Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, little_fairy είπε

Υπάρχει κάτι πιο οικονομικό και εξισου καλό;

Εγώ δεν γνωρίζω κάτι. Πάρε σβάρνα και τους υπόλοιπους πορτάδες και ζήτα προσφορές με λιγότερα χρήματα να δεις τι παίζει.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Εγώ δεν γνωρίζω κάτι. Πάρε σβάρνα και τους υπόλοιπους πορτάδες και ζήτα προσφορές με λιγότερα χρήματα να δεις τι παίζει.

Η κλειδαριά της Atros ειναι οκ ή να ζητήσω άλλη; 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, little_fairy είπε

Η κλειδαριά της Atros ειναι οκ ή να ζητήσω άλλη; 

Οκ είναι. Αφαλό θα σου πρότεινα M&C Move αν τον προσφέρουν, αλλιώς CES DM 5.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BigBlack είπε

Οκ είναι. Αφαλό θα σου πρότεινα M&C Move αν τον προσφέρουν, αλλιώς CES DM 5.

Ξερεις αν στο Praktiker εχουν καλες πορτες ασφαλείας;

• Haha 9
Δημοσ.
58 minutes ago, little_fairy said:

γιατι δε βαζετε μια κουρελου μπροστα στην πορτα καλυτερα ; 

• Like 3
  • Haha 16
Δημοσ.
1 ώρα πριν, little_fairy είπε

Τις καλυτερότερες!😇

Πέρα από την πλάκα καταλαβαίνω το χρηματικό πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει. Ο συγκεκριμένος πορτάς γνωρίζω πως κάνει άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, πιθανόν και άλλοι. Κάνε μιά ερώτηση πριν κάνεις μιά κακή επιλογή στο όνομα της οικονομίας...

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

γνωρίζει κανεις τι ρόλο παίζει στην ασφάλεια μιας πόρτας το μήκος της λαμαρίνας που υπάρχει στην κάσα της, απο εκεί που τελείωνει η πόρτα και προς τα έξω; Σε μερικούς πορτάδες έχω δει αυτη η λαμαρίνα να είναι 1 εκατοστό και σε άλλους 2.5 εκατοστά. 

88201 copy.jpeg

Επεξ/σία από _^ThEo^_
Δημοσ.

Γνωστός μπήκε σε καινούργια πολυκατοικία και διαπίστωσε ότι η πόρτα ασφαλείας έχει μια Securemme K22 κλειδαριά.

Υπάρχει τίποτα καλό έως 100€ να βάλει? Καθώς έψαχνα και εγώ πριν λίγο καιρό, είδα ότι υπάρχουν πολλά εργαλεία για να ανοίγεις "flat" κλειδιά https://www.youtube.com/watch?v=V7GmUaSH25o.

Για τον κύλινδρο EVVA EPS τι γνώμη έχετε?

Δημοσ.
10 hours ago, Axelq said:

Γνωστός μπήκε σε καινούργια πολυκατοικία και διαπίστωσε ότι η πόρτα ασφαλείας έχει μια Securemme K22 κλειδαριά.

Υπάρχει τίποτα καλό έως 100€ να βάλει? Καθώς έψαχνα και εγώ πριν λίγο καιρό, είδα ότι υπάρχουν πολλά εργαλεία για να ανοίγεις "flat" κλειδιά https://www.youtube.com/watch?v=V7GmUaSH25o.

παρα πολυ καλος κυλινδρος & αδικημενος...

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, mclein² said:

παρα πολυ καλος κυλινδρος & αδικημενος...

Από ότι όμως βλέπω και ο EVVA ICS κοστίζει 20€ παραπάνω, αξίζει ή έχεις να προτείνεις κάποιον άλλον σε αυτή την τιμή? 

Δημοσ.
27 minutes ago, Axelq said:

Από ότι όμως βλέπω και ο EVVA ICS κοστίζει 20€ παραπάνω, αξίζει ή έχεις να προτείνεις κάποιον άλλον σε αυτή την τιμή? 

δεν πιστευω ιδια διασταση & ιδιο αριθμο κλειδιων να βγαινει ΜΟΝΟ τοσο μικρη διαφορα...

Δημοσ.
5 hours ago, mclein² said:

δεν πιστευω ιδια διασταση & ιδιο αριθμο κλειδιων να βγαινει ΜΟΝΟ τοσο μικρη διαφορα...

Δίκιο έχεις, 35-40€ είναι η διαφορά για το ίδιο μέγεθος.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Axelq είπε

Τον ειχα και εγω στα υπόψη αλλα τελικά εβαλα τον abloy p2 😎. Αν τον επιλέξεις προσοχή στο κλειδί γιατι ειδα οτι εχει με κοντο λαιμό αλλα και με μακρύ. Προτίμησε με το μακρύ γιατι μπορεί το κοντό να τερματίζει στο defender σου.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα!
Παρακολουθώ λίγο καιρό εδώ και θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς δεν έχω καθόλου ιδέα από κλειδαριές. 
Είχε μπει παλιότερα αυτή η πόρτα ασφαλείας περίπου 10 χρόνια πριν, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το χρηματικό για να γίνει αλλαγή η πόρτα (δεν ξέρω αν χρειάζεται κιόλας) θα ήθελα όμως να βάλω μια πολύ καλή κλειδαριά που να παρέχει μεγάλη ασφάλεια. Και ότι άλλο χρειάζεται, διαβάζω εδώ για defender κτλ που δεν έχω καθόλου ιδέα για όλα αυτά.. 

οποτε το ερώτημα μου είναι, αν μπορεί σε αυτή τη πόρτα να γίνει αλλαγή η κλειδαριά της με μια πολύ καλύτερη και τι άλλο χρειάζεται να μπει μαζί με την κλειδαριά! Αλλάζει μόνο ο αφαλός ή θέλει και το μέσα; Θέλει άλλο defender? Μπορείτε να μου προτείνεται σας παρακαλώ, ευχαριστώ! 

IMG_2149.jpeg

IMG_2148.jpeg

IMG_2150.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...