pintourikio Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, mclein² είπε ολες οι ferrari θελουν προσοχη και αγαπη...οποτε ναι! experT / pentacross / abloy / 4ks / akura 44 magnetic / dom twinstar / rs5 Βάζουμε στην ίδια κατηγορία και c55 και mt5;
mclein² Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, pintourikio said: Βάζουμε στην ίδια κατηγορία και c55 και mt5; ναι - βεβαια επειδη τα καλυτερα διαρρηκτικα ειναι ουκρανικα & ακολουθως βουλγαρικα, προτιμω να μην επιλεγω τα συγκεκριμενα γκρουπ...απο μουλτιλοκ καλυτερο απο ωμεγα δε θα υπαρξει ποτε & ο μοτουρα κατεβασε την ποιοτητα για να γινει ανταγωνιστικος τιμολογιακα κ αυτο θα το πληρωσει. Επεξ/σία 12 Ιουλίου από mclein²
gianakakis Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Καλησπέρα, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας έχω θωρακισμένη πόρτα εδώ και 3 χρόνια μετά από τις πολύτιμες συμβουλές σας. Ο κύλινδρος ειναι ο AGB Scudo DCK και defender αν θυμάμαι καλά το Monolito BD200. Επειδή η περιοχή είναι κακόφημη συνιστάται η αλλαγή με κάτι νεώτερο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mclein² Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, gianakakis said: Καλησπέρα, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας έχω θωρακισμένη πόρτα εδώ και 3 χρόνια μετά από τις πολύτιμες συμβουλές σας. Ο κύλινδρος ειναι ο AGB Scudo DCK και defender αν θυμάμαι καλά το Monolito BD200. Επειδή η περιοχή είναι κακόφημη συνιστάται η αλλαγή με κάτι νεώτερο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων εγω θα ελεγα οχι. καποιοι συναδελφοι περιξ του κεντρου ΛΕΝΕ οτι κατι υποπτο εχουν αντιληφθει αλλα χωρις αποδειξεις. προσωπικα σε πελατη μου -που θα επεμενε & θα ηθελε να δαπανησει λεφτα- θα προτεινα μαγνητικο, εστω και το mrm29/27 ωστε να χρειαζεται λιγο κοπο παραπανω αν καποιος οντως βρηκε το κολπο / μεθοδο. Επεξ/σία 12 Ιουλίου από mclein² 3
gizaxgiza Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Στις 1/8/2023 στις 2:08 ΜΜ, gizaxgiza είπε ο αφαλος AGB SCUDO DCK ειναι ακομα ασφαλες για αθηνα κεντρο? γιατι ημουν σε εναν καταστημα κλειδαρα για αλλο θεμα και τον ρωτησα για τον συγκεκριμενο αφαλο, αλλα μου ειπε πως ειναι παλιας τεχνολογιας και καλο ειναι να τον αλλαξω. ισχυει η ηθελε να μου πουλησει δικο του αφαλο? απο το 2023 μου τα λενε εμενα αυτα οι κλειδαραδες στην ομονοια ακομα AGB SCUDO DCK εχω 1 1
Darkstar77 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομήγυρη. Πρόσφατα τοποθέτησα σε παλιά αλλά καλή όπως μου είπαν θωρακισμένη πόρτα διαμερίσματος στον Βύρωνα την Cisa Astral Tekno Pro (με κλειδαριά επίσης της Cisa) και defender Disec Mag 3G. Με 5 defender keys (δηλαδή 3 επιπλέον από όσα ήρθαν μαζί) το συνολικό κόστος με την τοποθέτηση ήταν 380 ευρώ +ΦΠΑ. Ήταν καλός ο συνδυασμός και το κόστος; Γιατί με βάση όσα διαβάζω εδώ μου φαίνονται μάλλον πολλά... Spoiler Spoiler Επεξ/σία 13 Ιουλίου από Darkstar77
mclein² Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 13 hours ago, chris_pap21 said: mclein η mcs δεν είναι στο top επιλογών; ειναι απλα ξεφευγει σε χρηματα... υπαρχει στα 250 ~ 270 στοκ απο τους περσινους αλλα κανονικα θα φτασει στο 400+ 8 hours ago, Darkstar77 said: Καλησπέρα στην ομήγυρη. Πρόσφατα τοποθέτησα σε παλιά αλλά καλή όπως μου είπαν θωρακισμένη πόρτα διαμερίσματος στον Βύρωνα την Cisa Astral Tekno Pro (με κλειδαριά επίσης της Cisa) και defender Disec Mag 3G. Με 5 defender keys (δηλαδή 3 επιπλέον από όσα ήρθαν μαζί) το συνολικό κόστος με την τοποθέτηση ήταν 380 ευρώ +ΦΠΑ. Ήταν καλός ο συνδυασμός και το κόστος; Γιατί με βάση όσα διαβάζω εδώ μου φαίνονται μάλλον πολλά... Hide contents Hide contents μονο κυλινδρο & μαγνητικο ντιφεντερ πληρωσες ;
CaptainGR10 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους, Άλλαξαν αφαλό στο πατρικό μου και έβαλαν τον mauer assa abloy elite 2. Υστερα από μικρή έρευνα και χωρίς να είμαι σχετικός είδα ότι ανήκει στην σχετικά φθηνή κατηγορία. Θεωρείτε ότι είναι ΟΚ επιλογή ή ίσως ήταν καλύτερη ιδέα να μπεί κάποιος άλλος κύλινδρος? Ευχαριστώ!
mclein² Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 13 minutes ago, CaptainGR10 said: Καλησπέρα σε όλους, Άλλαξαν αφαλό στο πατρικό μου και έβαλαν τον mauer assa abloy elite 2. Υστερα από μικρή έρευνα και χωρίς να είμαι σχετικός είδα ότι ανήκει στην σχετικά φθηνή κατηγορία. Θεωρείτε ότι είναι ΟΚ επιλογή ή ίσως ήταν καλύτερη ιδέα να μπεί κάποιος άλλος κύλινδρος? Ευχαριστώ! εξαρταται τι πληρωσαν.
CaptainGR10 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, mclein² said: εξαρταται τι πληρωσαν. Μαζί με defender disec bd16d1pe, την αντιστοιχη ροζετα και κλειδαρια cisa μου ειπαν πηγε 270. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από CaptainGR10
mclein² Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, CaptainGR10 said: Μαζί με defender disec bd16d1pe, την αντιστοιχη ροζετα και κλειδαρια cisa μου ειπαν πηγε 270. επεσε τσεκουρι. με 270€ παιρνεις : abloy protec² σε κυλινδρο και ακομη καλυτερο... monolito rok σε defender... και γενικα το σετ που εβαλαν δε βγαινει τοποθετημενο πανω απο 170€ ~ 180€. ========================================================================= το πως λειτουγει η φαση με τις διαρρηξεις ισως μπορεις να το τσεκαρεις εδω : οτι υπαρχει στο παρακατω σαιτ, υπαρχει σε (καποια μορφη) διαρρηξη κ στην ελλαδα. https://turbodecoder.com/product/topolino-decoder-for-lock-model-mauer-elite-2-red-line/ Επεξ/σία 13 Ιουλίου από mclein² 1
CaptainGR10 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 35 minutes ago, mclein² said: επεσε τσεκουρι. με 270€ παιρνεις : abloy protec² σε κυλινδρο και ακομη καλυτερο... monolito rok σε defender... και γενικα το σετ που εβαλαν δε βγαινει τοποθετημενο πανω απο 170€ ~ 180€. ========================================================================= το πως λειτουγει η φαση με τις διαρρηξεις ισως μπορεις να το τσεκαρεις εδω : οτι υπαρχει στο παρακατω σαιτ, υπαρχει σε (καποια μορφη) διαρρηξη κ στην ελλαδα. https://turbodecoder.com/product/topolino-decoder-for-lock-model-mauer-elite-2-red-line/ Ευχαριστώ για την απάντηση! Χάλασε η προηγούμενη και δεν υπήρχε πολύς χρόνος για έρευνα κτλ. +άλλα 30 για το άνοιγμα της πόρτας αφού κλείστηκαν απ'εξω. Είναι και λίγο πιο μεγάλης ηλικίας άνθρωποι οι δικοί μου, ίσως έπαιξε ρόλο.. Τέλος πάντων, πιστεύεις ότι είναι καλύτερο να πάρω το προτεκ και να το αντικαταστήσω όταν μπορέσω?
mclein² Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 15 hours ago, CaptainGR10 said: Ευχαριστώ για την απάντηση! Χάλασε η προηγούμενη και δεν υπήρχε πολύς χρόνος για έρευνα κτλ. +άλλα 30 για το άνοιγμα της πόρτας αφού κλείστηκαν απ'εξω. Είναι και λίγο πιο μεγάλης ηλικίας άνθρωποι οι δικοί μου, ίσως έπαιξε ρόλο.. Τέλος πάντων, πιστεύεις ότι είναι καλύτερο να πάρω το προτεκ και να το αντικαταστήσω όταν μπορέσω? εφοσον εχουμε ηλικιωμενους, θα πηγαινα σε οτιδηποτε ασφαλες αλλα κυριως με ενεργη τη διπλη ενεργεια. δεν μπορω να προτεινω να δωσεις κι αλλα χρηματα οταν ηδη δαπανηθηκαν παρα πολλα εκτος αν στο σπιτι μενουν αρκετα χρηματα / χρυσαφικα κλπ...
learner Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1566648/me-nea-methodo-diarriksis-xtypoyn-ta-diamerismata-oi-mpoukadoroi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα