mclein² Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 9 hours ago, spirosR7 said: Καλησπέρα παιδιά. Μια γνώμη για τη κλειδαριά mottura με κύλινδρο project cilindri η κάτι τέτοιο δε ξέρω παραπάνω πληροφορίες. Απλά έβαλα μια πόρτα ασφαλείας φτηνή και μου είπε ο μάστορας η συγκεκριμένη κλειδαριά είναι καλή και καλύτερη από τη securemme k2 ισχύει κάτι τέτοιο η να την αλλάξω? Η κλειδαριά είναι αυτή εδώ: https://www.mottura.it/en/products/high-security-cylinders/basic-cylinders-project https://www.leroymerlin.it/prodotti/ferramenta/serrature-e-cilindri/cilindri-delle-serrature/cilindri-a-infilare-profilo-europeo-project-mm-102-decentrato-31x71-84160193.html εκτος απ'τον mottura viper οτιδηποτε αλλο απ'το σεναριο προτζεκτ ειναι για τα σκουπιδια. 12 hours ago, malmsteen1984 said: Επανέρχομαι και με φωτογραφίες Πηγα και ρωτησα σε κλειδαραδες. Μου ειπαν οτι θελει αλλαγή κλειδαριας, οχι μονο μυλου επειδη μου είπε ενας εσπασε ενα ελατήριο. Ενας μου ειπε cisa ap4 κλειδαριά και μυλος, μη αντιγραψιμο κλειδι 430€ ! Ο αλλος iseo η agb scudo 230€-280€. Με defender ολα και μη αντιγραψιμο κλειδι. Εχω μπερδευτει πολλα λεφτα χωρις επεξηγησεις. τους ζητας αναλυτικα : μαρκα κλειδαριας (χρειαζεσαι μια 60αρα) μαρκα & μοντελο κυλινδρου (χρειαζεσαι εναν κυλινδρο διαστασης 30/50) μαρκα & μοντελο εξωτερικου προστατευτικου (το defender) εσωτερικο διακοσμητικο μεγαλο (ειτε azzi - ειτε disec) κοστος εργασιας & κοστος υλικων ξεχωριστα εκτος αν η τιμη ειναι φυσιολογικη. εγω προσωπικα ως επαγγελματιας θα εβαζα και ενα νεο αυτοματο πυρο / καρε για να κραταει καλυτερα το χερουλι. ============= πρακτικα την πορτα σου την αναβαθμιζεις απο 140 ~ 150 ευρω... πχ : Cisa Revolution + τον πιο οικονομικο κυλινδρο που δουλευει καθε επαγγελματιας + disec sferik rok + ki1903p + εργασια 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vene3 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Kαλήσπέρα σας για λογαριασμό φίλου θα βάλει nuki σε πόρτα θωρακισμένη σε διαμέρισμα που θα γίνει rbnb.Εχει κλειδαρια ασφαλείας γραναζωτη με κύλινδρο ασφαλείας με διάσταση 30χ50 και δεν είναι διπλής λειτουργείας. Τώρα αν βάλει το NUKI, τι διάσταση κυλίνδρου πρέπει να βάλει και τι χαρακτηριστικά να έχει το κλειδί (σιδερένιο κεφάλι?) έκτος να είναι διπλής λειτουργείας. Τον ενδιαφέρει να είναι με κάρτα ιδιοκτήτη το κλειδί. Το μπατζετ του ειναι περιορισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 3 minutes ago, Vene3 said: Kαλήσπέρα σας για λογαριασμό φίλου θα βάλει nuki σε πόρτα θωρακισμένη σε διαμέρισμα που θα γίνει rbnb.Εχει κλειδαρια ασφαλείας γραναζωτη με κύλινδρο ασφαλείας με διάσταση 30χ50 και δεν είναι διπλής λειτουργείας. Τώρα αν βάλει το NUKI, τι διάσταση κυλίνδρου πρέπει να βάλει και τι χαρακτηριστικά να έχει το κλειδί (σιδερένιο κεφάλι?) έκτος να είναι διπλής λειτουργείας. Τον ενδιαφέρει να είναι με κάρτα ιδιοκτήτη το κλειδί. Το μπατζετ του ειναι περιορισμένο. cisa astral tekno pro / winkhaus ontra μου ερχονται προχειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vene3 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 5 λεπτά πριν, mclein² είπε cisa astral tekno pro / winkhaus ontra μου ερχονται προχειρα Δλδ με cisa astral tekno pro συνεργάζεται επειδή έχει πλάστικο κεφάλι το ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Έχει την επιλογή να πάρει και της nuki τον κύλινδρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vene3 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 3 λεπτά πριν, jaguar13 είπε Έχει την επιλογή να πάρει και της nuki τον κύλινδρο. Δεν γνωρίζουμε τι ασφάλεια προσφέρει και δεν ξέρουμε με τα κλειδιά για αντιγραφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 13 λεπτά πριν, Vene3 είπε Δεν γνωρίζουμε τι ασφάλεια προσφέρει και δεν ξέρουμε με τα κλειδιά για αντιγραφές. Οι προδιαγραφές υπάρχουν στο site και φαίνονται οκ. Το ότι δεν πολυκυκλοφορεί επίσης στα θετικά το βλέπω. Ας μας πει ο "ειδικός". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 2 hours ago, Vene3 said: Δεν γνωρίζουμε τι ασφάλεια προσφέρει και δεν ξέρουμε με τα κλειδιά για αντιγραφές. κλειδια ΠΟΥΘΕΝΑ, μονο απο νουκι... επισης οταν το μπατζετ ειναι περιορισμενο να ξερεις οτι μειωνονται οι απαιτησεις για ασφαλεια. ο γιαλ ο κυλινδρος αν δινει ακομη αυτον ο νουκις, ειναι καλυτερος απο τον τεκνο προ για αθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macrun Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποια προτιμηση στο να επιλέξω μεταξύ CISA Revolution Pro ηλεκτρικής και CISA Revolution Pro + ηλεκτρικο κυπρί για είσοδο πολυκατοικίας; Edit: εχω την εντύπωση ότι η ηλεκτρική CISA επειδη εχει 2 γλώσσες, ίσως δίνει ένα κλικ παραπάνω ασφάλεια όταν είναι ξεκλείδωτη. Επεξ/σία 24 Μαϊου από macrun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 18 hours ago, macrun said: Υπάρχει κάποια προτιμηση στο να επιλέξω μεταξύ CISA Revolution Pro ηλεκτρικής και CISA Revolution Pro + ηλεκτρικο κυπρί για είσοδο πολυκατοικίας; Edit: εχω την εντύπωση ότι η ηλεκτρική CISA επειδη εχει 2 γλώσσες, ίσως δίνει ένα κλικ παραπάνω ασφάλεια όταν είναι ξεκλείδωτη. οτι εγραψες ισχυει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simos1974 Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Καλημερα και καλο ΣΚ σε ολους. ειχε ακουστει πριν κανα 2μηνο κρουσμα διαρρηξης σε πορτα με AGB DCK κυλινδρο. Ξερουμε τελικα αν ισχυει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου On 25/05/2024 at 13:27, simos1974 said: Καλημερα και καλο ΣΚ σε ολους. ειχε ακουστει πριν κανα 2μηνο κρουσμα διαρρηξης σε πορτα με AGB DCK κυλινδρο. Ξερουμε τελικα αν ισχυει ? ο συναδελφος μου που του ετυχε, λεει οτι ισχυει... εγω περα απο 2-3 περιπτωσεις που ακουστηκαν (φημες) δεν εχω κανενα κρουσμα ή δεν με πηρε κανεις απο τους 250+ πελατες μου με DCK 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Γεια σας Σε πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά την γνωστή της diamond το νοικιάζει το διαμέρισμα γιατρός και θέλει να βάλει κυπρί Τι βάζω ; Που ψάχνω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 9 hours ago, st2 said: Γεια σας Σε πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά την γνωστή της diamond το νοικιάζει το διαμέρισμα γιατρός και θέλει να βάλει κυπρί Τι βάζω ; Που ψάχνω ; η κλειδαρια τι σχεση εχει με το κυπρι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein² είπε η κλειδαρια τι σχεση εχει με το κυπρι ; απλά το αναφέρα μήπως βοηθήσει στην κουβέντα Καμία βοήθεια, τι να κοιτάξω και τι να κάνω; Επεξ/σία 1 Ιουνίου από st2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα