mclein² Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 3 hours ago, The_Judas said: Γύρω στα 120-150 αν υπάρχει κάτι αξιοπρεπές σε αυτό το εύρος. Στην αγορά έχω βρει κοντά σε αυτά τα χρήματα τις παρακάτω: AGB Scudo DCK EVVA ICS tokoz pro kaba experT abloy protec² evva akura 44
m3ltd0wn Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και πάλι σε όλους! Ερώτηση για πόρτα των δικών μου. Είναι μάρκας S...O. Έχει μπει πριν πολλά χρόνια (ίσως και 15) αλλά ήταν καλή από όσο θυμάμαι (3 μεντεσεδες βαρεος τύπου, κλπ) Τότε ήταν με κλειδί χρηματοκυβωτιου. Κάποια στιγμή πριν από 7-8 χρόνια νομίζω ήρθαν και άλλαξαν την κλειδαρια με μικρό αφαλο keso 2000 omega. Και ένα defender που δεν μου γεμίζει το μάτι πλέον mottura. Δεν έχω προχειρες φώτο δυστυχώς. Θέλω να αλλάξω τον αφαλο με κάτι καλύτερο και ίσως και το defender αφού θα μπω σε διαδικασια. Η ερώτηση είναι, αν ξερετε οι γνώστες, αν μπορώ να βάλω ό,τι αφαλο θέλω (πχ abloy protec 2 που έχω και εγώ). Αν μπορώ να βάλω ό,τι defender θέλω και πιο σημαντικό... Αν μπορώ να το κάνω μόνος μου ή πρέπει να φέρω τον S... Δεν θέλω να φέρω τον S γιατί φοβάμαι μην θέλει να πουλήσει ότι θέλει αυτός... Στο μέσα μέρος της πόρτας έχουν αφήσει πλέον (μετά την αλλαγή της κλειδαριας) μια πλάκα σαν παράθυρο με βίδες, δεν την έχω ανοίξει αλλά από εκεί θα έχω πρόσβαση στην κλειδαρια και ίσως να βγάλω τον αφαλο;; Επεξ/σία 2 Αυγούστου από m3ltd0wn
mclein² Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 54 minutes ago, m3ltd0wn said: Καλησπέρα και πάλι σε όλους! Ερώτηση για πόρτα των δικών μου. Είναι μάρκας S...O. Έχει μπει πριν πολλά χρόνια (ίσως και 15) αλλά ήταν καλή από όσο θυμάμαι (3 μεντεσεδες βαρεος τύπου, κλπ) Τότε ήταν με κλειδί χρηματοκυβωτιου. Κάποια στιγμή πριν από 7-8 χρόνια νομίζω ήρθαν και άλλαξαν την κλειδαρια με μικρό αφαλο keso 2000 omega. Και ένα defender που δεν μου γεμίζει το μάτι πλέον mottura. Δεν έχω προχειρες φώτο δυστυχώς. Θέλω να αλλάξω τον αφαλο με κάτι καλύτερο και ίσως και το defender αφού θα μπω σε διαδικασια. Η ερώτηση είναι, αν ξερετε οι γνώστες, αν μπορώ να βάλω ό,τι αφαλο θέλω (πχ abloy protec 2 που έχω και εγώ). Αν μπορώ να βάλω ό,τι defender θέλω και πιο σημαντικό... Αν μπορώ να το κάνω μόνος μου ή πρέπει να φέρω τον S... Δεν θέλω να φέρω τον S γιατί φοβάμαι μην θέλει να πουλήσει ότι θέλει αυτός... Στο μέσα μέρος της πόρτας έχουν αφήσει πλέον (μετά την αλλαγή της κλειδαριας) μια πλάκα σαν παράθυρο με βίδες, δεν την έχω ανοίξει αλλά από εκεί θα έχω πρόσβαση στην κλειδαρια και ίσως να βγάλω τον αφαλο;; το defender μην το πειραξεις. ασχετως που δε σου φαινεται καλο, ειναι. κυλινδρο μπορεις να βαλεις οτι θελεις. αν μπορεις να μετρησεις σωστα τη διασταση του κυλινδρου, ακομη πιο καλα. 1
m3ltd0wn Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, mclein² είπε το defender μην το πειραξεις. ασχετως που δε σου φαινεται καλο, ειναι. κυλινδρο μπορεις να βαλεις οτι θελεις. αν μπορεις να μετρησεις σωστα τη διασταση του κυλινδρου, ακομη πιο καλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ωραία, θα το παιδεύσω μόνος μου. Αν μπορέσω (που θα μπορέσω) να βγάλω τον κύλινδρο θα τον μετρήσω. Θα τον ξαναβάλω μέχρι να παραγγείλω άλλον και μετά θα κάνω την αλλαγή. Θα είναι και καλή δοκιμή για την εγκατάσταση. Μια τελευταία ερώτηση: αν και μου αρέσει ο abloy protec 2, είναι λίγο δύσκολος στον χειρισμό και φοβάμαι μην στραβώσει η μητέρα μου. Υπάρχει κάτι καλό στα 150-170 (ή και λιγότερο) για να βάλω και να είναι σχετικά ασφαλές ακόμα (κέντρο Αθήνας περιοχή). Αλλά να μην έχει ιδιαιτερότητες όπως ο abloy; οι keso 8000 λένε κάτι; μήπως πάω σε ανάλογο πράγμα αλλά πιο καινούργιο...
mclein² Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 51 minutes ago, m3ltd0wn said: Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ωραία, θα το παιδεύσω μόνος μου. Αν μπορέσω (που θα μπορέσω) να βγάλω τον κύλινδρο θα τον μετρήσω. Θα τον ξαναβάλω μέχρι να παραγγείλω άλλον και μετά θα κάνω την αλλαγή. Θα είναι και καλή δοκιμή για την εγκατάσταση. Μια τελευταία ερώτηση: αν και μου αρέσει ο abloy protec 2, είναι λίγο δύσκολος στον χειρισμό και φοβάμαι μην στραβώσει η μητέρα μου. Υπάρχει κάτι καλό στα 150-170 (ή και λιγότερο) για να βάλω και να είναι σχετικά ασφαλές ακόμα (κέντρο Αθήνας περιοχή). Αλλά να μην έχει ιδιαιτερότητες όπως ο abloy; οι keso 8000 λένε κάτι; μήπως πάω σε ανάλογο πράγμα αλλά πιο καινούργιο... kaba experT ή evva akura 44 magnetic (αν τον βρεις) 1
Petros Electron Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 14 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Μια τελευταία ερώτηση: αν και μου αρέσει ο abloy protec 2, είναι λίγο δύσκολος στον χειρισμό και φοβάμαι μην στραβώσει η μητέρα μου. Φίλε επειδή τον έχω, δεν βλέπω καμιά δυσκολία στην χρήση του, μια χαρά ειναι .. Πριν είχα DCK, αλλά τον αναβάθμισα.
Petros Electron Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, saltofx_v είπε εχουμε πληροφοριες οτι ο dck εχει παραβιαστει? Δες εδω: https://www.insomnia.gr/forums/topic/707878-κλειδαριές-και-πόρτες-ασφαλείας/page/651/#comment-60305276 Ενα πιθανό διακριτικό εργαλείο πάντως φαίνεται να εχει βγει, που τον ανοίγει χωρις παραβίαση (καταστροφής του) απο κατι βιντεο που κυκλοφορουν.. Τώρα παραπάνω δεν γνωρίζω να σου πω. Σίγουρα παιζει ρολο και η περιοχη που εισαι. Εγω τον αναβάθμισα πάντως (καλου-κακου), γιατι ειμαι σε "κρίσιμη" περιοχή Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Petros Electron
mclein² Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 25 minutes ago, Petros Electron said: Δες εδω: https://www.insomnia.gr/forums/topic/707878-κλειδαριές-και-πόρτες-ασφαλείας/page/651/#comment-60305276 Διακριτικό εργαλείο παντως εχει βγει, που τον ανοίγει χωρις παραβίαση (καταστροφής του) Τώρα παραπάνω δεν γνωρίζω να σου πω. Σιγουρα παιζει ρολο και η περιοχη που εισαι. Εγω τον αναβάθμισα πάντως (καλου-κακου), γιατι ειμαι σε "κρίσιμη" περιοχή ποιο ειναι το εργαλειο ;
Petros Electron Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, mclein² είπε ποιο ειναι το εργαλειο ; Κυκλοφορεί στο youtube και σε *****ανικά sites.. Δεν ξέρω να ανεβάσω λινκ ? (καλύτερα οχι, θα έλεγα για λόγους ασφάλειας.. Πάντως αν ενας άσχετος -σαν και εμενα- μπορεί με μια ερευνά να το δει, σκέψου καποιος διαρρήκτης τι μπορει να κάνει...) Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Petros Electron
mclein² Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 46 minutes ago, Petros Electron said: Κυκλοφορεί στο youtube και σε *****ανικά sites.. Δεν ξέρω να ανεβάσω λινκ ? (καλύτερα οχι, θα έλεγα για λόγους ασφάλειας.. Πάντως αν ενας άσχετος -σαν και εμενα- μπορεί με μια ερευνά να το δει, σκέψου καποιος διαρρήκτης τι μπορει να κάνει...) βαλε λινκ να δω το εργαλειο
Petros Electron Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, mclein² είπε βαλε λινκ να δω το εργαλειο Αν κατάλαβα απο την γλωσσά μιλάνε κατι σαν Ρωσικά η Ουκρανικά.. Real or Fake, αυτά κυκλοφορούν..🤷♂️ 1
The_Judas Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 2/8/2024 στις 4:58 ΜΜ, mclein² είπε kaba experT abloy protec² evva akura 44 δεν τα εχω βρει σε αυτη την τιμη (μαζι με το περασμα) στην Θεσσαλονικη... (και ορισμενες δεν τις φερνουν πολυ στην αγορα) Στις 2/8/2024 στις 4:58 ΜΜ, mclein² είπε Επεξ/σία 5 Αυγούστου από The_Judas
m3ltd0wn Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Στις 3/8/2024 στις 9:41 ΠΜ, Petros Electron είπε Φίλε επειδή τον έχω, δεν βλέπω καμιά δυσκολία στην χρήση του, μια χαρά ειναι .. Πριν είχα DCK, αλλά τον αναβάθμισα. Αυτόν έχω και εγώ και τον αγαπώ πλέον σαν παιδί μου! Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν είναι για όλους. Ειδικά αν κολλήσει (που έχει γίνει 1-2 φορές σε 6 χρόνια χρήσης, ειδικά με κλειδί από την άλλη πλευρά) βλέπω τον πανικό στην γυναίκα μου. Αυτό γίνεται γιατί προφανώς δεν έχει μπει καλά μέσα και κάποιος δίσκος δεν έχει πιάσει. Είναι λογικό και φυσιολογικό αλλά μια γυναίκα 75 ετών δεν θα το διαχειριστεί (η μάνα μου). 1
Petros Electron Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 7 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Είναι λογικό και φυσιολογικό αλλά μια γυναίκα 75 ετών δεν θα το διαχειριστεί (η μάνα μου). Μάλιστα, κατάλαβα. Εμενα δεν μου εχει κολλήσει, τον εχω κοντά στα 2 χρόνια. 1 - 2 φορες εχω παρατηρήσει ενα μάγκωμα την ωρα που παω να κλειδώσω το οποιο το εχω λυσει γυρνώντας αντίθετα το κλειδί (προς την φορα ξεκλειδώματος). Εσυ οταν λες σου κόλλησε?. Δηλαδή πως εγινε?. Και κόλλησε τελείως?. Πως το έλυσες το πρόβλημα?. Έβγαλες και έβαλες πάλι το κλειδί ?. Τον εχεις λιπάνει πότε στην 6ετια? Μπορείς να δεις και τον kaba experT τον εχει φιλος μου ειναι πολύ smooth στην λειτουργία του .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα