mclein² Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 8 hours ago, ionapo said: Σε πόρτα ασφαλείας ο κωδικός που αναγράφεται στην κάρτα αναγράφεται και στο κλειδί.Το διαμέρισμα θα ενοικιαστεί και τα κλειδιά θα δοθούν σε ενοικιαστή. Μπορεί αυτός να τα αντιγράψει χωρίς την κάρτα; τι μαρκα & μοντελο ; 1
ionapo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, mclein² είπε τι μαρκα & μοντελο ; Παραγωγικός από Σ με αφαλό KESO 8000
mclein² Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, ionapo said: Παραγωγικός από Σ με αφαλό KESO 8000 δε θα του βγαλουν κλειδια 1
ionapo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Όταν μπήκε η πόρτα η προηγούμενη κράτησε την κάρτα. Πήγε κι έβγαλε κλειδί. Το εντόπισα διότι δεν έχει κωδικό επάνω. 5 επέστρεψε, το ένα χωρίς κωδικό. Ή κορόιδεψε το Σ και της έβγαλε αφού είχε την κάρτα ή πήγε αλλού.
_Biohazard_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, mclein² είπε δε θα του βγαλουν κλειδια Για αντίστοιχη περίπτωση με κύλινδρο ST8 ?
mclein² Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 35 minutes ago, ionapo said: Όταν μπήκε η πόρτα η προηγούμενη κράτησε την κάρτα. Πήγε κι έβγαλε κλειδί. Το εντόπισα διότι δεν έχει κωδικό επάνω. 5 επέστρεψε, το ένα χωρίς κωδικό. Ή κορόιδεψε το Σ και της έβγαλε αφού είχε την κάρτα ή πήγε αλλού. ειναι προσωπικο το προφιλ του σιαμου δεν μπορει να παει αλλου. κλειδαραδες μπορουν κεσο2000 & κεσο4000. το κεσο8000 ειναι σχεδον αδιανοητο καποιος για 15 ~ 20 ευρω να κατσει να κανει τοση φασαρια ΜΗΠΩΣ και παιξει το κλειδι. 27 minutes ago, _Biohazard_ said: Για αντίστοιχη περίπτωση με κύλινδρο ST8 ? αν κ πιο ευκολο να βγαλει κλειδια κλειδαρας που εχει αφαλους, παλι μιλαμε για προσωπικο προφιλ / pre-cut οποτε παλι αδιανοητο να κατσει καποιος για 12 ~ 15 ευρω να μπει στη διαδικασια. 1 1
Georgegr3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, konstantinosq είπε κετε καλαμαριά δεν βρηκα στο google. στην αετοράχης πηγα αλλα μου φανηκε οτι ειχε οτι ολοι οι αλουμιναδες και απο τιμες λιγο τσιμπιμενες. καμια αλλη προταση; Ναι το βρηκα ειναι με αλλο ονομα . Ειχες ψαξει αρκετα οταν εβαλες πορτα; Αξιζει θεωρεις; Απο τιμες τι λεει; Μια χαρά, το έβαλα έτσι για να μην γράψω επωνυμία. Γενικά όπως είδες είναι δύσκολα τα πράγματα βόρεια Ελλάδα , όποτε ήταν από τις ελάχιστες λύσεις που υπήρχαν. Ήθελα βασικά εκτός από διπλή θωράκιση, να έχει πιστοποίηση class 3 κλπ όποτε ήταν μονόδρομος. Ήταν ευέλικτοι γενικά σε κυλίνδρους που ήθελα να παω εγώ. Πήγα σε μοντέλο titan vpr. Τιμή είμαι ικανοποιημένος.
jimskord Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Καλησπέρα στην παρέα, τις τελευταίες εβδομάδες έχω τι εξής θέμα. Σε ομφαλό MC Move και κλειδαριά CISA EVO όταν κλειδώνω από μέσα το κλειδί σκαλώνει σε κάθε περιστροφή σε κάποια σημεία λες και έχει δόντι… από έξω το κλειδί γυρνάει σαν βούτυρο. Το κλειδί το εσωτερικό το αφήνω μόνιμα πάνω στην κλειδαριά ώστε να κλειδώνει αυτόματα και συνεχώς οποίος είναι μέσα, όταν το αφαίρεσα παρατήρησα κάποια μαύρα σημάδια σαν γράσο και το σκούπισα. Δε μπορώ να πω ότι βελτιώθηκε η κατάσταση τουλάχιστον δεν είναι όπως όταν με το ίδιο κλειδί ξεκλειδώνεις από την έξω πλευρά της πόρτας. Έχω διαβάσει στο φόρουμ ότι δεν κάνει να βάζουμε λάδι κτλ τι μπορεί να φταίει; Την κλειδαριά την έχω βάλει τον Σεπτεμβρίο του 21 και δεν έχει και τρομερή χρήση. Όπως είπα από μέσα έχει μόνιμα κλειδί. Τα φώτα σας παρακαλώ!
kva21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2024 στις 5:08 ΜΜ, konstantinosq είπε κετε καλαμαριά δεν βρηκα στο google. στην αετοράχης πηγα αλλα μου φανηκε οτι ειχε οτι ολοι οι αλουμιναδες και απο τιμες λιγο τσιμπιμενες. καμια αλλη προταση; Ναι το βρηκα ειναι με αλλο ονομα . Ειχες ψαξει αρκετα οταν εβαλες πορτα; Αξιζει θεωρεις; Απο τιμες τι λεει; Αν δεν κάνω λάθος από ΚΕΤΕ παίρνει τις πόρτες όπως και πολλοί έμποροι πορτών στην βόρεια Ελλάδα. λογικά αυτό εννοούν καλαμάρια επειδή εκεί βρίσκεται επισης ερώτηση δίκη μου Τι κύλινδρο προτείνουμε 50-50 για αλουμινοπορτα ❓ Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από kva21
mclein² Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 3 hours ago, jimskord said: Καλησπέρα στην παρέα, τις τελευταίες εβδομάδες έχω τι εξής θέμα. Σε ομφαλό MC Move και κλειδαριά CISA EVO όταν κλειδώνω από μέσα το κλειδί σκαλώνει σε κάθε περιστροφή σε κάποια σημεία λες και έχει δόντι… από έξω το κλειδί γυρνάει σαν βούτυρο. Το κλειδί το εσωτερικό το αφήνω μόνιμα πάνω στην κλειδαριά ώστε να κλειδώνει αυτόματα και συνεχώς οποίος είναι μέσα, όταν το αφαίρεσα παρατήρησα κάποια μαύρα σημάδια σαν γράσο και το σκούπισα. Δε μπορώ να πω ότι βελτιώθηκε η κατάσταση τουλάχιστον δεν είναι όπως όταν με το ίδιο κλειδί ξεκλειδώνεις από την έξω πλευρά της πόρτας. Έχω διαβάσει στο φόρουμ ότι δεν κάνει να βάζουμε λάδι κτλ τι μπορεί να φταίει; Την κλειδαριά την έχω βάλει τον Σεπτεμβρίο του 21 και δεν έχει και τρομερή χρήση. Όπως είπα από μέσα έχει μόνιμα κλειδί. Τα φώτα σας παρακαλώ! και με τα 5 κλειδια εχεις το ιδιο θεμα απο μεσα ;
jimskord Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, mclein² είπε και με τα 5 κλειδια εχεις το ιδιο θεμα απο μεσα ; Δεν το έχω δοκιμάσει με άλλο κλειδί. Τώρα που θα πάω σπίτι το δοκιμάζω και σε ενημερώνω.
ionapo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, mclein² είπε ειναι προσωπικο το προφιλ του σιαμου δεν μπορει να παει αλλου. κλειδαραδες μπορουν κεσο2000 & κεσο4000. το κεσο8000 ειναι σχεδον αδιανοητο καποιος για 15 ~ 20 ευρω να κατσει να κανει τοση φασαρια ΜΗΠΩΣ και παιξει το κλειδι. Στο Σ πήγε με την κάρτα που δε μου επέστρεφε. Δεν υπάρχει τρόπος ελέγχου ότι ήμουν εγώ. Πας με κάρτα, οποιαδήποτε ταυτότητα και κλειδί κι εκδίδουν νέο κλειδί και το καταχωρούν σε βιβλίο. Δηλ. στην ουσία χρειάζεσαι μόνο κάρτα και κλειδί και μπορούν να βρουν ποιος ζήτησε την έκδοση του κλειδιού από το βιβλίο. Δεν υπάρχει όμως τρόπος ελέγχου ότι αυτός που πάει είναι αυτός που είχε αγοράσει την πόρτα. Πέρασα και ρώτησα. 1
konstantinosq Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, kva21 είπε Αν δεν κάνω λάθος το portareto από ΚΕΤΕ παίρνει τις πόρτες όπως και πολλοί έμποροι πορτών στην βόρεια Ελλάδα. λογικά αυτό εννοούν καλαμάρια επειδή εκεί βρίσκεται ναι αυτο ειναι το ειδα ευχαριστω. παρ' όλ αυτά αν καποιος εχει κανει ερευνα αγορας Θεσσαλονικη και θελει να μοιραστει πληροφοριες εδω ή σε π.μ. θα με βοηθουσε αρκετα.
mclein² Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 12 hours ago, ionapo said: Στο Σ πήγε με την κάρτα που δε μου επέστρεφε. Δεν υπάρχει τρόπος ελέγχου ότι ήμουν εγώ. Πας με κάρτα, οποιαδήποτε ταυτότητα και κλειδί κι εκδίδουν νέο κλειδί και το καταχωρούν σε βιβλίο. Δηλ. στην ουσία χρειάζεσαι μόνο κάρτα και κλειδί και μπορούν να βρουν ποιος ζήτησε την έκδοση του κλειδιού από το βιβλίο. Δεν υπάρχει όμως τρόπος ελέγχου ότι αυτός που πάει είναι αυτός που είχε αγοράσει την πόρτα. Πέρασα και ρώτησα. ναι, φυσικα δεν υπαρχει ελεγχος οτι ησουν εσυ. πηγαινεις ΜΟΝΟ με την καρτα, η οποια να σημειωσουμε ειναι ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ να μη φευγει απο τα χερια σου. δεν ειμαστε αστυνομια ή τελωνειο να ξερουμε ποιος αγορασε την πορτα & ποιος θα βγαλει κλειδια. γι'αυτο υπαρχει το βιβλιο συμβαντων & ακολουθως προβαινεις στις νομιμες ενεργειες. 1
villasg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Ερωτηση πιο πολυ για τον @mclein² : Γιωργο πουλαω το σπιτι στην αθηνα που εχουμε βαλει τον "AGB SCUDO DCK" . Θα δώσω ολα τα κλειδιά και την καρτα στον αγοραστή ( φιλος ειναι ) , πρεπει να κανω κατι να παρει την καρτα στο ονομα του ή οχι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα