Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Μάλιστα, κατάλαβα. Εμενα δεν μου εχει κολλήσει, τον εχω κοντά στα 2 χρόνια. 1 - 2 φορες εχω παρατηρήσει ενα μάγκωμα την ωρα που παω να κλειδώσω το οποιο το εχω λυσει γυρνώντας αντίθετα το κλειδί (προς την φορα ξεκλειδώματος). Εσυ οταν λες σου κόλλησε?. Δηλαδή πως εγινε?. Και κόλλησε τελείως?. Πως το έλυσες το πρόβλημα?. Έβγαλες και έβαλες πάλι το κλειδί ?. Τον εχεις λιπάνει πότε στην 6ετια?
Μπορείς να δεις και τον kaba experT  τον εχει φιλος μου ειναι πολύ smooth στην λειτουργία του :).

Έχει τύχει να σφιξει το κλειδί και να μην κουνιεται καθόλου. Όπως το έχω νιώσει ήταν επειδή σε κάποιο σημείο δεν γυρνουσε ένας δίσκος.

Το διόρθωσα με έντονο χτύπημα για να μπει στην θέση του και "δούλεμα" δεξιά αριστερά για να ξεκολλήσει.

Στα 6 χρόνια που τον έχω έχει γίνει 2-3 φορές από όσο θυμάμαι. Δεν ξέρω αν ο δικός μου είναι προβληματικος και το κάνει αυτό αλλά γενικά φροντίζω πάντα να μπαίνει το κλειδί καλά μέσα και αν υπάρχει αλλο κλειδί από την άλλη πλευρά να νιώσω ότι φεύγει από την θέση του πριν αρχίσω τις περιστροφες.

Του έχω βάλει σιλικονουχο ναι. Δεν άλλαξε κάτι καθώς η καθημερινή χρήση του δεν έχει αλλοίωση γενικά.

• Sad 1
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μία πόρτα bal... με κύλινδρο iseo r6 νομίζω. Τώρα που πήγα να την ανοίξω απο έξω ξεκλειδώνει κανονικά αλλά όταν φτάνει στη γλώσσα ακούγεται ο θόρυβος της γλώσσας αλλά δεν ανοίγει η πόρτα. Υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει κάποιο έμβολο και να μην ξεκλείδωσε; Ή η γλώσσα να μην ανοίγει όλη;

Δημοσ.
Στις 3/8/2024 στις 5:43 ΜΜ, The_Judas είπε

δεν τα εχω βρει σε αυτη την τιμη (μαζι με το περασμα) στην Θεσσαλονικη... (και ορισμενες δεν τις φερνουν πολυ στην αγορα)

τον eva akura τον βρηκα στα 240 😄

πιο φθηνα βγαινει να αλλαξω ολη την κλειδαρια με omega.

Δημοσ.
5 hours ago, The_Judas said:

τον eva akura τον βρηκα στα 240 😄

πιο φθηνα βγαινει να αλλαξω ολη την κλειδαρια με omega.

240€ μονο τον κυλινδρο ;;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mclein² είπε

240€ μονο τον κυλινδρο ;;;;;

ναι!

Επειδη το εψαχνα πολυ τελευταια για μενα και για το σπιτι της μητερας μου ειναι τραγικες οι τιμες εδω περα.

απο τις πιο κατω ποιες αξιζουν .. τις βρηκα μεταξυ 100-170 με αυξουσα σειρα τιμης:

cisa ap4 , mottura champion pro , EVVA ICS, DOM ix Saturn , M&C CONDOR ,Cisa RS3s

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Μόλις πληροφορήθηκα για διάρρηξη στην Καλλιθέα και έχω σοκαριστεί. Πόρτα ασφαλείας με defender και καλό κλειδί. Δοκίμασαν να την παραβιάσουν και μπλόκαραν τον καταπέλτη. Έσπασαν ένα κομμάτι από το ξύλο της πόρτας και μετά έκοψαν στη λαμαρίνα/θωράκιση της πόρτας ένα κομμάτι 50 επί 50 εκατοστά περίπου στο κέντρο λίγο πιο δεξιά από την κλειδαριά και μπήκαν μέσα και έκλεψαν κανονικά. 7.10 το πρωί. Αν μου στείλουν την φωτογραφία (την είδα με τα μάτια μου), θα την ανεβάσω.

• Like 1
  • Sad 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, n4sleep είπε

Μόλις πληροφορήθηκα για διάρρηξη στην Καλλιθέα και έχω σοκαριστεί. Πόρτα ασφαλείας με defender και καλό κλειδί. Δοκίμασαν να την παραβιάσουν και μπλόκαραν τον καταπέλτη. Έσπασαν ένα κομμάτι από το ξύλο της πόρτας και μετά έκοψαν στη λαμαρίνα/θωράκιση της πόρτας ένα κομμάτι 50 επί 50 εκατοστά περίπου στο κέντρο λίγο πιο δεξιά από την κλειδαριά και μπήκαν μέσα και έκλεψαν κανονικά. 7.10 το πρωί. Αν μου στείλουν την φωτογραφία (την είδα με τα μάτια μου), θα την ανεβάσω.

Θελει προσοχή γιατι χτυπάνε τωρα τον Αύγουστο που λείπει ο κόσμος για διακοπές!.
Αν εισαι κοντα βγάλε εσυ την φωτογραφία (αν μπορείς φυσικά), θα εχει ενδιαφέρον να δουμε τι defender ειχε τουλάχιστον!. Στο γράφω γιατι οι άνθρωποι τωρα που έχουν εκει το σπιτι θα ειναι σε πανικό οποτε μόνο την φωτογραφία να στείλουν δεν θα σκεφτούν..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, The_Judas said:

ναι!

Επειδη το εψαχνα πολυ τελευταια για μενα και για το σπιτι της μητερας μου ειναι τραγικες οι τιμες εδω περα.

απο τις πιο κατω ποιες αξιζουν .. τις βρηκα μεταξυ 100-170 με αυξουσα σειρα τιμης:

cisa ap4 , mottura champion pro , EVVA ICS, DOM ix Saturn , M&C CONDOR ,Cisa RS3s

ics - dom ix - m&c - rs3s

υγ - αν και αποκλειεται, μηπως ο akura 44 ηταν η εκδοση με τη μαγνητικη μπιλια ; 

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χθες διέρρηξαν σπίτι φίλου, ο οποίος έφτασε από διακοπές και είδε στην πόρτα ένα καφέ υγρό. Ο κλειδαράς που ήρθε του είπε ότι είναι καυστικό υγρό που τα διαλύει όλα μέσα σε μισή ώρα και μετά η πόρτα απλά ανοίγει. Του συνέστησε μια κλειδαριά CISA των 1000 ευρώ που ακόμα και αν κάποιος βάλει αυτό το καυστικό υγρό, ναι μεν η κλειδαριά χαλάει αλλά η πόρτα δεν ανοίγει. Ξέρετε κάτι για τέτοιου είδους κλειδαριές?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχουν αναφερθει πριν λιγο καιρο αφαλοι που αντεχουν. απο εκει και μετα ισως και ενα μαγνητικο defender για να γινει ακομα πιο δυσκολη η προσβαση.
πιθανον να εχουμε και νεοτερη ενημερωση απο τα εργοστασια αν ξερει ο mclein η καποιος αλλος συμφορουμιτης

Στις 6/9/2023 στις 8:57 ΠΜ, mclein² είπε

καλημερα σας :)

kaba experT plus (2022+ model)

evva 4ks 

kaba pentacross (2022+ model)

abloy protec² & abloy protec² hardened

==========

τα παραπανω δεν παραβιαζονται με το οξυ.

99% θα διαβρωθουν & δε θα ειναι λειτουργικοι ΑΛΛΑ παραβίαση δε θα γινει.

Επεξ/σία από ghostrider
Δημοσ.
1 hour ago, skylouros said:

Καλησπέρα,

Χθες διέρρηξαν σπίτι φίλου, ο οποίος έφτασε από διακοπές και είδε στην πόρτα ένα καφέ υγρό. Ο κλειδαράς που ήρθε του είπε ότι είναι καυστικό υγρό που τα διαλύει όλα μέσα σε μισή ώρα και μετά η πόρτα απλά ανοίγει. Του συνέστησε μια κλειδαριά CISA των 1000 ευρώ που ακόμα και αν κάποιος βάλει αυτό το καυστικό υγρό, ναι μεν η κλειδαριά χαλάει αλλά η πόρτα δεν ανοίγει. Ξέρετε κάτι για τέτοιου είδους κλειδαριές?

τι ειναι αυτο το 1000€ ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

τι ειναι αυτο το 1000€ ?

τιμή για νέα κλειδαριά CISA που υποτίθεται το υγρό σίγουρα θα την χαλάσει αλλά η πόρτα δεν ανοίγει. Ιδού η πόρτα με το καφέ καυστικό υγρό

image.png.c8efda90ea2508e1ec80ca5ec2e391cd.png

• Sad 2
Δημοσ.
37 minutes ago, skylouros said:

τιμή για νέα κλειδαριά CISA που υποτίθεται το υγρό σίγουρα θα την χαλάσει αλλά η πόρτα δεν ανοίγει. Ιδού η πόρτα με το καφέ καυστικό υγρό

image.png.c8efda90ea2508e1ec80ca5ec2e391cd.png

αμα μαθεις τι περιλαμβανεται στα 1000€, γραψε μας - με ενδιαφερει.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, skylouros είπε

Ιδού η πόρτα με το καφέ καυστικό υγρό

Ξέρουμε τι κύλινδρο είχε ο φίλος σου? Δηλαδή την ξεκλείδωσαν την πόρτα έπειτα απο την επίθεση με το οξύ?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...