fernando123 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 8 ώρες πριν, mclein² είπε και τα 3 Ευχαριστώ. Έχετε να προτείνετε κάποια κλειδαριά που θα μπορούσε να ενισχύσει μια απλή ξύλινη πόρτα μέχρι 300€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 6 minutes ago, fernando123 said: Ευχαριστώ. Έχετε να προτείνετε κάποια κλειδαριά που θα μπορούσε να ενισχύσει μια απλή ξύλινη πόρτα μέχρι 300€; αμα ειναι να δωσεις 300€, δωσε αλλα 200€ κ παρε μια θωρακισμενη πορτα. ===== προσθετη κυλινδρου (gevy, securemme, cisa οτι βρεις παρε) + defender που να ταιριαζει + κυλινδρο μη δωσεις παραπανω απο 120 ~ 150 ευρω με τοποθετηση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μίλησα τώρα με κλειδαρά μου είπε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω και να βάλω την οmega plus. Μπορει νς μου βαλει νεο συγχρονο μυλο secureme με 70+φπα ... Γενικα ηταν αρνητικος να την αλλαξει ολη. μπερδευτηκα τωρα,τι λετε; Υπαρχει μου λεει τωρα υπαρχει η νεα omega2 plus γυρω στα 250. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, The_Judas είπε Μίλησα τώρα με κλειδαρά μου είπε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω και να βάλω την οmega plus. Μπορει νς μου βαλει νεο συγχρονο μυλο secureme με 70+φπα ... Γενικα ηταν αρνητικος να την αλλαξει ολη. μπερδευτηκα τωρα,τι λετε; Υπαρχει μου λεει τωρα υπαρχει η νεα omega2 plus γυρω στα 250. Η τρέχουσα κλειδαριά σου είναι τύπου χρηματοκιβωτίου ? Αν ναι, παλι ίδιου τύπου κλειδαριά θα σου βάλει?! Εγω θα ελεγα να βάλει την omega και να την πάρεις μαζί σου όταν φύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου ναι εχω φωτο πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, The_Judas είπε ναι εχω φωτο πιο πανω. πως θα σου βαλει συγχρονο μυλο σε χρηματοκιβωτιου... μαλλον παλι χρηματοκιβωτιου θα θελει να βαλει που δεν ειναι καλη ιδεα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) υπαρχει λεει ειδικος ιδια μαρκα...secureme που ταιριαζει . με μικροτερο κλειδι. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 17 minutes ago, The_Judas said: υπαρχει λεει ειδικος ιδια μαρκα...secureme που ταιριαζει . με μικροτερο κλειδι. ολη τη φθορα χρονων θα συνεχισεις να την εχεις βαζοντας το κιτ της σεκιουρεμ. επισης, παραμενεις με κλειδαρια με λαμακια = επιρρεπής σε προβληματα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τελικα θα βαλω την omega plus, εχει βγει νεο μοντελο + πλακα μαγγανιου (δεν το ηξερα). Αν και 2 στους 4 που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει νεο μοντελο. Γενικα εδω Θεσσαλονικη ολοι σου προωθουν secureme, mg , cisa... Μάλλον τους ενδιαφέρει περισσότερο να φουσκώνουν τα εργατικά τους παρά να βάζουν κάτι καλό. Για το σπιτι της μαμας μου που εχει revolution pro και cisa asix (τους το ειχαν προτεινει πριν απο 6-7 χρονια ως ανωτερο της omega!!!) τι προτεινετε για αναβαθμιση; αλλαγη κυλινδρου; Επεξ/σία 2 Αυγούστου από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NtinoDeLL Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Καλησπέρα, μια γνώμη απο τούς γνώστες του νήματος σε θωρακισμένη πόρτα με κλειδαριά τυπου χρηματοκιβωτιου, τι θα προτείνατε μεταξύ των δύο: 1) Omega Pro + πλάκα μαγγανίου 2) Γραναζωτή κλειδαριά + Abloy protec2 + Disec Sferik BD16 απο ερωτήσεις που εχω κάνει η διαφορά μεταξύ των δύο με τοποθέτηση ειναι ~30€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 3 ώρες πριν, NtinoDeLL είπε Καλησπέρα, μια γνώμη απο τούς γνώστες του νήματος σε θωρακισμένη πόρτα με κλειδαριά τυπου χρηματοκιβωτιου, τι θα προτείνατε μεταξύ των δύο: 1) Omega Pro + πλάκα μαγγανίου 2) Γραναζωτή κλειδαριά + Abloy protec2 + Disec Sferik BD16 απο ερωτήσεις που εχω κάνει η διαφορά μεταξύ των δύο με τοποθέτηση ειναι ~30€ Οτι και να βαλεις απο θεμα ασφάλειας θα εισαι καλα. Εγω θα εβαζα την επιλογή με τον Abloy p2 γιατι αν γίνει κατι, αλλάζεις μόνο τον κύλινδρο, ενω στην omega πρέπει να αλλάξεις όλη την κλειδαριά. Επίσης ο p2 είναι 2πλης ενεργείας, άλλα η Omega έχει "ζωές" αν χαθεί κάποιο κλειδί. Βάζεις τα υπέρ και τα κατά κάτω και αποφασίζεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 14 hours ago, The_Judas said: Για το σπιτι της μαμας μου που εχει revolution pro και cisa asix (τους το ειχαν προτεινει πριν απο 6-7 χρονια ως ανωτερο της omega!!!) τι προτεινετε για αναβαθμιση; αλλαγη κυλινδρου; μονο αλλαγη κυλινδρου. 14 hours ago, NtinoDeLL said: Καλησπέρα, μια γνώμη απο τούς γνώστες του νήματος σε θωρακισμένη πόρτα με κλειδαριά τυπου χρηματοκιβωτιου, τι θα προτείνατε μεταξύ των δύο: 1) Omega Pro + πλάκα μαγγανίου 2) Γραναζωτή κλειδαριά + Abloy protec2 + Disec Sferik BD16 απο ερωτήσεις που εχω κάνει η διαφορά μεταξύ των δύο με τοποθέτηση ειναι ~30€ γραναζωτη + abloy protec² + monolito rok 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου κάποιες προτάσεις για κύλινδρο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 1 ώρα πριν, The_Judas είπε κάποιες προτάσεις για κύλινδρο ; Μεχρι πόσα λεφτά θελεις να δώσεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Γύρω στα 120-150 αν υπάρχει κάτι αξιοπρεπές σε αυτό το εύρος. Στην αγορά έχω βρει κοντά σε αυτά τα χρήματα τις παρακάτω: AGB Scudo DCK EVVA ICS tokoz pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα