poraios Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τελικά, χαμένη η έρευνα και το πλάνο που είχα κάνει στο θέμα αναβάθμισης του defender. Ο κατασκευαστής έβαλε πόρτα με μαύρα αξεσουάρ (λαβές, ματάκι, καλύμματα). Υπάρχει από το εργοστάσιο ένα μαύρο (μακρυά από εμάς τα ρατσιστικά σύνδρομα 🙂) defender no name, που δεν γεμίζει το μάτι. Με μια πρόχειρη σχετική αναζήτηση στο δίκτυο δεν βρήκα επώνυμο αξιόλογο defender σε μαύρο ματ χρώμα. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα; Η εξειδικευμένη γνώση των ειδημόνων του forum κάτι παραπάνω από αναγκαία. Επεξ/σία 26 Ιουλίου από poraios
Shadowjump Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Κανα μπλιμπλικι με wifi για απλο αφαλο (https://bit.ly/3WC8gtD) υπαρχει;
Petros Electron Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 3 ώρες πριν, poraios είπε Τελικά, χαμένη η έρευνα και το πλάνο που είχα κάνει στο θέμα αναβάθμισης του defender. Ο κατασκευαστής έβαλε πόρτα με μαύρα αξεσουάρ (λαβές, ματάκι, καλύμματα). Υπάρχει από το εργοστάσιο ένα μαύρο (μακρυά από εμάς τα ρατσιστικά σύνδρομα 🙂) defender no name, που δεν γεμίζει το μάτι. Με μια πρόχειρη σχετική αναζήτηση στο δίκτυο δεν βρήκα επώνυμο αξιόλογο defender σε μαύρο ματ χρώμα. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα; Η εξειδικευμένη γνώση των ειδημόνων του forum κάτι παραπάνω από αναγκαία. Μάλλον δεν έψαξες καλα.🤷♂️ .Υπάρχει το Disec Sferic ROK BDS16 & το μαγνητικό επισης MR500-25D1P σε μαυρο χρώμα και τα 2. Κανε ενα γκουγλαρισμα και θα τα δεις. 😁 1
poraios Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, poraios είπε Τελικά, χαμένη η έρευνα και το πλάνο που είχα κάνει στο θέμα αναβάθμισης του defender. Ο κατασκευαστής έβαλε πόρτα με μαύρα αξεσουάρ (λαβές, ματάκι, καλύμματα). Υπάρχει από το εργοστάσιο ένα μαύρο (μακρυά από εμάς τα ρατσιστικά σύνδρομα 🙂) defender no name, που δεν γεμίζει το μάτι. Με μια πρόχειρη σχετική αναζήτηση στο δίκτυο δεν βρήκα επώνυμο αξιόλογο defender σε μαύρο ματ χρώμα. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα; Η εξειδικευμένη γνώση των ειδημόνων του forum κάτι παραπάνω από αναγκαία. 37 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Μάλλον δεν έψαξες καλα.🤷♂️ .Υπάρχει το Disec Sferic ROK BDS16 & το μαγνητικό επισης MR500-25D1P σε μαυρο χρώμα και τα 2. Κανε ενα γκουγλαρισμα και θα τα δεις. 😁 Ήταν όντως πρόχειρη αναζήτηση! Πέτρο, μαγνητικό defender κατόπιν ζύγισης όλων των δεδομένων δεν νομίζω να έβαζα. Το Sferic ROK BDS16 σε μαύρο χρώμα μόνο στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής το βλέπω ως διαθέσιμη επιλογή. Αν έχει τίποτα άλλο υπόψη ο αγαπητός mclein μας το λέει... Επεξ/σία 26 Ιουλίου από poraios
Nikos-81 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Στις 20/7/2024 στις 4:34 ΠΜ, artist1 είπε Λίγο άσχετο αλλά ίσως ξέρετε να μου πείτε: Θέλω να κάνω ηχομόνωση σε εσωτερική πόρτα δωματίου. Γιατι δίπλα ειναι το μπάνιο και με ξυπνάνε συνεχώς. Αν κλείσεις τη πόρτα του μπάνιου ΚΑΙ την δικη μου η διαφορα ειναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλά η μάνα μου ΔΕΝ ΛΕΕΙ να την κλεισει...δεν ξέρω τι να πω πλέον. Αν γίνει ηχομόνωση και στις δυο πόρτες δεν θα ναι οκ μετά; Αλλά θα μπορέσω να το κάνω μόνη μου ή θέλει ξυλουργό; Ή καλύτερα να αγοράσω καινούργια πόρτα. Ειναι παλιά 30+ ετών πόρτα... μπορεί και 50 ετών Καλησπέρα. Όντως, λίγο εκτός θέματος η ερώτηση αλλά... Κατ' αρχάς, υπάρχουν πάρα πολλοί επαγγελματίες που ασχολούνται με το ζήτημα της ηχομόνωσης, όπου θα μπορούσατε να απευθυνθείτε. Θα σας πω την εμπειρία μου. Όταν έκανα ανακαίνιση, άλλαξα όλες τις εσωτερικές πόρτες και έβαλα laminate. Εσωτερικά στις πόρτες ζήτησα και μου τοποθέτησαν ηχομονωτικό υλικό, το οποίο κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά! Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησα μια εφαρμογή στο κινητό που μετράει dB, έβαλα την τηλεόραση να παίζει στο υπνοδωμάτιο, την μέτρησα περίπου στα 80dB, έκλεισα την εσωτερική πόρτα (απόσταση τηλεόρασης με πόρτα λιγότερο του 1μ) και ακριβώς απέξω μέτρησα περίπου στα 45dB. Η διαφορά ήταν πολύ αισθητή. Μετά πήγα σε αντικριστό δωμάτιο, έκλεισα και την πόρτα του δεύτερου δωματίου και θα τολμούσα να πω ότι δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου. Κοιμόσουν άνετα! Εννοείτε ότι πλυντήριο ρούχων όταν στίβει, δεν το ακούς. Μία καινούργια ανοιγόμενη laminate πόρτα με την ηχομόνωση και περιμετρικό λάστιχο στο κλείσιμο, πριν 3 χρόνια κόστιζε περίπου στα 220 ευρώ με πόμολα, χωρίς τοποθέτηση. 10 λεπτά πριν, Nikos-81 είπε Καλησπέρα. Όντως, λίγο εκτός θέματος η ερώτηση αλλά... Κατ' αρχάς, υπάρχουν πάρα πολλοί επαγγελματίες που ασχολούνται με το ζήτημα της ηχομόνωσης, όπου θα μπορούσατε να απευθυνθείτε. Θα σας πω την εμπειρία μου. Όταν έκανα ανακαίνιση, άλλαξα όλες τις εσωτερικές πόρτες και έβαλα laminate. Εσωτερικά στις πόρτες ζήτησα και μου τοποθέτησαν ηχομονωτικό υλικό, το οποίο κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά! Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησα μια εφαρμογή στο κινητό που μετράει dB, έβαλα την τηλεόραση να παίζει στο υπνοδωμάτιο, την μέτρησα περίπου στα 80dB, έκλεισα την εσωτερική πόρτα (απόσταση τηλεόρασης με πόρτα λιγότερο του 1μ) και ακριβώς απέξω μέτρησα περίπου στα 45dB. Η διαφορά ήταν πολύ αισθητή. Μετά πήγα σε αντικριστό δωμάτιο, έκλεισα και την πόρτα του δεύτερου δωματίου και θα τολμούσα να πω ότι δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου. Κοιμόσουν άνετα! Εννοείται ότι πλυντήριο ρούχων όταν στίβει, δεν το ακούς. Μία καινούργια ανοιγόμενη laminate πόρτα με την ηχομόνωση και περιμετρικό λάστιχο στο κλείσιμο, πριν 3 χρόνια κόστιζε περίπου στα 220 ευρώ με πόμολα, χωρίς τοποθέτηση. 1
mclein² Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου On 26/07/2024 at 22:31, poraios said: Ήταν όντως πρόχειρη αναζήτηση! Πέτρο, μαγνητικό defender κατόπιν ζύγισης όλων των δεδομένων δεν νομίζω να έβαζα. Το Sferic ROK BDS16 σε μαύρο χρώμα μόνο στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής το βλέπω ως διαθέσιμη επιλογή. Αν έχει τίποτα άλλο υπόψη ο αγαπητός mclein μας το λέει... υπαρχει και bd200 (monolito rok) σε μαυρο 1
barsik Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Καλησπέρα, δεν ξέρω αν απαντήθηκε πριν και δεν μπορώ να βρω απάντηση. Έχω θωρακισμένη πόρτα, με απλό κλειδί. Θα ήθελα να βάλω έξυπνη κλειδαριά, ιδανικά να ανοίγει η πόρτα με απλό κλειδί αλλά και με κάποιο κωδικό. Πρέπει να αλλάξω όλη την πόρτα? Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για κλειδί και κωδικό? Ευχαριστώ
mclein² Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 18 hours ago, barsik said: Καλησπέρα, δεν ξέρω αν απαντήθηκε πριν και δεν μπορώ να βρω απάντηση. Έχω θωρακισμένη πόρτα, με απλό κλειδί. Θα ήθελα να βάλω έξυπνη κλειδαριά, ιδανικά να ανοίγει η πόρτα με απλό κλειδί αλλά και με κάποιο κωδικό. Πρέπει να αλλάξω όλη την πόρτα? Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για κλειδί και κωδικό? Ευχαριστώ τι σημαινει "απλο κλειδι" για τη θωρακισμενη σας πορτα ? 1
artist1 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Στις 28/7/2024 στις 5:07 ΜΜ, Nikos-81 είπε Καλησπέρα. Όντως, λίγο εκτός θέματος η ερώτηση αλλά... Κατ' αρχάς, υπάρχουν πάρα πολλοί επαγγελματίες που ασχολούνται με το ζήτημα της ηχομόνωσης, όπου θα μπορούσατε να απευθυνθείτε. Θα σας πω την εμπειρία μου. Όταν έκανα ανακαίνιση, άλλαξα όλες τις εσωτερικές πόρτες και έβαλα laminate. Εσωτερικά στις πόρτες ζήτησα και μου τοποθέτησαν ηχομονωτικό υλικό, το οποίο κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά! Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησα μια εφαρμογή στο κινητό που μετράει dB, έβαλα την τηλεόραση να παίζει στο υπνοδωμάτιο, την μέτρησα περίπου στα 80dB, έκλεισα την εσωτερική πόρτα (απόσταση τηλεόρασης με πόρτα λιγότερο του 1μ) και ακριβώς απέξω μέτρησα περίπου στα 45dB. Η διαφορά ήταν πολύ αισθητή. Μετά πήγα σε αντικριστό δωμάτιο, έκλεισα και την πόρτα του δεύτερου δωματίου και θα τολμούσα να πω ότι δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου. Κοιμόσουν άνετα! Εννοείτε ότι πλυντήριο ρούχων όταν στίβει, δεν το ακούς. Μία καινούργια ανοιγόμενη laminate πόρτα με την ηχομόνωση και περιμετρικό λάστιχο στο κλείσιμο, πριν 3 χρόνια κόστιζε περίπου στα 220 ευρώ με πόμολα, χωρίς τοποθέτηση. Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγατε σε επαγγελματία που βάζει μόνο πόρτες απευθείας ή σας τις έβαλε η εταιρεία που κάνατε την ανακαίνιση; Αν πήγατε σε ειδικό για πόρτες πείτε μου αν θέλετε είτε εδώ ειτε σε προσωπικό μήνυμα σε ποιον πήγατε.
The_Judas Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου τι προτεινετε για αλλαγη της αρχαιας secure me; ειναι ενοικιαζομενο σπιτι οποτε θα προτιμουσα κατι συμφωνα και με αυτο το δεδομενο.
Petros Electron Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 22 λεπτά πριν, The_Judas είπε τι προτεινετε για αλλαγη της αρχαιας secure me; ειναι ενοικιαζομενο σπιτι οποτε θα προτιμουσα κατι συμφωνα και με αυτο το δεδομενο. Νομίζω οτι μπορεις να βαλεις την omega plus χωρις να χρειαστει να κάνεις κάποια παρέμβαση στον καπλαμα της πορτας και φευγοντας να βαλεις την παλια και να την παρεις μαζι σου την omega. Για σιγουρα θα σου πει ο "ειδικός" μας 1
The_Judas Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου ποιο ειναι συνηθως το κοστος της omega plus μαζι με το περασμα;
fernando123 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Το διαμέρισμα που νοίκιασα έχει απλή ξύλινη πόρτα. Έχει νόημα να βάλω μια επιπλέον κλειδαριά για να ενισχύσω την ασφάλειά μας ή να βάλω συναγερμό; Έχω σκεφτεί μέχρι και να βάλω μεταλλική μπάρα με πύρους στον τοίχο
mclein² Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 9 hours ago, The_Judas said: ποιο ειναι συνηθως το κοστος της omega plus μαζι με το περασμα; 250€ 7 hours ago, fernando123 said: Το διαμέρισμα που νοίκιασα έχει απλή ξύλινη πόρτα. Έχει νόημα να βάλω μια επιπλέον κλειδαριά για να ενισχύσω την ασφάλειά μας ή να βάλω συναγερμό; Έχω σκεφτεί μέχρι και να βάλω μεταλλική μπάρα με πύρους στον τοίχο και τα 3 1
The_Judas Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) οποτε η omega plus ειναι καλη επιλογη; υπαρχουν καποιες καλύτερες εναλλακτικές στα ίδια χρήματα περίπου (που δεν θα κανουν μεγαλη τροποποιηση στην πορτα); Επεξ/σία 1 Αυγούστου από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα