Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, skylouros said:

Καλησπέρα,

Χθες διέρρηξαν σπίτι φίλου, ο οποίος έφτασε από διακοπές και είδε στην πόρτα ένα καφέ υγρό. Ο κλειδαράς που ήρθε του είπε ότι είναι καυστικό υγρό που τα διαλύει όλα μέσα σε μισή ώρα και μετά η πόρτα απλά ανοίγει. Του συνέστησε μια κλειδαριά CISA των 1000 ευρώ που ακόμα και αν κάποιος βάλει αυτό το καυστικό υγρό, ναι μεν η κλειδαριά χαλάει αλλά η πόρτα δεν ανοίγει. Ξέρετε κάτι για τέτοιου είδους κλειδαριές?

η πορτα ηταν κλειστη αλλα οχι κλειδωμενη οταν εφυγαν οι διαρρηκτες ; 

επισης ειναι λειτουργικη τωρα ; διοτι βλεπω οτι το ντιφεντερ ειναι ανεπαφο κ αυτα που ετρεξαν δε διαβρωσαν την πορτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

25 minutes ago, skylouros said:

Με το κλειδί δε μπορούσε να ανοίξει, η πόρτα ήταν κλειστή. Άνοιξε υποχρεωτικά κλειδαράς

εαν το κλειδι εμπαινε σε κλειδαροτρυπα, τοτε η διαρρηξη ηταν αλλου τυπου.

επισης, ο κλειδαρας ανοιξε με μια καρτα ή εκανε διαρρηξη γιατι ολα ηταν κατεστραμενα ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, mclein² είπε

εαν το κλειδι εμπαινε σε κλειδαροτρυπα, τοτε η διαρρηξη ηταν αλλου τυπου.

επισης, ο κλειδαρας ανοιξε με μια καρτα ή εκανε διαρρηξη γιατι ολα ηταν κατεστραμενα ; 

θα μάθω και θα σου πω. Ο ίδιος ο κλειδαράς πάντως είπε ότι είναι αυτή η μέθοδος πια (καυστικό υγρό που τα διαλύει) και η πόρτα απλά ανοίγει μετά.

Επεξ/σία από skylouros

4 hours ago, skylouros said:

Καλησπέρα,

Χθες διέρρηξαν σπίτι φίλου, ο οποίος έφτασε από διακοπές και είδε στην πόρτα ένα καφέ υγρό. Ο κλειδαράς που ήρθε του είπε ότι είναι καυστικό υγρό που τα διαλύει όλα μέσα σε μισή ώρα και μετά η πόρτα απλά ανοίγει. Του συνέστησε μια κλειδαριά CISA των 1000 ευρώ που ακόμα και αν κάποιος βάλει αυτό το καυστικό υγρό, ναι μεν η κλειδαριά χαλάει αλλά η πόρτα δεν ανοίγει. Ξέρετε κάτι για τέτοιου είδους κλειδαριές?

Τελικά δεν κατάλαβα. Μπήκαν μέσα οι διαρρήκτες ή όχι (απλά χάλασαν τον αφαλό)? Περιοχή που έγινε το συμβάν?

• Like 1

56 minutes ago, skylouros said:

θα μάθω και θα σου πω. Ο ίδιος ο κλειδαράς πάντως είπε ότι είναι αυτή η μέθοδος πια (καυστικό υγρό που τα διαλύει) και η πόρτα απλά ανοίγει μετά.

οταν κατι διαλυεται μετα ειναι αχρηστο.

οπως κ να εχει, αν μαθεις ακριβως τι εχει συμβει - τι ακριβως θα τοποθετησει ο κλειδαρας & ακριβως τι εκανε για ν'ανοιξει την κατεστραμενη κλειδαρια μας ενημερωνεις !

υγ - η εργασια με οξυ περιλαμβανει τα εξης βηματα : 
α. καποιος περναει κ ριχνει το οξυ κ αποχωρει.
β. καποιος δευτερος ερχεται σε 15' κ ανοιγει την πορτα / μαζι του 2 ατομα που μπουκαρουν μεσα.
γ. φευγουν απο την πορτα ή απο παραθυρο αναλογα τον οροφο και η πορτα εχει μια παντελως αχρηστη κλειδαρια που δεν ανοιγει με λιγοτερη απο μια ωρα εργασια. (κατεστραμενος κυλινδρος, λιωμενο ντιφεντερ, καποιες φορες ακομη και η κλειδαρια εχει "καει" απο το οξυ) / η πορτα εχει εμφανη σημαδια του οξεως και σιγουρα δεν ειναι οπως στη φωτο.

39 minutes ago, The_Judas said:

η omega ανοιγει με καυστικο υγρο;

εκτος απο μια, οσες προσπαθειες καταγραφηκαν & γνωριζουμε, απετυχαν.

• Like 3

1 ώρα πριν, mclein² είπε

οταν κατι διαλυεται μετα ειναι αχρηστο.

οπως κ να εχει, αν μαθεις ακριβως τι εχει συμβει - τι ακριβως θα τοποθετησει ο κλειδαρας & ακριβως τι εκανε για ν'ανοιξει την κατεστραμενη κλειδαρια μας ενημερωνεις !

υγ - η εργασια με οξυ περιλαμβανει τα εξης βηματα : 
α. καποιος περναει κ ριχνει το οξυ κ αποχωρει.
β. καποιος δευτερος ερχεται σε 15' κ ανοιγει την πορτα / μαζι του 2 ατομα που μπουκαρουν μεσα.
γ. φευγουν απο την πορτα ή απο παραθυρο αναλογα τον οροφο και η πορτα εχει μια παντελως αχρηστη κλειδαρια που δεν ανοιγει με λιγοτερη απο μια ωρα εργασια. (κατεστραμενος κυλινδρος, λιωμενο ντιφεντερ, καποιες φορες ακομη και η κλειδαρια εχει "καει" απο το οξυ) / η πορτα εχει εμφανη σημαδια του οξεως και σιγουρα δεν ειναι οπως στη φωτο.

εκτος απο μια, οσες προσπαθειες καταγραφηκαν & γνωριζουμε, απετυχαν.

Ο κλειδαράς άνοιξε με σύρμα κτλ που μπαίνει μέσα κτλ. Αυτό που είπε ήταν ότι το υγρό αυτό διαλύει τις μπίλιες ενώ σε αυτή που έβαλε που είναι ατσάλινη, καταστρέφεται η κλειδαριά αλλά δεν ανοίγει η πόρτα. Δηλαδή για να ανοίξει αυτή θέλει τροχό. Το κλειδί έμπαινε κατά τα 3/4 μέσα και όχι ολόκληρο όταν προσπάθησε να μπει.

• Like 2

52 minutes ago, skylouros said:

Ο κλειδαράς άνοιξε με σύρμα κτλ που μπαίνει μέσα κτλ. Αυτό που είπε ήταν ότι το υγρό αυτό διαλύει τις μπίλιες ενώ σε αυτή που έβαλε που είναι ατσάλινη, καταστρέφεται η κλειδαριά αλλά δεν ανοίγει η πόρτα. Δηλαδή για να ανοίξει αυτή θέλει τροχό. Το κλειδί έμπαινε κατά τα 3/4 μέσα και όχι ολόκληρο όταν προσπάθησε να μπει.

κατανοητο.

ευχαριστω πολυ !!!

13 λεπτά πριν, mclein² είπε

κατανοητο.

ευχαριστω πολυ !!!

Παρακαλώ. Δε ξέρω ποια κλειδαριά έβαλε (τελικά κράτησε 700 ευρώ). Ούτε και ξέρω αν η omega που αναφέρεται συχνά είναι τέτοιου τύπου και τι τελικά πια στην εποχή που ζούμε καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, skylouros είπε

Παρακαλώ. Δε ξέρω ποια κλειδαριά έβαλε (τελικά κράτησε 700 ευρώ). Ούτε και ξέρω αν η omega που αναφέρεται συχνά είναι τέτοιου τύπου και τι τελικά πια στην εποχή που ζούμε καλύτερο.

Φιλε πολλά μου φαίνονται τα 700 για αλλαγή κλειδαριάς και κυλίνδρου. Δηλαδή και EVVA MCS να εβαλε εχει κοντα στα 350 ο κύλινδρος, μέχρι τα 700 ευρω πως προκύπτουν τα υπόλοιπα? 🤷‍♂️

ΥΓ. Πάντως εμενα στην φωτο μου κανει το υγρο για κάποιο λιπαντικό και οχι για οξυ, το οξυ ειναι ιδιαίτερα διαβρωτικό και θα ειχε αλληλοεπιδράσει και στο defender + οτι θα ειχε και πολυ άσχημη μυρωδιά λόγω της οξείδωσης που προκαλεί στα μέταλλα

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 2

37 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Φιλε πολλά μου φαίνονται τα 700 για αλλαγή κλειδαριάς και κυλίνδρου. Δηλαδή και EVVA MCS να εβαλε εχει κοντα στα 350 ο κύλινδρος, μέχρι τα 700 ευρω πως προκύπτουν τα υπόλοιπα? 🤷‍♂️

ΥΓ. Πάντως εμενα στην φωτο μου κανει το υγρο για κάποιο λιπαντικό και οχι για οξυ, το οξυ ειναι ιδιαίτερα διαβρωτικό και θα ειχε αλληλοεπιδράσει και στο defender + οτι θα ειχε και πολυ άσχημη μυρωδιά λόγω της οξείδωσης που προκαλεί στα μέταλλα

μηπως εβαλαν το οξυ μονο εσωτερικα με καποιο λεπτο "καλαμακι" ;

22 λεπτά πριν, The_Judas είπε

μηπως εβαλαν το οξυ μονο εσωτερικα με καποιο λεπτο "καλαμακι" ;

Μπορεί να ηταν και ετσι. Πάντως αν ήταν οξύ έπρεπε να έχει βγάλει και μια άσχημη μυρωδιά

1 hour ago, skylouros said:

700......δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω...

• Like 3
  • Haha 1

10 λεπτά πριν, mclein² είπε

700......δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω...

Λογικά πρέπει να του έβαλε μαζί και κάποιο λιοντάρι ή κροκόδειλο... Είναι ακριβά ζώα να τα φέρεις αυτά...

• Haha 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...