Manosgoni23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ήθελα εξ αρχής τον MCS αλλα: Στο ένα κατάστημα οι επιλογές ήταν omega plus και iseo rme (και ένας ακόμα που δεν τον θυμάμαι) όπου νομίζω κερδίζει ο πρώτος. Δεν μπορούσα να επιλέξω να βάλουμε τον mcs δυστυχώς. Στο δεύτερο κατάστημα είχε επιλογή mcs ανεβαίνει βέβαια σε τιμή ή πόρτα (χωρίς να υπολογίζουμε τον κύλινδρο). Σκεφτομαι να κοιτάξω και αλλού. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από Manosgoni23
Petros Electron Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Φιλε @Manosgoni23, μην γράφεις επωνυμίες καταστημάτων εδώ γιατι απαγορεύεται και θα κλειδώσουν το νημα, πραγμα που δεν θελουμε! 🙏🙏 3 ώρες πριν, mclein² είπε υγ - υπαρχει μια γνωστοποιηση για παραβιαση DCK "αναιμακτη" & μεσημερινής καταδρομικης στη Νέα Σμύρνη αττικής, εαν καποιος συμφορουμιτης εχει αναλογη εμπειρια ή προσπαθεια ή γνωστος - γνωστου κλπ θα το εκτιμουσα να μας ενημερωσει. ο συναδελφος που ανελαβε ειναι εμπιστος & σοβαρος... Ευχαριστουμε για την ενημέρωση! 👏. Πολυ ενδιαφέρον αυτο.. Δεν μου κανει εντύπωση, οσο ποιο γνωστός και πολυφορεμενος ειναι ένας κύλινδρος, λογικό ειναι στο τελος να ασχοληθούν με αυτόν. Βεβαία δεν ξέρουμε κατω απο ποιες συνθήκες ανοίχθηκε, αλλα αν ισχύει όντως τότε μιλάμε για το τελος εποχής του DCK. Δεν λέω, καλός κύλινδρος τον ειχα 5 χρονιά, αλλά τον αναβάθμισα με έναν καλύτερο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από Petros Electron 1
mclein² Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Manosgoni23 said: Ήθελα εξ αρχής τον MCS αλλα: Στο ένα κατάστημα (diamonds door) οι επιλογές ήταν omega plus και iseo rme (και ένας ακόμα που δεν τον θυμάμαι) όπου νομίζω κερδίζει ο πρώτος. Δεν μπορούσα να επιλέξω να βάλουμε τον mcs δυστυχώς. Στο δεύτερο κατάστημα (σιαμο) είχε επιλογή mcs ανεβαίνει βέβαια σε τιμή ή πόρτα (χωρίς να υπολογίζουμε τον κύλινδρο). Μιλάμε για τον μοντέλο παραγωγικός, η extra 1 ψιλό ξέφευγε. Σκεφτομαι να κοιτάξω και αλλού. Γενικά από σιαμο διάβασα(σε αρκετά παλιότερα posts) πως η αναβάθμιση είναι κάπως πιο δύσκολη λόγω κατασκευής. Ισχύει ακομα αυτό? Υ. Γ. Χοντρικά στο πρώτο κατάστημα είμαι στα 1000 + ΦΠΑ(τριπλη θωράκιση +rme) ενώ στο δεύτερο είμαι στα 1400 +ΦΠΑ (διπλή θωράκιση + mcs) ας ξεκινησουμε απο τα βασικα οτι οι πορτες του diamond ειναι για τα σκουπιδια οποτε δεν ξερω πως προκυπτει συγκριση με του σιαμου... ποσο χρεωνει ο σιαμος για τον MCS --> στειλε μου πμ για να μη γινεται διαφημιση οχι, ο σιαμος αναβαθμισε την τεχνοτροπια του κ μπορεις να αλλαξεις στην επομενη δεκατια οτι χρειαζεσαι σχετικα νορμαλ τριπλη θωρακιση με RME --> με ποια κλειδαρια + ποιο ντιφεντερ ;;;;; 1
Manosgoni23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε Φιλε @Manosgoni23, μην γράφεις επωνυμίες καταστημάτων εδώ γιατι απαγορεύεται και θα κλειδώσουν το νημα, πραγμα που δεν θελουμε! 🙏🙏 Ευχαριστουμε για την ενημέρωση! 👏. Πολυ ενδιαφέρον αυτο.. Δεν μου κανει εντύπωση, οσο ποιο γνωστός και πολυφορεμενος ειναι ένας κύλινδρος, λογικό ειναι στο τελος να ασχοληθούν με αυτόν. Βεβαία δεν ξέρουμε κατω απο ποιες συνθήκες ανοίχθηκε, αλλα αν ισχύει όντως τότε μιλάμε για το τελος εποχής του DCK. Δεν λέω, καλός κύλινδρος τον ειχα 5 χρονιά, αλλά τον αναβάθμισα με έναν καλύτερο. Δεν το ήξερα, εσβησα τις επωνυμίες. 1
jimis_vts Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, mclein² είπε υγ - υπαρχει μια γνωστοποιηση για παραβιαση DCK "αναιμακτη" & μεσημερινής καταδρομικης στη Νέα Σμύρνη αττικής, εαν καποιος συμφορουμιτης εχει αναλογη εμπειρια ή προσπαθεια ή γνωστος - γνωστου κλπ θα το εκτιμουσα να μας ενημερωσει. ο συναδελφος που ανελαβε ειναι εμπιστος & σοβαρος... Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε αλλαγή δηλαδή οι κάτοχοι?? Εκτός αν πια έχει τόσα πολλά στοιχεία σαν κύλινδρος αλλά είναι άλλο από μέσα?? Αναίμακτη κιόλας??
villasg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Στις 7/2/2024 στις 11:10 ΠΜ, villasg είπε Ερωτηση πιο πολυ για τον @mclein² : Γιωργο πουλαω το σπιτι στην αθηνα που εχουμε βαλει τον "AGB SCUDO DCK" . Θα δώσω ολα τα κλειδιά και την καρτα στον αγοραστή ( φιλος ειναι ) , πρεπει να κανω κατι να παρει την καρτα στο ονομα του ή οχι ? 18 ώρες πριν, mclein² είπε υπαρχει μια γνωστοποιηση για παραβιαση DCK "αναιμακτη" & μεσημερινής καταδρομικης στη Νέα Σμύρνη αττικής, Μαλιστα μαλιστα ,,,,,,,
mclein² Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 5 hours ago, jimis_vts said: Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε αλλαγή δηλαδή οι κάτοχοι?? Εκτός αν πια έχει τόσα πολλά στοιχεία σαν κύλινδρος αλλά είναι άλλο από μέσα?? Αναίμακτη κιόλας?? 1 minute ago, villasg said: Μαλιστα μαλιστα ,,,,,,, εγω παντα συνιστω ψυχραιμια.... 2
villasg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, mclein² είπε εγω παντα συνιστω ψυχραιμια.... just noted 1
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, mclein² είπε εγω παντα συνιστω ψυχραιμια.... 5 λεπτά πριν, villasg είπε just noted οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει παιδια... νομιζω εδω τουλαχιστον εμεις το ξερουμε/αντιλαμβανόμαστε χαρη στη βοηθεια του Γιωργου και 1-2 ατομων ακόμα... χρονο αγοράζεις, οχι κατι απορθητο! 2
mclein² Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου συμφωνω απολυτα για το χρονο, το εχω αναφερει πολλες φορες. να προσθεσω οτι μιλαμε και για τον ανθρωπινο παραγοντα... αλλος τσατισμενος φευγοντας μπορει να νομιζε οτι κλειδωσε... αλλος φουλ ερωτευμενος να κλειδωσε μια φορα αρα καμια... αλλος να εχει δωσει κλειδια σε καποιον τριτο... και γενικα εαν τα περιστατικα δε φτασουν σε σεβαστό / ακλόνητο διψηφιο αριθμο δεν μπορουμε να βγουμε να πουμε : ΑΛΛΑΧΤΕ ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ & ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ, ουτε καν μαθηματικα δεν ειναι σωστο περαν της ηθικης... οποτε ας μεινουμε ψυχραιμοι...κραταμε οτι εχουμε 2 κρουσματα σε παρα πολυ δυσκολη περιοχη και βλεπουμε 4
26ska Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου @mclein²Γιωργο είναι η Νεα Σμυρνη νούμερο ένα περιοχή σε διαρρήξεις,περισσότερο και από Κυψελη,Πατησια;
Sebu Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Ίσως είναι περισσότερο στόχος η Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φαληρο, το Καλαμάκι κτλ λογω καλύτερων εισοδημάτων έναντι Κέντρου Αθήνας 1
slaughter Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχουν πόρτες/κλειδαριές που είναι 2 στροφών και άλλες (πιο κλασσικές θα έλεγα) που είναι 3ων στροφών ή και πολλαπλών (μια omega που είχα παλιά). Αυτό με τι έχει να κάνει? Επηρεάζει την ασφάλεια της πόρτας? Μιλάω πάντα για πόρτες ασφαλείας και όχι απλές/σιδερένιες κλπ
Manosgoni23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Ποια η άποψη σας για τις διπλές κλειδαριές? Είμαι ανάμεσα σε διπλή κλειδαριά με keso 8000 (και μια MC move) η μόνη κλειδαριά με mcs. Το ακριβότερο σενάριο είναι διπλή κλειδαριά με mcs + keso/Mc, αλλά ανεβαίνουμε αρκετά και ήθελα να δω απόψεις για τις διπλές κλειδαριές.
Menelaos83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Manosgoni23 είπε Ποια η άποψη σας για τις διπλές κλειδαριές? Είμαι ανάμεσα σε διπλή κλειδαριά με keso 8000 (και μια MC move) η μόνη κλειδαριά με mcs. Το ακριβότερο σενάριο είναι διπλή κλειδαριά με mcs + keso/Mc, αλλά ανεβαίνουμε αρκετά και ήθελα να δω απόψεις για τις διπλές κλειδαριές. Εγω εχω βαλει διπλη εδω και αρκετα χρονια, προσωπικα δεν το μετανοιωνω καθολου γτ μου δινει εξτρα ασφαλεια που θεωρω οτι δεν μετριεται σε χρηματα.Αν μπορεις βαλτην μην το σκεφτεσαι.Προφανως για να αναφερεσαι σε keso mc κλπ αρα ειναι απο S απο τον οποιο εχω βαλει και εγω Για ποση διαφορα μιλαμε? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από Menelaos83 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα