ivris Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω πάλι κάτι, γιατί συντρέχουν σκέψεις για χρήση nuki στις υπάρχουσες πόρτες περισσότερο για το αυτόματο κλείδωμα. 1.Έχουμε λοιπόν τους κυλίνδρους που αναφέρουμε ότι είναι πολύ καλοί, πχ abloy protect2 , eva k4s ,9000 , rs5s κλπ και αγοράζουμε έναν από έναν κλειδαρα ή προμηθευτή Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Πως ξέρω ότι ο κλειδαράς, ο προμηθευτής που παρήγγειλα τον κύλινδρο είναι αξιότιμος, το κλειστό πακέτο δεν έχει ανοιχθεί ουδέποτε και με κανέναν τρόπο μέχρι να έρθει στα χέρια μου. Ότι λόγου χάρη η κάρτα κατόχου δεν έχει ανοιχθεί με κάποιον τρόπο ειδικό και έχει αποσπαστεί το qr code αριθμητικό που έχει στην κάρτα ή όταν ζητήσω αντικλειδια δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει και ένα δευτερο για την πάρτη του ή για τα καλοπαιδα που κυκλοφορούν εκεί έξω? Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν απλά απορία το έχω. 2.Η cisa rs5 με την πατέντα αποθήκευσης αντιγράφων κλειδιών στο cloud , θεωρητικά και πρακτικά προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να αφήσει ένα ίχνος /ιστορικό πρόσθετων κλειδιών στον κάτοχο του, ανά πάσα στιγμή προσβάσιμο live, αλλά είδα κάτι βιντεάκια ρομαντικά με μεταφράστρια αγγλικών παρακαλώ λολ ,με κάτι σπαστηρια τύπου βελόνας για τον rs3 ... Που όχι αντικλειδια δεν θέλουν, αλλά να χάνεις τον ύπνο σου είναι. 3.Ο κύλινδρος της nuki, Assa Abloy T60d που πουλάει η nuki στο site, τον ανοίγουν πούπουλο, γενικά αυτή η εταιρία είναι δημοφιλής...για τις παραβιάσεις των κυλίνδρων της...Είναι και καλά κορυφαίοι κύλινδροι...μη kesso!!! 4. Οπότε για χρήση nuki και πραγματικά καλό κύλινδρο η evva 4ks αποτελεί μονόδρομο στον ελλαδικό χώρο αφού θέλει τρυπάνι για να αχρηστευτεί ή επιστήμονες διαρρηκτες. 5.Αν πεις ότι δεν σε νοιάζει η μακροζωία του κυλίνδρου αλλά η απόλυτη ασφάλεια παίρνεις έναν abloy protec2 του βάζεις και ένα nuki από πίσω και όσο κρατήσει η "συνεργασία" μεταξύ τους σωστά, αφού τίποτα δεν είναι για πάντα τουλάχιστον για όσο κρατήσει να γυρνάει ο κύλινδρος να προσφέρει τα μέγιστα. xxx.τι καραμπίνα αυτόματης βολής να αγοράσω όταν το σύστημα καταλάβει διάρρηξη 😂😂😂? Ευχαριστώ για την απαντήσεις σας Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από ivris
mclein² Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, ivris said: Να ρωτήσω πάλι κάτι, γιατί συντρέχουν σκέψεις για χρήση nuki στις υπάρχουσες πόρτες περισσότερο για το αυτόματο κλείδωμα. 1.Έχουμε λοιπόν τους κυλίνδρους που αναφέρουμε ότι είναι πολύ καλοί, πχ abloy protect2 , eva k4s ,9000 , rs5s κλπ και αγοράζουμε έναν από έναν κλειδαρα ή προμηθευτή Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Πως ξέρω ότι ο κλειδαράς, ο προμηθευτής που παρήγγειλα τον κύλινδρο είναι αξιότιμος, το κλειστό πακέτο δεν έχει ανοιχθεί ουδέποτε και με κανέναν τρόπο μέχρι να έρθει στα χέρια μου. Ότι λόγου χάρη η κάρτα κατόχου δεν έχει ανοιχθεί με κάποιον τρόπο ειδικό και έχει αποσπαστεί το qr code αριθμητικό που έχει στην κάρτα ή όταν ζητήσω αντικλειδια δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει και ένα δευτερο για την πάρτη του ή για τα καλοπαιδα που κυκλοφορούν εκεί έξω? Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν απλά απορία το έχω. δεν το ξερεις, ψαχνεις να δεις ποιος σου φαινεται πιο τιμιος & προχωρας. οταν διασχιζεις δρομους πεζος, κινδυνευεις να σε πατησουν...αυτο δε θα σε κανει να μην περπατας ή να κλειστεις στο σπιτι. το βασικο που πρεπει να θυμασαι ειναι οτι κανενας σοβαρος επαγγελματιας (και ανθρωπος) δε θυσιαζει την αξιοπιστια & ηρεμια του για να διαρρηξει το σπιτι σου. ειτε εμμεσα παιρνοντας κανενα 500αρικο (απο τριτους) για τον κοπο του - ειτε αμεσα παιρνοντας σου 100 - 200 - 1000 - 10.000 - 50.000 ευρω...προφανως υπαρχουν ανθρωποι που θα εκαναν οτιδηποτε αλλα συνηθως δεν ειναι ελ. επαγγελματιες ή δεν ειναι τοσο εξυπνοι οσο νομιζεις. 11 hours ago, ivris said: 2.Η cisa rs5 με την πατέντα αποθήκευσης αντιγράφων κλειδιών στο cloud , θεωρητικά και πρακτικά προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να αφήσει ένα ίχνος /ιστορικό πρόσθετων κλειδιών στον κάτοχο του, ανά πάσα στιγμή προσβάσιμο live, αλλά είδα κάτι βιντεάκια ρομαντικά με μεταφράστρια αγγλικών παρακαλώ λολ ,με κάτι σπαστηρια τύπου βελόνας για τον rs3 ... Που όχι αντικλειδια δεν θέλουν, αλλά να χάνεις τον ύπνο σου είναι. φανταζομαι εννοεις : cisa RX που ειναι ενας ελεγχομενος 100% cisa rs5. εαν πιστευεις (οχι μονο εσυ - και αλλοι) οτι θα ερθουν σπιτι σου με διαρρηκτικο τυπου "rotor pick" τοτε μαλλον δεν πρεπει να κανεις καμια κινηση προς το θεμα ασφαλεια. αφενως καθημερινα μπαινουν τοσες πορτες ασφαλειας με κυλινδρους που ανοιγουν σε δευτερολεπτα χωρις κοπο - χωρις ειδικα εργαλεια - αφετερου τα video των φιλων ουκρανων κυριως αλλα κ αλλων ανατολικων, στοχο εχουν να δειξουν την πραματια τους σε επαγγελματιες και να βγαλουν λεφτα πουλωντας παγκοσμιως τα "εργαλεια" τους. οτι κλεινει -> ανοιγει, αυτο ειναι νομος και δεν μπορει να αλλαξει. 12 hours ago, ivris said: 3.Ο κύλινδρος της nuki, Assa Abloy T60d που πουλάει η nuki στο site, τον ανοίγουν πούπουλο, γενικά αυτή η εταιρία είναι δημοφιλής...για τις παραβιάσεις των κυλίνδρων της...Είναι και καλά κορυφαίοι κύλινδροι...μη kesso!!! 4. Οπότε για χρήση nuki και πραγματικά καλό κύλινδρο η evva 4ks αποτελεί μονόδρομο στον ελλαδικό χώρο αφού θέλει τρυπάνι για να αχρηστευτεί ή επιστήμονες διαρρηκτες. 5.Αν πεις ότι δεν σε νοιάζει η μακροζωία του κυλίνδρου αλλά η απόλυτη ασφάλεια παίρνεις έναν abloy protec2 του βάζεις και ένα nuki από πίσω και όσο κρατήσει η "συνεργασία" μεταξύ τους σωστά, αφού τίποτα δεν είναι για πάντα τουλάχιστον για όσο κρατήσει να γυρνάει ο κύλινδρος να προσφέρει τα μέγιστα. xxx.τι καραμπίνα αυτόματης βολής να αγοράσω όταν το σύστημα καταλάβει διάρρηξη 😂😂😂? Ευχαριστώ για την απαντήσεις σας το γκρουπ assa abloy ειναι ενας τεραστιος καρχαριας που εχει καταπιει σχεδον τα παντα. οποτε σχεδον το 80% των κυλινδρων που κυκλοφορουν ειναι δικοι τους αρα οτι και να ανοιχθει, θα τους κατηγορεις το nuki, το slack κλπ κλπ ειναι για πολιτισμενες χωρες & ανθρωπους. το θεμα αυτοματισμοι στην ελλαδα ειναι καπως αστειο... 12 hours ago, ivris said: 4. Οπότε για χρήση nuki και πραγματικά καλό κύλινδρο η evva 4ks αποτελεί μονόδρομο στον ελλαδικό χώρο αφού θέλει τρυπάνι για να αχρηστευτεί ή επιστήμονες διαρρηκτες. και με eps, ics θα εισαι ενταξει. και με mottura c55 θα εισαι ενταξει. και με dom ix θα εισαι ενταξει. και με winkhaus x-tra θα εισαι ενταξει. και και και και.... 12 hours ago, ivris said: 5.Αν πεις ότι δεν σε νοιάζει η μακροζωία του κυλίνδρου αλλά η απόλυτη ασφάλεια παίρνεις έναν abloy protec2 του βάζεις και ένα nuki από πίσω και όσο κρατήσει η "συνεργασία" μεταξύ τους σωστά, αφού τίποτα δεν είναι για πάντα τουλάχιστον για όσο κρατήσει να γυρνάει ο κύλινδρος να προσφέρει τα μέγιστα. με δεδομενο οτι καποιο παιδι εδω ειπε οτι τον εχει χρονια το συνδιασμο, ναι. εφοσον εχουμε feedback οτι δουλευει μια χαρα, γιατι οχι... 1 1
nkaral Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου H συσκευή της ΝUKI είχε εμφανίσει κάποια θέματα ασφάλειας σύμφωνα με το άρθρο https://www.securityweek.com/nuki-smart-lock-vulnerabilities-allow-hackers-open-doors/ τα οποια σύμφωνα πάντα με το άρθρο διορθώθηκαν με update patches. Μένει να δουμε αν θα εμφανιστούν περισσότερα ζητήματα ασφαλείας. 1
filarhos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Πάλι πόρτα από το χωριό, για την θεία μας πλεον... Τι μπορούμε να βάλουμε εκτός από κουτιαστη κλειδαριά σε ξύλινη πόρτα; Λέμε να αλλάξουμε αυτή που έχει με απλά κλειδιά και να βάλουμε μια με μεγαλύτερη ασφάλεια (είδα της cisa με 3d κλειδιά). Ευχαριστώ πολύ
mclein² Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 18 hours ago, filarhos said: Πάλι πόρτα από το χωριό, για την θεία μας πλεον... Τι μπορούμε να βάλουμε εκτός από κουτιαστη κλειδαριά σε ξύλινη πόρτα; Λέμε να αλλάξουμε αυτή που έχει με απλά κλειδιά και να βάλουμε μια με μεγαλύτερη ασφάλεια (είδα της cisa με 3d κλειδιά). Ευχαριστώ πολύ μην την αλλαξεις ! εαν θες & βρεις μαστορα, βαλε μια προσθετη για ξυλινη πορτα. ειτε με κλειδι τυπου χρηματοκιβωτιου κατα προτιμηση securemme ειτε προσθετη κυλινδρου με defender 18 hours ago, nkaral said: H συσκευή της ΝUKI είχε εμφανίσει κάποια θέματα ασφάλειας σύμφωνα με το άρθρο https://www.securityweek.com/nuki-smart-lock-vulnerabilities-allow-hackers-open-doors/ τα οποια σύμφωνα πάντα με το άρθρο διορθώθηκαν με update patches. Μένει να δουμε αν θα εμφανιστούν περισσότερα ζητήματα ασφαλείας. πολυ θα ηθελα να δω χακερς στην ελλαδα να παραβιαζουν νουκι 1
nkaral Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 48 λεπτά πριν, mclein² είπε πολυ θα ηθελα να δω χακερς στην ελλαδα να παραβιαζουν νουκι You never know....καλιο γαϊδουρόδενε παρα γαϊδουρογύρευε.... 1
filarhos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, mclein² said: μην την αλλαξεις ! εαν θες & βρεις μαστορα, βαλε μια προσθετη για ξυλινη πορτα. ειτε με κλειδι τυπου χρηματοκιβωτιου κατα προτιμηση securemme ειτε προσθετη κυλινδρου με defender πολυ θα ηθελα να δω χακερς στην ελλαδα να παραβιαζουν νουκι Δεν θα την αλλάζαμε αλλά έχει δώσει το κλειδί σε όλο το χωριό... Τις προάλλες είχε μπει μια ξαδέρφη της σπίτι και την περίμενε... Και επειδή δεν την περίμενε πήγε να μείνει στον τόπο.. .Και πάλι καλά που δεν πήγα εγώ με την σκύλα που όταν μπαίνω σπίτι την αφήνω ελεύθερη, να την βρει και να της επιτεθεί. Έλεγα για μια σαν αυτή πρακτικά να αλλάξουμε κλειδί. Έχει και πρόσθετη αλλά έχει χάσει το κλειδί προ δεκαετίας. Και της είχα βάλει ένα σύρτη για όταν είναι μέσα.
mclein² Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 10 minutes ago, filarhos said: Δεν θα την αλλάζαμε αλλά έχει δώσει το κλειδί σε όλο το χωριό... Τις προάλλες είχε μπει μια ξαδέρφη της σπίτι και την περίμενε... Και επειδή δεν την περίμενε πήγε να μείνει στον τόπο.. .Και πάλι καλά που δεν πήγα εγώ με την σκύλα που όταν μπαίνω σπίτι την αφήνω ελεύθερη, να την βρει και να της επιτεθεί. Έλεγα για μια σαν αυτή πρακτικά να αλλάξουμε κλειδί. Έχει και πρόσθετη αλλά έχει χάσει το κλειδί προ δεκαετίας. Και της είχα βάλει ένα σύρτη για όταν είναι μέσα. καλη προταση η κουτιαστη με το κυλινδρακι αστραλ αν μπορεις να βρεις τα σωστα κεντρα για να μην πακετωθεις στο σκαψιμο / δεν ηξερα οτι υπαρχει στα 30 ~ 35 ευρω αυτη η κλειδαρια. εφοσον εχει προσθετη, τη βγαζεις - τη μετρας & παιρνεις μια ιδια. 1
MrArkadin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) On 01/09/2024 at 08:04, mclein² said: με δεδομενο οτι καποιο παιδι εδω ειπε οτι τον εχει χρονια το συνδιασμο, ναι. Nuki και 4KS απο το 2019, μηδέν προβλήματα. Η Protec2 κολλάει δεν κάνει για Nuki 12 hours ago, nkaral said: You never know....καλιο γαϊδουρόδενε παρα γαϊδουρογύρευε.... Αν διαβάσεις το άρθρο λέει ότι υπήρχε ενδεχόμενο για πιθανά προβλήματα ασφαλείας, για τα οποια η Nuki έχει εκδώσει patches απο τον Ιούλιο. Sorry αλλά το βρίσκω εντελώς απίθανο διαρρήκτης να μπορεί να χακάρει το wifi σου και μετά τη Nuki. Εκτός αν έχεις και στα δυο password "123456789" και όλα τα ports στο δυκτίο σου ανοιχτά (σαν να έχεις στην είσοδο σου κουρτίνα αντι για πόρτα ασφαλείας) Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από MrArkadin 1
m3ltd0wn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δεν θα έβαζα ποτέ στην protec2 το nuki. Ειδικά με κλειδί μέσα (ή έξω) που στην διπλή ενέργεια ίσως θέλει λίγο σπρωξιμο για να πιάσει η άλλη πλευρά δεν ξέρω τι θα γινόταν... Και ναι, κολλάει για να παίξει με μοτεράκι που έχει το nuki. 1
kormoranos7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Καλημερα. Επειδή διαβάζω καιρό για τον "ιδιαίτερο" τροπο λειτουργίας του protec ²,ηθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. 1)Ποσο διαφορετική ειναι η αίσθηση συγκριτικά με εναν "συμβατικό" κύλινδρο με μπίλιες.Εχει "κολληματα"?Χρειάζεται δεξιά-αριστερά μεχρι να κουμπωσουν οι δίσκοι? 2) Υπαρχει αραγε πουθενα ενας εκθεσιακος κύλινδρος,που θα μπορουσα να τον δω αυτοπροσωπως.
Petros Electron Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, kormoranos7 είπε Καλημερα. Επειδή διαβάζω καιρό για τον "ιδιαίτερο" τροπο λειτουργίας του protec ²,ηθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. 1)Ποσο διαφορετική ειναι η αίσθηση συγκριτικά με εναν "συμβατικό" κύλινδρο με μπίλιες.Εχει "κολληματα"?Χρειάζεται δεξιά-αριστερά μεχρι να κουμπωσουν οι δίσκοι? 2) Υπαρχει αραγε πουθενα ενας εκθεσιακος κύλινδρος,που θα μπορουσα να τον δω αυτοπροσωπως. Εχω γραψει πριν κάποιες σελίδες την εμπειρια μου με τον protec2. Ας τα ξαναπώ μια φορα: 1) Επειδή αυτος ο κύλινδρος δεν εχει μπίλιες, οταν βαζεις το κλειδί δεν εχεις την αίσθηση που κανουν οι μπίλιες οταν ακολουθουν τις χαρακιες που εχει το κλειδι και την αντίσταση σαν τους άλλους παραδοσιακους κυλίνδρους, ειναι απλα σαν να βαζεις το κλειδί σε μια σκέτη τρύπα. Οι δισκοι δεν κουμπώνουν, κουμπωμένοι ειναι ήδη απλα ευθυγραμιζονται. Κολλήματα δεν μπορω να πω πως εχει, 1-2 φορες μου εχει τυχει κατα το κλειδωμα να κανει λιγο σαν μάγκωμα αλλα τιποτε αλλο σοβαρο, τουλάχιστον στον δικο μου με χρήση πανω απο εναν χρονο. Αυτο που εχω διαπιστώσει, και μάλλον επειδή ειναι 2πλης ενεργείας καμια φορα πρεπει να το γυρίσεις παραπάνω στροφές το κλειδι για να κλειδώσεις/ξεκλειδώσεις αλλα δεν το βρίσκω μειονέκτημα μπροστά στο όφελος της 2πλης ενεργείας και της ασφάλειας που προσφέρει.. Θελει σίγουρα γραναζωτη και καλης ποιότητας κλειδαριά για να συνεργαστεί απροβληματιστα, πχ Cisa Revo pro ή αλλη επώνυμη, ισως γιατι το ωστηριο του ειναι ποιο στενο σε σχεση με τους κλασσικούς κυλίνδρους. Στα θετικά επίσης ειναι οτι για να βγαλεις αντίγραφα κλειδιών ειναι φθηνά απο 12+ και πανω ευρώ, και παρόλο την ηλικία του παραμένει στους τοπ κυλινδρους της αγορας. 2) Για αυτό δεν γνωρίζω να σου πω. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από Petros Electron 2
kwtsoulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Θά ήθελα να ρωτήσω το @mclein² ή όποιον άλλο γνωρίζει αντίστοιχα, μια πρόταση για μια πόρτα ασφαλείας για διαμέρισμα. Ο προυπολογισμός είναι γύρω στα 1000-1200ευρω. Ποια θεωρείτε την πιο vfm επιλογή συνδυαστικά...
Rt8000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Ξέρει κανείς να μου πει υπεύθυνα ποια είναι η πιο αξιόπιστη κλειδαριά ασφαλείας? Κάτι για την EVVA MCS ?
li@m Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Χαιρετω και εγω την παρεα με την σειρα μου. Εχω μετακομισει προσφατα και αναζητω την πιο vfm λυση. Δεν σας κρυβω πως εχω θορυβηθει με ολα αυτα που εχω διαβασει στις τελευταιες 30 σελιδες. Θα ηθελα την γνωμη των ειδικων του νηματος για να εχω το κεφαλι μου "ησυχο" αναφορικα με το κλειδωμα της κυριας εισοδου. Επισυναπτω φωτογραφιες. Ευχαριστω εκ των προτερων. ΥΣ1 Περιοχη Αθηνα ΥΣ2 @mclein²Δεν εχω καταλαβει 100%, εισαι επαγγελματιας; Αν ναι, αναλαμβανεις δουλειες απο εδω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα