Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Καλησπερα, ξεκινα απο να τον ρωτησεις να σου πει αναλυτικα τι θα σου βαλει. Και επειτα θα σου πουμε αν ειναι καλη η τιμη σε σχεση με αυτα που σου πουλαει. Αλλιως δεν εχει νοημα να τον ρωτησεις τι θελεις εσυ να σου βαλει..

Petros Electron σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου !!! Θα επισκεφτώ και πάλι τον κλειδαρά μου ώστε να πάρω αναλυτικά την προσφορά του και θα σας ενημερώσω για να μου πείτε την γνώμη σας και ποιες βελτιώσεις προς το καλύτερο θα μπορούσα να κάνω σε αυτά τα χρήματα.

11 ώρες πριν, mclein² είπε

βαλε φωτογραφιες της πορτας ειτε εδω ή αν δε θελεις δημοσια, στειλε προσωπικο μηνυμα.

επισης γραψε μας την περιοχη.

mclein² σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου !!! Η περιοχή στην οποία αναφέρομαι είναι ο Βύρωνας, στην Αθήνα. Επίσης, τώρα παρατήρησα ότι η πόρτα είναι EURO DOMICA,  τοποθετημένη το 1999. Θα προσπαθήσω να την βγάλω και φωτογραφία (αν και δεν μου είναι τόσο εύκολο) και θα σου τη στείλω να μου πεις την γνώμη σου. 

Επεξ/σία από KarlBenz_Mer
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας διαβάζω όλη μέρα το thread 

Σε νέα κατασκευή πρέπει να μπει πόρτα πυραντιστασης τουλάχιστον 30 λεπτών που θα πρέπει να συνδυαστεί με ηχομόνωση και κλειδαριές ασφαλείας

Διάβασα για τις κλειδαριές αλλά συνδυάζονται με πόρτες πυραντιστασης;

Έχετε τίποτα να προτείνετε;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, st2 είπε

Σε νέα κατασκευή πρέπει να μπει πόρτα πυραντιστασης τουλάχιστον 30 λεπτών που θα πρέπει να συνδυαστεί με ηχομόνωση και κλειδαριές ασφαλείας

Καλησπέρα, γιατι να μην συνδυάζονται ? Το τι θα βαλεις εξαρτάτε απο ποσα λεφτά θελεις να δωσεις. Για δωσε μας ενα νούμερο?. Και φυσικα να ξερεις ειναι και θεμα πορτά, μερικοί ειναι καπως "δυσκοίλιοι" με το θεμα αλλης κλειδαριάς απο αυτη που πουλανε με την πορτα που βαζουν...

Δημοσ.
9 hours ago, st2 said:

με πιστοποιηση θα ειναι αυτη η πορτα ; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mclein² είπε

με πιστοποιηση θα ειναι αυτη η πορτα ; 

Ναι.

Υποχρεωτικά.

9 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Καλησπέρα, γιατι να μην συνδυάζονται ? Το τι θα βαλεις εξαρτάτε απο ποσα λεφτά θελεις να δωσεις. Για δωσε μας ενα νούμερο?. Και φυσικα να ξερεις ειναι και θεμα πορτά, μερικοί ειναι καπως "δυσκοίλιοι" με το θεμα αλλης κλειδαριάς απο αυτη που πουλανε με την πορτα που βαζουν...

Από 800 ως 1000 χωρίς την τοποθέτηση 

Δημοσ.
22 minutes ago, st2 said:

Ναι.

Υποχρεωτικά.

Από 800 ως 1000 χωρίς την τοποθέτηση 

ουτε στη δευτερα παρουσια...

εαν βρεις, γραψε μας απο που & ποσο βγηκε τελικο κοστος

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein² είπε

ουτε στη δευτερα παρουσια...

:) :):)

δεν δηλώνω σχετικός για αυτό και ρωτάω

οπότε τι τιμές να περιμένω και τι να ζητήσω;

Δημοσ.
9 minutes ago, st2 said:

:) :):)

δεν δηλώνω σχετικός για αυτό και ρωτάω

οπότε τι τιμές να περιμένω και τι να ζητήσω;

πυρασφαλεια + πιστοποιηση στην ελλαδα = ανεκδοτο δεκαετιας.

εαν μπορεσεις και βγαλεις ακρη με αυτα που θα σου λενε οι πορταδες, γραψε μας τιμες & προδιαγραφες που θα λαβεις.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, CaMp3on said:

@mclein² πήρα προσφορά από έναν κλειδαρά εδώ στην Θεσσαλονίκη . Dck skudo - multilock los - disec bd 200 τελική με τα περαστικά 300€ Νορμάλ είναι ;

φωτο την πορτα αν μπορεις, ειτε εδω - ειτε πμ :)

μεσα + εξω + πλαι ειναι το καλυτερο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, CaMp3on είπε

@mclein² πήρα προσφορά από έναν κλειδαρά εδώ στην Θεσσαλονίκη . Dck skudo - multilock los - disec bd 200 τελική με τα περαστικά 300€ Νορμάλ είναι ;

Εγω πάντως, αναμενόμενη τιμή, με εργασία,  το βλέπω

Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα. Είμαι σε διαδικασία αγοράς νέας πόρτας.  

Προσανατολιζομαι σε κύλινδρο evva mcs ή omega plus. (αν δαγκώσει πολύ η προσφορά της evva) 

Είδα ότι πρόσφατα βγήκε η omega plus 2.

Τα καταστήματα που βάζουν την OMEGA plus, είναι σίγουρο ότι θα βάλουν την 2 η παίζει να βάλουν την παλιά? Ρώτησα σε ένα και μου είπαν (προφορικά) ότι είναι η τελευταία. 

Δεν βλέπω σε κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά να διευκρινιζουν ότι πρόκειται για την τελευταία omega plus. 

Ξεχωρίζει κάπως η καινούρια από την προηγούμενη? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Manosgoni23 said:

Προσανατολιζομαι σε κύλινδρο evva mcs ή omega plus. (αν δαγκώσει πολύ η προσφορά της evva) 

Τα καταστήματα που βάζουν την OMEGA plus, είναι σίγουρο ότι θα βάλουν την 2 η παίζει να βάλουν την παλιά? Ρώτησα σε ένα και μου είπαν (προφορικά) ότι είναι η τελευταία. 

Δεν βλέπω σε κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά να διευκρινιζουν ότι πρόκειται για την τελευταία omega plus. 

Ενδιαφερουσα ερωτηση, καλο ειναι να μας το διευκρινισει ο Γιωργος (mclein) αν εχει καποια σημανση το κουτι, η συσκευασια κτλ.

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.
19 hours ago, CaMp3on said:

αν η τιμη περιλαμβανει φπα, τοτε εισαι οκ.

αν δεν περιλαμβανει...ψαχνεις καποιον με 240 ~ 250 + φπα για τα πραγματα που διαλεξες :)

υγ - υπαρχει μια γνωστοποιηση για παραβιαση DCK "αναιμακτη" & μεσημερινής καταδρομικης στη Νέα Σμύρνη αττικής, εαν καποιος συμφορουμιτης εχει αναλογη εμπειρια ή προσπαθεια ή γνωστος - γνωστου κλπ θα το εκτιμουσα να μας ενημερωσει. ο συναδελφος που ανελαβε ειναι εμπιστος & σοβαρος...

5 hours ago, Sebu said:

Ενδιαφερουσα ερωτηση, καλο ειναι να μας το διευκρινισει ο Γιωργος (mclein) αν εχει καποια σημανση το κουτι, η συσκευασια κτλ.

αρχικα εχει κουτι, πραγμα που δεν ειχε η προηγουμενη.

τα κλειδια εχουν διαφορετικο χρωμα - δεν ειναι κοκκινα / βυσσινι - 

τα υπολοιπα δυσκολα ενας χρηστης θα τα καταλαβει.

6 hours ago, Manosgoni23 said:

δεν ξερω σε ποια καταστηματα απευθυνθηκες...

ΑΛΛΑ

πως γινεται να κοιτας MCS και Omega Plus ?

εδω δηλαδη εχουμε μια συγκριση lamborghini με gr yaris.

NAI ειναι εξαιρετικη περιπτωση η ωμεγα - ΝΑΙ δεν παραβιαζεται χωρις τρυπημα  ΑΛΛΑ διαλεξες συγκριση με τον καλυτερο κυλινδρο σε ποιοτητα & εναν απο τους ασφαλεστερους σε ασφαλεια...

η ωμεγα ειναι ενας kaba experT / evva ics ή akura 44 simple / mottura c55 / cisa rs5s / dom ix twido / mtl 800 / iseo r500 κλπ κλπ

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...