Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο άσχετο αλλά ίσως ξέρετε να μου πείτε:

Θέλω να κάνω ηχομόνωση σε εσωτερική πόρτα δωματίου. Γιατι δίπλα ειναι το μπάνιο και με ξυπνάνε συνεχώς. Αν κλείσεις τη πόρτα του μπάνιου ΚΑΙ την δικη μου η διαφορα ειναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλά η μάνα μου ΔΕΝ ΛΕΕΙ να την κλεισει...δεν ξέρω τι να πω πλέον. 

Αν γίνει ηχομόνωση και στις δυο πόρτες δεν θα ναι οκ μετά; Αλλά θα μπορέσω να το κάνω μόνη μου ή θέλει ξυλουργό; 

Ή καλύτερα να αγοράσω καινούργια πόρτα. Ειναι παλιά 30+ ετών πόρτα... μπορεί και 50 ετών 

Επεξ/σία από artist1
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 hours ago, Mamra said:

http://www.kleidamparosou.gr/home/116-ξεκλείδωμα-disec-μαγνητικό.html

Μπορούν και ξεκλειδώνουν όλα τα μαγνητικά defender της disec λένε. Ακόμα και το 4g.  Άρα τι ασφάλεια παρέχει πλέον το μαγνητικό;;;

πιστευες οτι κατι που κλειδωνει δεν ξεκλειδωνει ; 

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία λοιπόν. Να δίνεις 100 με 200 ευρώ για μαγνητικο defender και να στο ανοίγουν ετσι  για πλάκα χωρίς καταστροφή . Οποτε πεταμενα λεφτα τα μαγνητικά. Προσωπικά  κλαίω τα λεφτά μου.   Τουλάχιστον ας προσέχουν οι επόμενοι να μην αγοράζουν μαγνητικά defender δεν έχει νόημα . Ας παίρνουν τα απλά defender και να είναι επιφυλακτικοι στους κλειδαραδες 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mamra είπε

Μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία λοιπόν. Να δίνεις 100 με 200 ευρώ για μαγνητικο defender και να στο ανοίγουν ετσι  για πλάκα χωρίς καταστροφή . Οποτε πεταμενα λεφτα τα μαγνητικά. Προσωπικά  κλαίω τα λεφτά μου.   Τουλάχιστον ας προσέχουν οι επόμενοι να μην αγοράζουν μαγνητικά defender δεν έχει νόημα . Ας παίρνουν τα απλά defender και να είναι επιφυλακτικοι στους κλειδαραδες 

Το οτι παρεθεσες ενα λινκ απο καποια εταιρια που  το κανει δεν σημαινει αυτοματως οτι καθε επιδοξος εισβολεας εχει την ιδια τεχνογνωσια. Και οι κλειδαριες ανοιγουν αλλα οπως ξερεις απειρα τα περιστατικα που δοκιμασε κλεφτης να μπει και δεν τα καταφερε ειτε λογω χρονου ειτε γτ δεν ηξερε.

Με τους κλειδαραδες σαφως και πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι, εξαλλου και ο ιδιος ο @mclein² που ειναι του χωρου το λεει εδω και χρονια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, Mamra said:

υπερβολικο...

δηλαδη εαν καποιος εχει ικανοτητες να ανοιγει Χ κυλινδρους, σημαινει οτι πρεπει να χτισεις την πορτα σου ; 

το οτι εγω ξερω ν απενεργοποιω συγκεκριμενες μαρκες συναγερμων, σημαινει οτι πρεπει να αφησεις χωρις συναγερμο το χωρο σου ; 

καλο θα ηταν να μη γινονται αφορισμοι...εκτος αν σου πουλησαν κατι χρυσαφι κ μετα ειδες οτι ειναι χαλκος.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.

Εχει ξαναειπωθει αλλα ας το ξαναπουμε. Καθε μετρο προστασιας μα λεγετε σουπερ ντουπερ αφαλος, μα λεγετε κλειδαρια απο τον τονυ σταρκ μα μαγνητικο ντιφεντερ απο τον μαγκνιτο το μονο που κανει ειναι να μεγαλωνει το χρονο που χρειαζεται να παραβιαστει. Οσο ο χρονος μεγαλωνει τοσο ο εισβολέας ή θα κοιταξει για αλλο στοχο (στον οποιο θα χρειαστει να ξοδεψει λιγοτερο χρονο) ή θα κοιταξει να βρει ενα πιο αδυνατο σημειο (πχ παραθυρο). 

Δημοσ.

Συμφωνώ όλα ανοίγουν. Δε μιλησα για ένα τυχαιο βιντεακι στο youtube που ένας ουκρανορωσος ανοίγει ένα κυλινδρο.  Μιλάμε για διαφήμιση στην Ελλάδα ότι όλα τα ακριβά μαγνητικά defenders  ανοίγουν χωρίς παραβίαση. Δεν το καθιστά αχρηστο αυτό; Εδώ μας απασχολεί  ποιοι αντιπρόσωποι αντιγράφουν κλειδιά και τι κρούσματα ειχαμε. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του 😉 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Mamra said:

Συμφωνώ όλα ανοίγουν. Δε μιλησα για ένα τυχαιο βιντεακι στο youtube που ένας ουκρανορωσος ανοίγει ένα κυλινδρο.  Μιλάμε για διαφήμιση στην Ελλάδα ότι όλα τα ακριβά μαγνητικά defenders  ανοίγουν χωρίς παραβίαση. Δεν το καθιστά αχρηστο αυτό; Εδώ μας απασχολεί  ποιοι αντιπρόσωποι αντιγράφουν κλειδιά και τι κρούσματα ειχαμε. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του 😉 

ναι, βεβαια ο συναδελφος ανοιγει μαγνητικα disec.
μπορει να εχει εξειδικευση σε αυτα, οπως ενας που ανοιγει χρηματοκιβωτια ταδε μαρκας κλπ κλπ κλπ...
πιστευεις οτι οι μεγαλοι επιχειρηματιες κ ολος ο κοσμος που αγοραζει σοβαρα χρηματοκιβωτια κανει λαθος επειδη καποιος εχει τις οδηγιες για να τα ανοιξει ; 

μπορεις να βαλεις μαγνητικο μοτουρα ή καποια αλλη μαρκα γερμανικη κλπ κλπ 

παντως πεταμενα λεφτα δεν ειναι σιγουρα & αχρηστο ενα προϊον δεν ειναι επειδη καποιος ξερει να το ανοιξει.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mamra είπε

Μιλάμε για διαφήμιση στην Ελλάδα ότι όλα τα ακριβά μαγνητικά defenders  ανοίγουν χωρίς παραβίαση. Δεν το καθιστά αχρηστο αυτό;

Η δουλεια του κλειδαρα δεν ειναι να ξεκλειδωνει οτι κλειδώνει;

και την abloy να βαλεις απο μεσα θα την ανοιξει... και 4 κυλινδρους να βαλεις παλι θα την ανοιξει... αναιρει αυτο την ασφαλεια τους;

Μη πεφτετε στη λουμπα, οι περισσοτεροι κλειδαραδες τα ανοιγουν, απλως αυτος το διαφημισε...

οπως εχει πει κ ο αγαπητος mclein δεν αγοραζεις ασφαλεια, χρονο αγοράζεις (κ μειωνεις τις πιθανοτητες να ασχοληθει το κλεφτρονι με εσενα)...

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι μπορείτε, να έχετε έναν σκύλο για την φύλαξη. Είναι απίστευτος φύλακας και υπαρασπιστής της οικογένειας και της κατοικίας. Και εγώ έχω βάλει όλα τα σχετικά (κλειδαριά, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, φώτα κλπ κλπ ) αλλά την αντίληψη και την αντίδραση του πιστού μου σκύλου δεν την έχει κανένα άλλο μέσο ασφάλειας. 

Τις προάλλες, πέρασε βράδυ εμπρός από το σπίτι ένα μηχανάκι χωρίς φώτα, κινούμενο αντίθετα στον μονόδρομο και σταμάτησε έξω από την πόρτα μου. Κατάλαβε ο σκύλος ότι κάτι ασυνήθιστο κάνει ετούτος και ξεσήκωσε όλη την γειτονιά με τα γαβγίσματα. Εαν τολμούσε να περάσει την πόρτα χωρίς να κτυπήσει κουδούνι .. θα τον είχε αρπάξει.

Επεξ/σία από costas_
  • Like 4
Δημοσ.

Η ασφάλεια είναι πάντα μα πάντα πολυδιάστατη. Δεν μπορείς να μιλάς για ασφάλεια αν βασίζεσαι μόνο σε έναν αφαλό ή μόνο σε ένα defender. Αναπτύσεις πολλά μέτρα αποτροπής και πολλά από αυτά δεν τα διαφημίζεις ώστε να προστατεύσεις την οικογένειά σου.

Πχ: βάζεις καλό αφαλό, defender, κάμερα στην είσοδο, άλλη κρυφή κάμερα στην είσοδο με σύνδεση με ανιχνευτή κίνησης που προστατεύει την πρώτη, συναγερμό με σύνδεση με λήψη σημάτων, κάμερες εξωτερικά και εσωτερικά άλλες φανερές και αλλες κρυφές, ενισχύεις τα μπαλκόνια με ανιχνευτές στον συναγερμό και κάμερες με intrusion detection and perimeter protection, βάζεις ενισχυμένη πόρτα εισόδου στην πολυκατοικία, και πολλά άλλα...

Δεν κρατάς ποτέ πολύτιμα αντικείμενα ή μετρητά στο σπίτι, έχεις backup της οπτικής ίνας με δύο διαφoρετικούς 5g o ένας σε ups, όπου πανω εκεί έχεις κολλήσει σαν backup το δίκτυο συναγερμού και καμερών... Βάζεις ειδικό firewall για προστασία του δικτύου σου γιατί από εκεί εξουδετερώνουν συναγερμό και κάμερες...

ΟΛΑ αυτά ένα προς ένα εξουδετερώνονται.

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: πολλοί εγκαταστάτες συναγερμών αφήνουν τους default κωδικούς για management ή αν τον αλλάζουν έχουν έναν για όλους τους πελάτες, και φυσικά δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια στο που τον φυλάσσουν...

Ή συνδέουν τις κάμερες σε ένα super ανασφαλές τοπικό δίκτυο που παραβιάζεται πανεύκολα.

Αλλά όλα μαζί, δημιουργούν μια σχετική αποτροπή στον επίδοξο εισβολέα. Για να τα εξουδετερώσει όλα σημαίνει ότι έχει έρθει αποφασισμένος για να μπει, και τότε κάποια αιτία υπάρχει, συνήθως έχεις εντοπιστεί από social media ως στόχος ή από την ζωή που κάνεις ή από την οικιακή βοηθό. Πρέπει να ξέρει και πως να παραβιάζει το μαγνητικό defender και τον αφαλό από μέσα και τα συστήματα ασφαλείας που έχεις ...

Οπότε την ασφάλεια θα την βλέπεις συνολικά και πάντα σαν ισορροπία αυτού που έχεις να προστατέψεις σε σχέση με αυτό που θέλεις να πληρώσεις.

ΥΓ δεν είμαι εγκαταστάτης συναγερμών ή καμερών ούτε κλειδαράς ούτε ψάχνω πελάτες

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω Omega Plus και μαγνητικό defender MRM29

Θέλω να βγάλω ένα ακόμα κλειδί για την Omega Plus και ένα "ανοιχτήρι" για το μαγνητικό defender

Πού μπορώ να το κάνω στη Θεσσαλονικη αξιοπιστα και τι χρειαζεται να έχω μαζι μου;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
9 hours ago, myst77 said:

Καλησπέρα,

έχω Omega Plus και μαγνητικό defender MRM29

Θέλω να βγάλω ένα ακόμα κλειδί για την Omega Plus και ένα "ανοιχτήρι" για το μαγνητικό defender

Πού μπορώ να το κάνω στη Θεσσαλονικη αξιοπιστα και τι χρειαζεται να έχω μαζι μου;

Ευχαριστώ

το πιο αξιοπιστο καταστημα μαλλον ειναι ο Γαβαλιδης (αν και λιγο ακριβος).

χρειαζεσαι την καρτα της omega & την καρτα του μαγνητικου.

υγ - αν εχεις 2 καρτες για την omega, πηγαινεις αυτην που εχει τυπωμενο τον κωδικο κ το χρωμα που σου χρειαζεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...