Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, learner είπε

Το γνωρίζουμε εχουν γινει απόπειρες και στην Ελλάδα. Αν ψάξεις σε προηγούμενα ποστ και φώτο ειχε ανεβει αλλα και συζήτηση εχει γινει για το ποιο κύλινδροι αντέχουν στις επιθέσεις αυτές. :)

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Petros Electron said:

Το γνωρίζουμε εχουν γινει απόπειρες και στην Ελλάδα. Αν ψάξεις σε προηγούμενα ποστ και φώτο ειχε ανεβει αλλα και συζήτηση εχει γινει για το ποιο κύλινδροι αντέχουν στις επιθέσεις αυτές. :)

Καλησπέρα. Ναι το έχω διαβάσει εδώ και το αναρτησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω πολυ καιρό να παρακολουθησω το θεμα:

Ψάχνω δυο κυλίνδρους, εναν για πόρτα αλουμινιου στο κοινόχρηστο και εναν για ξύλινη πόρτα απλή σε airBnB, εκτός αστικού κεντρου σε τουριστική περιοχή.

Το βασικό ειναι να μην αντιγράφονται, αν θέλει κάποιος να μπει εχει 1000 αλλους τροπους.

Είπα Hugo 3.5S για την κοινόχρηστη, έχετε καμια σχετικα φθηνή πρόταση για την ξυλινη? Θα προτιμούσα να μείνω κάτω απο τα €100 σύνολο και για τους 2. Θέλω δυνατότητα emergency για την ξύλινη.

Edit: προτιμώ να ειναι διαφορετικοί για να μην μπερδεύουν τα κλειδιά, για αυτό ψάχνω κατι άλλο αντί για άλλο ενα Hugo για την ξύλινη.

Επεξ/σία από sotthes
Δημοσ.
Στις 13/7/2024 στις 11:10 ΠΜ, mclein² είπε

ειναι απλα ξεφευγει σε χρηματα...

υπαρχει στα 250 ~ 270 στοκ απο τους περσινους αλλα κανονικα θα φτασει στο 400+

μονο κυλινδρο & μαγνητικο ντιφεντερ πληρωσες ; 

Και κλειδαριά Cisa (και φυσικά τοποθέτηση). Με τσεκούρωσαν; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, learner είπε

Καλησπέρα. Ναι το έχω διαβάσει εδώ και το αναρτησα.

Και καλα εκανες, πληροφοριακά το έγραψα σε περίπτωση που δεν το είχες διαβάσει. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, Darkstar77 said:

Και κλειδαριά Cisa (και φυσικά τοποθέτηση). Με τσεκούρωσαν; 

οχι, μια χαρα τιμη πηρες :)

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι το χερούλι της πόρτας (ασφαλείας) έχει "κρεμάσει".

Όταν το κατεβάζω τέρμα κάτω με το χέρι, η κίνησή του είναι σαν μην επαρκεί να τραβήξει τη γλώσσα μέσα. Η πόρτα ανοίγει αλλά, όταν είναι ανοικτή και κατεβάζω το χερούλι τέρμα κάτω, όντως φαίνεται ότι η γλώσσα δεν εισέρχεται εντελώς μέσα.

Επίσης, η κλειδαριά πλέον δεν κλειδώνει, το κλειδί δεν γυρίζει. Η κλειδαριά είναι Ω, αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα φώτα σας παρακαλώ.

2.jpg

1.jpg.0b6b1ef8440d9b1f349b305f2cd73213.jpg

Επεξ/σία από so-was-Red
Δημοσ.
3 hours ago, so-was-Red said:

Σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι το χερούλι της πόρτας (ασφαλείας) έχει "κρεμάσει".

Όταν το κατεβάζω τέρμα κάτω με το χέρι, η κίνησή του είναι σαν μην επαρκεί να τραβήξει τη γλώσσα μέσα. Η πόρτα ανοίγει αλλά, όταν είναι ανοικτή και κατεβάζω το χερούλι τέρμα κάτω, όντως φαίνεται ότι η γλώσσα δεν εισέρχεται εντελώς μέσα.

Επίσης, η κλειδαριά πλέον δεν κλειδώνει, το κλειδί δεν γυρίζει. Η κλειδαριά είναι Ω, αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα φώτα σας παρακαλώ

1. ειτε το καρε της κλειδαριας εχει χαλασει / ειτε ο αυτοματος πυρος εχει χαλασει = σχετικα με τη γλωσσα

2. καποιος αλλαξε το συνδιασμο και δεν κλειδωνει με τα κλειδια που εχεις στα χερια σου / ειτε χαλασε αποτομα που δεν ειναι συνηθισμενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mclein² είπε

1. ειτε το καρε της κλειδαριας εχει χαλασει / ειτε ο αυτοματος πυρος εχει χαλασει = σχετικα με τη γλωσσα

2. καποιος αλλαξε το συνδιασμο και δεν κλειδωνει με τα κλειδια που εχεις στα χερια σου / ειτε χαλασε αποτομα που δεν ειναι συνηθισμενο.

Ευχαριστώ mclein.
Δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να συνέβη το 2α. 😳 Σκέφτηκα μήπως το πρόβλημα είναι αποτέλεσμα απόπειρας παραβίασης, αλλά δεν υπάρχουν καθόλου σημάδια, ούτε αντιληφθήκαμε τίποτα, είμασταν μέσα στο σπίτι.

Άρα απ' ό,τι καταλαβαίνω, μάλλον πάω για καινούργια κλειδαριά. Να την αντικαταστήσω (δεν εννοώ εγώ) πάλι με Ω; Τι να ζητήσω;
Τι προτείνετε;
(Για να προλάβω την ερώτηση, το σπίτι είναι στο Περιστέρι)

Επεξ/σία από so-was-Red
Δημοσ.
Στις 13/7/2024 στις 11:10 ΠΜ, mclein² είπε

ειναι απλα ξεφευγει σε χρηματα...

υπαρχει στα 250 ~ 270 στοκ απο τους περσινους αλλα κανονικα θα φτασει στο 400+

μονο κυλινδρο & μαγνητικο ντιφεντερ πληρωσες ; 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση mclein 😊

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, so-was-Red said:

Ευχαριστώ mclein.
Δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να συνέβη το 2α. 😳 Σκέφτηκα μήπως το πρόβλημα είναι αποτέλεσμα απόπειρας παραβίασης, αλλά δεν υπάρχουν καθόλου σημάδια, ούτε αντιληφθήκαμε τίποτα, είμασταν μέσα στο σπίτι.

Άρα απ' ό,τι καταλαβαίνω, μάλλον πάω για καινούργια κλειδαριά. Να την αντικαταστήσω (δεν εννοώ εγώ) πάλι με Ω; Τι να ζητήσω;
Τι προτείνετε;

Αν εχεις αχρησιμοποιητες ζωες ισως ηταν λυση να πας στη 2η ή 3η ζωη ΑΛΛΑ πρωτα, δοκιμασε να καθαρισεις λιγο τα κλειδια πιανουν χνουδια και σκουπιδια στη σχισμη απο κατω και μερικες φορες δεν μπαινουν καλα μεχρι τερμα και ετσι δεν γυρνανε και εσυ νομιζεις οτι χαλασε.

Επισης δοκιμασε να βαλεις βγαλεις μερικες φορες το κλειδι ή δοκιμασε με το κλειδι καποιου αλλου (λχ συζυγου, παιδιου κτλ.). Δοκιμασε επισης απο τη μεσα ή εξω πλευρα να δεις μηπως απο εκεινη δουλευει.

Παραξενο να χαλασε στα καλα του καθουμενου.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα κλειδιά είναι καθαρά, χωρίς χνούδι. Το 'χα πάθει παλιότερα αυτό με το χνούδι, οπότε τώρα έχουν γνώση οι φύλακες. Κι από μέσα κι απ' έξω, το ένα και το αυτό, τζίφος.

Όλα τα κλειδιά ανοίγουν την πόρτα αλλά δεν γυρίζουν την κλειδαριά.

Επεξ/σία από so-was-Red
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, so-was-Red είπε

Όλα τα κλειδιά είναι καθαρά, χωρίς χνούδι. Το 'χα πάθει παλιότερα αυτό με το χνούδι, οπότε τώρα έχουν γνώση οι φύλακες. Κι από μέσα κι απ' έξω, το ένα και το αυτό, τζίφος.

Ποσα χρόνια την εχεις?. Μάλλον ηρθε η ωρα για αλλαγή. Μηπως κάποιος καταλαθος εβαλε το κλειδι που αλλάζει "ζωη" συνδυασμό δηλ?. Αν οχι μπορεί κατι να εχει μπλοκάρει στα pins. Όπως και να εχει και να φτιάξει δεν μπορείς να εχεις μετα εμπιστοσύνη, για να μην σου μπλοκάρει και σε αφήσει απο εξω, η απο μεσα!. Καλύτερα αλλαγη να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Αυτη ειναι η γνωμη μου..

Δημοσ.
1 hour ago, pao2 said:

Ο RS3S εντός Λουτρακίου αντέχει ακόμα;

βεβαια.

8 hours ago, so-was-Red said:

σε ποια ζωη εισαι ; 

πριν αλλαξεις κλειδαρια, τσεκαρεις την επομενη ζωη. αν εισαι στα πρασινα -> πας κιτρινα, αν εισαι κιτρινα -> πας κοκκινα.

11 hours ago, so-was-Red said:

Ευχαριστώ mclein.

Τι προτείνετε;

δεν υφισταται παραβιαση. καποιος αλλαξε το συνδιασμο 99%. 

εαν σε εχει βολεψει η ωμεγα, δε βλεπω λογο ν'αλλαξεις μοτιβο. παιρνεις τη νεα ωμεγα και εισαι μια χαρα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...