Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως στο skroutz με λέξη cisa σου και φθίνουσα τιμή, βλέπεις από 1000 ευρώ και κάτω διάφορες. Άρα η τιμή υπάρχει (μεταφορικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ :) ). Τώρα τι να πω ρε παιδιά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 hours ago, tony4444 said:

Καλημέρα , σε πόρτα αλουμίνιου υπάρχει η DOMUS ECON ,είναι safe ή πρέπει να την αλλάξω με κάτι άλλο και με τι κόστος ? ευχαριστώ πολύ .

1.jpg

2.jpg

αν και δεν πιστευω οτι κινδυνευεις ιδιαιτερα λογω της κλειδαριας πολλαπλων σημειων, εαν δαπανουσες 60-70 ευρω θα ησουν παρα πολυ δυνατος με εναν κυλινδρο τυπου astral s / agb 9000 ή κατι παρομοιο

• Like 1

Στις 9/8/2024 στις 9:34 ΠΜ, skylouros είπε

Πάντως στο skroutz με λέξη cisa σου και φθίνουσα τιμή, βλέπεις από 1000 ευρώ και κάτω διάφορες. Άρα η τιμή υπάρχει (μεταφορικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ :) ). Τώρα τι να πω ρε παιδιά..

εχει με 1000 στο σκρουτζ αλλα μαλλον λαθος καταχωρηση πρεπει να ειναι απο τον ιδιο εμπορο σε ολες τις περιπτωσεις.

Καλησπέρα σας ,πρόσφατα διέρρηξαν σπίτι γείτονα που είχε θωρακισμένη πόρτα ,χωρίς ίχνος διάρρηξης . Ο γείτονας χρησιμοποιούσε κλειδί secure me του 2018 . Ο προμηθευτής της πόρτας του είπε ότι είναι αδιάρρηκτες αυτές οι πόρτες και είναι ο πρώτος πελάτης που του το αναφέρει .(Παπατζα το πιο πιθανό ) . 

Εμείς έχουμε επίσης θωρακισμένη πόρτα ,με κλειδαριά diamond και defender του 2022. Για όταν είμαι μέσα στο σπίτι δεν αγχώνομαι γιατί έχουμε έξτρα σιρτια όποτε και να την διαρρήξουν δεν θα μπουν μέσα . Όταν όμως λείπω πως μπορώ να ενισχύσω την ασφάλεια . Πέρα από τις κάμερες που έχω με ανιχνευτή κίνησης και συναγερμό . Ουσιαστικά ρωτάω αν μπορείς με κάποιο τρόπο να ενισχύσεις τη πόρτα όταν είσαι εκτός σπιτιού και όχι εντός . 

21 ώρες πριν, nikos_se είπε

Εμείς έχουμε επίσης θωρακισμένη πόρτα ,με κλειδαριά diamond και defender του 2022.

Αρχικά εγω θα άλλαζα τον diamond και το defender με κατι καλύτερο. Επίσης κοιτα να ειναι ασφαλή η να αναβαθμίσεις την πιθανότητα της πρόσβασης απο μπαλκονόπορτα(ες) και παράθυρο(α).

Μπαλκονόπορτες κουφωματα έχω επίσης του 2022 ,τα οποία είναι με δίπλα τζάμια και αρκετό πάχος . Επίσης,έχουν το διακόπτη μέσα στο κούφωμα που σημαίνει ότι πρέπει να μπει τροχός για να ανοίξουν και αυτό επι 2 φορες . Άρα δεν πολυαγχωνομαι για αυτό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nikos_se είπε

Μπαλκονόπορτες κουφωματα έχω επίσης του 2022 ,τα οποία είναι με δίπλα τζάμια και αρκετό πάχος . Επίσης,έχουν το διακόπτη μέσα στο κούφωμα που σημαίνει ότι πρέπει να μπει τροχός για να ανοίξουν και αυτό επι 2 φορες . Άρα δεν πολυαγχωνομαι για αυτό 

Οποτε εισαι καλα. Κάποια αναβάθμιση μηπως του συναγερμού με εξ.ρανταρ κουρτίνας?. Πχ εγω εχω στην μπαλκονόπορτα ενα OPTEX-BX80n το οποίο ενεργοποιεί τον συναγερμό με το που πλησιάσει κάποιος στο ρολό.

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 2

On 12/08/2024 at 23:19, The_Judas said:

Πως μπορω να μαθως τις διαστασεις του κυλινδρου;

Ειναι ο cisa Asix pro

20240812_222704-1-1.jpg

τωρα εχει 30/50.

το σωστο ειναι 35/50 κ 2 αποστατες αναμεσα στο ντιφεντερ & την κλειδαρια.

• Like 1

Στις 13/8/2024 στις 2:57 ΜΜ, nikos_se είπε

Καλησπέρα σας ,πρόσφατα διέρρηξαν σπίτι γείτονα που είχε θωρακισμένη πόρτα ,χωρίς ίχνος διάρρηξης . Ο γείτονας χρησιμοποιούσε κλειδί secure me του 2018 . Ο προμηθευτής της πόρτας του είπε ότι είναι αδιάρρηκτες αυτές οι πόρτες και είναι ο πρώτος πελάτης που του το αναφέρει .(Παπατζα το πιο πιθανό ) . 

Εμείς έχουμε επίσης θωρακισμένη πόρτα ,με κλειδαριά diamond και defender του 2022. Για όταν είμαι μέσα στο σπίτι δεν αγχώνομαι γιατί έχουμε έξτρα σιρτια όποτε και να την διαρρήξουν δεν θα μπουν μέσα . Όταν όμως λείπω πως μπορώ να ενισχύσω την ασφάλεια . Πέρα από τις κάμερες που έχω με ανιχνευτή κίνησης και συναγερμό . Ουσιαστικά ρωτάω αν μπορείς με κάποιο τρόπο να ενισχύσεις τη πόρτα όταν είσαι εκτός σπιτιού και όχι εντός . 

Και σε δικό μου γείτονα που είχε κλειδαριά SECUREMME K2, χωρίς ίχνος παραβίασης. Βέβαια είναι και κύλινδρος των 30€. Πόση ασφάλεια να έχει? Αλλά ναι, τους SECUREMME τους ανοίγουν με πασπαρτου κλειδί.

• Like 1

1 hour ago, sphinxgr said:

Και σε δικό μου γείτονα που είχε κλειδαριά SECUREMME K2, χωρίς ίχνος παραβίασης. Βέβαια είναι και κύλινδρος των 30€. Πόση ασφάλεια να έχει? Αλλά ναι, τους SECUREMME τους ανοίγουν με πασπαρτου κλειδί.

και 10+ ετων...

και ο κ22 5+ ετων...

και παει λεγοντας για ολους τους κυλινδρους !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, mclein² είπε

και 10+ ετων...

και ο κ22 5+ ετων...

και παει λεγοντας για ολους τους κυλινδρους !

Για πες μιας που σε βρήκαμε και για τους ακόλουθους κυλίνδρους, έχουμε κάτι να φοβόμαστε σε θέμα ασφαλείας ?

• Multilock MT5
  • Keso 2000
  • Mauer Nw4
Επεξ/σία από sphinxgr

17 minutes ago, sphinxgr said:

Για πες μιας που σε βρήκαμε και για τους ακόλουθους κυλίνδρους, έχουμε κάτι να φοβόμαστε σε θέμα ασφαλείας ?

• Multilock MT5
  • Keso 2000
  • Mauer Nw4

nw4 = ok

mt = ok

keso 2K = not ok

• Like 2

Καλημέρα σε όλους. 
Μεταξύ abloy protec και Cisa RS5, τι να επιλέξουμε; 

Ζητήσαμε τον abloy, αλλά έχει μόνο CISA. Όποτε, αν και ακριβότερος, είναι τουλάχιστον καλύτερος,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...