Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 minutes ago, JohnDent said:

Η cisa είναι η δίγλωσση με το ενσωματωμένο κυπρι. Την έβαλα για να μην ανοίγει εύκολα η πόρτα όταν είναι ξεκλείδωτη. Μου αρέσει και η λύση με ένα nuki πίσω από έναν καλό κυλινδρο και μαγνητικό defender μόνιμα κλειστό. Το nuki στην online εκδοχή του θα μπορούσε να παίζει και το ρόλο κλείστρου μιας και εκτός από ξεκλείδωμα μπορεί να ρυθμιστεί να ανοίγει και τη γλώσσα. 

Ευχαριστώ για τις συμβουλες

τοτε παρε εναν καλο κυλινδρο + ενα MR500 μαγνητικο κ ΙΣΩΣ μπορεις να το βαλεις και μονος σου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, mclein² είπε

τοτε παρε εναν καλο κυλινδρο + ενα MR500 μαγνητικο κ ΙΣΩΣ μπορεις να το βαλεις και μονος σου...

Δεν είναι ο στόχος μου να τα περάσω μόνος μου. Εκείνο που με προβληματίσε είναι για τον αν θα μπορούσε να γίνει ζημιά στην πόρτα. Επαγγελματίας θα την κάνει τη δουλειά. Άλλωστε λίγο το ένα λίγο το άλλο ο λογαριασμός έχει ανέβει αρκετα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JohnDent είπε

Δεν είναι ο στόχος μου να τα περάσω μόνος μου. Εκείνο που με προβληματίσε είναι για τον αν θα μπορούσε να γίνει ζημιά στην πόρτα. Επαγγελματίας θα την κάνει τη δουλειά. Άλλωστε λίγο το ένα λίγο το άλλο ο λογαριασμός έχει ανέβει αρκετα

Εγω το εβαλα μονος μου. Securemme ειχα και εβαλα BKD250. Με ενα dremmel και σιγα σιγα ανοιξα τον καπλαμά, πηρε λιγη ωρα η τρυπά δεν έγινε τελεια, (συμμετρική)  αλλα με την ροζέτα την φαρδιά που έχει δεν φαίνεται και μπήκε καλώς. 😎

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1

32 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Εγω το εβαλα μονος μου. Securemme ειχα και εβαλα BKD250. Με ενα dremmel και σιγα σιγα ανοιξα τον καπλαμά, πηρε λιγη ωρα η τρυπά δεν έγινε τελεια, (συμμετρική)  αλλα με την ροζέτα την φαρδιά που έχει δεν φαίνεται και μπήκε καλώς. 😎

Μία χαρά.. Χρειάστηκε και αλλαγή κυλίνδρου η ταίριαξε ο ίδιος. Εννοώ σε μηκος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, JohnDent είπε

Μία χαρά.. Χρειάστηκε και αλλαγή κυλίνδρου η ταίριαξε ο ίδιος. Εννοώ σε μηκος

Οχι ταιριάζει, αν ειναι και ποιο μακρύς εχει αποστάτες, πιθανό να σου έχουν βάλει κανεναν αποστάτη στο securemme, εμενα ειχε και με το BKD250 δεν τον έβαλα γιατι δεν χρειάστηκε. Καμιά σχέση το ενα defender με το άλλο.. 

Επεξ/σία από Petros Electron

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Οχι ταιριάζει, αν ειναι και ποιο μακρύς εχει αποστάτες, πιθανό να σου έχουν βάλει κανεναν αποστάτη στο securemme, εμενα ειχε και με το BKD250 δεν τον έβαλα γιατι δεν χρειάστηκε. Καμιά σχέση το ενα defender με το άλλο.. 

Ε καλά αυτό εννοείται... Πάντως είναι κάπως αντιφατικό  πόρτα σχεδον 2500 ευρώ να εχει defender και κυλινδρο που μαζί κοστίζουν 40 ευρω. 

Μάλλον σε MR500 θα πάω με σκοπό να βάλω και το nuki που είναι πολύ ωραίο σαν ιδέα και θα την εχω πάντα κλειδωμενη

Επεξ/σία από JohnDent

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 05/09/2024 at 21:33, JohnDent said:

Ε καλά αυτό εννοείται... Πάντως είναι κάπως αντιφατικό  πόρτα σχεδον 2500 ευρώ να εχει defender και κυλινδρο που μαζί κοστίζουν 40 ευρω. 

φαντασου το κερδος τους...

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1

Στις 3/9/2024 στις 8:49 ΜΜ, macrun είπε

Την ΕVVA MCS την έχω στο σπίτι. Σαν χρήστης δεν έχω να γκρινιάξω για κάτι, όλα καλά. Τα κλειδιά δεν έχουν καπάκι. Την έκδοση με καπάκι με απέτρεψε ο εισαγωγέας να την πάρω γιατί σπάνε σχετικά εύκολα. Νομίζω υπερβάλλουν λίγο για λογική χρήση.

Το κλειδί σε σχέση με ενα Cisa Astral Tekno Pro που έχω ειναι λίγο πιο κοντό. Μεταξύ των δύο δεν βλέπω διαφορες σαν χρήστης. Σε ότι αφορά την ασφάλεια, φαντάζομαι εχεις διαβάσει ήδη για τον κάθε κύλινδρο.

ποιος ειναι ο εισαγωγεας της  ΕVVA στην ελλαδα? αποτι διαβαζω μπορεις να αγορασεις απευθειας απο αυτον?

2 ερωτήσεις από άσχετο.

1) μια προσθετη κλειδαριά χρηματοκιβωτιου που δεν έχει τους fancy κυλίνδρους παρέχει κάποια ουσιαστικη ασφάλεια? Παραβιάζεται εύκολα? Θεωρείται επαρκής για την αποθαρυνση του περιστασιακού κλεφτακου?

2) να βάλεις ένα defender όπως το Disec OR02 έχει νόημα σε κύλινδρο της πλάκας απλά για αποθαρυνση και για να μη μπορούν να δουν ότι είναι της πλάκας?

9 hours ago, Thrylos7 said:

2 ερωτήσεις από άσχετο.

1) μια προσθετη κλειδαριά χρηματοκιβωτιου που δεν έχει τους fancy κυλίνδρους παρέχει κάποια ουσιαστικη ασφάλεια? Παραβιάζεται εύκολα? Θεωρείται επαρκής για την αποθαρυνση του περιστασιακού κλεφτακου?

2) να βάλεις ένα defender όπως το Disec OR02 έχει νόημα σε κύλινδρο της πλάκας απλά για αποθαρυνση και για να μη μπορούν να δουν ότι είναι της πλάκας?

1 - ναι παρεχει - αναλογα το μερος - ! // securemme προσθετη με τα νεα κλειδια τυπου patented χρηματοκιβωτιου δεν ανοιγει πολυ ευκολα. (αναφορα ως οικονομικης προτασης) 

2 - εαν μπαινει στην υφισταμενη 45αρα κλειδαρια της πορτας δεν ειναι κακη ιδεα...σε κυλινδρο εντελως απλο νομιζω δε θα παιξει γιατι δε θα φτανει το κλειδι απ'εξω..

10 hours ago, megapaixtaras said:

ποιος ειναι ο εισαγωγεας της  ΕVVA στην ελλαδα? αποτι διαβαζω μπορεις να αγορασεις απευθειας απο αυτον?

https://sotiropoulosfs.gr/

• Like 1

1 hour ago, mclein² said:

1 - ναι παρεχει - αναλογα το μερος - ! // securemme προσθετη με τα νεα κλειδια τυπου patented χρηματοκιβωτιου δεν ανοιγει πολυ ευκολα. (αναφορα ως οικονομικης προτασης)

Ευχαριστώ!

Τι εννοείς "αναλογα το μέρος"?

Μπορείς να μου δείξεις με link κάποιον τέτοιο securemme για ξύλινη πόρτα πάχους 45mm?

18 minutes ago, Thrylos7 said:

Ευχαριστώ!

Τι εννοείς "αναλογα το μέρος"?

Μπορείς να μου δείξεις με link κάποιον τέτοιο securemme για ξύλινη πόρτα πάχους 45mm?

παραδειγμα : 
στα εξαρχεια θα σου σπασουν την πορτα ετσι κι αλλιως αλλα ξερουν να ξεκλειδωνουν και προσθετες κλειδαριες (ειδικα σιζα)

στο χαλανδρι ξερουν να ανοιγουν προσθετες κλειδαριες αλλα δυσκολα θα σου σπασουν την πορτα (ισως τον αυγουστο).

γενικα η προσθετη κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου ή κυλινδρου οικονομικη θα οδηγησει τα κλεφτρονια ειτε διπλα - ειτε στο σπασιμο της πορτας/κασωματος. 

securemme 2020 ή 2025 ειναι οι συνηθεστερες προσθετες χρηματοκιβωτιου & securemme 2070 το σετ προσθετης κυλινδρου με ντιφεντερ.

24 minutes ago, mclein² said:

παραδειγμα : 
στα εξαρχεια θα σου σπασουν την πορτα ετσι κι αλλιως αλλα ξερουν να ξεκλειδωνουν και προσθετες κλειδαριες (ειδικα σιζα)

στο χαλανδρι ξερουν να ανοιγουν προσθετες κλειδαριες αλλα δυσκολα θα σου σπασουν την πορτα (ισως τον αυγουστο).

γενικα η προσθετη κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου ή κυλινδρου οικονομικη θα οδηγησει τα κλεφτρονια ειτε διπλα - ειτε στο σπασιμο της πορτας/κασωματος. 

securemme 2020 ή 2025 ειναι οι συνηθεστερες προσθετες χρηματοκιβωτιου & securemme 2070 το σετ προσθετης κυλινδρου με ντιφεντερ.

Κατάλαβα!

2020 και 2025 δεν μπόρεσα να καταλάβω τι διαφορά έχουν...

Για την 2070 για να πετύχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τις 2020/2025, ποιος είναι ένας value4money κύλινδρος, για να δω πόσο βγαίνει συνολικά...?

45 minutes ago, Thrylos7 said:

Κατάλαβα!

2020 και 2025 δεν μπόρεσα να καταλάβω τι διαφορά έχουν...

Για την 2070 για να πετύχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τις 2020/2025, ποιος είναι ένας value4money κύλινδρος, για να δω πόσο βγαίνει συνολικά...?

2020 & 2025 ειναι 4 & 2 στροφων αντιστοιχα

2070 σετ + astral s

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, mclein² said:

2020 & 2025 ειναι 4 & 2 στροφων αντιστοιχα

2070 σετ + astral s

Φαντάζομαι καλύτερα 4 στροφές ε? Άρα ο 2020 καλύτερος?

Ο astral S βλέπω παίζει μισή τιμή από έναν abloy protec2 που έχω δει πολλές φορές να προτείνεται εδώ μέσα. Είναι ο astral καθόλου δύσκολο να γινει lockpicked? Η είναι καλύτερο να επενδύσεις σε άλλο κύλινδρο?

Εξηγώ τη λογική μου.

Με το securemme 2020 ας πούμε πετυχαίνεις το βασικό στόχο που είναι να αποθαρυνεις τον κλεφτρακο και να δυσκολέψει αυτόν που θα προσπαθήσει.

Αν αυτά τα πετυχαίνεις με 30€+εγκατασταση που είναι πολύ χαμηλό κόστος, τότε για να πας παραπάνω, στο 100ρικο+ θα πρέπει να πεις ότι πετυχαίνεις και κάτι καλύτερο, δηλαδή στα μάτια μου να έχεις έστω έναν κύλινδρο που δεν μπορεί αποδεδειγμένα να τον διαρρήξει κάποιος εύκολα... Είναι ο Astral S σε αυτήν την κατηγορία η αν πας εκεί οφείλεις να δώσεις κάτι παραπάνω και να το κάνεις "σωστά"?

Τέλος, τι να υπολογίζω στο περίπου σαν κόστος εγκατάστασης για τα 2 σενάρια? (Securemme 2020 και securemme 2070+κύλινδρο)

Επεξ/σία από Thrylos7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...