Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, ATG said:

Καλημέρα σε όλους. 
Μεταξύ abloy protec και Cisa RS5, τι να επιλέξουμε; 

Ζητήσαμε τον abloy, αλλά έχει μόνο CISA. Όποτε, αν και ακριβότερος, είναι τουλάχιστον καλύτερος,

ο abloy protec² ηταν - ειναι και θα ειναι λογικα για παντα ο μοναδικος κυλινδρος που για να διαρρηχθει χρειαζεται εκτος απο εργαλεια & απιστευτες γνωσεις.

ολοι οι υπολοιποι κυλινδροι ειναι ισαξιοι & κατω.

τωρα για rs5 ειναι μεν στο υψηλο ραφι αλλα οι ουκρανοι συναδελφοι μου δειχνουν σε βιντεο οτι με "απλα" διαρρηκτικα ενεργοποιουν ολες τις μπιλιες του συνδιασμου οποτε αργα ή γρηγορα δε θα ειναι ΤΟΠ.

οποτε για το ερωτημα : οχι, αν και ακριβοτερος ειναι αρκετα πιο κατω σε δυναμικη ο RS5

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς έγινε διάρρηξη στο διαμέρισμα μας στο 3ο όροφο πολυκατοικίας στην Αττική ενώ λείπαμε διακοπές. Η πολυκατοικία έχει νέα πόρτα ασφαλείας στην είσοδο και το διαμέρισμα έχει επίσης πόρτα ασφαλείας. Η κλειδαριά απ' οτι βλέπω από το κλειδί είναι AGB SCUDO DCK.

Μπήκανε σαν κύριοι χωρίς ίχνος παραβίασης. Ευτυχώς είχα μια καμερουλα που πιστεύω τους τρόμαξε όταν αντιλήφθηκε τη κίνηση και φαίνεται έμειναν λιγότερη ώρα απ' οσο θα ήθελαν.  Ετσι κι αλλιώς δε κρατάω πράγματα αξίας στο σπίτι.  Λάβαμε ειδοποίηση από τη κάμερα πριν την βγάλουν, τους είδαμε και ακολουθήσαμε τα διαδικαστικά με αστυνομία.

Το ερώτημα τώρα είναι έχει νόημα να αλλάξω κλειδαριά ή μπορούν όλες λίγο πολύ να τις ανοίξουν με την ίδια διαδικασία/ευκολία με τα εργαλεία που έχουν, άρα τζάμπα έξοδα που καλύτερα να δωθουν προς συναγερμό πχ; 

Απλά σκεφτόμουν με βάση και κάτι βιντεάκια που έχω δει ότι τις ανοίγουν πλέον όλες για πλάκα κάποιες σπείρες οπότε τι να την αλλάξεις, μοα τρύπα στο νερό.

• Sad 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς έγινε διάρρηξη στο διαμέρισμα μας στο 3ο όροφο πολυκατοικίας στην Αττική ενώ λείπαμε διακοπές. Η πολυκατοικία έχει νέα πόρτα ασφαλείας στην είσοδο και το διαμέρισμα έχει επίσης πόρτα ασφαλείας. Η κλειδαριά απ' οτι βλέπω από το κλειδί είναι AGB SCUDO DCK.

Μπήκανε σαν κύριοι χωρίς ίχνος παραβίασης. Ευτυχώς είχα μια καμερουλα που πιστεύω τους τρόμαξε όταν αντιλήφθηκε τη κίνηση και φαίνεται έμειναν λιγότερη ώρα απ' οσο θα ήθελαν.  Ετσι κι αλλιώς δε κρατάω πράγματα αξίας στο σπίτι.  Λάβαμε ειδοποίηση από τη κάμερα πριν την βγάλουν, τους είδαμε και ακολουθήσαμε τα διαδικαστικά με αστυνομία.

Το ερώτημα τώρα είναι έχει νόημα να αλλάξω κλειδαριά ή μπορούν όλες λίγο πολύ να τις ανοίξουν με την ίδια διαδικασία/ευκολία με τα εργαλεία που έχουν, άρα τζάμπα έξοδα που καλύτερα να δωθουν προς συναγερμό πχ; 

Απλά σκεφτόμουν με βάση και κάτι βιντεάκια που έχω δει ότι τις ανοίγουν πλέον όλες για πλάκα κάποιες σπείρες οπότε τι να την αλλάξεις, μοα τρύπα στο νερό.

Πάντως και η AGB Scudo DCK υποτίθεται ότι ήταν καλούτσικη κλειδαριά, τώρα τελευταία ακούστηκαν κάποια κρούσματα...

Με μια πιο νέα κλειδαριά, αποθαρρύνεις ένα μεγάλο μέρος ληστών και μειώνεις την πιθανότητα. Θα προτιμήσουν κάποιον άλλο με πιο εύκολη κλειδαριά.

Εμένα μου άνοιξαν το σπίτι και μπήκαν μέσα άνετοι το πρωί όταν έλειπα από την δουλειά χωρίς καθόλου φασαρία. Η πολυκατοικία ήταν στο κέντρο της πόλης. Δεν μπήκαν σε άλλους που είχαν καλές κλειδαριές για μάλλον εκεί θα ήθελαν 10-15 λεπτά για να τις ανοίξουν.

Εναλλακτικά επενδύεις σε συναγερμό ή ότι άλλα μέτρα μπορείς.

Επεξ/σία από The_Judas

57 minutes ago, MikeJ said:

εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις έκανα αφαλό σχετικά καλό που να μην ανοίγει εύκολα αλλά όχι και τον πιο ακριβό. Θα σου πρότεινα επίσης να βάλεις ένα video doorbell έτσι ώστε αν σκάσει πάλι κάποιος στην πόρτα σου να έχει άμεσα εικόνα πριν προλάβει να κάνει την δουλειά του. Τέλος ένα συναγερμός, ακόμα και ο πιο απλός είναι το τελευταίο σου μέτρο μπας και τρομάξουν και δεν κάνουν μεγάλο χαμό.

Καλησπερα, ανακαινιζω ενα διαμερισμα για να το νοικιασω και το κτιριο ειναι παλιο, αρχικα κτισμενο το 1960.

Συνεπως οι πορτες ειναι παλιες-ξυλινες και οι κλειδαριες εντελως απλες. Στο ιδιο κτιριο πρωτη φορα σε αυτα τα 65 χρονια μπηκαν περσι περιστασιακοι κλεφτες στο πατρικο μου και πηραν ψιλολογια ipad laptop κλπ.

ΔΕΝ θελω να αλλαξω την πορτα με πορτα ασφαλειας, και για λογους κοστους (κυριως) αλλα και για την ολη μανουρα που περιλαμβανει, ομως θελω να αυξησω το επιπεδο ασφαλειας. Τι μου προτεινετε να κανω?

Δηλαδη τι κινησεις μπορω να κανω με κοστος εως 100-150ε ας πουμε ωστε να υπαρχει μια αισθητη βελτιωση? Δεν περιμενω θαυματα, απλα να υπαρξει μια βελτιωση, και να προστατευτω τουλαχιστον και απο περιστασιακα κλεφτρονια που θα ειναι και το 90%+ των αποπειρων θεωρω. Το να ερθει ο επαγγελματιας κλεφτης και να κατσει να το παλεψει δε το θεωρω πιθανο γιατι δεν φαινεται να εχει potential αυτο το σπιτι.... γιαυτο και νομιζω στα 65 χρονια μονο περσι βρεθηκε το περιστασιακο κλεφτρονι.

Αρχικη μου σκεψη ειναι να βαλω καποια καλυτερη κλειδαρια, αξιζει? Παιρνω τιποτα της προκοπης στο budget που λεω? Εχετε καμια αλλη αποψη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, MikeJ είπε

Δυστυχώς έγινε διάρρηξη στο διαμέρισμα μας στο 3ο όροφο πολυκατοικίας στην Αττική ενώ λείπαμε διακοπές........... Μπήκανε σαν κύριοι χωρίς ίχνος παραβίασης...Η κλειδαριά απ' οτι βλέπω από το κλειδί είναι AGB SCUDO DCK.

Λυπάμαι που έπεσες θύμα διάρρηξης. Πριν μερικές σελίδες το έγραψα οτι στο ιντερνετ και στο youtube κυκλοφορούν κάποια διαρικτικα εργαλεία για αυτον τον κύλινδρο και τα ειχα αναρτήσει σε δημοσίευση για να τα δει και ο "ειδικός" μας, αν πας μερικές σελίδες πίσω θα δεις την δημοσιευση.Απο οτι φαίνεται (συμφωνά πάντα με τα γραφόμενα σου) πολυ πιθανόν με μια τετοια μέθοδο να ξεκλείδωσαν εφόσον δεν βρήκατε σημάδια παραβίασης του κυλίνδρου. Είχατε κλειδώσει σίγουρα την πόρτα έτσι?.

Επεξ/σία από Petros Electron

6 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Καλησπερα, ανακαινιζω ενα διαμερισμα για να το νοικιασω και το κτιριο ειναι παλιο, αρχικα κτισμενο το 1960.

Συνεπως οι πορτες ειναι παλιες-ξυλινες και οι κλειδαριες εντελως απλες. Στο ιδιο κτιριο πρωτη φορα σε αυτα τα 65 χρονια μπηκαν περσι περιστασιακοι κλεφτες στο πατρικο μου και πηραν ψιλολογια ipad laptop κλπ.

ΔΕΝ θελω να αλλαξω την πορτα με πορτα ασφαλειας, και για λογους κοστους (κυριως) αλλα και για την ολη μανουρα που περιλαμβανει, ομως θελω να αυξησω το επιπεδο ασφαλειας. Τι μου προτεινετε να κανω?

Δηλαδη τι κινησεις μπορω να κανω με κοστος εως 100-150ε ας πουμε ωστε να υπαρχει μια αισθητη βελτιωση? Δεν περιμενω θαυματα, απλα να υπαρξει μια βελτιωση, και να προστατευτω τουλαχιστον και απο περιστασιακα κλεφτρονια που θα ειναι και το 90%+ των αποπειρων θεωρω. Το να ερθει ο επαγγελματιας κλεφτης και να κατσει να το παλεψει δε το θεωρω πιθανο γιατι δεν φαινεται να εχει potential αυτο το σπιτι.... γιαυτο και νομιζω στα 65 χρονια μονο περσι βρεθηκε το περιστασιακο κλεφτρονι.

Αρχικη μου σκεψη ειναι να βαλω καποια καλυτερη κλειδαρια, αξιζει? Παιρνω τιποτα της προκοπης στο budget που λεω? Εχετε καμια αλλη αποψη?

Χωρίς να είμαι ειδικός και έχοντας παρόμοιο πρόβλημα πριν 2 χρόνια έβαλα τα παρακάτω σε ξύλινη πόρτα 60mm.  Τα θεωρω λίγο υπερβολικά μιας και αν θέλουν πολύ εύκολα χαλάνε την πορτα και μπαίνουν. Αλλά ίσως αποτρέπουν "περαστικούς ".

1. Κύλινδρο EVVA EPS

2. Disec OR02 Προστατευτικό κυλίνδρου (defender), για ξύλινες πόρτες

3. CISA 52611 Κλειδαριά χωνευτή, για ξύλινες πόρτες 

4. Best 328 Πόμολο εσώθυρων-εξώθυρων

Σύνολο 141 ευρώ τον 11/2022, τα πέρασα μόνος μου.

Επιπλεον εβαλα μία  αντικλεπτική Μπάρα ασφαλείας Metalor Cleverlock για όταν είμαστε μέσα. Υποθέτω θα κάνουν πολύ θόρυβο αν επιχειρήσουν να μπουν και ίσως τους αποτρέψει...

Ελπίζω να βοήθησα και να μην χρειαστούν σε κάθε περίπτωση. Οι πιο ειδικοί θα πουν αν υπάρχει κάποια καλύτερη εναλλακτική. 

Κ        
  • Thanks 1

6 hours ago, Petros Electron said:

Λυπάμαι που έπεσες θύμα διάρρηξης. Πριν μερικές σελίδες το έγραψα οτι στο ιντερνετ και στο youtube κυκλοφορούν κάποια διαρικτικα εργαλεία για αυτον τον κύλινδρο και τα ειχα αναρτήσει σε δημοσίευση για να τα δει και ο "ειδικός" μας, αν πας μερικές σελίδες πίσω θα δεις την δημοσιευση.Απο οτι φαίνεται (συμφωνά πάντα με τα γραφόμενα σου) πολυ πιθανόν με μια τετοια μέθοδο να ξεκλείδωσαν εφόσον δεν βρήκατε σημάδια παραβίασης του κυλίνδρου. Είχατε κλειδώσει σίγουρα την πόρτα έτσι?.

Ευχαριστώ. Τώρα που τα είδα θα αλλάξω τη κλειδαριά.

Βέβαια όπως προανέφερα δε μπορείς να έχεις.κάποια εγγύηση ότι και για τη νεα δε θα υπάρχει κάποια αντίστοιχα εύκολη μέθοδος.

Αλλά έστω ότι θα είναι διαφορετική τουλάχιστον μπορεί να βοηθήσει σε περίπτωση που έρθουν ξανά οι ίδιοι ελπίζοντας ότι δεν έχει αλλαχθεί.

Δε ξέρω αν έχει καμία σχέση (μάλλον όχι) αλλά εδώ και λίγους μήνες το ένα από τα δύο κλειδιά μας ζοριζε λίγο στο να την ανοίξει ενώ το άλλο κανονικά. Δεδομένου ότι το ένα λειτουργεί κανονικά εγώ θεώρησα ότι είναι απλά θέμα κλειδιού και όχι κλειδαριάς βέβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, MikeJ είπε

Ευχαριστώ. Τώρα που τα είδα θα αλλάξω τη κλειδαριά.

Βέβαια όπως προανέφερα δε μπορείς να έχεις.κάποια εγγύηση ότι και για τη νεα δε θα υπάρχει κάποια αντίστοιχα εύκολη μέθοδος.

Αλλά έστω ότι θα είναι διαφορετική τουλάχιστον μπορεί να βοηθήσει σε περίπτωση που έρθουν ξανά οι ίδιοι ελπίζοντας ότι δεν έχει αλλαχθεί.

Δε ξέρω αν έχει καμία σχέση (μάλλον όχι) αλλά εδώ και λίγους μήνες το ένα από τα δύο κλειδιά μας ζοριζε λίγο στο να την ανοίξει ενώ το άλλο κανονικά. Δεδομένου ότι το ένα λειτουργεί κανονικά εγώ θεώρησα ότι είναι απλά θέμα κλειδιού και όχι κλειδαριάς βέβαια.

Όταν ξέρεις ότι ένας κύλινδρος ανοίγεται, τον αλλάζεις με κάποιον που αυτη τη στιγμή δεν ανοίγεται. Στο μέλλον ΝΑΙ είναι πιθανό να ανοίγεται και αυτός. Οπότε ξέρεις ότι τα λεφτά που θα δώσεις, δεν ειναι για πάντα. Είναι για κάποια χρόνια και μετά θα τα δώσεις ξανά.

Επίσης πολλοί γράφουν "αν ειναι να γίνει θα γινει, αν είναι να σε κλέψουν θα σε κλέψουν κλπ" Αυτά τα ακούω απο τον προηγούμενο αιώνα και έχουν ως στόχο να μην χαλάσει κάποιος λεφτά και να το δικαιολογήσει στον εαυτό του το ότι δεν θέλει να δώσει λεφτά. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Ο κλέφτης θα μπει σε αυτον που έχει τη χαμηλότερη ασφάλεια. Δεν τον απασχολεί αν αυτός είναι ο Μπάμπης ή ο Μήτσος. Αυξάνεις την ασφάλεια του σπιτιού σου / αυτοκίνητου σου ? Αυτό που κάνεις είναι να στέλνεις τον κλέφτη στο γείτονα.  

ΥΓ1. Πολλοί λένε, "ααααα δεν με πειράζει, δεν έχω κάτι αξίας". Λίγες σελίδες πίσω έγραφα για 2 γείτονες μου που πριν κανα 3μηνο μπήκαν σπίτι τους στο Δ.Αθηναίων ενώ ήταν ΟΛΗ η οικογένεια μέσα κ είχαν κ συρτη κ πόρτα ασφαλείας σε νέα πολυκατοικία, το ίδιο βράδυ και τους υπνώτισαν. Πάει και το επιχείρημα "ααααα δεν με πειράζει, δεν έχω κάτι αξίας"

ΥΓ2. ΒΑΛΤΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. Είναι αδιανόητο ότι μπορείς να έχεις με ελάχιστα χρήματα συναγερμό και να μην βάζει ο κόσμος. Συναγερμός που ειδοποιεί στο κινητό και αν ασχοληθείτε τον βάζετε μόνοι σας. Υπάρχουν επιλογές και με 60€ που δουλεύουν απόλυτα αξιοπρεπώς https://www.bmac.gr/chuango-smart-wifi-asurmato-sustima-synagermou-ov-300.html?language=el-gr&currency=EUR. Τα έχουμε γράψει και τα έχουμε αναλύσει σε άλλα θέματα. Ακόμα και αν καποιανού του φαίνεται φθηνός, μπορεί να πάρει έναν Ajax με 250€ https://www.bestprice.gr/item/2156411265/ajax-starterkit-white.html

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατήρησα σήμερα ότι εξωτερικά η πόρτα πάνω αριστερά στο άνοιγμα έχει λίγη σαν σιλικόνη. Και έπειτα κοιτώντας έξω φαίνεται όλες οι πόρτες τουλάχιστον του ορόφου να έχουν. Να είναι κάποια μορφή "σημαδέματος" από τους διαρρήκτες.

photo_2024-08-22_11-28-14.jpg.afd685f36970aa03f1378e898e60ebd6.jpg

EDIT: 

Μάλλον ο ρόλος της σιλικόνης στο άνοιγμα (είχε και στη πλευρά του τοίχου) είναι για να δουν αν η πόρτα έχει ανοίξει (σπάει η σιλικόνη) άρα για να  δουν αν είναι σπίτι ή λείπουν.

Επεξ/σία από MikeJ
πρόσθετες πληροφορίες
  • Like 6

3 ώρες πριν, MikeJ είπε

Παρατήρησα σήμερα ότι εξωτερικά η πόρτα πάνω αριστερά στο άνοιγμα έχει λίγη σαν σιλικόνη. Και έπειτα κοιτώντας έξω φαίνεται όλες οι πόρτες τουλάχιστον του ορόφου να έχουν. Να είναι κάποια μορφή "σημαδέματος" από τους διαρρήκτες.

photo_2024-08-22_11-28-14.jpg.afd685f36970aa03f1378e898e60ebd6.jpg

EDIT: 

Μάλλον ο ρόλος της σιλικόνης στο άνοιγμα (είχε και στη πλευρά του τοίχου) είναι για να δουν αν η πόρτα έχει ανοίξει (σπάει η σιλικόνη) άρα για να  δουν αν είναι σπίτι ή λείπουν.

Σε ποια περιοχή είσαι αν επιτρέπεται??

21 hours ago, jimis_vts said:

Σε ποια περιοχή είσαι αν επιτρέπεται??

Καλλιθέα.

Με βάση τι έχω διαβάσει λίγο εδώ στο τόπικ η καλύτερη είναι η Abloy Protec2.  Λογικά θα μπαίνει στη πόρτα μου. 8 εκατοστά το μέτρησα εξωτερικά. Τώρα δε ξέρω αν υπάρχουβ επιπλέον οδηγίες σε κάποια σελίδα του τόπικ για το μέσα έξω (αν πρέπει να είναι 30-50, 40 -40 κλπ). 

Αν ξέρετε κάποιον να την δουλεύει νότια προάστια γιατί με αναζήτηση βρίσκω λίγα σχετικά σάιτ να την φέρνουν προς Νέα Ιωνία, Αγία Παρασκευή κλπ.

photo_2024-08-22_11-26-33(2).jpg.1b58dc2bbff2c7238548ebb7822ff648.jpgphoto_2024-08-22_11-26-33.jpg.2e2df3235df4283c10c043c872bb6942.jpgphoto_2024-08-22_11-26-32.jpg.b0d988025127eefa8721d25060b93ff5.jpg

30 minutes ago, MikeJ said:

Καλλιθέα.

Με βάση τι έχω διαβάσει λίγο εδώ στο τόπικ η καλύτερη είναι η Abloy Protec2.  Λογικά θα μπαίνει στη πόρτα μου. 8 εκατοστά το μέτρησα εξωτερικά. Τώρα δε ξέρω αν υπάρχουβ επιπλέον οδηγίες σε κάποια σελίδα του τόπικ για το μέσα έξω (αν πρέπει να είναι 30-50, 40 -40 κλπ). 

Αν ξέρετε κάποιον να την δουλεύει νότια προάστια γιατί με αναζήτηση βρίσκω λίγα σχετικά σάιτ να την φέρνουν προς Νέα Ιωνία, Αγία Παρασκευή κλπ.

Μίλα με τον mclein² σίγουρα θα μπορεί να σε εξυπηρετήσει

• Like 3

37 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Καλλιθέα.

Ωχ, "γείτονας" είσαι.. Το "ωχ" δεν πάει για εσένα αλλά για την περιοχή..
Όποτε όσοι συνορεύετε με Καλλιθέα τον νου σας..  😕
Σε οτι άφορα τον abloy p2 ειναι ναι μεν παλιός κύλινδρος, αλλά παραμένει αξιόπιστος ακόμα και σήμερα (*σύμφωνα με τον ειδικό μας), αφού για να παραβιαστεί θελει εξειδικευμένα εργαλεία αλλα και πολλές γνώσεις για να μπορέσει κάποιος να ευθυγραμμίσει τους δίσκους του και να ξεκλειδώσει τον κύλινδρο αυτόν χωρίς την ολική καταστροφή του.

Θέλω ομως να σταθώ στις φώτο που ανέβασες και να σου πω τα εξης:
1) Το defender που εχεις ειναι της πλάκας. Δες αν μπορείς να το αλλάξεις και αυτό με ενα καλύτερο. Αν οχι, τουλάχιστον παρε την hard εκδοσή του p2 γιατι οπως καταλαβαίνεις αν φυγει το defender ο κύλινδρος ειναι ακάλυπτος και ευάλωτος μετα στο τρυπημα/καταστοφη του.
2) Η κλειδαριά. Αν την εχεις πανω απο 5 χρονια και δεν ειναι γραναζωτη άλλαξε την για να αποφύγεις και το ενδεχόμενο να σου μπλοκάρει αλλα και να βαλεις μια επώνυμη τουλάχιστον με καταπέλτη γιατι αυτη που εχεις τωρα την βλέπω noname και πρεπει να ειναι καμιά securemme που δεν ειναι και οτι καλύτερο. Η αλλαγή της επίσης θα συμβάλει στο να λειτουργεί καλύτερα ο protec2 γιατι ειναι λιγο δύστροπος κύλινδρος μάλλον γιατί εχει στενότερο ροτορακι και δίσκους αντι για μπίλιες.
Ξέρω οτι ολα αυτα ανεβάζουν το κόστος, αλλα τουλάχιστον μετα απο θέμα ασφάλειας θα εισαι οκ, μέχρι αποδείξεως του αντίθετου.
Για την ιστορία ειχα και εγω τον ιδιο κύλινδρο με εσενα αλλα τον άλλαξα τον τελευταίο 1,5 χρονο οταν άρχισα να βλέπω τι "κυκλοφορεί" και θορυβήθηκα. Τουλάχιστον εκανα καλη επιλογη που αποφάσισα να τον αλλάξω πριν με επισκεφτούν και έμενα, θεμα τυχης ειναι δεν λεω, αλλα γιατι να το ρισκάρω?.

Οσο ποιο δημοφιλής γίνεται ενας κύλινδρος τοσο ποιο πολυ γινεται στόχος. Τώρα ο abloy p2 ειναι μάλλον στις εξαιρέσεις όπως και η omega plus που εχει και αυτη τα χρόνια της..

Μίλα με το παλικάρι που σου ειπε ο παραπάνω TS και θα σε "φτιάξει" :) 
Και αργότερα εχε στον νου σου να βαλεις και εναν συναγερμό. Εχει και εταιρίες που τον εγ/θουν και πληρώνεις με δόσεις.

Επανερχομαι με φωτογραφιες της πορτας.

Ξυλινη και το παχος ειναι 45mm

Με budget λοιπον maximum 100-150ε, τι θα κανατε για να βελτιωσετε την ασφαλεια της? Ακουω ολες τις προτασεις ειτε αφορουν κλειδαριες ειτε (ψευτικες) καμερες ειτε οτιδηποτε, το θεμα ειναι σε μια τετοια πορτα με μηδενικη οπως βλεπετε ασφαλεια, να πουμε οτι καναμε κατι και θα αποθαρυνουμε περιστασιακα κλεφτρονια... 

PXL_20240823_090217783.jpg

PXL_20240823_090227917.jpg

PXL_20240823_090848680.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...