναι να μείνεις μακριά απο τους securemme κυλίνδρους . Οι τιμες ειναι ενδεικτικές ενας κλειδαράς θα σου πει ανάλογα με την δυσκολία που εχει για να μπουν στην πόρτα σου Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Petros Electron 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Σε απλή ξύλινη εξώπορτα διαμερίσματος έχει νόημα να αλλάχτούν οι κλειδαριές ή πρέπει να αλλαχτεί και η πόρτα με ασφαλείας; Τη διαφορά στην ασφάλεια δηλαδή την κάνει η πόρτα ή η κλειδαριά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, zio10 είπε Σε απλή ξύλινη εξώπορτα διαμερίσματος έχει νόημα να αλλάχτούν οι κλειδαριές ή πρέπει να αλλαχτεί και η πόρτα με ασφαλείας; Τη διαφορά στην ασφάλεια δηλαδή την κάνει η πόρτα ή η κλειδαριά; Αν μπορεί να ξυλώσει όλη την πόρτα με ένα λοστάρι σε 2'' ότι κλειδαριά και να βάλεις είναι άχρηστη. Όπως επίσης και να έχεις τη θωρακισμένη πόρτα με αφαλό που ανοίγει με το κοίταγμα. Χρειάζεται ένας ισορροπημένος συνδυασμός. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου On 21/09/2024 at 20:26, thespartian said: Από αυτά που έχω διαβάσει στο φόρουμ φαντάζομαι ότι δεν μπορώ να πάω κάτω από τα 200 ευρώ με την τοποθέτηση. Ψάχνω μια οικονομική λύση γιατί περισσότερο φοβάμαι το μπλοκάρισμα της κλειδαριάς που έχω παρά την παραβίαση.. Γι αυτό έγραψα για τις διπλανες απλές κλειδαριές. omega pro, λογικα με 230 ~ 250 εισαι κομπλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thespartian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Αυτή συνδυάζεται με defender ή δεν χρειάζεται σε αυτη την περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου απο σωτηροπουλο τιμες με 3 κλειδια: evva eps 100 euro evva ics 130 euro evva 4ks 230 euro abloy δεν ρωτησα τιμη με 3 κλειδια μου προτεινε επισης τον r 50 iseo δεν ξερω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο και δεν ρωτησα τιμη,ειναι στο ιδιο επιπεδο? ο ρηγος που εξυπηρετει και θεσσαλονικη,με τεχνιτη δικο τους εδω ανατολικα,δεν ξερω αν ειναι καλος τεχνιτης,εχει προσφορα την 1) evva ics με κλειδαρια cisa ,defender sferik rok 240 τοποθετημενη 2) evva 4ks με κλειδαρια cisa ,defender sferik rok 280 τοποθετημενη 3) r 50 iseo με κλειδαρια cisa ,defender sferik rok 210 τοποθετημενη 4) Mauer New Wave 5, με κλειδαρια cisa ,defender sferik rok 250 τοποθετημενη κατα σειρα ποια ειναι η καλυτερη? οι κλειδαραδες αυτοι εχουν προσωπικο προφιλ ενω στον σωτηροπουλο ειναι universal . σαν τιμη με συμφερει να παω σε κλειδαρα. το προφιλ παιζει ρολο στην επιλογη μου για να δωσω το παραπανω χρημα στην εγκατασταση,ειναι σημαντικοτερο να εχω προσωπικο η' universal ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, megapaixtaras said: απο σωτηροπουλο τιμες με 3 κλειδια: evva eps 100 euro evva ics 130 euro evva 4ks 230 euro abloy δεν ρωτησα τιμη με 3 κλειδια μου προτεινε επισης τον r 50 iseo δεν ξερω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο και δεν ρωτησα τιμη,ειναι στο ιδιο επιπεδο? ο ρηγος που εξυπηρετει και θεσσαλονικη,με τεχνιτη δικο τους εδω ανατολικα,δεν ξερω αν ειναι καλος τεχνιτης,εχει προσφορα την 1) evva ics με κλειδαρια cisa ,defender sferik rok 240 τοποθετημενη 2) evva 4ks με κλειδαρια cisa ,defender sferik rok 280 τοποθετημενη 3) r 50 iseo με κλειδαρια cisa ,defender sferik rok 210 τοποθετημενη 4) Mauer New Wave 5, με κλειδαρια cisa ,defender sferik rok 250 τοποθετημενη κατα σειρα ποια ειναι η καλυτερη? οι κλειδαραδες αυτοι εχουν προσωπικο προφιλ ενω στον σωτηροπουλο ειναι universal . σαν τιμη με συμφερει να παω σε κλειδαρα. το προφιλ παιζει ρολο στην επιλογη μου για να δωσω το παραπανω χρημα στην εγκατασταση,ειναι σημαντικοτερο να εχω προσωπικο η' universal ? καπου εχεις μπερδευτει...θα σου γραψω αυριο αλλα καποια σοβαρα σημεια ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα