Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Αυτή η εικόνα μπορεί να σου θυμίσει αποθήκη οπλισμού 😇

Αλλά από έξω πώς ανοίγει;

20240208_151738.jpg

σπαει το τζαμι 😄

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

σπαει το τζαμι 😄

Δεκτό αλλά έχει κάγκελο.

Η απορία μου είναι ότι όσο η πόρτα μένει στη θέση της πώς μπορεί ένας τέτοιος σύρτης να μετακινηθεί.

Εννοείται ότι τα κλειδιά δεν μένουν εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Ερώτηση περισσότερο από περιέργεια, παρά λόγω επερχόμενης αλλαγής κλπ. Το moto που ήξερα μέχρι τώρα είναι ότι κλειδώνεις την πόρτα και βγάζεις και το κλειδί από πάνω της.

Παραμένει σε ισχύ? Αλλάζει κάτι στους κύλινδρους διπλής ενέργειας? Τα smart locks τύπου Nuki παίζουν με το κλειδί κανονικά από μέσα. Δημιουργεί κενό ασφαλείας αυτό?

Thanks

Επεξ/σία από vagpap
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Δεκτό αλλά έχει κάγκελο.

Η απορία μου είναι ότι όσο η πόρτα μένει στη θέση της πώς μπορεί ένας τέτοιος σύρτης να μετακινηθεί.

Εννοείται ότι τα κλειδιά δεν μένουν εκεί.

αν θελουν να μπουν δεν εχει σωτηρια, θα στον στραβωσουν, θα τον κόψουν με τροχακι κοκ... εδω κυκλοφορουν με γρυλους και διαλυουν πορτες χιλιαδων ευρω στο συρτη με τη λαμα 3 χιλιοστών θα κολλησουν; 😕 

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, είμαι απόλυτα συμβιβασμένος ότι άμα θέλουν να μπουν θα μπουν.

Το ταχυδακτυλουργικό τρόπο μετακίνησης αυτού του σύρτη χωρίς τραμπουκισμό δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται

2 λεπτά πριν, paylidis είπε

αν θελουν να μπουν δεν εχει σωτηρια, θα στον στραβωσουν, θα τον κόψουν με τροχακι κοκ... εδω κυκλοφορουν με γρυλους και διαλυουν πορτες χιλιαδων ευρω στο συρτη με τη λαμα 3 χιλιοστών θα κολλησουν; 😕 

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, Maurikycli said:

Το ταχυδακτυλουργικό τρόπο μετακίνησης αυτού του σύρτη χωρίς τραμπουκισμό δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται

με μαγνήτη :P xaxa

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

δεν αναφεροταν στο δικο σου συρτη αλλα στον κλασσικο των θωρακισμένων... κ παιδι να βαλεις το ανοιγει αν καταλαβει πως λειτουργει... τωρα το να γραφτει δεν εχει κανενα νοημα, απαξ κ ανοιξει η πορτα ο συρτης δε κανει τιποτα απολυτως

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα,

καταρχάς χίλια ευχαριστώ σε όσους ασχολούνται με αυτό το νήμα. Μέχρι πρότινος ήμουν και εγώ ένας από τους "πόρτα ασφαλείας να είναι και είσαι οκ". Δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχει τόση πληροφορία και εξέλιξη σε αυτό το τομέα.

Έχοντας διαβάσει (όσα μπορώ) τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να καταλήξω σε μια καλή επιλογή πόρτας για διαμέρισμα που ανακαινίζεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων, Αθήνα.

Ο πατέρας μου όντας κολλημένος με την ηχομόνωση/θερμομόνωση ζήτησε προσφορά που να περιλαμβάνει : εσωτερικά να μπει πετροβάμβακας (δεν ξερω καν αν εχει νοημα), διπλά λάστιχα, υδατοφράκτης.
Δεν ανέφεραν πουθενά κυλίνδρους κλπ και εγώ ζήτησα να μπει evva 4ks (5 κλεδια + κάρτα).

Η προσφορά είναι στα 1100 ευρώ (με εγκατάσταση) για πόρτα ελληνικής κατασκευής ΕΚΟ 001 (21 σημεία κλειδώματος, διπλή θωράκιση, 2 μεντεσέδες βαρέου τύπου ρυθμιζομενοι, επένδυση με laminate, κλειδαριά cisa γραναζωτή με καταπέλτη, defender, σύρτης)

Βρίσκω dierre στους γνωστούς με 700-800 ευρώ όπου σκέφτομαι αν αλλάξουμε κλειδαριά κλπ το κόστος θα βγει κάπου στα ιδια ίσως.

Πιστεύετε είναι καλή προσφορά; Να συνεχίσω το ψάξιμο ή θα είμαστε οκ; Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Αυτή η εικόνα μπορεί να σου θυμίσει αποθήκη οπλισμού 😇

Αλλά από έξω πώς ανοίγει;

20240208_151738.jpg

Δεν μιλάω για τέτοια μπάρα βρε. Μιλάω για το μαμά σύρτη που έχουν οι πόρτες ασφαλείας και ο σύρτης μπαίνει σε μια μπάρα που βγάινει λίγο έξω. Τέτοιους έχουν οι πόρτες πχ του Siamou. 

Προφανώς όσο ξεφευγεις απο τη συνηθισμένη σχεδίαση, ο κλέφτης δεν ξέρει τι έχεις για να το ανοίξει. Αν όλοι έχουν την ίδια υπερκλειδαριά και πόρτα, ε τότε ο κλέφτης θα είναι expert στο να την ανοίγει και δεν θα προσφέρει καμία ασφάλεια

Αυτη που έβαλες φωτό πάντως, εγω θα ανοιγα τρύπα στο τζάμι και μετά με ένα 20V κόφτη, θα έκοβα το λουκέτο ή την μπάρα και δεν θα με καταλάβαινε κανείς.Το μόνο θετικό είναι ότι ο κλέφτης δεν ξέρει τη σχεδίαση της πόρτας. Αν μπει και το δει, τελείωσε. Ξέρει κ πως να ανοίξει

18 ώρες πριν, paylidis είπε

δεν αναφεροταν στο δικο σου συρτη αλλα στον κλασσικο των θωρακισμένων...

Ακριβώς. Απάντησα χωρίς να διαβάσω τη δική σου απάντηση.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tab0u είπε

Καλημέρα,

καταρχάς χίλια ευχαριστώ σε όσους ασχολούνται με αυτό το νήμα. Μέχρι πρότινος ήμουν και εγώ ένας από τους "πόρτα ασφαλείας να είναι και είσαι οκ". Δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχει τόση πληροφορία και εξέλιξη σε αυτό το τομέα.

Έχοντας διαβάσει (όσα μπορώ) τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να καταλήξω σε μια καλή επιλογή πόρτας για διαμέρισμα που ανακαινίζεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων, Αθήνα.

Ο πατέρας μου όντας κολλημένος με την ηχομόνωση/θερμομόνωση ζήτησε προσφορά που να περιλαμβάνει : εσωτερικά να μπει πετροβάμβακας (δεν ξερω καν αν εχει νοημα), διπλά λάστιχα, υδατοφράκτης.
Δεν ανέφεραν πουθενά κυλίνδρους κλπ και εγώ ζήτησα να μπει evva 4ks (5 κλεδια + κάρτα).

Η προσφορά είναι στα 1100 ευρώ (με εγκατάσταση) για πόρτα ελληνικής κατασκευής ΕΚΟ 001 (21 σημεία κλειδώματος, διπλή θωράκιση, 2 μεντεσέδες βαρέου τύπου ρυθμιζομενοι, επένδυση με laminate, κλειδαριά cisa γραναζωτή με καταπέλτη, defender, σύρτης)

Βρίσκω dierre στους γνωστούς με 700-800 ευρώ όπου σκέφτομαι αν αλλάξουμε κλειδαριά κλπ το κόστος θα βγει κάπου στα ιδια ίσως.

Πιστεύετε είναι καλή προσφορά; Να συνεχίσω το ψάξιμο ή θα είμαστε οκ; Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη

Εμένα προσωπικά μου φαίνονται λίγα χρήματα για να είναι καλή τα 800. Επίσης θερμοηχομόνωση ότι και να κάνει δεν θα έχεις όπως στα αλουμίνια. Απλά το αποδέχεσαι. Οι καλές πόρτες τα έχουν πάντως όλα αυτά και 3 μεντεσέδες.

Τα σημεία κλειδωματος δεν έχουν και τόσο ουσία. Είτε 10 είτε 50, δεν ασχολείται ο κλέφτης να ρίξει την πόρτα. Αν δεν θες να τη ρίξει, κοιτάς να γίνει σωστή εγκατάσταση κάσας με μπετό κλπ

Τέλος μια καλή πόρτα, έχει 2 κλειδαριές ασφαλείας.  

8 λεπτά πριν, Doubt είπε

Τι είχε ο παθών;

Παλιά τύπου χρηματοκιβωτίου;

Οχι. Μια χαρα κλειδαριά είχε. Φαίνεται στο βίντεο. Δεν ασχολήθηκαν με την κλειδαριά μάλλον καθόλου.

Αυτός είχε άλλο θέμα. Δεν υπήρχε κανείς στο κτίριο. Αν δεν υπάρχει κανείς στο κτίριο και μπορείς να κάνεις όσο θόρυβο θες χωρίς να ενοχλείται κανείς, ο κλέφτης θα μπει ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

Ίσως αυτός τη γλίτωνε, με σύστημα συναγερμού με εφεδρική μπαταρία και σύνδεση σε κέντρο σημάτων μέσω κινητής τηλεφωνίας. Αλλιώς ήταν καταδικασμένος ούτως ή αλλως.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, sphinxgr said:

Οχι. Μια χαρα κλειδαριά είχε. Φαίνεται στο βίντεο. Δεν ασχολήθηκαν με την κλειδαριά μάλλον καθόλου.

Αυτός είχε άλλο θέμα. Δεν υπήρχε κανείς στο κτίριο. Αν δεν υπάρχει κανείς στο κτίριο και μπορείς να κάνεις όσο θόρυβο θες χωρίς να ενοχλείται κανείς, ο κλέφτης θα μπει ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

Ίσως αυτός τη γλίτωνε, με σύστημα συναγερμού με εφεδρική μπαταρία και σύνδεση σε κέντρο σημάτων μέσω κινητής τηλεφωνίας. Αλλιώς ήταν καταδικασμένος ούτως ή αλλως.

30 minutes ago, Doubt said:

Τι είχε ο παθών;

Παλιά τύπου χρηματοκιβωτίου;

απλά & όμορφα ειχε πορτα των 450€ ~ 550€ ;) 

και παρολο που επεσε σε ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ή οπως σας αρεσει πειτε το...του ανοιξαν το σπιτι με καταστροφες.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

απλά & όμορφα ειχε πορτα των 450€ ~ 550€ ;) 

Εννοείς κομπλέ με κλειδαριά, κύλινδρο, ντιφεντερ; ή σκέτη πόρτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...