Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Karanikolis είπε

Καλημέρα!
Παρακολουθώ λίγο καιρό εδώ και θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς δεν έχω καθόλου ιδέα από κλειδαριές. 
Είχε μπει παλιότερα αυτή η πόρτα ασφαλείας περίπου 10 χρόνια πριν, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το χρηματικό για να γίνει αλλαγή η πόρτα (δεν ξέρω αν χρειάζεται κιόλας) θα ήθελα όμως να βάλω μια πολύ καλή κλειδαριά που να παρέχει μεγάλη ασφάλεια. Και ότι άλλο χρειάζεται, διαβάζω εδώ για defender κτλ που δεν έχω καθόλου ιδέα για όλα αυτά.. 

οποτε το ερώτημα μου είναι, αν μπορεί σε αυτή τη πόρτα να γίνει αλλαγή η κλειδαριά της με μια πολύ καλύτερη και τι άλλο χρειάζεται να μπει μαζί με την κλειδαριά! Αλλάζει μόνο ο αφαλός ή θέλει και το μέσα; Θέλει άλλο defender? Μπορείτε να μου προτείνεται σας παρακαλώ, ευχαριστώ!

Κλασική securemme κλειδαρια. Αναλογα το ποσο που θες να δώσεις απο 150-400 ευρω αλλαζεις κλειδαρια και κυλινδρο και defender. Καλο ειναι να αλλάξεις την κλειδαριά γιατι μετα απο 10 χρονια θα εχει παλαιωσει, και το defnder επισης γιατι ειναι της πλακας. Αν θες γραψε και περιοχη για να σου απαντησουν σχετικα με την επιλογη του κυλινδρου καθως και το buget που εχεις σκοπο να δωσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Κλασική securemme κλειδαρια. Αναλογα το ποσο που θες να δώσεις απο 150-400 ευρω αλλαζεις κλειδαρια και κυλινδρο και defender. Καλο ειναι να αλλάξεις την κλειδαριά γιατι μετα απο 10 χρονια θα εχει παλαιωσει, και το defnder επισης γιατι ειναι της πλακας. Αν θες γραψε και περιοχη για να σου απαντησουν σχετικα με την επιλογη του κυλινδρου καθως και το buget που εχεις σκοπο να δωσεις.

Είμαι Περιστερι, Αθήνα. Η αλήθεια είναι ότι κολλάει παρά πολύ ο αφαλός παρότι του έχω βάλει wd40. Αλλα με όλα αυτά που διαβάζω εδώ έχω φοβηθεί και θέλω να βάλω κάτι καλό. Με τα 400€ που είπες τα αλλάζω όλα; Κλειδαριά αφαλό και defender? Πιστεύω μέχρι τοσα μπορώ να διαθέσω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. αλλιως ας την γκρεμίσουν και να μπουν.. 😅 Επίσης αν έχετε να μου προτείνεται και μαγαζί θα με βοηθούσε μην πάω όπου να ναι.. 

Επεξ/σία από Karanikolis
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

παρότι του έχω βάλει wd40

Ακατάλληλο για κλειδαριές και αφαλούς, αρχικά λιπαίνει και μετά είναι μαγνήτης για σκόνες και χνούδια, φτιάχνει μιά λιπαρή λάσπη στους μηχανισμούς.

Αλλά θέλει αλλαγή το σύστημα, για μιά αντικειμενική γνώμη και πιθανή συνεργασία στείλε ένα pm στον φίλο mclein2, είναι επαγγελματίας στον χώρο και η ψυχή του νήματος.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Karanikolis said:

Είμαι Περιστερι, Αθήνα. Η αλήθεια είναι ότι κολλάει παρά πολύ ο αφαλός παρότι του έχω βάλει wd40. Αλλα με όλα αυτά που διαβάζω εδώ έχω φοβηθεί και θέλω να βάλω κάτι καλό. Με τα 400€ που είπες τα αλλάζω όλα; Κλειδαριά αφαλό και defender? Πιστεύω μέχρι τοσα μπορώ να διαθέσω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. αλλιως ας την γκρεμίσουν και να μπουν.. 😅 Επίσης αν έχετε να μου προτείνεται και μαγαζί θα με βοηθούσε μην πάω όπου να ναι.. 

με 400€ βαζεις τα καλυτερα και εχεις και ρεστα σε αυτη την πορτα...

μεχρι και για μαγνητικο ντιφεντερ με 4κς μπορεις να συζητησεις...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein² είπε

με 400€ βαζεις τα καλυτερα και εχεις και ρεστα σε αυτη την πορτα...

μεχρι και για μαγνητικο ντιφεντερ με 4κς μπορεις να συζητησεις...

Θα σου στείλω pm μιας και από ότι έμαθα έχεις μαγαζί και βοηθάς αρκετά τον κόσμο εδώ! 

• Like 3
Δημοσ.

Ο Γιωργος (mclein) και ο συνεργατης του ειναι εγγυηση.

29x ευχαριστημενοι ινσομνιακς συνιστουν mclein αυτοι ξερουν

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HPXMAN είπε

Γιωργος Σπύρος Τάσος η καλύτερη ομάδα 

Πολύ καλός και ευγενικός άνθρωπος ο κυρ Αναστάσης!

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 hours ago, Petros Electron said:

Πολύ καλός και ευγενικός άνθρωπος ο κυρ Αναστάσης!

o Γιωργος ειναι ο καλυτερος :D 

• Like 1
  • Haha 10
Δημοσ.

Καλησπέρα, βρήκα βίντεο που κάποιος τρυπάει τον kaba expert με τρυπάνι στο σημείο που μπαίνει το κλειδί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το defender βοηθάει κάπως; Γιατί σε εκείνη τη θέση ειναι ο ρότορας του defender, που υπάρχει σχισμή. Τι μπορούμε να κάνουμε σε τετοιες περιπτώσεις;

Δημοσ.
17 hours ago, _^ThEo^_ said:

Καλησπέρα, βρήκα βίντεο που κάποιος τρυπάει τον kaba expert με τρυπάνι στο σημείο που μπαίνει το κλειδί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το defender βοηθάει κάπως; Γιατί σε εκείνη τη θέση ειναι ο ρότορας του defender, που υπάρχει σχισμή. Τι μπορούμε να κάνουμε σε τετοιες περιπτώσεις;

βαζεις μαγνητικο defender

Δημοσ.

Καλημερα 

Θελω να αντιγράψω τα κλειδια μου ,θυμάμαι οτι μου ειχαν πει οτι ειναι ασφάλειας με κωδικο - καρτα , εχω χάσει τον κωδικο - καρτα δεν μπορώ να τον βρω κάπου . 

Γινεται να αντιγράφουν χωρις κωδικο ,αν ναι τι κοστος  εχει αξιζει η απλα να πεταξω τον αφαλο να βαλω εναν απλο ; 

Εχεις καποια/ος εμπειρια ;

Δημοσ.
25 minutes ago, xatzinikos_ said:

Καλημερα 

Θελω να αντιγράψω τα κλειδια μου ,θυμάμαι οτι μου ειχαν πει οτι ειναι ασφάλειας με κωδικο - καρτα , εχω χάσει τον κωδικο - καρτα δεν μπορώ να τον βρω κάπου . 

Γινεται να αντιγράφουν χωρις κωδικο ,αν ναι τι κοστος  εχει αξιζει η απλα να πεταξω τον αφαλο να βαλω εναν απλο ; 

Εχεις καποια/ος εμπειρια ;

βαλε φωτο το κεφαλι του κλειδιου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!!

Σε πόρτα ασφαλείας στο καινούργιο σπίτι μου, έγινε λάθος παράδοση κλειδιών σε σχέση με το κλειδί (για τους μαστορους). Τώρα που ήθελα να χρησιμοποιήσω απο τα 5 κλειδιά δυστυχώς δεν δουλεύουν. Έχουν χαθεί οπότε η πιο εφικτή λύση είναι να αλλάξω κύλινδρο. 

Η κλειδαριά και ο κύλινδρος (30-50) είναι

multi safe. 

Η πόρτα έχει defender (χωρίς να είμαι γνώστης) οχι τίποτα το σπουδαίο φαντάζομαι. Πιστεύετε πρέπει να το αλλάξω; 

Αυτό που θέλω είναι να μου προτείνετε ένα καλό κύλινδρο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το εύρος τιμής περιπου 150-200€ πάνω κάτω.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!! 

20240424_173117.jpg

Επεξ/σία από geotrvs
Έκανα λάθος την επωνυμία της κλειδαριάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...