Thrylos7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ποια η αποψη σας για την ασφαλεια ενος smart lock τυπου Nuki? ως ασχετος μου ακουγεται πολυ ενδιαφερουσα η ιδεα οτι αυτο μπαινει εσωτερικα της πορτας οποτε δε μπορουν να το "πειραξουν". Ιδεατα στην περιπτωση που δεν εχεις καθολου exposed κλειδαρια στην αποεξω μερια, αυτο δε τους αφηνει σαν μονη επιλογη να σπασουν την πορτα? (οκ και σε ενα μελλοντικο κοσμο να hack-αρουν το Nuki) Αν πας να το βαλεις σε μια κλασσικη κλειδαρια που οταν εχει κλειδι στην εσωτερικη μερια ΔΕΝ μπορει να μπει κλειδι απ'έξω, αυτο ειναι ασφαλες? Δηλαδη αποτρεπει και καποιον απο το να την κανει lockpick εξωτερικα? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από Thrylos7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m3ltd0wn Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Ποια η αποψη σας για την ασφαλεια ενος smart lock τυπου Nuki? ως ασχετος μου ακουγεται πολυ ενδιαφερουσα η ιδεα οτι αυτο μπαινει εσωτερικα της πορτας οποτε δε μπορουν να το "πειραξουν". Ιδεατα στην περιπτωση που δεν εχεις καθολου exposed κλειδαρια στην αποεξω μερια, αυτο δε τους αφηνει σαν μονη επιλογη να σπασουν την πορτα? (οκ και σε ενα μελλοντικο κοσμο να hack-αρουν το Nuki) Αν πας να το βαλεις σε μια κλασσικη κλειδαρια που οταν εχει κλειδι στην εσωτερικη μερια ΔΕΝ μπορει να μπει κλειδι απ'έξω, αυτο ειναι ασφαλες? Δηλαδη αποτρεπει και καποιον απο το να την κανει lockpick εξωτερικα? Έχω κάνει και εγώ ανάλογες σκέψεις... Αν δεν έχεις τρόπο να μπεις από έξω, τι θα γίνει αν για κάποιο λόγο χαλάσει το nuki? Θα γκρεμισεις εσύ την πόρτα; Για πολλούς λόγους αυτό θα ήταν επιφοβο. Και τα αυτοκίνητα που ανοίγουν keyless, έχουν τρόπο να γίνει χρήση κλειδιου για πολλούς λόγους... Επίσης αν έχει κλειδί από μέσα (και υπάρχει πρόσβαση από έξω φυσικά) δεν σημαίνει ότι ο κλέφτης δεν μπορεί να την ανοίξει. Κάποιες φορές ίσως είναι και πιο εύκολο έτσι. Ότι πουν οι ειδικοί βέβαια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrArkadin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Thrylos7 said: Ιδεατα στην περιπτωση που δεν εχεις καθολου exposed κλειδαρια στην αποεξω μερια, αυτο δε τους αφηνει σαν μονη επιλογη να σπασουν την πορτα? (οκ και σε ενα μελλοντικο κοσμο να hack-αρουν το Nuki) Δεν πάιζει να έχεις μόνο Nuki χωρίς κλειδαρία απ' έξω. Πέρα απο το οτι τεχνικά δεν γίνεται (εκτός και αν κάνεις customιες), μια στις χίλιαδες θα σου βγάλει κάποιο πρόβλημα. Εγώ πχ έχω Nuki 5 χρόνια, και 3 φόρες συνολικά δεν μου άνοιξε. Μια τήν είχε πεταξει απο την θέση της η γάτα 😵💫 – και άλλες δύο κάποιο πρόβλημα με το δύκτιο. On 03/09/2024 at 18:01, ivris said: Τον evva 4ks δεν τον συμπαθούσα. φαίνεται απλός...δεν μου αρέσε ουτε σαν κλειδί,ούτε σαν κύλινδρος Εμένα πάλι τα κλειδια της Evva είναι απο τα αγαπημένα μου. Απλά, τεχνικά, χωρίς πλαστικά, χρωματάκια και εξογκώματα. Το ίδιο και της protec2 Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από MrArkadin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnDent Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Μόλις έχω βάλει πόρτα ασφαλείας με δίγλωσση κλειδαρια cisa. Ήρθε με R6 plus και defender securemme τα οποία από ότι έχω καταλάβει πρέπει να αλλάξουν. Ξέρει κανείς ποιο defender μπορεί να ταιριάζει χωρίς μετατροπές? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από JohnDent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 21 hours ago, li@m said: Ωχ και δεν είχα μπατζεταρει αλλαγή πόρτας πάρα μόνο κλειδαριάς/μύλου. Είχα φέρει τεχνικό να πάρει μέτρα για κουφώματα και βλέποντας την πόρτα μου λέει μην την αλλάξεις την πόρτα γιατί είναι χτισμένη ή κάτι τέτοιο και έμεινα με το σκεπτικό πως είναι μια καλή πόρτα. Εχεις κάποια πρόταση σε πόρτα έτσι ώστε να είναι συμβατή με καλη κλειδαρια/μύλο. Ευχαριστώ για μενα κυλινδροι τυπου : mtl integrator - interactive κλπ που παιζουν με γραναζι δεν ειναι σοβαροι κυλινδροι για δυνατη ασφαλεια. τωρα ειτε δινεις μεχρι 100 ~ 120 ευρω και παιρνεις τον καλυτερο - ειτε αλλαζεις πορτα. 23 minutes ago, JohnDent said: Καλημέρα. Μόλις έχω βάλει πόρτα ασφαλείας με δίγλωσση κλειδαρια cisa. Ήρθε με κ6 plus και defender securemme τα οποία από ότι έχω καταλάβει πρέπει να αλλάξουν. Ξέρει κανείς ποιο defender μπορεί να ταιριάζει χωρίς μετατροπές? το κ6 πλας, ειναι ο securemme k64 ? κανενα ντιφεντερ σε αυτη την πορτα δεν μπαινει χωρις εστω κ λιγο μερεμετακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnDent Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, mclein² είπε για μενα κυλινδροι τυπου : mtl integrator - interactive κλπ που παιζουν με γραναζι δεν ειναι σοβαροι κυλινδροι για δυνατη ασφαλεια. τωρα ειτε δινεις μεχρι 100 ~ 120 ευρω και παιρνεις τον καλυτερο - ειτε αλλαζεις πορτα. το κ6 πλας, ειναι ο securemme k64 ? κανενα ντιφεντερ σε αυτη την πορτα δεν μπαινει χωρις εστω κ λιγο μερεμετακι. Λάθος! R6 plus ήθελα να γράψω. Securemme είναι το defender. Δεν ξέρω ποιο μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, JohnDent said: Λάθος! R6 plus ήθελα να γράψω. Securemme είναι το defender. Δεν ξέρω ποιο μοντελο ενας οικονομικος κυλινδρος ασφαλειας & ενα οικονομικο προστατευτικο. τι θελεις να φτιαξεις στην πορτα κ γιατι ; τι θελεις να πετυχεις εννοω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnDent Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Είναι ιδιωτική διπλοκατοικία και η πόρτα είναι στον κοινόχρηστο χώρο. Θέλω να πετύχω καλύτερο επίπεδο ασφάλειας. Τον κυλινδρο θα τον αλλάξω. Το defender είναι πολύ μάπα? Έλεγα για monolito αλλά δεν ξέρω αν μπαινει. Για το bd200 που ζήτησα να τοποθετηθεί εξ αρχης χρωναν 85 ευρώ χωρίς επιστροφή της αξίας του securemme και δεν τα έδωσα. Ίσως έκανα λαθος. Η securemme δεν έχει καλύτερο defender που να μη χρειάζεται μετατροπή?. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από JohnDent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, JohnDent said: Το defender είναι πολύ μάπα? Έλεγα για monolito αλλά δεν ξέρω αν μπαινει. Για το bd200 που ζήτησα να τοποθετηθεί εξ αρχης χρωναν 85 ευρώ χωρίς επιστροφή της αξίας του securemme και δεν τα έδωσα. Ίσως έκανα λαθος. Η securemme δεν έχει καλύτερο defender που να μη χρειάζεται μετατροπή?. το σεκιουρεμ κανει 15€ (αυτοι το παιρνουν 8€) τα 85 μαλλον καλα εκανες και δεν τα εδωσες. για μεγαλυτερο ντιφεντερ (και καλυτερο ταυτοχρονα) θα χρειαστει μεγαλωμα η τρυπα εξωτερικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaMp3on Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 36 λεπτά πριν, JohnDent είπε Είναι ιδιωτική διπλοκατοικία και η πόρτα είναι στον κοινόχρηστο χώρο. Θέλω να πετύχω καλύτερο επίπεδο ασφάλειας. Τον κυλινδρο θα τον αλλάξω. Το defender είναι πολύ μάπα? Έλεγα για monolito αλλά δεν ξέρω αν μπαινει. Για το bd200 που ζήτησα να τοποθετηθεί εξ αρχης χρωναν 85 ευρώ χωρίς επιστροφή της αξίας του securemme και δεν τα έδωσα. Ίσως έκανα λαθος. Η securemme δεν έχει καλύτερο defender που να μη χρειάζεται μετατροπή?. Θεσσαλονίκη την έβαλες, σε εταιρία στο ρετζικι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnDent Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Είναι δύσκολη η διαδικασία? Εννοώ υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά?. Το λέω γιατί η επένδυση εξωτερικά είναι καπλαμάς και έχει πληρωθεί ανάλογα. Έλεγα για μαγνητικό με nuki 39 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Θεσσαλονίκη την έβαλες, σε εταιρία στο ρετζικι ; 17o χλμ Παλιά Εθνική Οδός Θεσ/νίκης-Καβάλας (Καβαλάρι) Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από JohnDent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaMp3on Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 48 λεπτά πριν, JohnDent είπε Είναι δύσκολη η διαδικασία? Εννοώ υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά?. Το λέω γιατί η επένδυση εξωτερικά είναι καπλαμάς και έχει πληρωθεί ανάλογα. Έλεγα για μαγνητικό με nuki 17o χλμ Παλιά Εθνική Οδός Θεσ/νίκης-Καβάλας (Καβαλάρι) Την ίδια εταιρεία λέμε. Εσυ λες το εργοστάσιο τους και εγώ την έκθεση . Θα ανεβάσω την εμπειρία μου από αυτούς . Έβαλα την ίδια πόρτα με εσένα τον Ιούλιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnDent Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 28 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Την ίδια εταιρεία λέμε. Εσυ λες το εργοστάσιο τους και εγώ την έκθεση . Θα ανεβάσω την εμπειρία μου από αυτούς . Έβαλα την ίδια πόρτα με εσένα τον Ιούλιο . Ωχ.. με τρομάζεις. Έβαλα 3.. Αυτή κάτω με δύο σταθερά που είναι και ανώτερη σειρα και άλλες δυο στα διαμερίσματα. Σε όλες έβαλα και πετροβαμβακα. Και εγώ Ιούλιο τις εβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, JohnDent said: Είναι δύσκολη η διαδικασία? Εννοώ υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά?. Το λέω γιατί η επένδυση εξωτερικά είναι καπλαμάς και έχει πληρωθεί ανάλογα. Έλεγα για μαγνητικό με nuki 17o χλμ Παλιά Εθνική Οδός Θεσ/νίκης-Καβάλας (Καβαλάρι) ενα απλο ξυλο ειναι εξωτερικα...ανεξαρτητα απ'το ποσο πληρωθηκε. ζημια δε γινεται καμια - βρες σοβαρο μαστορα, δωσε 60-70 ευρω να σου βαλει ενα bd200 (monolito) και εισαι κομπλε. γενικα ομως η γνωμη μου ειναι να παρεις εναν κυλινδρο με 130 ~ 200 ευρω και να μην πειραξεις αμεσα το defender. με σιζα ηλεκτρικη διωχνεις ενα 70% πιθανων μπουκαδωρων & με εναν τοπ κυλινδρο το φτανεις στο 90%. εαν καποιος ειναι διατεθειμενος να τρυπησει ενα σοβαρο κυλινδρο, θα ειναι ετοιμος να κοψει κ το defender. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnDent Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 47 λεπτά πριν, mclein² είπε ενα απλο ξυλο ειναι εξωτερικα...ανεξαρτητα απ'το ποσο πληρωθηκε. ζημια δε γινεται καμια - βρες σοβαρο μαστορα, δωσε 60-70 ευρω να σου βαλει ενα bd200 (monolito) και εισαι κομπλε. γενικα ομως η γνωμη μου ειναι να παρεις εναν κυλινδρο με 130 ~ 200 ευρω και να μην πειραξεις αμεσα το defender. με σιζα ηλεκτρικη διωχνεις ενα 70% πιθανων μπουκαδωρων & με εναν τοπ κυλινδρο το φτανεις στο 90%. εαν καποιος ειναι διατεθειμενος να τρυπησει ενα σοβαρο κυλινδρο, θα ειναι ετοιμος να κοψει κ το defender. Η cisa είναι η δίγλωσση με το ενσωματωμένο κυπρι. Την έβαλα για να μην ανοίγει εύκολα η πόρτα όταν είναι ξεκλείδωτη. Μου αρέσει και η λύση με ένα nuki πίσω από έναν καλό κυλινδρο και μαγνητικό defender μόνιμα κλειστό. Το nuki στην online εκδοχή του θα μπορούσε να παίζει και το ρόλο κλείστρου μιας και εκτός από ξεκλείδωμα μπορεί να ρυθμιστεί να ανοίγει και τη γλώσσα. Ευχαριστώ για τις συμβουλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα