Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Δεν μιλάω για τέτοια μπάρα βρε. Μιλάω για το μαμά σύρτη που έχουν οι πόρτες ασφαλείας και ο σύρτης μπαίνει σε μια μπάρα που βγάινει λίγο έξω. Τέτοιους έχουν οι πόρτες πχ του Siamou. 

Προφανώς όσο ξεφευγεις απο τη συνηθισμένη σχεδίαση, ο κλέφτης δεν ξέρει τι έχεις για να το ανοίξει. Αν όλοι έχουν την ίδια υπερκλειδαριά και πόρτα, ε τότε ο κλέφτης θα είναι expert στο να την ανοίγει και δεν θα προσφέρει καμία ασφάλεια

Αυτη που έβαλες φωτό πάντως, εγω θα ανοιγα τρύπα στο τζάμι και μετά με ένα 20V κόφτη, θα έκοβα το λουκέτο ή την μπάρα και δεν θα με καταλάβαινε κανείς.Το μόνο θετικό είναι ότι ο κλέφτης δεν ξέρει τη σχεδίαση της πόρτας. Αν μπει και το δει, τελείωσε. Ξέρει κ πως να ανοίξει

Ακριβώς. Απάντησα χωρίς να διαβάσω τη δική σου απάντηση.

Προφανώς δεν έβαλα φωτογραφία για να παρουσιάσω μια απαραβίαστη πόρτα.

Όλα παραβιάζονται 

Δεν είχα καταλάβει το τύπο του σύρτη που αναφέρθηκε

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, Doubt said:

Εννοείς κομπλέ με κλειδαριά, κύλινδρο, ντιφεντερ; ή σκέτη πόρτα;

ολα κομπλε κοστιζουν αυτες οι πορτες.
απο 450 εως 750 χρεωνονται κ οπου σε πιασουν αυτοι που τις πουλανε / τοποθετουν.

μη φανταστεις οτι ειχε κανεναν 4κς επανω...
ενα απλο ντιφεντερ της πλακας ηταν & ενας νορμαλ κυλινδρος...

τα παιδια ηταν κλασικα κλεφτρονια της γειτονιας που εχουν λοστους & κατσαβιδια...

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Οχι. Μια χαρα κλειδαριά είχε. Φαίνεται στο βίντεο. Δεν ασχολήθηκαν με την κλειδαριά μάλλον καθόλου.

Αυτός είχε άλλο θέμα. Δεν υπήρχε κανείς στο κτίριο. Αν δεν υπάρχει κανείς στο κτίριο και μπορείς να κάνεις όσο θόρυβο θες χωρίς να ενοχλείται κανείς, ο κλέφτης θα μπει ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

Ίσως αυτός τη γλίτωνε, με σύστημα συναγερμού με εφεδρική μπαταρία και σύνδεση σε κέντρο σημάτων μέσω κινητής τηλεφωνίας. Αλλιώς ήταν καταδικασμένος ούτως ή αλλως.

Δεν έπρεπε να περιμένει την αστυνομία για έρευνα;

Θα δεχτεί τα "πειστήρια" από έναν ιδιώτη;

2 λεπτά πριν, mclein² είπε

τα παιδια ηταν κλασικα κλεφτρονια της γειτονιας που εχουν λοστους & κατσαβιδια...

Τα οποία είναι μάλλον ακόλουθοί του στα social media  και ήξεραν ότι λείπει 

• Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, Maurikycli said:

Τα οποία είναι μάλλον ακόλουθοί του στα social media  και ήξεραν ότι λείπει 

μπορει ναι...μπορει και οχι...

οι ρωμαιοι ολοι μερα αυτη τη δουλεια κανουν -> μπαινουν σε πολυκατοικιες, βαρανε κουδουνια, χτυπανε πορτες πολυ δυνατα. γενικα τσεκαρουν παντου & τα παντα ;)

• Like 6
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Δεν έπρεπε να περιμένει την αστυνομία για έρευνα;

Ενδεικτικά, η σημανση εντος αττικής, εχει χρονο αναμονής που ξεκινα απο τις 15 ημέρες... για αυτες τις 15 ημέρες δε πρεπει να αγγιξεις το σπιτι, γινεται;

για αυτο οι πιο πολλοι εν τελει δεν ασχολουνται..

για εμενα δε ξερω αν ειναι σωστο ή λαθος νομικά, αλλα καλα εκανε κ τα μαζεψε κ τα πηγε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/2/2024 στις 4:23 ΜΜ, paylidis είπε

Ενδεικτικά, η σημανση εντος αττικής, εχει χρονο αναμονής που ξεκινα απο τις 15 ημέρες... για αυτες τις 15 ημέρες δε πρεπει να αγγιξεις το σπιτι, γινεται;

για αυτο οι πιο πολλοι εν τελει δεν ασχολουνται..

για εμενα δε ξερω αν ειναι σωστο ή λαθος νομικά, αλλα καλα εκανε κ τα μαζεψε κ τα πηγε...

Όταν χρειάστηκα την σήμανση το καλοκαίρι για έλεγχο αποτυπωμάτων σε αυτοκίνητο,  ήρθαν την επόμενη μέρα απο το συμβάν. 

Ελπίζω να μην χρειάζεται σήμερα όντως  15 μέρες για να έρθουν για έλεγχο.

Μακάρι να βρουν αποτυπώματα πάνω στα εργαλεία. 

Επεξ/σία από Leon90
Δημοσ.
47 minutes ago, Leon90 said:

Όταν χρειάστηκα την σήμανση το καλοκαίρι για έλεγχο αποτυπωμάτων σε αυτοκίνητο,  ήρθαν την επόμενη μέρα απο το συμβάν. 

Ελπίζω να μην χρειάζεται σήμερα όντως  15 μέρες για να έρθουν για έλεγχο.

Μακάρι να βρουν αποτυπώματα πάνω στα εργαλεία. 

θα τους βρει ο Νικος ετσι κι αλλιως :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

evva ICS (2023 model)

αυτο πως το μαθαινουμε? μπορουμε να το ξεχωρισουμε καπως μηπως μας πουλησουν τον παλιο? 

βασικα εχει καποιες διαφορές με τον παλιο?

Επεξ/σία από megapaixtaras
Δημοσ.

Στις 9/2/2024 στις 10:45 ΠΜ, sphinxgr είπε
Δεν μιλάω για τέτοια μπάρα βρε. Μιλάω για το μαμά σύρτη που έχουν οι πόρτες ασφαλείας και ο σύρτης μπαίνει σε μια μπάρα που βγάινει λίγο έξω. Τέτοιους έχουν οι πόρτες πχ του Siamou. 

Καλησπέρα σε όλους!

Επειδή έχω πόρτα Σ, όντως ο σύρτης μερικού ανοίγματος των πορτών του είναι και αυτός για "κλάματα";

Εντάξει, δεν λέω ότι θα μας προστατέψει από τους επίδοξους διαρρήκτες, αλλά μπορούν να τους προσπεράσουν τόσο εύκολα όσο άλλων εταιρειών; Η εταιρεία διατυμπανίζει ότι είναι σούπερ οι σύρτες τους!

Πάντως, από ότι τον βλέπω, δεν φαίνεται να έχει κάποια εμφανή βίδα για να είναι τόσο ευάλωτος και όταν είναι ενεργός, η πόρτα ανοίγει περίπου 2εκ..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/2/2024 στις 5:48 ΜΜ, konstantinosq είπε

Καλησπέρα καταρχήν να πω έχω διαβάσει στο θέμα αυτό περίπου από την 450 σελίδα μέχρι την 500 δεν εχω βρει απάντηση σε αυτό που ψάχνω.

Επειδή δεν μου είναι εύκολο να διαβάσω 600 σελίδες, αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει είτε δημόσια είτε με προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμούσα.
Σε ποιο μαγαζί να παω για θωρακισμένη πόρτα στη θεσσαλονίκη; 
οι περισσότεροι που βρίσκω είναι αλουμινάδες και όλοι λένε ότι τις κατασκευάζουν της πόρτες αλλά χλωμό από ότι κατάλαβα

Στις 5/2/2024 στις 5:08 ΜΜ, konstantinosq είπε

κετε καλαμαριά δεν βρηκα στο google. στην αετοράχης πηγα αλλα μου φανηκε οτι ειχε οτι ολοι οι αλουμιναδες και απο τιμες λιγο τσιμπιμενες.

καμια αλλη προταση;

Ναι το βρηκα ειναι με αλλο ονομα .

Ειχες ψαξει αρκετα οταν εβαλες πορτα; Αξιζει θεωρεις; Απο τιμες τι λεει;

Ποια είναι στην καλαμάρια ; Για να μην κάνουμε διαφήμιση στείλε μου μνμ . Ψάξε στο γκουγκλ « θωρακισμένες ρετζίκι» Νομίζω τις φτιάχνουν οι ίδιοι . Έβαλε συγγενικό μου πρόσωπο. Όταν πήγαμε να διαλέξουμε γενικά δεν είχαν πολλές διαφορετικές κλειδαριές και όταν τους είπα ότι θέλω να βάλω δικιά μου κλειδαριά- κύλινδρο -defender δεν έβγαλα εύκολα άκρη . Έπρεπε να πληρώσω αυτά που έβαζαν και μετά να πάω ξανά στο μαγαζί για να τα πάρω. Δηλαδή δεν μου τα έφεραν όταν έκαναν την τοποθέτηση. Καλή ποιότητα πόρτας αλλά με κούρασαν λίγο στο κομμάτι της κλειδαριάς. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikos-81 είπε

Στις 9/2/2024 στις 10:45 ΠΜ, sphinxgr είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Επειδή έχω πόρτα Σ, όντως ο σύρτης μερικού ανοίγματος των πορτών του είναι και αυτός για "κλάματα";

Εντάξει, δεν λέω ότι θα μας προστατέψει από τους επίδοξους διαρρήκτες, αλλά μπορούν να τους προσπεράσουν τόσο εύκολα όσο άλλων εταιρειών; Η εταιρεία διατυμπανίζει ότι είναι σούπερ οι σύρτες τους!

Πάντως, από ότι τον βλέπω, δεν φαίνεται να έχει κάποια εμφανή βίδα για να είναι τόσο ευάλωτος και όταν είναι ενεργός, η πόρτα ανοίγει περίπου 2εκ..

Καλησπέρα, καμία σχέση ο σύρτης του Σ. είναι χωνευτός στην κάσα, και κόβεται με τροχό.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.

Έχω μία πόρτα ασφαλείας του εμπορίου με κλειδί παλαιού τύπου χρηματοκιβωτίου potent (ημερομηνία εγκατάστασης 1999). Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας στο τι κλειδαριά να βάλω, τι κύλινδρο και τι defender (θα με ενδιέφερε ένας μαγνητικός defender ή ένας απλός αλλά καλός defender) καθώς έχω αποφασίσει να αντικαταστήσω την εν λόγω κλειδαριά με κλειδαριά νέου τύπου.

Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις και σε έναν κλειδαρά που ρώτησα για κλειδαριά, κύλινδρο και defender (όχι μαγνητικό) μαζί με την τοποθέτηση-μετατροπή της παλιάς κλειδαριάς μου είπε ότι κάτι τέτοιο θα κοστίσει γύρω στα 300 με 320 Ευρώ. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είπε ότι θα μου βάλει, αλλά θα ήθελα αρχικά τη δική σας συμβουλή ώστε να του ζητήσω την κλειδαριά, τον κύλινδρο και τον defender που θα ήθελα εγώ ώστε να έχω πλέον μία αδιάρρηκτη κλειδαριά (όσο αυτό είναι εφικτό στις μέρες μας) στην κατοικία μου.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και τις προτάσεις σας προκαταβολικά.

Επεξ/σία από KarlBenz_Mer
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KarlBenz_Mer είπε

μου είπε ότι κάτι τέτοιο θα κοστίσει γύρω στα 300 με 320 Ευρώ. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είπε ότι θα μου βάλει

Καλησπερα, ξεκινα απο να τον ρωτησεις να σου πει αναλυτικα τι θα σου βαλει. Και επειτα θα σου πουμε αν ειναι καλη η τιμη σε σχεση με αυτα που σου πουλαει. Αλλιως δεν εχει νοημα να τον ρωτησεις τι θελεις εσυ να σου βαλει..

• Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, KarlBenz_Mer said:

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.

Έχω μία πόρτα ασφαλείας του εμπορίου με κλειδί παλαιού τύπου χρηματοκιβωτίου potent (ημερομηνία εγκατάστασης 1999). Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας στο τι κλειδαριά να βάλω, τι κύλινδρο και τι defender (θα με ενδιέφερε ένας μαγνητικός defender ή ένας απλός αλλά καλός defender) καθώς έχω αποφασίσει να αντικαταστήσω την εν λόγω κλειδαριά με κλειδαριά νέου τύπου.

Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις και σε έναν κλειδαρά που ρώτησα για κλειδαριά, κύλινδρο και defender (όχι μαγνητικό) μαζί με την τοποθέτηση-μετατροπή της παλιάς κλειδαριάς μου είπε ότι κάτι τέτοιο θα κοστίσει γύρω στα 300 με 320 Ευρώ. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είπε ότι θα μου βάλει, αλλά θα ήθελα αρχικά τη δική σας συμβουλή ώστε να του ζητήσω την κλειδαριά, τον κύλινδρο και τον defender που θα ήθελα εγώ ώστε να έχω πλέον μία αδιάρρηκτη κλειδαριά (όσο αυτό είναι εφικτό στις μέρες μας) στην κατοικία μου.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και τις προτάσεις σας προκαταβολικά.

βαλε φωτογραφιες της πορτας ειτε εδω ή αν δε θελεις δημοσια, στειλε προσωπικο μηνυμα.

επισης γραψε μας την περιοχη

16 hours ago, megapaixtaras said:

αυτο πως το μαθαινουμε? μπορουμε να το ξεχωρισουμε καπως μηπως μας πουλησουν τον παλιο? 

βασικα εχει καποιες διαφορές με τον παλιο?

δεν μπορεις να το ξεχωρισεις.

η μοναδικη & σημαντικοτατη διαφορα ειναι οτι το κλειδι μπαινει ευκολοτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...