Petros Electron Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, mclein² είπε το σχεδιο ειναι.... Μάλιστα!. «Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε».🤣 1
gousias Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Doubt είπε Το καλύτερο θα ήταν ανάμεσα σε κάθε πόρτα να είχαν και διάφορα extra εμπόδια τύπου Indiana Jones (φωτιές, καρφιά 2μετρα, ερπετά κλπ κλπ)... 4
taris Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 hour ago, gousias said: Το καλύτερο θα ήταν ανάμεσα σε κάθε πόρτα να είχαν και διάφορα extra εμπόδια τύπου Indiana Jones (φωτιές, καρφιά 2μετρα, ερπετά κλπ κλπ)... Xτίσιμο παραθύρων/ανοιγμάτων και αντικατάστασή τους με οπές αερισμού. 2
Sebu Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Κακιες, απλα βρισκεις 2-3 ντοπιους οπαδους της Ρομα και τους αναθετεις εξωτερικο περιπολο/φυλαξη με ανταλλαγμα καρουλια χαλκου, σωληνες, ξυσμα χαλκου, σιδερα, κτλ. 3
kostas-41 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την κλειδαριά που έχω στην πόρτα μου και θέλω να επενδύσω σε αυτό. Επειδή διαβάζω για παρά πολλούς κυλίνδρους ασφαλείας και διαφορά defender είναι καλύτερο να δώσω όλο το μπατζετ για ένα παρά πολύ καλό κύλινδρο ή να πάρω έναν λίγο πιο οικονομικό και να βάλω και ένα μαγνητικό defender? θα ήθελα μια γνώμη από κάποιον που γνωρίζει για μια αξιόπιστη πρόταση με ταβάνι περίπου στα 550€. Ευχαριστω!
Petros Electron Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 5 ώρες πριν, kostas-41 είπε Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την κλειδαριά που έχω στην πόρτα μου και θέλω να επενδύσω σε αυτό. Επειδή διαβάζω για παρά πολλούς κυλίνδρους ασφαλείας και διαφορά defender είναι καλύτερο να δώσω όλο το μπατζετ για ένα παρά πολύ καλό κύλινδρο ή να πάρω έναν λίγο πιο οικονομικό και να βάλω και ένα μαγνητικό defender? θα ήθελα μια γνώμη από κάποιον που γνωρίζει για μια αξιόπιστη πρόταση με ταβάνι περίπου στα 550€. Ευχαριστω! Καλημέρα, καλύτερα να μας πεις και σε ποια περιοχη εισαι. Με αυτο το budget βαζεις πραγματα απο το "πανω" ράφι, και θα σου απαντήσει ο ειδικός μας.
mclein² Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, kostas-41 said: Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την κλειδαριά που έχω στην πόρτα μου και θέλω να επενδύσω σε αυτό. Επειδή διαβάζω για παρά πολλούς κυλίνδρους ασφαλείας και διαφορά defender είναι καλύτερο να δώσω όλο το μπατζετ για ένα παρά πολύ καλό κύλινδρο ή να πάρω έναν λίγο πιο οικονομικό και να βάλω και ένα μαγνητικό defender? θα ήθελα μια γνώμη από κάποιον που γνωρίζει για μια αξιόπιστη πρόταση με ταβάνι περίπου στα 550€. Ευχαριστω! 550€ δε κανει η πορτα σου ολοκληρη....που λεει ο λογος... κλειδαρια (κυριως επειδη δε φαινεται συγχρονη/επωνυμη) + αφαλος τοπ + ενα ντιφεντερ μεσαιο = 300 ~ 400 ευρω ΜΑΞ... 30 minutes ago, kostas-41 said: Καλημέρα, βρίσκομαι στο κέντρο στην Αθήνα. πχ...με ρεβο + αμπλοι + μονολιτο, θα δωσεις περιπου 250€ και εχεις 300€ για διακοπες Επεξ/σία 20 Ιουνίου από mclein² 1
kostas-41 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Ευχαριστώ πολύ mclean για την πρόταση με βοηθάς πολύ γιατί είχα χαθεί.. Όταν λες κλειδαριά ρεβο εννοείς την cisa revolution? και αμπλοι τον abloy protect?
mclein² Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 30 minutes ago, kostas-41 said: Ευχαριστώ πολύ mclean για την πρόταση με βοηθάς πολύ γιατί είχα χαθεί.. Όταν λες κλειδαριά ρεβο εννοείς την cisa revolution? και αμπλοι τον abloy protect? ναι, ειτε iseo sls - ειτε revo pro - ειτε mtl los....γενικα μια επωνυμη κλειδαρια μιας κ αυτη που εχεις δε λεει πολλα & ισως δεν ειναι καν γραναζωτη. abloy protec² - εαν εισαι ησυχος ως ανθρωπος κ οχι ανησυχος / νευρικος...μια χαρα θα τον δουλευεις κ ειναι οτι πιο VFM παιζει...εναλλακτικα στα λεφτα που δινεις κ περισσευουν παιρνεις μεχρι και MCS
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Παιδια καλησπερα και παλι! Να κανω μια ερωτηση ποια η αποψη σας για τον αφαλο m c move? Σε σχεση με τον ces dm5 ή τον keso 8000 τον θεωρειται καλυτερο χειροτερο;; Θα τον επιλεγατε;
Cuore_Sportivo Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Καλημέρα, Έβαλαν τις προάλλες οι δικοί μου αφαλό και τους εγκατέστησαν τον Tokoz 300. Ψάχνοντας πληροφορίες έπεσα στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά μου έκανε εντύπωση πως με μια αναζήτηση δε βρήκα κανένα αποτέλεσμα! Έχει κάποιος άποψη για τις συγκεκριμένες κλειδαριές και γνωρίζετε αν θεωρούνται αξιόπιστες;
turbat0s Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, Cuore_Sportivo είπε τους εγκατέστησαν τον Tokoz 300. Πόσο κόστισε?
ATmega Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Καμία πρόταση για μάστορα/εταιρεία για αντικατάσταση παλιάς πόρτας(απλή ξύλινη 50 χρονών) με νέα πόρτα ασφαλείας με κόστος έως 700€ στην περιοχή του Λουτρακίου Κορινθίας. Το άνοιγμα της πόρτας από τοίχο σε τοίχο είναι 98x215cm. Δυστυχώς, δεν μπορώ να διαθέσω μεγάλο budget οπότε τι θα προτείνατε για κάτι έως 700€ (αν είναι δυνατόν και πιο χαμηλά). Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα