Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 hours ago, BasilP said:

καλησπέρα, η πορτα όπως έγραψα είναι απλή ξύλινη, όχι ασφαλείας, η φωτό παίζει ρόλο ; αφού ομφαλοί και κλειδαριές είναι στάνταρ μεγέθη ;

mclein ΟΚ είχα σκοπό να βαλω δεύτερη κλειδαριά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν αξίζει να κρατήσω τον υπάρχοντα ομφαλό (Abus D6s) και στη πρόσθετη κλειδαρια να βάλω κάτι καλύτερο ;

έχεις να προτείνεις κάτι για τον νέο ομφαλό ; πχ στo skroutz βλέπω ομφαλούς με 50 έως +100 ευρώ ;

ή αν δεν το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ μπορείτε έστω να μου πείτε ποια χαρακτηριστικά είναι πιο σημαντικά να προσέξω ; μιλάμε πάντα για κλειδαριά σε απλή πόρτα. πχ. βλεπω μη αντιγράψιμα κλειδιά, μηχανισμό με μπίλιες, κλπ....

οτι κυλινδρο κ να βαλεις κατω, τα ιδια ειναι...ειτε σπασιμο - ειτε τρυπημα σε "σωστο" σημειο, τελειωνει σβελτα τη δουλεια.

η προσθετη θα οδηγησει τη φαση σε σπασιμο της πορτας εαν ειναι αναγκαια η εισβολη.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους .

Βρίσκομαι στην αναζήτηση κλειδαριάς (κυλίνδρου) για να αντικαταστήσω την υπάρχουσα κλειδαριά από μια πόρτα ασφαλείας. 

Μετά απο αρκετό ψάξιμο είχα καταλήξει στην abloy protec 2 , επισκέφτηκα το μαγαζί που την είχε και εκεί μου πρότειναν σαν καλύτερη την dormakaba expert plus.

Η αρχική επιλογή ήταν η Evva Mcs, αλλά λόγω υψηλού κόστους απορρηφθηκε.

Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες γνώμες ώστε να προχωρήσω στην αλλαγή ? 

Υστερόγραφο: Για extra ασφάλεια θα μπει και ένα defender, σκέφτομαι το DISEC MRM29-25D1, οποία γνώμη υπάρχει είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
6 hours ago, Secone said:

Καλησπέρα σε όλους .

Βρίσκομαι στην αναζήτηση κλειδαριάς (κυλίνδρου) για να αντικαταστήσω την υπάρχουσα κλειδαριά από μια πόρτα ασφαλείας. 

Μετά απο αρκετό ψάξιμο είχα καταλήξει στην abloy protec 2 , επισκέφτηκα το μαγαζί που την είχε και εκεί μου πρότειναν σαν καλύτερη την dormakaba expert plus.

Η αρχική επιλογή ήταν η Evva Mcs, αλλά λόγω υψηλού κόστους απορρηφθηκε.

Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες γνώμες ώστε να προχωρήσω στην αλλαγή ? 

Υστερόγραφο: Για extra ασφάλεια θα μπει και ένα defender, σκέφτομαι το DISEC MRM29-25D1, οποία γνώμη υπάρχει είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ!

ο abloy protec² ΕΙΝΑΙ & ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ η καλυτερη λυση μεχρι τα 150-160€.

MCS ισως μπορεις να βρεις στα 250 ~ 270€ / δεν ξερω σε τι χρηματα τον βρηκες.

experT εξαιρετικη επιλογη στα 140€ ~ 150€ με 5 κλειδια.

εαν ξεπερασεις τα 180€, τοτε πας 4ks ή pentacross ή dom 

======

για το μαγνητικο : ειτε πας σε φθηνο 3g δηλαδη το mr500 - ειτε θα παρεις mag3g - ειτε θα πας στη λυση του mottura

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, mclein² said:

======

για το μαγνητικο : ειτε πας σε φθηνο 3g δηλαδη το mr500 - ειτε θα παρεις mag3g - ειτε θα πας στη λυση του mottura

Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ για της καθοδήγηση. 

Τελικά προχώρησα σε παραγγελία της Abloy protec2 και του mag3g. Υπήρχε η σκέψη να πάω στο Abloy Protec2 hard , αλλά από το κατάστημα μου είπαν ότι αφού θα υπάρχει μαγνητικό defender δεν θα προσέφερε πολλά οπότε δεν έκανα την κίνηση. 

Τι άλλη αλλαγή μπορεί να γίνει σε απλή πόρτα ασφαλείας για να αυξηθεί η ασφάλεια χωρίς να αλλάξει η πόρτα? Η πόρτα είναι περίπου 5ετιας -8ετιας, από αυτές λογικά που πουλαγανε στα γνωστά πολυκαταστήματα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
12 minutes ago, Secone said:

Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ για της καθοδήγηση. 

Τελικά προχώρησα σε παραγγελία της Abloy protec2 και του mag3g. Υπήρχε η σκέψη να πάω στο Abloy Protec2 hard , αλλά από το κατάστημα μου είπαν ότι αφού θα υπάρχει μαγνητικό defender δεν θα προσέφερε πολλά οπότε δεν έκανα την κίνηση. 

Τι άλλη αλλαγή μπορεί να γίνει σε απλή πόρτα ασφαλείας για να αυξηθεί η ασφάλεια χωρίς να αλλάξει η πόρτα? Η πόρτα είναι περίπου 5ετιας -8ετιας, από αυτές λογικά που πουλαγανε στα γνωστά πολυκαταστήματα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

δε χρειαζεται καμια δαπανη. ειστε στο 2% των κορυφαιων.

οι πορτες που τοποθετουνται εχουν ακομη diamond, k22 κ δε μαζευεται...

Δημοσ.
2 hours ago, mclein² said:

δε χρειαζεται καμια δαπανη. ειστε στο 2% των κορυφαιων.

οι πορτες που τοποθετουνται εχουν ακομη diamond, k22 κ δε μαζευεται...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την καθοδήγηση!

Δημοσ.
Στις 9/7/2024 στις 7:38 ΠΜ, mclein² είπε

οτι κυλινδρο κ να βαλεις κατω, τα ιδια ειναι...ειτε σπασιμο - ειτε τρυπημα σε "σωστο" σημειο, τελειωνει σβελτα τη δουλεια.

η προσθετη θα οδηγησει τη φαση σε σπασιμο της πορτας εαν ειναι αναγκαια η εισβολη.

ΟΚ κατανοητό, αυτό όμως που λες ισχύει επειδή έχω απλή πορτα και όχι ασφαλείας ;

για αυτή την πρόσθετη κλειδαριά που είπες και στο προηγούμενο ποστ μπορείς να μου προτείνεις ενδεικτικά 1-2 ομφαλούς που να είναι καλύτεροι από τον AbusD6s που εχω στην υπάρχουσα  ;

δηλαδή αυτόν να τον κρατήσω ως έχει και να βάλω μία πρόσθετη. Δεν περιμένω θαύματα. απλά να έχω μια προστασία έστω και λίγο καλύτερη

Δημοσ.
14 hours ago, BasilP said:

ΟΚ κατανοητό, αυτό όμως που λες ισχύει επειδή έχω απλή πορτα και όχι ασφαλείας ;

για αυτή την πρόσθετη κλειδαριά που είπες και στο προηγούμενο ποστ μπορείς να μου προτείνεις ενδεικτικά 1-2 ομφαλούς που να είναι καλύτεροι από τον AbusD6s που εχω στην υπάρχουσα  ;

δηλαδή αυτόν να τον κρατήσω ως έχει και να βάλω μία πρόσθετη. Δεν περιμένω θαύματα. απλά να έχω μια προστασία έστω και λίγο καλύτερη

οτιδηποτε εχει 2 σειρες μπιλιες (συνδιασμο)..πχ abus d10, cisa astral κλπ κλπ ή αν πας σε περιεργα πατενταρισμενα προφιλ τυπου mottura, abloy, evva κλπ που ειναι ανουσιο για μια ξυλινη πορτα.

Δημοσ.
Στις 10/7/2024 στις 7:21 ΠΜ, mclein² είπε

======

dormokaba ειναι κροατικη εταιρεια απο οτι ειδα? πρωτη φορα αναφερθηκε εδω νομιζω.ειναι καλη γενικα η επειδη ,ισως λεω,ισως, δεν την γνωριζουν καλα οι κακοι λογω οτι σπανιζει?

Δημοσ.
13 hours ago, megapaixtaras said:

dormokaba ειναι κροατικη εταιρεια απο οτι ειδα? πρωτη φορα αναφερθηκε εδω νομιζω.ειναι καλη γενικα η επειδη ,ισως λεω,ισως, δεν την γνωριζουν καλα οι κακοι λογω οτι σπανιζει?

ελβετια.

δεν αναφερθηκε πρωτη φορα.

προσωπικα ειναι στις 3 τοπ επιλογες μου εφοσον μιλαμε για προσεκτικους χρηστες.

experT & pentacross ειναι καλοι κυλινδροι επειδη εχουν "τεραστιο" συνδιασμο και με τα υφισταμενα δεδομενα ειναι αδιανοητο να παραβιαστουν με τις 3 μεθοδους που "παιζουν" αυτο το διαστημα παγκοσμια.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mclein² είπε

οτιδηποτε εχει 2 σειρες μπιλιες (συνδιασμο)..πχ abus d10, cisa astral κλπ κλπ ή αν πας σε περιεργα πατενταρισμενα προφιλ τυπου mottura, abloy, evva κλπ που ειναι ανουσιο για μια ξυλινη πορτα.

ευχαριστώ για την διευκρίνιση, αυτός ηταν και ο προβληματισμός μου από την αρχή. Μη βάλω κάτι που δεν έχει νόημα σε ξύλινη πορτα.

μια τελευταία ερώτηση : έχει νόημα να βαλω και defender στην καινούργια κλειδαριά ή δεν προσφέρει κάτι στη δική μου περίπτωση ;

Δημοσ.
18 minutes ago, BasilP said:

ευχαριστώ για την διευκρίνιση, αυτός ηταν και ο προβληματισμός μου από την αρχή. Μη βάλω κάτι που δεν έχει νόημα σε ξύλινη πορτα.

μια τελευταία ερώτηση : έχει νόημα να βαλω και defender στην καινούργια κλειδαριά ή δεν προσφέρει κάτι στη δική μου περίπτωση ;

οπως προ-ειπα :

μενει η φαση κατω ως εχει.

προσθετεις μια δευτερη κλειδαρια επανω. αυτη μπορει να ειναι ειτε μια 2στροφη με κλειδι τυπου χρηματοκιβωτιου securemme με το πατενταρισμενο κλειδακι - ειτε μια 3στροφη securemme με defender & οποιο κυλινδρο επιλεξεις.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mclein² είπε

οπως προ-ειπα :

μενει η φαση κατω ως εχει.

προσθετεις μια δευτερη κλειδαρια επανω. αυτη μπορει να ειναι ειτε μια 2στροφη με κλειδι τυπου χρηματοκιβωτιου securemme με το πατενταρισμενο κλειδακι - ειτε μια 3στροφη securemme με defender & οποιο κυλινδρο επιλεξεις.

ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mclein² είπε

ελβετια.

δεν αναφερθηκε πρωτη φορα.

προσωπικα ειναι στις 3 τοπ επιλογες μου εφοσον μιλαμε για προσεκτικους χρηστες.

experT & pentacross ειναι καλοι κυλινδροι επειδη εχουν "τεραστιο" συνδιασμο και με τα υφισταμενα δεδομενα ειναι αδιανοητο να παραβιαστουν με τις 3 μεθοδους που "παιζουν" αυτο το διαστημα παγκοσμια.

εννοεις προσεκτικους οπως ειπες και για τον aloy δλδ. ηρεμα και προσεκτικα? θελει προσοχη κιαυτος?

οι αλλες 2 τοπ επιλογες σου ποιες ειναι?

Δημοσ.
3 hours ago, megapaixtaras said:

εννοεις προσεκτικους οπως ειπες και για τον aloy δλδ. ηρεμα και προσεκτικα? θελει προσοχη κιαυτος?

οι αλλες 2 τοπ επιλογες σου ποιες ειναι?

ολες οι ferrari θελουν προσοχη και αγαπη...οποτε ναι!

experT / pentacross / abloy / 4ks / akura 44 magnetic / dom twinstar / rs5

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...